logo Amtra Sp. z o.o.

Amtra Sp. z o.o.

Sosnowiec

Opinie o Amtra Sp. z o.o.

anonim 2010-02-25 23:25:16
anonim - 2010-02-18 11:59:20

wyscig szczorow. ogromne wymagania nieadekwatne do zarobkow duzo wiecej obowiazkow niz przedstawienie na rozmowie kwalifikacyjnej, [usunięte przez administratora]. trzeba harowac 12-14godzin dziennie by wyrobic, pracodawca nieustannie monitoruje pozycje pracownikow przedstawicieli przez gps za drobne uchybienia w trasie obcina wyplaty nie pomagaja tlumaczenia korki czy kolejki u klientow... wyscig szczorow i jeszcze raz wyscig szczorow

Moja byla dziewczyna jest ph w Amtrze, i z tego co widziałem to nic nir robi!! Czasem jedzie na 3h czasem wcale i wraca do domu. O gps nie slyszalem aby miala w samochodzie. Moze tak jest gdyz zbiera ona zamówienia pod dystrybutorów, a nie bezposrednio do siedziby. nie widzialem zeby sie przemeczala zbytnio, no ale moze zaszly jakies wielkie zmiany...Pozdrawiam
pracownik obecny 2010-03-03 12:43:30
to chyba było dawno temu Kolego... auta nie maja gps maja je telefony służbowe (dokładność do kilku metrow) jest tez zatrudniona osoba do monitoringu pracy przedstawicieli i merchow...
anonim 2010-04-11 11:06:54
anonim - 2010-02-18 11:59:20

wyscig szczorow. ogromne wymagania nieadekwatne do zarobkow duzo wiecej obowiazkow niz przedstawienie na rozmowie kwalifikacyjnej, [usunięte przez administratora] trzeba harowac 12-14godzin dziennie by wyrobic, pracodawca nieustannie monitoruje pozycje pracownikow przedstawicieli przez gps za drobne uchybienia w trasie obcina wyplaty nie pomagaja tlumaczenia korki czy kolejki u klientow... wyscig szczorow i jeszcze raz wyscig szczorow

Się zwolnij i idź odpoczywać w innej robocie :)
N_i_c_k 2010-04-29 14:34:28
Dzień dobry.
Chciałam tylko napisać, że zarobki zupełnie nie adekwatne do wymagań. Ale cóż. Nie tylko tu. Takie czasy.
Co do wyścigu szczurów. A gdzie teraz przedstawiciele wyścigu takiego nie maja? Taki to typ pracy.
Jednakże skoro mój przyjaciel pracuje tez jako przedstawiciel, tez odwala to samo, też ma samochód służbowy i telefon też "układa i kontroluje półki detalu" a zarabia dwa razy tyle - ocena pracodawcy - MIERNA.
Szkoda.
waldi 2010-05-11 12:40:13
Mam zaproszenie na rozmowę,czy możecie cos więcej powiedziec o zarobkach faktycznych,o samochodzie służbowym,terenie na jakim sie pracuje chodzi mi o północny wschód Polski.
nie powiem bo mnie zwolnia :) 2010-05-14 20:58:16
Dostaniesz całe województwo.
Rozmowę będziesz miał najprawdopodobniej( usunięte przez administratora )rywatnie spoko koleś. Lubi kawały z filmów polskiego humoru :P
Zarobisz po okresie próbnym 2100zł netto.
Awanse podwyżki - zapomnij
( usunięte przez administratora ))
Powodzenia i może do zobaczenia................
Aha auta to skody fabie. Ale nie wiem co dostaniesz.
Olsen 2010-05-18 11:11:37
a coś na temat wielkopolski? i w ogóle jaka jest atmosfera w firmie, ludzie w porządku czy raczej każdy sobie?
ciekawski 2010-05-24 19:50:27
a jak jest z tym gpsem bo jestem ciekawy???? Ja byłem na rozmowie parę dni temu i sam nie wiem czy ta firma jest ok>? ale która jest w tych czasach ok he,he pozdrawiam dzięki za info
byly pracownik 2010-07-18 13:25:30
masz gps i czasami sprawdzają gdzie jesteś uwazaj szczególnie na poniedziałki bo jest narada i pan[usunięte przez administratora]szaleja
eksporter 2010-08-16 17:48:33
Widze, ze Amtra robi nabór na stanowisko Export Managera. Możecie napisac jakiej kasy można się spodziewać na tym stanowisku? Nie wiem czy aplikować czy nie. Z góry dziekuje
1
zostawiona 2010-08-23 19:30:11
Nie polecam pracy na stanowisku spec. ds. rozwoju rynku.
[usunięte przez administratora]przekracza jakiekolwiek pojęcie!
Dno nie podejście, przedmiotowe traktowanie ludzi, nie szanowanie urlopów jeszcze trochę i będziecie Dziewczyny musiały [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dawać w punktach za wystawkę faceów wd40 bo Pan Dyrektor i drugi Dyrektor i zastępcy Dyrektorów wymyśla to na naradzie. Firma z samymi dyrektorami tylko Dyrektor zastępca Kierownik i zastępca a zamiast pracować w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] sobie wchodzą. Uciekajcie Dziewczyny.
fallus 2010-08-26 20:07:38
w eksporcie to okolo 14 tys zł brutto, bo jak nie to nikogo nie znajdą
ale i tak to mało
anonim 2010-08-26 20:11:26
eksporter - 2010-08-16 17:48:33

Widze, ze Amtra robi nabór na stanowisko Export Managera. Możecie napisac jakiej kasy można się spodziewać na tym stanowisku? Nie wiem czy aplikować czy nie. Z góry dziekuje

WIDZIALEM OGŁOSZENIE AMTRY NA STANOWICHO EXPORT MANAGERA
jaka KAPUCHĘ ONI MOGĄ DAĆ?????
rynek spoko oferuje 10 000 brutto zl, delegacje? DIETY?

JAKIE AUTO DAJE [usunięte przez administratora]?
jakie wymagania????
kzywy ryj 2010-08-29 09:22:52
slyszalam, ze nie ma ograniczen w zarobkach
jak znasz kilka jezykow to mozesz zarobic na slasku w eksporcie smialo z 13 tys zlotych brutto, a amtra no nie wiem
kzywy ryj 2010-08-29 09:23:02
slyszalam, ze nie ma ograniczen w zarobkach
jak znasz kilka jezykow to mozesz zarobic na slasku w eksporcie smialo z 13 tys zlotych brutto, a amtra no nie wiem
ciekawy 2010-09-01 12:56:39
ostatnio pojawiło się ogłoszenie na zastępce kier. logistyki, macie jakieś opinie na temat ego stanowiska w firmie? nowe miejsce pracy, czy zmiana dotychczasowego pracownika?
stary 2010-09-05 19:45:44
Jak widzisz nikt nie odpowiedział na twoje ogłoszenie , pytanie dlaczego
ciekawy 2010-09-08 13:03:05
odpowiedź skłania się w jedną stronę.. ale jeśli możesz udzielić jakichkolwiek informacji byłoby super, pozdro!
hameczek 2010-09-13 14:36:32
patrzac na was cos mi smierdzi

nie wiem czy warto pracowac dla takich
niekt nie chce nic powiedziec z was jaka atmosfera jaka kasa
OnA 2010-09-23 13:14:14
eeee no bez sciemy to spoko, kasa nie za wielka ale nikt o pierdoły sie nie czepia. Z MG mozna sie dogadać. ja nie miałam/mam problemów. kumplara pracuje dla koncernu tam to jest [usunięte przez moderatora] i wskazniki. Ekipa z Sosnowca tez jest Ok
merch11 2010-09-26 15:43:37
pracowałem już w korporacji i u nich jest fair, [usunięte przez moderatora] przynajmniej wiesz czego chca bo gdzie indziej to jest sztuka dla sztuki
pracująca 2010-10-20 21:01:28
No tak nieźle nieźle ciekawa jestem w której firmie przedstawicielskiej nie ma teraz GPS i gdzie tak świetnie się zarabia , bo jakoś nie kojarzę , ale cóż jeżeli ktoś uważa , że praca PH polega na jeżdżeniu i załatwianiu własnych spraw to życzę powodzenia . I naprawdę żenujące te wypowiedzi bez podpisów :))))
an 2011-08-08 00:25:17
Witam
Czy ktoś może orientuje się jak wygląda obecnie praca w Amtra? Widziałam ze prowadzą rekrutacje na kilka województw, czy zaszły tam jakieś drastyczne zmiany,zwolnienia?
Z góry dziękuje za info w tej sprawie.Pozdr
Obecny PH 2011-08-16 22:58:24
Zmiany ? Tak, raczej na lepsze. Firma się rozwija i zatrudnia nowych pracowników. Obsługujemy coraz większą ilość klientów, chcąc zachować tem sam standard wizyt. Zdrowe podejście, a nie jak w niektórych np. spożywczych firmach. Reszta tak jak opisane powyżej, ale raczej te pozytywne strony. Do zobaczenia ;)
luk 2011-08-23 16:41:37
a jak z kasiorką dalej te 2100 netto czy moze jest jakaś realna szansa na wyzsze zarobki???
Ja 2012-01-24 14:01:08
Jeśli masz takie kwalifikacje jak poziom Twoich wypowiedzi, to się nie dziwię, że nikt Cię nigdzie nie zaprasza.
ph 2012-02-29 21:54:36
Zarobki to marna podstawa 2500brutto.Z premia to mozna wyciagnac z 2200 na ręke.Kpiny biorac pod uwage ze za takie pieniadze jest sie przedstawicielem od sieci zachodnich jak i detalu.Za internet trzeba samemu płacić,laptop własny,zero pakietu medycznego [usunięte przez moderatora]
zainteresowany 2012-03-24 13:08:09
Teraz pojawiło się ogłoszenie o prace na PH - zachodnia polska.
Ktoś coś może więcej powiedzieć...o atmosferze, kasie itd ??
Hanys Przodowy 2012-03-27 18:08:10
ja bym tam w firmie ze Sosnowca nie ryzykował zatrudnienia, przeca to pierońskie gorole i jak nic coś nawywijają
gosc 2012-06-04 23:21:09
praca za grosze [usunięte przez moderatora]
1
donana 2012-06-20 14:53:21
jaka płaca taka praca !!!!!!!!!!!!!
ph 2015-01-12 16:10:51
Warto pchac się do tej fimry ?? Szukają ph na rynek nowoczesny ??Jakie warunki, auto itd ??
1
sssa 2015-01-30 15:00:14
Możecie też poszukać w tym kierunku pracy na stronach internetowych... Mi się udało znaleźć na stronie rekrutacyjnarewolucja.pl ;) sporo ofert z wielu branż
2
Madzia 2015-02-02 08:34:46
...... i dlatego koleżanko, nigdy dla Ciebie miejsca w tej firmie nie było i nie będzie.
1
nowy 2015-04-04 09:42:03
Praca w amtra to jedna wielka porażka. Od kiedy zostały wprowadzone zmiany czyli stanowisko kierownika zajął gościu który jest ajwieksza wazelina dr wszyscy odchodzą. A on w akcie desperacji nawet wydawania do parysa by ich ściągnąć gdyż najlepsi pracownicy odeszli. A on sam jest w czarnej ... I tylko siedzi na GPS i sprawdza kazdego i wyciska z ciebie ile się da za marne 2tys szuka Deb...którzy na to pójdą. Więc jeśli chcecie byc popychadlami to idźcie do tej firmy ale nie polecam. Każdy kto tam pracuje jest bo jest ale,ale żeby to była praca która zadawala to by się grubo zastanowił.
rafal 2015-04-13 21:33:24
Ja tylko proponowałem 5000 zł + lód... resztę Sobie wypraszam.
rafal 2015-04-13 21:35:55
Rozumiem ze firma się za mnie wstydzi i usuwa komentarze moje i pracowników, lecz musicie znać prawdę...
poszukiwacz 2016-01-15 13:56:46
Witam. Jestem zaproszony na rozmowe do firmy Amtra. Rozmowa we wtorek w ŁOdzi w hotelu. Czy ktoś może powiedziec jak wygla da u nich taka rozmowa, co proponują, jak podstawa,ile wizyt dziennie i czy to zasady pracy jak w korpo czy troche lużniej. Telefonicznie dostałem juz info ze teren do obsługi dosyć spory. Dodam ze mam doswiadczenie jako PH w FMCG(piwo) jakiw auto proponują(bardziej chodzi mi techniczny stan niż lans), czy to dostawczak czy osobowe kombi? no i jak to realnie wygląda z realizacja targetów i planów? produkty maja raczej znane na rynku ale czy przedstawiciele sa mile w idziani na punktach czy klienci maja uraz?
Prosze o konkrety a jesli nie wiesz albo sie domyślasz to nie pisz!
Pozdro dla wszysztkich szukajacych pracy!
:) 2016-01-16 00:06:10
Kasa kasą... Fura furą... Ale atmosfera jest "de best" :)
poszukiwacz 2016-01-18 23:13:52
"de best" a ja myślałem ze "the best"?
Czyli widzę żę niczego konkretnego sie tutaj nie dowiem?
Pozdro
lolo 2016-01-22 01:20:42
Czy ktoś pracuje w tej firmie jako PH?
-Ile można tam realnie na ręke zarobić?
-ile wizyt dziennie?
-czy tymi produktami da się pohandlować?
- czy to co mówia na rozmowie kwalifikacyjnej pokrywa sie w realu? czy jest pracy i obowiazków znacznie wiecej?
lary7 2016-01-22 15:01:42
Było ogłoszenie do Amtry na PH na łódzkie jeszcze ze dwa tygodnie temu. Już go nie ma wiec pewnie kogoś znaleźli.
Skoro mówisz ze szukają księgowych to znaczy ze kiepsko finansowo stoją? czy, że będą ciąć koszty?
Zastanawia mnie praca PH z takimi produktami? mam kilka lat doświadczenia w FMCG i to jest ciągłe ciśnienie i zapierdziel!
Ma ktoś doświadczenie w takiej branży jak Amtra? jak to wyglada w takich firmach? wiem ze jest jeszcze Parys, Boll, Wurth, Melle.
Pytam z ciekawości bo może czas się przekształcić z FMCG?
Liliput 2016-01-23 21:50:45
Amtra amtrą ale do Bottari potrzebują. Tam ostatnio dużo etatów wolnych się porobiło !!!
h 2016-02-02 22:43:06
Duze wymagania za 2000 tys.0 rozwoju i zamiast kasy do ręki darmowa wóda na imprezach...Trzeba dawac łapówki kierownikom sklepów zeby cos sprzedac.
Na kierowniczych stanowiskach ( usunięte przez administratora )
lolo 2016-02-03 04:12:02
do kolegi "h". Pracujesz w Amtra czy pracowałeś ,że masz takie info?
co to znaczy duże wymagania? duże plany sprzedażowe?kierownicy których regionów normalni? jak to jest z jazdą prywatna ich autem? odliczają coś? ile gdzin dziennie trzeba jeżdzic? ile wizyt? w 10 godzin można zamknac dzień?
opinie na tym portalu są bardzo stare więc nie wiem czy można się nimi sugerować?
wszystkie negatywne wydaja sie takie z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nikt nie pisze o konkretach.
jeśli ktoś może naświetlić jak wyglada praca ph z takimi produktami to poprosze.
poszukujący 2016-02-17 07:23:15
Witam,czy coś wiadomo o rekrutacji na ph Łódź detal?Rozmowy były przeprowadzane miesiąc temu i żadnej informacji zwrotnej.Jeżeli ktoś wie coś na ten temat niech napisze.Może ktoś już został zatrudniony,a może ta rekrutacja to był tylko kit.Byłem na kilkunastu rozmowach ostatnio i zawsze była informacja zwrotna.
xyz 2016-02-20 20:56:39
Rozmowy były we wtorek w hotelu NOBO, było bardzo sporo chętnych,(rozmowa była konkretna, zakres obowiązków, teren, liczba wizyt, warunki finansowe, więc spoko bo w większości firm szczegóły podaja na drógim etapie lub jak sie zdecyduja na danego kandydata, a tutaj kawa na ławe!) odpowiedź była już w piątek, niestety mimo zapewnienia o zatrudnieniu ostatecznie firma nie stworzyła tego stanowiska pracy i wszystko sie rozwiało! A szkoda bo mogło być fajnie! Cała historia na temat rekrutacji w Łodzi do firmy Amtra. Pozdro
xyz 2016-02-20 21:00:36
* drugim (poprawka do poprzedniego wpisu)
znam temat 2016-05-08 18:18:07
cały czas szukaja naganiaczy terenowych ale to tyrka za grosze i gorace etaty taka tam rotacja, to robota dla desperatów!
3er 2016-06-17 22:13:51
@iza hmm wiesz co no teraz to tylko poszukuja przedstawiecili handlowcyh w dwoch wojewodztwach oferowana jest tutaj umowa o pracę, pensja podstawowa + premia od osiąganych wyników oraz możliwość podnoszenia kwalifikacji- system szkoleń wewnętrznych :)
Zostaw swoją opinię o Amtra Sp. z o.o. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Amtra Sp. z o.o.