brak logo

VVF Sp. z o.o.

Racibórz

Opinie o VVF Sp. z o.o.

wenon 2014-09-19 20:03:06
Praca na 3 zmiany i w weekendy niestety nadgodziny i wynagrodzenie za prace w dni wolne nie jest wyplacana. Na rozmowie obiecuja zlote góry niestety rzeczywistosc jest zupelnie inna. Szczerze nie polecam tego pracodawcy. Atmosfera w pracy niemiła,ludzi potrafia wykonczyc psychicznie i na takich tez wygladaja. Najlepiej omijac szerokim łukiem Tak samo jak ich podwykonawce czyli firme Melbud.
15
Veno 2014-11-19 14:28:39
Zgadzam sie w pelni pracowalem/pracowalam tam i jest to prawda mobing a dyrektor wydaje sie niedorozwiniety.
7
trotyl 2015-03-23 21:59:54
Witam,

Czy ktoś aplikował na stanowisko specjalisty ds zapewniania jakości w Raciborzu? Jakie są wasze opinie na temat spotkania? Czy otrzymaliście jakieś informacje odnośnie dalszych etapów rekrutacji? Czy mówiono Wam o spotkaniu konferencyjnym przez Skypa z Hindusem. Co myślicie o stawkach za pracę. Proponowali 2200brutto. Podzielcie się swoimi opiniami/wrażeniami. Dajcie znać jak Wam poszło, no i co sądzicie o firmie VVF.
6
Trzynascie 2016-01-04 23:42:58
I TAK NASTAŁ KONIEC
1
Klient 2016-05-25 09:24:21
Firma zarządzana przez niedorozwiniętych Hindusów plus polska mierna kadra zarządzająca (totalny chaos i brak kompetencji).
7
Trzynascie 2016-09-23 19:08:43
Beznadziejne szefostwo
3
dtu@ 2016-10-14 22:45:53
@ Trzynascie - przyjęlismy do wiadomości twoja opinie, ale mnie osobiście bardziej interesują szczegóły, które będą poparciem twoich słów. @ Klient - na czym dokłądnier polega ten chaos - podaj przykład sytuacji, podaj jakieś konkrety do kórych mozna sie odniesc
Habjerkos 2016-12-05 07:06:30
Mili ludzie, beznadziejne szefostwo. Robisz od pon do piątko nie kiedy musisz przyjść do pracy w sobotę i niedziele, wypłata marna bo najniższa krajowa nie polecam
Zostaw swoją opinię o VVF Sp. z o.o. - Racibórz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VVF Sp. z o.o.