brak logo

Maximet s.c.

Bydgoszcz

Opinie o Maximet s.c.

Q 2012-02-02 17:36:22
Szczerze odradzam, no chyba że chcecie być wykorzystywani i źle opłacani
3
nico 2013-08-28 15:02:31
Co ty gadasz pracuje z nimi już jakiś czas i spoko da się wytrzymać - atmosfera na luzie może nie płacą kokosów ale też nie najgorzej i przede wszystkim na czas i na pewno da się popracować. Rozumiem każdy ma prawo do swojego zdania.
1
PYSIO 2014-09-16 09:20:13
Skąd masz takie info , pracuję u nich ponad rok i dają rade, zawsze można się do czegoś przyczepić jak w każdej firmie ale myślę że nie ma idealnych zakładów - byłem zatrudniony już w paru i ten nawet daje rade . Prace od poniedziałku do piątku po 8 godzin nazywasz wyzyskiem to chyba nie pracowałeś jeszcze gdzie indziej ( a pracować trzeba wszędzie -chyba że poszedłeś do pracy aby leżeć ). Co do pieniędzy to też nie jest tak źle po 6 miesiącach dali podwyżkę ( drobną ale zawsze a po roku następną ). A choć pracuje nas tu teraz parę osób to nie słyszałem aby ktoś narzekał. Ale spoko masz swoje zdanie rozumiem to. Pozdro.
1
QQrychu 2014-09-25 19:33:49
"Q" ma wiele racji w swojej opinii do której ma prawo, ale może od jego czasów wiele się zmieniło, a może pracodawca w końcu dojrzał i wyciągnął wnioski...
1
aamm 2015-04-01 21:03:34
nie polecam !!!!
Kar 2015-05-08 13:57:25
Zakład jak zakład , może nie jest super ale też nie jest tak źle. Płacić płacą w ciągu roku ponieśli mi pensję o ok 12% i z tego co wiem to reszcie też podnosili nie wiem w jakim procencie , wymagają jak wszyscy po prostu roboty a nie opierd... się , każdemu można coś zarzucić i dopiąć łatkę i firmie Maximet też ale z moich obserwacji to nie jest tu tak źle, z mojej wiedzy nikt tu nie zarabia najniższej kr, a zap...... trzeba jak wszędzie nie ma ziewki.
1
Kar 2015-06-29 11:52:00
Minęło już następnych parę miesięcy i cóż jest spoko a tak się troszkę obawiałem , ale znowu dali podwyżkę , kumple w pracy spoko , zakład raczej norma bez fajerwerków . Szefostwo pewnie jak każdy mają jakieś swoje schizy i problemy ale nam nie dają tego raczej odczuć , atmosfera jest spoko. Szału nie ma ale tragedii tym bardziej nie . Jak mam porównywać w skali od 1 do 10 , mocne 7
1
bla 2015-07-23 17:03:34
Tragedia. Zmieniają pracowników jak rękawiczki. Nie masz pracy? Spoko zacznij ale szukaj czegoś innego. Kasa bardzo mierna a atmosfera tragiczna. Nie polecam.Ocena 3/10
1
Gość 2015-12-30 18:11:42
Ból piszemy przez "o" z kreską.
aaa 2016-02-03 19:11:40
Porażka. Pozytywne opinie piszą chyba właściciele... 2tys?? Jasne ale brutto.
maaa 2016-02-21 23:40:39
No oczywiscie a konkretnie wlasciciel..czlowiek ktory jak sie pomyli to powie prawde..wie to kazdy kto chociaz przez chwile tam pracowal,dziwie sie ze niektorzy tyle tam wytrzymuja
Maciej 2016-06-13 15:28:39
W odróżnieniu od innych z chęcią się przedstawie , z racji iż pracowałem u nich jakiś czas a odeszłem głównie przez pracowników ( pseudo kolegów ) a nie szefa , powiem wam jak ja miałem , przy przyjęciu dali 1600 już na rękę na okresie próbnym ( plus dla szefostwa raz w tygodniu robiłem tez inna rzecz i za to dostawałem 100 zł za ok 4 godziny roboty ), po trzech miechach dali coś więcej a po 6 miesiącach miałem u nich kolejną podwyżkę ( i ciągle te 400 stówki dodatkowo za jeden dzień w tygodniu). Tak to wyglądało u mnie - nie było krzywdy , jak maja inni nie wiem , fakt ze ci co tam pracują już dość długo tam są - ale ja rąk sobie nie wyrywałem , pracy troszkę jest ale spoko da się ogarnąć.
1
Maciej 2016-06-26 07:47:43
chyba nie , bo jak się przyjmowałem do Maximetu to w ogóle nie pytali mnie o wykształcenie , bardziej ich interesowało co już robiłem.
1
loki 2016-07-05 11:37:36
he! słuchajcie a jak teraz stoi nowa rekrutacja, wiecie może coś na ten temat czy tak jednak nie za bardzo?
Zostaw swoją opinię o Maximet s.c. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maximet s.c.