brak logo

VVF Sp. z o.o.

Racibórz

Opinie o VVF Sp. z o.o.

wenon 2014-09-19 20:03
Praca na 3 zmiany i w weekendy niestety nadgodziny i wynagrodzenie za prace w dni wolne nie jest wyplacana. Na rozmowie obiecuja zlote góry niestety rzeczywistosc jest zupelnie inna. Szczerze nie polecam tego pracodawcy. Atmosfera w pracy niemiła,ludzi potrafia wykonczyc psychicznie i na takich tez wygladaja. Najlepiej omijac szerokim łukiem Tak samo jak ich podwykonawce czyli firme Melbud.
22
Veno 2014-11-19 14:28
Zgadzam sie w pelni pracowalem/pracowalam tam i jest to prawda mobing a dyrektor wydaje sie niedorozwiniety.
10
trotyl 2015-03-23 21:59
Witam,

Czy ktoś aplikował na stanowisko specjalisty ds zapewniania jakości w Raciborzu? Jakie są wasze opinie na temat spotkania? Czy otrzymaliście jakieś informacje odnośnie dalszych etapów rekrutacji? Czy mówiono Wam o spotkaniu konferencyjnym przez Skypa z Hindusem. Co myślicie o stawkach za pracę. Proponowali 2200brutto. Podzielcie się swoimi opiniami/wrażeniami. Dajcie znać jak Wam poszło, no i co sądzicie o firmie VVF.
9
Trzynascie 2016-01-04 23:42
I TAK NASTAŁ KONIEC
2
Klient 2016-05-25 09:24
Firma zarządzana przez niedorozwiniętych Hindusów plus polska mierna kadra zarządzająca (totalny chaos i brak kompetencji).
8
Trzynascie 2016-09-23 19:08
Beznadziejne szefostwo
4
dtu@ 2016-10-14 22:45
@ Trzynascie - przyjęlismy do wiadomości twoja opinie, ale mnie osobiście bardziej interesują szczegóły, które będą poparciem twoich słów. @ Klient - na czym dokłądnier polega ten chaos - podaj przykład sytuacji, podaj jakieś konkrety do kórych mozna sie odniesc
2
Habjerkos 2016-12-05 07:06
Mili ludzie, beznadziejne szefostwo. Robisz od pon do piątko nie kiedy musisz przyjść do pracy w sobotę i niedziele, wypłata marna bo najniższa krajowa nie polecam
5
opek 2017-02-19 23:48
Czytam poprzednie opinie i stwierdzam ze jest teraz gorzej niz bylo nie polecam
3
Antonio 2017-02-21 11:56
Wszechobecny mobbing i nepotyzm,zdarzały się też molestowania kobiet.Kadrowa wielkie 0!!!
5
bzuq 2017-02-21 18:39
Super ludzie naprawdę każdy każdemu pomaga , do dupy szefostwo i zacofane w czasie , śmieciowe umowy o pracę niby brak pracy w weekendy - kłamstwo !! . zmuszanie do roboty w sobote i w niedziele a podobni miało być tak "mało weekendów " pracujących. Człowieka mają za nic za jakiegoś plebsa byleby tylko chodził do pracy . Bardzo Marne zarobki jak na prace 3zmianową. NIE POLECAM
8
waldek 2017-03-01 00:08
Praca tragedia pracujesz cale 7 dni a wyplata licha straszne.Nie polecam Vvf racibórz nikomu ludzie tam w biurku sa uposledzeni umyslowo a kadrowa najbardziej .Jeszcze raz unikajcie tego miejsca pracy.
6
Robert 2017-03-01 00:12
Zgadzam się z tobą praca straszna a szefostwo jeszcze gorsze krzyczą gnębia ludzi a mało kto sie postawi.NIE POLECAM
6
Najbardziej zjebana firma w Polsce 2017-04-30 10:42
Pracowałem w tej firmie te wszystkie opinie są jak najbardziej uzasadnione...zacznę od biurka gdzie będzie mi najprościej opisać tą firmę która powinna mieć status " Zakładu dla ludzi chronionych " Mistrzowie jak tak się ich nazywa są jak najbardziej tępi i myślą że wiedzą wszystko a to jest banda amatorów bez żadnej wiedzy o produkcji mydła...każdy baran z ulicy umie policzyć ile zostało palet zrobionych na koniec produkcji wy głupie i tępe [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] teraz napisze o mobbingu w pracy jest to prawda ze jest on tam stosowany i dziwię się ludziom że nie złozyli jakiegoś zbiorowego wniosku do sądu pracy. Najwięksi terroryści co mobbingują ludzi to są pan KRZYSZTOF K. uznawany za piorytet firmy (proponuje temu gościowi żeby poszedł się leczyć do psychiatryka bo na innych lekarzy już za pózno )...pan MARCIN S...co tu się rozpisywać na temat tego pana gościa bez klasy i na dodatek z duuuupppnnnyyymmm GARBEM :-)...
4
Menel 2017-05-25 08:58
Pracowałem w tym zakładzie dość sporo czasu i mogę szczerze stwierdzić, że to bardziej przypomina zoo niż produkcję.. System pracy jest tak zj*bany, że nie ma co gadać.. robisz w weekendy, ale nie płacą za nie tylko ma się do wybrania... oczywiście w środku tygodnia i to nie jak Tobie pasuje...
Ten zakład jest tak chory, że nawet nowy dyrektor nie wytrzymał i spi*rdolił...
3
Karolek 2017-05-25 13:03
Problem tej Firmy jest w tym że w latach 90 Rząd Polski sprzedał Pollenę Henklowi a Niemcy kiedy im się nieopłacało sprzedał część zakładu (mydło) Hindusom.Cały park maszynowy z halami razem z załogą.
Problemem nie jest załoga na produkcji,problemem jest kadra zarządzająca dobrana z przypadku o bardzo miernych umiejętnościach plus inna mentalność kulturowa Hindusów którzy nie potrafią odnaleź się w polskiej rzeczywistości.Dyrektor który odszedł był tylko rok zarobił co chciał i dostał lepszą propozycję i zwolnił się. Nikt tam nikogo nie trzyma na siłę tzw.normalni już dawno odeszli a zostali nieudacznicy.Problem to Kadrowa która tak najbardziej ma ambicje być dyrektorem i wszystkim zarządzać choć potrafi tylko robić dużo krzyku i zamieszania.Właścicielka tego nie wodzi ? Może dlatego że jest kilka tysięcy kilometrów i patrzy tylko na zysk.
7
Zostaw swoją opinię o VVF Sp. z o.o. - Racibórz
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie VVF Sp. z o.o.