brak logo

Berliner Luft

Niemodlin

Opinie o Berliner Luft

Dawny pracownik 2009-10-04 10:28:01
Pracowałem jako Handlowiec dla Berlinera, potem przeszedłem do innej firmy z branży, obecnie pracuję sam.
Opinia - mają prostą zasadę, cena na elementy prostokątne w dół i wchodzą na dużą budowę dlatego handlowiec aż tak bardzo narobić się nie musi. Musi się kumplować udając że lubi te firmy z którymi pracuje, a tak naprawdę nikogo tam to nie obchodzi kto co kupuje jak tylko kupuje. Niby firma powiązana z kapitałem Niemieckim ale niech to nikogo nie zmyli awansu wyżej to nie dostaniesz nigdy. Bieżączka i jeszcze raz bieżączka czyli dla ludzi którzy chcą od deski do deski bez specjalnego rozwoju przejść przez życie. Średniactwo rynkowe i już, mimo że na stanowisku Dyrektora Regionalnego - troszkę śmieszne ale ... ja też się na to złapałem.
kajzerek 2009-10-08 10:08:25
Praca ogłupiająca bez chwili wytchnienia, nie wiadomo nigdy czy praca kończy się o 22 00 czy o 24 00 szantaż ekonomiczny. Nie przyjdziesz do pracy w wolna sobotę tracisz premie . Podstawa 1200 brutto i od widzimisia majstra zależy czy dostaniesz 1000 zł premi czy 400 zł. jednym słowem dziadostwo i chamstwo
3
anonim 2010-05-29 15:51:31
ja pracuje w berlinerluft w koszalinie....
anonim 2010-06-27 21:03:50
anonim - 2010-05-29 15:51:31

ja pracuje w berlinerluft w koszalinie....

i??? polecasz?
Prcownik 2010-09-01 21:54:41
Trzy lata dawno minęło i z roku na rok coraz mniejsze zarobki. To ma być akord ?- chyba dla majstrów i ich ....Nie wspomnę o nadgodzinach, a za nie żałosne płace i narobić się trzeba.Pozdro
leon 2010-09-08 09:41:45
szok narobic sie trzeba a płaca niska ,zalezna od majstra (usunięte przez administratora)
Pracuję tam parę lat 2010-11-07 12:33:10
Praca nie jest trudna, ale za robotę jaką tam wykonujemy zarobki są śmieszne. Przy nadgodzinach w okresie letnim mozna wyciagnac 2,2-2,3tys, oczywiscie jesli nie podpadniesz majstrowi, a zimą max 1500zł na reke. A dzieki nam przychod firma ma taki, ze sie nie miesci w głowie. Dla porownania w tej samej firmie w Niemczech robią dwa razy mniej, a zarabiają 4 razy wiecej. (usunięte przez administratora)
pracownik 2012-03-11 09:01:48
ale opinie do roboty się zabierzcie a nie narzekajcie jak ktoś pracuje rzetelnie to żaden majster kierownik czy ktokolwiek nic nie powie ja pracuję tam kilka już lat i nigdy nie narzekałem przelew na konto punktualnie ja jestem zadowolony i wszyscy co chcą pracować a nie narzekać polecam tą firmę a całej reszcie proponuję inną pracę
:) 2012-03-12 23:46:51
I tu sie zgadzam....Sie pracuje sie ma:)
A M 2012-10-14 15:49:34
witam pracuje w Berlinnerluft w białogardzie jak stojcie z pracą bo słyszałem że pomału lipa sie robi
robol 2012-10-19 13:04:30
W niemo Też cienko z godzinami i z ostatnią wypłatą a teraz lepszej nie będzie
Niedajsię 2013-01-22 23:49:45
Ludzie, po co wy tam jeszcze pracujecie, niech własciciele sami tyraja za te psie grosze po 15 godzin!!!
sebi 2014-04-07 22:42:28
Może ktos pracuje w Berliner Luft i wie kogo aktualnie poszukują, bo na ich stronie zakładka z ofertami pracy zwraca jakiś error.
Nikodem 2014-04-30 03:51:08
Faktycznie, berliner luft na swojej stronie ma miły tekst o pracownikach w firmie, ale klikając na oferty pracy mam komunikat ERROR: Too many forward attempts! o co chodzi?
haka 2014-05-02 13:13:41
oj to akurat już jakiś problem techniczny z ich stroną. Jeśli chodzi o praktyki i staże to strona działa
Antek 2014-12-16 19:59:56
Teraz na stronie Berliner Luft są dwa ogłoszenia pracy, a mnie zainteresował Spawacz TIG, MIG, MAG. Ktoś moze polecić prace na tym stanowisku? Jak tam z zarobkami oraz atmosferą? Ogłoszenie jest dość minimalistyczne, wymagają jedynie doświadczenia w spawaniu i stosownych uprawnień, zero oferty. nie wiem czy to w ogóle poważna oferta.
H. 2015-01-13 17:59:14
Pozdrawiam firmę, która po miesiącu zwodzenia bez żenady informuje pracownika, że "zmieniła im się koncepcja" i przesuwa rekrutację o... rok. Kompromitacja.
4
Zdzit 2015-03-25 08:11:00
Czy uważacie, że warto do nich aplikować i starać się wyrwać jakąś posadę, bo nie wiem czy Niemodlin przez niektórych nie jest uważany przypadek jako jakiś daleki zakątek świata co mogłoby negatywnie wpłynąć na ilość pracy i możliwości zarobkowe. Chciałbym podjąć taką pracę, gdzie firma jest rozpoznawalna i jest przejrzysta. Dzięki za wskazówki.
Były pracownik 2015-05-07 13:00:45
Odradzam. Atmosfera nie ciekawa. Kierownik do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Piszę o pracy technologa w Białogardzie.
2
P. 2015-05-19 13:15:56
Mógłbyś rozwinąć bardziej myśl ? Kończę studia i widziałem ofertę i nie wiem czy się nią zainteresować. Jesteś w stanie napisać na jakim poziomie są zarobki, premie ? I co należało konkretnie do Twoich zadań ?

Pozdrawiam.
lkuhjvbb 2016-05-18 21:33:44
tak czy inaczej nie mają teraz ofert pracy @emi...
Zostaw swoją opinię o Berliner Luft - Niemodlin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Berliner Luft