Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Start People Sp. z o.o.

Pracowałeś w firmie Start People Sp. z o.o. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Renia - 2015-06-21 12:15:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam dostalam emaila od firmy Start People dotyczaca pakowania miesa .Wszystko ladnie cacy ale zaniepokoilo mnie to ze chca oplate za tydzien mieszkania w Gent 280 zl na konto ktore mi podali .Moze mi ktos powie czy oni tak robia czy to jest juz zwykle oszustwo ???
zdjecie uzytkownika
onn - 2015-06-21 16:43:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Renia - 2015-06-21 12:15:06]:
Renia tez dostałem taka wiadomosc i tez sie zastanawiam czy to jakas sciema jutro podzwonie i posprawdzam jak cos to napisze nr telefonów sie róznia od tych na stronie startpeople.be hmmmm , moze ktos cos wiecej wie??????
zdjecie uzytkownika
Hektor - 2015-06-22 08:47:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam też jestem zainteresowany tym ogłoszeniem wiadomo coś już?
zdjecie uzytkownika
Hektor - 2015-06-22 09:21:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To jest oszustwo dzwoniłem do Start People w Gent i nic niewiedzą o tej ofercie, wiec zadnej kasy nie wysyłac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-06-22 10:40:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja również dostałam taką ofertę. Zadzwoniłam dziś do Mateusza Wilka (pseudo-koordynatora z Gent), który powiedział mi m. in., że adres zakładu pracy wyśle mi później, a te 280 zł za mieszkanie trzeba przelać wcześniej, żeby je sobie ''zaklepać''. Potem zadzwoniłam bezpośrednio do biura, w którym powiedziano mi, że to jakiś naciągacz i nie mają takiej oferty pracy.
zdjecie uzytkownika
Kamil - 2015-06-22 11:29:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Możecie podać numer do biura tej firmy ?
zdjecie uzytkownika
John - 2015-06-22 13:18:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ktoś w ogóle wpłacił te 280 złotych ?
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-06-22 16:02:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Kamil - 2015-06-22 11:29:50]:
Kamilu, kontakt do biura znajduje się tu: https://www.startpeople.be/pl/ Możesz wysłać zapytanie przez formularz kontaktowy lub zadzwonić do Belgii, ale to kosztuje.
zdjecie uzytkownika
Marta - 2015-06-22 16:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie przelewajcie tych 280 zł, to zwykły naciągacz!
zdjecie uzytkownika
Tomi Tomi - 2015-06-23 17:07:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
treść oferty wzięta z kosmosu! od kiedy to np.samo ubezpieczenie 40euro/mies.itd itp. To jakiś zwykły naciągacz!
zdjecie uzytkownika
kasia - 2015-06-23 19:54:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tez dostalam te wiadomość dziięki za informacje:) szukamy dalej:)
zdjecie uzytkownika
basia - 2015-06-23 20:35:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
też to dostałam dzięki za informację:)mnie też zaniepokoiła mnie ta wpłata i jeszcze wysyłanie swoich danych osobowych
zdjecie uzytkownika
Angela - 2015-06-23 20:50:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja dostałam od Pana Mateusza dane zakładu pracy i miejsce zamieszkania
19 Luchterenkerkweg, 9031 Gent, Flanders, Belgia - adres mieszkania

Venecolaan 25, 9880 Aalter, Belgia - adres zakładu pracy, Pinki NV.

Toleindestraat 122, 9080 Beervelde Lochristi, Belgia - adres zakładu

pracy, Vanderpoorten BVBA

Zastanawiam się że ten człowiek nie boi się konsekwencji.
A z firmy z Belgi dostałam inf że sprawą zajeła się policja
zdjecie uzytkownika
kimi - 2015-06-25 22:07:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Angela - 2015-06-23 20:50:30]:
mimo tych wszystkich negatywów którymi zdołaliście obarczyć już Start People to firma w dalszym ciągu jednak zatrudnia. Ich najnowsze oferty jak choćby ta http://www.gowork.pl/praca_podglad,5929485?keywords=®ion=gent weszły w zycie wczoraj , także nie można powiedzieć , aby firma przestała działać
zdjecie uzytkownika
belgia - 2015-06-26 11:21:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tez dzwonilem dzisiaj do tego Pana M.W. Juz raz przejechalem sie na firmie tempo.team bo wyslalem im 60 euro za pierwszy tydzien mieszkania. Tutaj juz tego bledu nie zrobie, dostalem maila o pozytywnym rozpatrzeniu mojej kandydatury odnosnie pracy przy "mięsie". Stawka ładna ale wiadomo, ze to stawka fikcyjna. Tresc wiadomosci byla praktycznie identyczna jak tresc wczesniejszej wiadomosci z tempo.team. Po rozmowie z Panem M.W. powiedzialem ze jestem zainteresowany pracą jak rowzniez "darmowym hehhe" przejazdem, ale z mieszkania rezygnuje i znajde cos na wlasna reke. Po tych slowach czulem ze troche temu Panu mina zrzedła, ze nie zarobi na wyludzeniu. Ale czekamy na umowe heeheheh :P
zdjecie uzytkownika
Xxx - 2015-06-26 12:57:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ja też dziś już dostałam email że przeszłam rekrutację na pakowanie mięsa ... widzę że to jedna wielka ściema !!! Ja nie dzwoniłam nigdzie i też nie zamierzamwysle tym bardziej nie wyślę żadnych pieniędzy .!! Uważajcie ja tych ludzi a to co co napisałeś jest dokładnie tym co ha mogła bym napisać !! Ściema ściema ściema ba policję z tym najlepiej
zdjecie uzytkownika
pablo - 2015-06-27 10:20:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja dostałem te same dane mieszkania i wszystkiego no i chciał pieniądze za mieszkanie i co wkoncu z tym ? to wałek czy nie ? 30 maja byc umowy a bus darmowy ma podjechac 3 niby w godzinach wieczornych
zdjecie uzytkownika
dawid w - 2015-06-29 18:34:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam pomóżcie mi razem z kolegą wysłaliśmy już pieniądze a tu nic pisze na maila i nikt nie odpowiada tel do pana M.Wilk ciągle wyłączony , nie wiem co mam robić czy ta oferta to ściema czy jak ? Mój kontakt jak by ktoś coś wiedział ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
dawid w - 2015-06-30 14:00:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dlaczego usuwasz mój nr telefonu chce tylko wiedzieć jaka jest prawda !
zdjecie uzytkownika
Lukasz - 2015-06-30 18:27:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [dawid w - 2015-06-30 14:00:36]:
Hej ja też wysłałem kasę czyli to jestem w plecy , jak ktos coś wie coś napiszcie na email lukasz220188@interia.pl
zdjecie uzytkownika
bartek89 - 2015-07-01 02:20:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja tez wyslalem juz pieniadze za siebie i zone i co teraz jestem w plecy z ta kasa?czy wie ktos cos wiecej na ten temat czy nie bo to chyba trzeba by gdzies zglosic jezeli tak naciaga ludzi ten pajac jesli ktos bd cos wiedzial na ten temat to prosze o pilna informacje pod nr (usunięte przez administratora) lub na mejla Bartlomiej.Gandor@op.pl
zdjecie uzytkownika
bartek89 - 2015-07-01 17:02:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam ja właśnie byłem to zgłosic na policje jako wyłudzenie pieniedzy i wszyscy którzy tez wysłali pieniadze niech ida zgłosic to na policje jezeli bedzie wiecej osób i będzie pozew grupowy to bedzie można wystąpić o odszkodowanie od firmy start people sprawą zajmie się prokuratura w razie czego proszę o kontakt na mejla bo pedały kasują numery telefonu żeby zatuszować sprawę to mój mejl agnieszka.gandor@onet.pl pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
krystyna7171 - 2015-07-02 11:51:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam, ja również przesłałam pieniądze. Firma opisała, żebym na policji powiedziała że chce odzyskać pieniądze i mogę żądać przebiegu śledztwa prokuratury. Prosze napisac na kogo pieniądze państwo wysłali czy na niejakiego gmachowskiego ? podaje swojego maila gdyby ktos cos wiecej wiedziął prosiłabym o jakies informacje krystyna7171@o2.pl
zdjecie uzytkownika
krystyna7171 - 2015-07-02 17:29:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
ja wysłałam na gmachowskiego przez western union
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-07-05 22:58:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak to możliwe że ktoś podał fałszywe ogłoszenie pracy! przepadły mi pieniądze tego nie można tak zostawić
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-07-06 09:24:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witajcie ....Również przesłałem pieniądze do Pana Mateusza Wilka .....Uważajcie ponieważ jest nowe ogłoszenie o tej samej treści tym razem jest to Mateusz Sobczyk SORTOWANIE JAJ BELGIA

Nie wpłacajcie tych 280 zł !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-07-06 09:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
zdjecie uzytkownika
Oszukany - 2015-07-06 09:46:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krystyna7171 - 2015-07-02 17:29:29]:
Też na Gmachowskiego i tez przez WU
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-07-06 23:07:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
podajcie mi link do tego ogłoszenia z sortowaniem jaj ? skończy się dzień dziecka dla tego cwaniaka siedzącego w belgi
zdjecie uzytkownika
oszukany - 2015-07-07 18:31:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
http://www.gowork.pl/praca_podglad,5928142

to jest ten link

poniżej treść odp

PDZ Uitzendbureau Alkmaar po zapoznaniu się z Pana aplikacją CV
zawiadamia, iż proces rekrutacji przebiegł pomyślnie.
Jeżeli jest Pan wciąż zainteresowany naszą ofertą pracy,
prosimy o ponowne przesłanie nam danych osobowych, adresu zamieszkania oraz numeru
telefonu. Czekamy również na informację czy chce Pan korzystać z naszego transportu (bezpłatny), oraz czy chce Pan korzystać z naszych mieszkań (płatne).


INFORMACJE O PRACY:
Praca w fabryce czekolady w Alkmaar.
Do obowiązków pracownika należy:
- praca przy taśmie produkcyjnej
- pakowanie produktów, układanie na paletach
- wizualna kontrola jakości
- utrzymywanie w czystości stanowiska pracy, mycie maszyn produkcyjnych
Praca dla kobiet, mężczyzn, par.
Obuwie, ubranie robocze otrzymuje się podczas pierwszego dnia pracy.
Praca w trybie dwuzmianowym: 6-14, 14-22, Pięć dni w tygodniu (5/7).
Stawka Netto: do 22 roku życia stawka netto wynosi 7.60euro/h, od 23 roku życia - 8.87euro/h
Stawka Brutto: 9.44euro, 10.62euro

Możliwość nadgodzin płatnych 150% do przydzielonej stawki (max. liczba nadgodzin dziennie - 2h)
Pierwsza umowa podpisywana jest na okres 3 miesięcy.
Po upływie tego czasu każdy pracownik otrzyma możliwość przedłużenia kontraktu na
dłuższy okres czasu na lepszych warunkach dla pracownika, bądź tych samych.

Na miejscu pracy znajduje się polski koordynator, który jest do dyspozycji od 8:00 - 20:00, każdego dnia.
Pomaga on w założeniu kont bankowych, tłumaczeniu dokumentów.
Zapewniamy numer BSN (sofinummer)


'Informacja dla osób, które chcą korzystać z mieszkań - płatności należy dokonać najpóźniej do 8 lipca, godziny 18:00.

Umowy zostaną wysłane mailowo 10 lipca, o godzinie 18:00.
Wyjazd organizowany jest na 13 lipca.
Umowy zostaną podpisane 14 lipca w biurze, w Alkmaar.
Pierwszy dzień pracy 15 lipca.


10 lipca, o godzinie 18:00, zostaną wysłane umowy do wglądu, aby każdy przed wyjazdem mógł się zapoznać z warunkami firmy PDZ.
Prosimy o spisanie unikalnego dla każdego pracownika kodu, który zostanie wygenerowany na stronie 5, w umowie.
Po dotarciu do biura, w celu podpisania umów wystarczy okazać nam zapisany numer.
Umowy zostaną podpisane w biurze naszej firmy w Alkmaar, dnia 14 lipca.
W umowie wszystkie informacje zgadzają się z treścią ogłoszenia, oraz wiadomością zwrotną.
Liczba stron umowy: 6,
Umowa zostanie wysłana w języku polskim.

Miejsce wyjazdu:
Współpracujemy z niemiecką firmą transportową. Busy zostaną wysłane do każdego uczestnika wyjazdu bezpośrednio pod miejsce zamieszkania (do osób, które chcą korzystać z naszego transportu).
Z każdym będziemy się kontaktować telefonicznie.
Kierowca będzie się kontaktować z Państwem w dniu wyjazdu, kilka godzin przed planowanym przyjazdem.
Przejazd z Polski do Holandii całkowicie opłaca firma PDZ ALKMAAR.
Firmowe busy zostaną wysłane w dniu wyjazdu pod mieszkania
osób ubiegających się o pracę, następnie zawożą pracowników do mieszkań znajdujących się w Alkmaar, w Holandii.



MIESZKANIA, DOJAZDY, UBEZPIECZENIE:

Organizujemy również mieszkania dla pracowników.
Liczba osób na mieszkaniu: 8.
Cztery pokoje dwuosobowe.
Na każdym mieszkaniu znajdują się: łazienka (pralka, prysznic, suszarka do dyspozycji), oraz całkowicie
wyposażona kuchnia (dwie lodówki, zamrażarka) + wspólny salon. Media, internet (wifi) wliczone są w koszta czynszu za mieszkanie.
Mieszkanie płatne jest 70 euro / tydzień.
Przed podjęciem pracy pobierana jest opłata za pierwszy tydzień mieszkania w Alkmaar,
w wysokości dwustu osiemdziesięciu złotych od osoby (280zł). Informacja dla osób wpłacających - Opłatę można wysyłać w walucie Euro, lub PLN.

Informujemy iż opłata nie jest warunkiem koniecznym do podjęcia u Nas pracy.
Osoby, które chcą korzystać z naszych mieszkań mają obowiązek uiścić kwotę 70 euro do 8 lipca, natomiast osoby, które posiadają lokum w Alkmaar lub okolicy, bądź planują wynająć coś we własnym zakresie - Nie muszą nam nic wpłacać.
Przejazd jest opłacony przez firmę PDZ - Oddział Alkmaar.
Transport z miejsca zamieszkania do pracy opłaca i zapewnia Uitzendbureau PDZ.
Informujemy również, że przejazd naszymi busami nie jest obowiązkowy. Osoby, które mają zamiar korzystać z własnego transportu powinny poinformować o tym fakcie w wiadomości mailowej.

Ubezpieczenie płatne jest 10euro / tydzień

WAŻNE: Wynagrodzenie za pracę przelewamy co tydzień na konto.
zdjecie uzytkownika
marek_wwa - 2015-07-08 13:48:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do oszukany:
Podałeś link do ogłoszenia do pracy przy jajkach z datą rozpoczęcia 30 czerwiec, a odpowiedź dotyczy całkiem czego innego. Podałbys dobry link do ogłoszenia?
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-07-08 21:46:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ten cwaniaczek nie odbierał telefonu , ta firma która pozwala na publikacje takich ogłoszeń to są fałszerze! nie zostawię tego tak, znajdę go w tej belgi odda te pieniądze z odsetkami!!!!
zdjecie uzytkownika
calinka - 2015-07-08 22:51:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [krystyna7171 - 2015-07-02 17:29:29]:
Jestem teraz zestresowana totalnie. Jaka szkoda,że wcześniej nie przeczytałam tych opinii. Ja dzisiaj przed 18.00 wpłaciłam 280 zł + 25 zł za przekaz pieniężny panu Gmachowskiemu. Już wiem,że nie mam na co liczyć. Wyjazdu nie będzie, a pieniądze pewnie przepadły. Gdyby był pozew zbiorowy przeciwko tym naciągaczom, to ja z przyjemnością dołączę.
zdjecie uzytkownika
marcin - 2015-07-08 22:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
NIE WYSYŁAĆ PIENIĘDZY TAM ! to nie realne mieć stawkę prawie 11 euro na miesiąc od razu, cymbał sobie to ładnie wymyślił do k.... nędzy !
zdjecie uzytkownika
karo - 2015-07-18 21:30:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Hej, ja wraz z chłopakiem też wysłaliśmy kasę do pana Gmachowskiego i straciliśmy po 70 euro na głowę plus koszty przelewu w WU 70 zł. Pozew zbiorowy by się przydał może zbierzemy się wszyscy i uda się ktoś wyznaczony na policję?
zdjecie uzytkownika
krecik - 2015-07-30 00:26:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam ,oszuści dalej działają,dziś dostałam oferte z Start People,wszystko ładnie,pieknie, tylko trzeba wpłacić 330 zł za mieszkanie.masakra..nie dajcie się nabrać.Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
Jakon - 2015-07-30 01:24:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Macie jakieś informacje czy te oferty pracy, które były umieszczane z początku roku zostały zakończone, bo chciałbym się dowiedzieć czy osoby, które podjęły tam pracę są w w miarę z tej pracy wykrawacza zadowoleni czy takie średnie warunki w Belgii oferują. Niedługo wyjeżdżam i wciąż zostawiam sobie otwartą furtkę współpracy z nimi...
zdjecie uzytkownika
Łukasz - 2015-07-30 12:43:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A na jaka prace prace akceptrowaliscie moze na Pakowanie dan gotowych Belgia? Taz dostalem odpowiedz pozytywna na 18 sierpnia czy ktos cos wie na temat tej pracy?
zdjecie uzytkownika
Czarek - 2015-08-29 12:09:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że firma ciągle rekrutuje i to dobrze, bo jednak coraz więcej osób marzy o tym, by wyjechać za granicę do pracy. Ciekawe tylko czy w tym przypadku jest to opłacalne i czy naprawdę warto ruszyć się poza Polskę aby zarobić. Ktoś wie jakie oferują tam stawki chociażby na produkcji sadzonek. Dzięki za odp.
zdjecie uzytkownika
mery 34 - 2015-09-17 11:12:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [marek_wwa - 2015-07-08 13:48:45]:
nigdy niepłaci się za nocleg i za ubezpieczenie jak ktoś się ogłasza tesz taki mnieliśmy przypadek ale małą kwote 50zl goscia złapali.
zdjecie uzytkownika
edek - 2015-09-28 17:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siemanko! znalazłem u nich oferte pracy na wykrawacza mięsa wieprzowego no i w sumie mają normlane obowiazki jak wykrawanie kości z porcjowanych częsci za pomocą noża czy ogólne trybowanie ale zastanowiło mnie to jaką umowe oferują, bo w ofercie napisali, ze belgisjką, czyli pewnie będą lepsz warunki niż w Polsce.
zdjecie uzytkownika
pan nikt - 2015-10-06 00:39:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie wiem, nie znam się, ale żadna agencja w NL nie pobiera opłat z góry. 5 lat mnie nie było ale jestem przekonany że nie ma takiej opcji.
zdjecie uzytkownika
L - 2015-10-29 22:50:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Też mi się tak wydaje, że pobieranie opłaty z góry przez agencję byłoby co najmniej dziwne. A co do samej firmy Start People, to widzę, że szukają ciągle wykrawaczy mięsa wołowego i wieprzowego. Domyślam się, że nie należy to do najłatwiejszych zadań, ale jestem ciekaw jak wyglądają zarobki tutaj. Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
nix - 2016-01-21 21:59:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
L, wielu rzeczy bym się spodziewał. Może to wiele wyjaśnia dlaczego teraz tak mało rekrutacji prowadzą - ludzie są barziej świadomi. Chociaż wykrawacza i tak potrzebują.
zdjecie uzytkownika
romek - 2016-02-06 19:35:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no własnie ja w szoku jestem, ze sa takie oferty pracy i to do Belgii czy do Ronse, sam patrzyłem na oferte pracy jako wykrawacz mięsa wołowego, fajnie, ze ten transport załatwiają,
zdjecie uzytkownika
krocan - 2016-02-23 19:01:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no tak transport do pracy i powrót zza granicy to ważna sprawa, wydaje mi się, że ciekawe jest również to, że zatrudniają na kontrakty, więc można wyjechać np. na 3 miesiące, dorobić i wrócić z pensją euro na złotówki to dużo oszczędności
zdjecie uzytkownika
huhu - 2016-02-29 16:34:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To jest bardzo dobry sposób na dorobienie @krocan skoro i tak wynagrodzenie jest wypłacane w euro. Taki tokarz konwencjonalny ma również zapewniony belgijski zasiłek rodzinny.
zdjecie uzytkownika
Czarek - 2016-03-02 21:56:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ciekawe jak długo takie zasiłki się jeszcze utrzymają.. :) jednak to bardzo dobra opcja, mam znajomych mieszkających w Belgii i żyje im się dobrze. W także wyjeżdżali za pośrednictwem jednej z agencji
zdjecie uzytkownika
les - 2016-03-05 21:21:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nic dziwnego Czarek że twoim znajomym dobrze się żyje jeżeli taki tokarz ma dobrą pensję (9500-12000 zł), bony żywnościowe a do tego pensję wakacyjną i trzynastkę
zdjecie uzytkownika
Marek - 2016-05-06 10:47:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzę, że istnieje teraz możliwość wyjazdu do pracy do Roeselare (Belgia) dla Rzeźnika. Trzeba mieć doświadczenie w zawodzie. Ile można na tym zarobić?

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Start People Sp. z o.o.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Start People Sp. z o.o.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert