brak logo

TESKO STEEL SP. Z O.O.

Rybnik

Opinie o TESKO STEEL SP. Z O.O.

Igor 2016-03-25 14:05
Pisze jako sobą bezstronna rozumiem że byli pracownicy produkcji to tumany a handlowcy cieniasy pseudo-handlowcy ? Tak się szanuje ludzi w Tesko ?
Bezstronny 2016-03-25 19:14
@Igor Na szacunek trzeba sobie zapracować
1
Erzet 2016-03-25 23:03
Wprost przeciwnie ch..ie pi...dolony widać tylko tak rozumiesz to twój poziom więc odpiszę w twoim języku. Podstawą dobrych relacji jest umiejętność okazywania szacunku drugiej osobie oraz kultura osobista. Cieszy mnie to że pokazałeś prawdziwą twarz i oblicze relacji tam panujących zostało odsłonięte. Dowodzi to tego że ludzie krytykujący ta firmę piszą prawdę ! I żadna propaganda tego nie przykryje.
Erzet 2016-03-27 00:33
Ale bełkot od jakiegoś czasu pisze tu jakiś firmowy idiota. Najpierw odwołuje się do dyskusji a później się pyta czy jest rekrutacja udając że jest z zewnątrz taką schizofrenię to tylko w Toruniu można zaobserwować. Poziom schamienia również Toruński.
Pracownik 2016-04-04 01:10
Ależ bardzo mnie ciekawi kto sie kryje pod pseudonimem operator, ktoś z biura kto ma za zadanie flirtrować forum, ogolnie jestem zdania nie podoba sie- to sie zwolnij, ja tak postapilem, ale niestety czlowiek majacy rodzine na utrzymaniu nie zawsze może podjąć taki krok. aa wlasnie najlepsza karta przetargowa tesko. 1500 na umowie reszte w premii, idealne narzedzie do szantażu i manipulacji ;) Pozdrawiam i narazie
3
Red 2016-04-08 19:54
Właśnie pokazałeś szacunek i kulturę osobistą. I kto tu uprawia propagandę???
1
bee 2016-04-11 15:38
Tesko Steel to porazka. Zero szacunku dla czlowieka ze strony prezesa. Ma swoich pupikow,ktorzy innym świnie podkładają. Brak podwyżki, brak dobrego slowa. NIE POLECAM!!!!!!!!!!
3
IT 2016-04-12 10:03
Zgadzam się z bee. Brak szacunku dla ludzi,księgowość to klika,święte krowy. Co wypłata,rto zawsze cos ucięte.... zawsze jakis pretekst prezes znajdzie, zeby nie dac...dno,dno i jeszcze raz dno.
2
Nyce 2016-04-12 19:56
Co tam w Toruniu jeszcze nie byłyście tam to dopiero wyzwiska były heheh.
Każdy mail do dyrektora do wiadomości i za brak przecinka k.. i ch.... To trzeba przeżyć nie da się opisać.
1
KAT 2016-04-29 10:23
Pierwsza sprawa nie powyższe a poniższe komentarze. Druga to co Cię to interesuje kto pisze ? Książkę piszesz ? Ostatnia sprawa zarobki są tu kwestią marginalną bo każdy idąc do pracy godzi się na jakieś warunki. Poruszony temat dotyczy wręcz haniebnego traktowania człowieka w firmie niczym murzyna na polu bawełny.
miś 2016-05-06 14:38
@bee jak w tej firmie prezes nie szanuje ludzi to ty nie wiesz o czym piszesz. To jedyna osoba w tej firmie która dba o pracowników i załogę jak nikt inny. Niestety często opinie ludzi zwolnionych którzy czują się pokrzywdzeni nie są adekwatne do sytuacji i chciałbym poznać opinię drugiej strony ale na to chyba tutaj szans nie ma żadnych. @kat jak miałeś takie doświadczenia w Toruniu czemu nie uderzyłeś do Prezesa- zabrakło ci odwagi??? widać przemądrzałku że poziomu i stylu nie masz za grosz więc wcale się nie dziwię że tak cię tam potraktowali. Tu na forach bezkarnie różne rzeczy można wypisywać często jak widzę nie mające odzwierciedlenia w rzeczywistości Na co ty liczyłeś przy takiej retoryce że będą się z tobą "cackać"???trochę samokrytyki i umiaru bo tego widzę nie masz za grosz. Nie ma firmy idealnej ale opinie w stylu dno i traktowanie człowieka tutaj jak "murzyna na polu bawełny" są kompletnie chybione i pozbawione prawdy. notabene współczuję @kat doświadczenia pracy na polu bawełny i robienia za murzyna bo rozumiem że piszą w ten sposób życie mocno cię doświadczyło. Ale widzę pozytywy przynajmniej nabierasz doświadczenia:-)
1
Były Pracownik 2016-05-11 13:58
W Tesko sprzedawałem 100 ton było mało i zarabiałem 3,000. W innej firmie sprzedaje 200-300 i zarabiam 6.800 Dziękuję.
1
Taknie 2016-05-11 18:46
Za 200-300 t blachy zarabiasz 7 tys? Niemożliwe
2
niedowiarek 2016-05-11 21:48
@były pracownik mnie też się nie chce wierzyć nawet Arcelor nie płaci tyle swoim najlepszym i najdłużej pracującym handlowcom wiem bo tam kiedyś pracowałem. Ale jeśli sobie poprawiłeś to o co ty tak tutaj pyszczysz???
znalazłeś lepiej płatną pracę na lepszych warunkach i to się chwali ale nie wiem czy chcesz tu komuś zaimponować lub się pochwalić płacą bo nie bardzo rozumiem ten wpis???? Żałosny jesteś!!!
1
Były pracownik 2016-05-12 00:41
No i co takiej piany dostałeś kolego. Mam płacone 20zł od tony. W mojej firmie liczy się marża dowozimy do małych firm na które wy nawet nie patrzycie. Sprzedajemy drogo. Wasz prezes żyje z bonusu i dotacji a wy jesteście urobieni po łokcie i nie macie z tego nic. Piszę prawdę dlaczego miałbym tego nie robić. Wszędzie płacą minimum 8-10zł od tony. Tylko w Tesko płacą 1zł - 1 tona tyle ja miałem. Wcale nie żartuję przy 1000tonach powinniście zarabiać około 20tys+. Dymają was koledzy i koleżanki równo. Co tu dużo mówić Warszawa pracowała w konkurencji niech powiedzą ile dostawali za tonę. To nie są rzeczy wyssane z palca. Załosny to ty jesteś wrzucić kwitek z wypłaty ?
4
Były Pracownik 2016-05-12 02:07
Zapomniałem dodać. Pozdrawiam serdecznie wszystkich związanych lojalką :)
To jest mój ostatni wpis na tym forum.
ojciec rydzyk 2016-05-12 08:24
@były pracownik cała prawda tylko prawda i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] prawda. Nie ma co polemizować z głupkiem bo z wami się nie wygra macie przewagę liczebną bo po prostu jest was więcej na tym świecie.
1
bodzio 2016-05-13 15:27
@były pracownik prezes żyje z dotacji Fundacji TVN "nie jesteś sam" i bonusów z reklam w Playboyu i dyma nas na wszystkim.
300tonx20 zł/t = 6000 zł a gdzie podstawa 800 zł naprawdę super warunki chętnie się zamienię?? Sprzedajesz drogo komu??? Kazikowi za miedzy???? ile 300 ton/miesięcznie-zejdź na ziemię bo latasz za wysoko. Tak jak ktoś wcześniej napisał całą prawda tylko prawda i g....prawda!!! Masz ułańską fantazję i twoje wpisy należy traktować w kategorii banialuk i marzeń. My zarabiamy 40 tyś miesięcznie mamy służbowe auta do dyspozycji i karty kredytowe bez limitu na własne wydatki. A kwity pokaż żonie bo ona pewnie też nie wie i nie wierzy że tyle zarabiasz chyba że dorzucisz kasę z 500+ to wtedy wszystko się zgodzi. PIS-owska propaganda którą tu uprawiasz jest żałosna. Powinieneś z Jarkiem z PIS-u w jednej ławce usiąść może wtedy będziesz wśród tych którzy takie kawałki łykają.
Nic nie wiesz na temat zasad i praktyk w tej firmie i takie głupoty na forach wypisujesz i sam nie wiem jak można takie kretynizmy wypisywać. boki zrywać.I tyle w temacie.
1
Były Pracownik 2016-05-13 23:50
Miałem już nie pisać ale jestem tak rozbawiony że w akcie łaski odpiszę. Nie zawszę sprzedaję 300ton. Podstawy mam zaledwie 1.800 lecz sobie to rekompensuję. U was można załadować samochód na małą liczbę miejsc. Więc jak dowieziecie towar do klientów co biorą od 1 do 5 ton w dodatku macie mało ocynku a jeżeli już to drogi i powlekanych też nie tak było jak ja pracowałem. Na czarnej pieniędzy nie ma dlatego mało ich sprzedaję do tego sprzedaję profile spawane ocynkowane których też nie macie. Więc dlaczego zarzucacie mi że pisze nie prawdę ? To że u was jest to niemożliwe to nie znaczy że w innych firmach nie można dobrze zarabiać. Do Pisu to mi bardzo daleko, dlatego ciężko mi było znieść to zachwycanie się dyrektora prezesem Jarosławem i to wieczne wysłuchiwanie o modłach Pani dyrektor aż mnie dreszcze na samą myśl przechodzą istny koszmar. Jak ktoś wspomniał wcześniej było to cięzkie doświadczenie i ważne że już mam to za sobą. Nie musicie mi wierzyć ja nikogo na siłę nie zmuszam do swoich racji. Tak naprawdę to chciałem tylko podziękować bo gdyby nie fakt że zostałem zwolniony to pewnie do tej pory bym cały dzień chodził do pracy jak za karę. Pozdrawiam was jeszcze raz serdecznie. Co do Ojca dyrektora nie spodziewałem się po Panu kontr-argumentów tylko jak zwykle obelgi, ja nie będę się zniżał do Pana poziomu bo zwyczajnie Panem gardzę.
3
niki 2016-05-19 14:30
Nigdy osoba zwolniona nie będzie obiektywna w swych ocenach. @były pracownik tym samym dla mnie w ogóle nie jesteś wiarygodny a twoje opinie można między bajki włożyć bo piszesz od rzeczy. Poziom i styl tych wypowiedzi nie pasuje w ogóle do poziomu tej firmy i ludzi tam pracujących. Wszystkich pracujących pozdrawiam a malkontentów nikt nie zadowoli i zawsze będą się czuli pokrzywdzeni i skrzywdzeni zawsze przez wszystkich.
1
Obserwator 2016-05-24 10:50
Niki o czym Ty piszesz ? Z tego co czytam wypowiadają się tu osoby bezpośrednio powiązane z firmą i nie reprezentują sobą przyzwoitego poziomu wprost przeciwnie.
darrro 2016-06-06 06:23
się ma ile można w waszej firmie zarobić miesięcznie
maradona bella dona 2016-07-08 15:25
Byłem w Chełmży/Toruniu na wycieczce akurat jakieś biegi tam organizowali. Biegnie taki jeden siwy szybki naprawdę, składa się do zakrętu i nagle łup w słup aż mu gruszka od leawatywy z kieszeni wyleciała.
Wyglądał mi znajomo stąd pomyślałem że może ktoś od was ? Chociaż mogę się mylić bo pewny nie jestem. Jeżeli tak to pozdrawiam gorąco i życzę powrotu do zdrowia.
8
Kasia 2016-07-13 14:17
A może zamiast w marketing inwestować to może lepiej by było wyprowadzić firmę ze średniowiecza i zmienić system operacyjny pamiętający czasy commodore.
4
Buc 2016-07-15 09:55
Gepardy, gazele, kuny i żbiki jak to się przekłada na zarobki pracowników ?
1
Grażyna 2016-07-16 13:09
Znów ten od wypłaty :) no tak cieszmy się że nam w ogóle płaci ten gepard. Mógłby przecież nie płacić za wykonywaną usługę na rzecz firmy jaką jest praca chyba jest umowa to żadna łaska... Po co pytasz czy są oferty każdy kto czytał wcześniejsze wątki wie że jesteś pracownikiem. W dodatku siejącym propagandę i za największy atut stawiasz to że wypłata jest terminowa :) Powiem CI że wszędzie jest :) nawet u kazka na budowie lub u bolka na truskawkach. Lecz skoro porównujesz się do takich to sam wystawiasz sobie opinię wcale nie trzeba nic krytykować :)
1
Pracownik 2016-08-06 21:17
Za takie ucinanie wypłat i brak szacunku... życzę szybkiej upadłości. Pracownik nie tylko ma obowiązki, ale również i swoje prawa. W tym np. ma prawo do urlopu.... Tylko, gdy zdecydujesz się pójść na urlop, to wypłata.... Ucięta, premii brak... Obóz pracy, nie porządna firma! !!!!!!
13
Stasiak 2016-08-07 00:40
Hehehe zawsze mówiłem że to dziady. Wypowiedzi kadry kierowniczej to rynsztok.
7
Kajtel 2016-08-07 22:29
Typowy przedsiębiorca żeruje na bezrobociu i wyzyskuje ludzi strasząc ich brakiem zatrudnienia jakie to Polskie jakie to niskie :) To tylko praca jej utrata to żadna tragedia. Żyje się dalej i szuka się innej. Na pohybel wam wyzyskiwacze !
5
Hajsik 2016-08-08 10:39
Zatrudniają handlowców żeby wyciągać kontakty i zwolnić. To częsta praktyka w tej firmie Uwaga !
4
Pracownik 2016-08-09 21:48
Pracy jest mnostwo i juz wkrotce pożegnam się z tym obozem pracy.
4
felt 2016-08-09 22:32
1800zl plus premia, ktora raz jest, raz nie ma...
1
Zt 2016-08-12 11:21
FG bo Ty nie wiesz ? :) uważajcie na tą firmową szuję !
3
Cięty na wymiar 2016-08-13 15:49
Nie chodzi o sklep Tesco, zobaczcie jak z was szydzą odwracając kota ogonem, że niby ktoś się pomylił pisząc tu hehe. Komu i po co oczy mydlicie.
pracuje, ale rzucam 2016-08-13 21:03
Dokladnie. Mowa o tesko steel!!!!!! Tu takie wypłaty...
pracuje, ale rzucam 2016-08-13 21:09
Ponadto... Jedna i ta sama osoba na tej stronie broni prezesa, broni tesko steel i całej tej ich polityki, ponieważ grzeje ciepły i bezpieczny stołek... Po znajomości zresztą...wiec gdzie tu obiektywna ocena??!! Tylko "zwykły "pracownik prawdę powie.
4
zielony 2016-08-14 07:42
W tesko steel nie ma zadnych benefitow socjalnych.
4
Witman 2016-08-14 23:30
Ako i pablo ta sama osoba bzdety pisze że pracy szuka. Ale to żałosne :) Jak się boją żeby ludzie prawdy nie pisali.
2
pracuje, ale rzucam 2016-08-15 19:14
Hehe. Ciekawe,ze akurat w tesko steel...przypadek?!
1
pracuje, ale rzucam 2016-08-15 22:47
To są dwie zupełnie inne firmy. Tesco to sklep, a my mówimy o Tesko Steel !!!!!
Jebaka 2016-08-16 22:37
Tak w szczególności na tym forum poszukują :) a najbardziej Ci od propagandy firmowej.
2
Jebaka 2016-08-22 09:45
Oooo widzę trafiłem w samo sedno. Zdemaskowałem was księgowe biurwy od propagandy.
Szybko kasują komentarze nie wygodne.
Mirek 2016-09-01 15:38
Wybiera się ktoś na miesięcznice ? Albo na apel Smoleński ? Mam wolne miejsca mogę zabrać.
8
zzz 2016-09-04 18:55
@ Mirek chyba troszeczke fora ci sie pomyliły :-P
Lucyna ze Szczebrzeszyna 2016-10-27 13:59
Nie jestem pewna ale chyba widziałam tego Pana w transmisji TV Trwam stał ze świecą w rogu, jak organista zaczął grać to śpiewał tak donośnie, że te stare skrzeczące baby zagłuszył. Nie dość że biega szybko niczym prawdziwy jaszczomb to jeszcze jaki śpiewak. Prawdziwy talent z niego jak ja wam zazdroszczę. Ledwo co go poznałam był w takim kowbojskim kapeluszu. Uwielbiam człowieka wielkie serce naprawdę. Jak będzie Pan na Roratach to podejdę pośpiewamy sobie razem.
9
leon 2016-12-29 20:20
No cuz... wydaje sie ze firma idzie we własciwym kierunku... co wazne zaczeto doceniac pracowników ...WSZYSTKICH!!!! Pozdrawiam
5
Jurek 2016-12-30 15:15
To ta firma jeszcze istnieje ? Słyszałem że likwidować mieli. Na rynku prawie was nie widać sprzedajecie blachę za grosze. Podobno się wyprzedajecie prawda ?
5
Operator 2017-02-18 23:40
Widocznie masz problemy ze słuchem, a może umyć wystarczy?
2
betka 2017-03-28 20:39
czy jest praca dla kobiet w Tesco? jakaś produkcja czy coś?
Paulina 2017-05-19 11:00
@betka aktualne oferty pracy firmy TESKO STEEL SP. Z O.O. możesz znaleźć na ich stronie internetowej - https://teskosteel.eu/aktualne-oferty-pracy/
Zainteresowało Cię któreś stanowisko?
Zostaw swoją opinię o TESKO STEEL SP. Z O.O. - Rybnik
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TESKO STEEL SP. Z O.O.