brak logo

Organic Farma Zdrowia

Warszawa

Opinie o Organic Farma Zdrowia

benia 2013-01-21 18:52:56
Przydały by mi się kilka opinii ,na temat tej pracy w Warszawie,bo o zdrowej żywności trochę wiem,podobno przyjmują chętnie chłopaków ?
Kaja 2013-01-30 23:14:05
Hej ! Przeczytałam wszystkie opinie na temat pracy w Organicu i jestem w szoku! Kompletnie nie rozumiem o czy piszecie! Ja pracuje w tej firmie dwa lata i nigdy ,ale to nigdy nie byłam świadkiem takich sytuacji! Nie rozumiem też jak można w tak ohydny sposób obrażać wszystkich pracujących w tej firmie! Ciekawi mnie tylko jedno?- czemu osoby ,które piszą te kłamstwa nie piszą za co zostały zwolnione????????????-bo na pewno nie za uczciwą pracę!!!!!!!!!!!!
1
Kaja 2013-02-17 09:03:03
Nie wiem oczywiście jak jest na innych sklepach i nie znam wszystkich dziewczyn ,ale wiem co się dzieje u mnie . Jedyne co powinno się zmienić to płace-bo rzeczywiście są zbyt małe do wymaganej wiedzy o towarach i pracy. I to tyle -reszta jest OK!
magda 2013-06-05 20:42:01
Oj (usunięte przez administratora) ale to chyba nie jest problem,przecierz mogłaś załatwić córce pracę od 8.00 -16.00 za 4.000 tyś...
monika 2013-06-05 20:52:25
A takie głupoty wypisują ludzie naprawdę na niskim poziomie intelektualnym,coś mi sie wydaje że to nie córka tylko Ty Alinko średnio pracowita jesteś i juz po 4 mies. kazdy miał Cię dosyć i umowy nie przedłużył.jak tak ciężko przecież mogłaś wcześniej zrezygnować...
Ellie 2013-08-20 17:12:40
Taką robotę mogę przyrównać do handlowania u pana ziutka w warzywniaku... na pewno zarobisz na waciki z Biedronki ;D Zapamiętajcie dzieci drogie: U KOGOŚ NIGDY SIĘ NIE DOROBISZ PIENIĘDZY, NO CHYBA ŻE GARBA!!! Trochę głową ruszyć i własny biznes otworzyć!
A teraz pod moją wypowiedzią głos zajmie komitet obrony OFZ :D
2
2013-09-10 17:51:06
Nie rozumiem po co tyle jadu w tych opiniach-nie pasuje wam praca to droga wolna! Jest tyle pracy w Wawie, że na pewno gdzieś was docenią!?
2
Myszunka 2014-02-10 11:03:20
Nie polecam pracy w Organiku,szkoda zdrowia i nerwów. Zarobki na umowę o pracę bardzo niskie.
4
organy 2014-03-13 00:28:00
więc grafik o( usunięte przez administratora )rozbić praca w różnych godzinach dnia np 10-18 pomieszanie z poplątaniem . sprzątaczki lepiej zarabiają. pańszczyny co przychodzą na zakupy to snoby zgłowami pomiędzy swoimi pośladkami a o 1 zl bedą sie upominać.(drzeć ryje)
ale fajnie pracować w PRL.
1
hehe 2014-03-13 00:31:46
No i drogie Panie stoimy po 10 godzin jak w kościołowie i tylko się proszę nie opierać bo wielki brat patrzy i dzwoni .
5
organiq farma wyzysku 2014-08-15 11:33:12
praca w tyg. jak to w sklepie spozywczym malo komfortowa bo czesto kody sie nie zgadzaja , umowy 4 miesiace pierwsze umowa zlecenie potem moze byc umowa o prace , stawka 8,3 tez sporo fizycznej pracy wiekszosc stojacej , przerwy tylko 15 minut , jesli kierownik pozwoli 30 x2 , ogolnie kodeks pracy w kwestii przerw nieprzestrzegany, jesli jest wiecej pracownikow istnieje mozliwosc zamian miedzy soba , grafik odgornie ustalany przez regionalna nie kierownika sklepu takze liczycie na wolne -powodzenia
zmiany 6,7,8h glownie w tygodniu, praca co drugi weekend 11h sobota i niedziela niestety za weekendy nie dostaje sie wyzszej stawki a jest ostry zapieprz i dlatego NIE POLECAM
abcd 2014-08-30 23:24:17
Zgadzam się z wypowiedzią powyżej.
Praca stojąca bez podpierania,przerwa 15min,godziny pracy od różnych po najróżniejsze od5-12 godzin. Weekendy płatne tyle samo co w tygodniu. Chcesz wolne? Uprzedź miesiąc wstecz. Coś Ci wypadnie a jesteś w grafiku? Trudno radź sobie JAKOŚ.
Zarobki nie adekwatne do wykonywanej pracy oraz wiedzy jaką trzeba posiadać na temat sprzedawanych produktów (dostajesz książkę i się uczysz jak na studiach.Piszesz testy etc.)
Atmosfera pożal się panie boże ale to zapewne zależy od sklepu na jaki się trafi.
Premia zależna od utargu i to nie dla każdego, wiadomka ock...
princeska312@wp.pl 2014-12-19 01:09:31
za takie cos powinni ja zwolnic i mam dowody.sama jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto sie przezywa to sie nazywa
kaja 2015-01-11 22:09:33
Moja Droga ,ale z ciebie kłamczuch:-) Z tego co wiem od dziewczyn z Janek to ty porzuciłaś pracę z dnia na dzień-nie pomyślałaś o swoich koleżankach w jakiej trudnej sytuacji je zostawisz, a przecież zawsze mogłaś na nie liczyć! Dziewczyny czują się oszukane przez ciebie-tym bardziej ,że martwiły się o ciebie ,a ty nie dałaś żadnego znaku co się z tobą dzieje??? A kiedy dowiedziały się od policji co wyprawiałaś w swoich rodzinnych stronach i nie pierwszy raz robisz taki NUMER to są na ciebie wściekłe-nawet się nie wysyliłaś żeby je przeprosić za świństwo ,które im zrobiłaś!
Z tego co wiem to szuka cię policja i już wiedzą gdzie jesteś -więc niedługo będziesz mogła swoje koleżanki przeprosić-o ile będziesz miała odwagę? A to że ktoś pisze ci prywatnie co o tobie myśli -to wybacz sama sobie na to zapracowałaś!
ev 2015-01-12 17:30:00
Dokładnie tak !!! Zgadzam się w 100% z Twoją wypowiedzią! A Ty "PRINCESKO " - na tyle Cię stać żeby oczernić porządnego człowieka ! Za to ile dla CIEBIE zrobiła. No tak ale co zrobić ,jak ktoś jest pozbawiony kompletnie inteligencji i myśli tylko narządami płciowymi a nie głową!PRINCESKA mówi sama za siebie !
1
OMG 2015-02-12 10:12:07
Nie polecam pracy w ofz.
2
zdzichu 2015-02-13 08:48:48
I co tam słychać w Jankach? Odnalazła się nasza uciekinierka?
Ela 2015-06-26 15:30:43
dziewczyny ile teraz mozna dostac na kasie w organic zielone oko?
pytam bo nie wiem czy oplaca sie tam aplikowac.
1
Pracownic 2015-11-20 19:27:16
Grafik bez sensu ułożony... Nadgodziny odbierane w tygodniu. Przez cały miesiąc wciskach klientom produkty, latasz, biegasz aby wyrobić plan miesiąca czyli mieć premię (haha) po czym okazuje się że plan jednak nie został wyrobiony...albo premia została podzielona według uznania kierowniczki...Wynagrodzenie bardzo niskie. Klient potrafi wiecej zostawić kasy w sklepie niż My co zarobimy przez cały miesiąc 1400 zł
Pracownic 2015-12-03 09:58:01
Tam gdzie jest dodatkowa kasa czyli premia to jest wszędzie. Są plotki ploteczki, oszukiwanie, okłamywanie az nie wiarygodne a to wszystko dlatego, ze chodzi o premię. "kierowniczka" i tak dzieli to po "swojemu" a regionalny kierownik to akcepyuję mimo tego ze jest to nie sprawiedliwe.
wyzysk 2016-03-28 16:01:02
ja,rzucilam.organic.dla. biedronki
tu.umowa.zlecenie grosze.a.te.weekendy.na.nogach.masakra.,ogolnie raz.w.tygodniu.nowy.towar.i.fejsowanie ,najgorsze.ze.mialam.daleko.i.nie bylo.mozliwosci.przeniesienia.mnie apretensje.ze.nie.moglam,ustac.
w. biedronie.siedze.na.kasie.---i.1900.czasami.wpadnie.z tym.ze.umowa.o.prace.odrazu.na.7miesiecy.
żywy 2016-05-31 19:46:52
W każdym sklepie panuję inna atmosfera... Obgadywanie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] kto co i ile zrobił... podstawa wynagrodzenia od tego roku jest 1500 zł + premię w zależności czy trzymasz się z kierowniczką i przytakujesz czy masz swoje zdanie. Co do umów oczywiście zawsze ładnie zachęcają a pozniej jest różnie.
żywy 2016-06-12 09:08:47
bo to praca dla tych co mają kredyty lub już dzieci ...
beti 2016-06-14 14:49:52
"adekwatne do powierzanych obowiązków" ??? Zart ? za 1500zł. 1. obsługa klienta 2. wystawianie towaru według dat 3. Sprawdzanie towaru według faktury 4. Wystawianie faktury dla klientów 5. Sprzątanie sklepu 6. dbanie o "swoje" półki... rzeczy które zostaną przegapione z datą muszę wykupić za swoje pieniądze... i masa innych "kwiatków". Sprzedawca jak sama nazwa wskazuje sprzedaje, czyli zajmuje sie obsługa klienta, dostawia brakujacy towar. Od sprzatania jest sprzataczka, od przyjmowania towarow jest magazynier, itd. Jezeli sprzedawcy narzuca sie tez inne obowiazki ( mycie okien, latanie po drabinie dla dekorowania sklepu, itp, to zadna szanujaca sie osoba nie bedzie pracowac za 1500zl i do tego jeszcze swiadomosc, ze inni otrzymuja premie po 700zl za sciemnianie i nic nie robienie. No chyba ze kawki kierowniczce.
2
kopyt 2016-06-15 15:02:59
no proszę Cię w żadnej umowie nie jest zawarte to np ze trzeba wykupić rzeczy po terminie ze "swoich" półek... albo wystawiania faktur dla klientów bo to obowiązki kierowniczki sklepu. Firma zawiera z Tobą umowę ale w sklepie rządzi kierowniczka. Tak aby było jej dobrze, żeby kierowniczka regionalna itp nie mogli się do niej przyczepić np ze ma za dużo strat...
lala 2016-06-21 18:50:29
to spróbuj to zobaczysz ile kasy zarobisz... :D :D :D
mon 2016-06-21 23:10:31
"dwuskładnikowe wynagrodzenie"??? "Atmosfera również nie zła teraz" ? w którym sklepie?
mon 2016-06-22 10:36:06
to życzę powodzenia
dd 2016-06-22 11:06:16
to zależy kto co oczekuje
del 2016-06-22 11:24:18
Jeśli ktoś ma dziecko albo kredyt to jest "dobra" praca. Stałe godziny i pensja. Jeśli żyje się dobrze z kierowniczką to nawet można dostać premię. A jeśli chcesz coś więcej od życia niż te 1500 zł to nie jest praca dla niego. Za te wynagrodzenie jest dużo obowiązków. A nawet w nie których sklepach jest tak ze dbasz o "swoje" półki...i rzeczy które zostaną przegapione z datą muszę wykupić za swoje pieniądze... i masa innych "kwiatków"
sam 2016-06-22 12:33:48
tak bardzo mało, jeśli ktoś jest w związku. Kobieta ma stałą prace to jest łatwiej o pożyczkę - kredyt. Nie piszę o tym ze kobieta sama wychowuje bo przy tych zarobkach nie jest w stanie zapłacić za żłobek - przedszkole i utrzymać się...(chyba ze mieszka u Rodziców i nie płaci rachunków) dlatego uważam ze to jest praca dla kobiet które są w związku i potrzebują stała pracę.
ela 2016-06-22 12:41:02
Proszę się rozejrzeć kto w sklepach "Organic" pracuje? Kobiety które mają już rodziny albo młode kobiety które chcą wykorzystać moment aby zajść w ciążę. Na pewno nie ludzie którzy chcą coś osiągnąć w życiu.
my 2016-06-22 15:07:28
przy takich cenach jakie są w Organic masz kartę na wszystkie produkty na - 10 % hahah
praca 2016-06-22 15:10:32
adekwatne do powierzanych obowiązków" ??? Zart ? za 1500zł. 1. obsługa klienta 2. wystawianie towaru według dat 3. Sprawdzanie towaru według faktury 4. Wystawianie faktury dla klientów 5. Sprzątanie sklepu 6. dbanie o "swoje" półki... rzeczy które zostaną przegapione z datą muszę wykupić za swoje pieniądze... i masa innych "kwiatków". Sprzedawca jak sama nazwa wskazuje sprzedaje, czyli zajmuje sie obsługa klienta, dostawia brakujacy towar. Od sprzatania jest sprzataczka, od przyjmowania towarow jest magazynier, itd. Jezeli sprzedawcy narzuca sie tez inne obowiazki ( mycie okien, latanie po drabinie dla dekorowania sklepu, itp, to zadna szanujaca sie osoba nie bedzie pracowac za 1500zl i do tego jeszcze swiadomosc, ze inni otrzymuja premie po 700zl za sciemnianie i nic nie robienie. No chyba ze kawki kierowniczce.
2
lala 2016-06-22 21:18:33
hahah
zarobionyz 2016-06-22 21:28:22
jeśli Ciebie to zadowala te 10 % przy takich cenach.
Jest tylko jeden bon raz w roku o wartości 100 zł do wykorzystywania w sklepie Organic
PS w innych marketach np Simpli jest bon o wartości 500 zł
zarobionyz 2016-06-22 21:31:13
bon na Boże Narodzenie
zarobionyz 2016-06-23 19:40:21
Tak, jak pracujesz na zleceniu. W Mazowieckim jest stawka 8.93 zł za h
lo 2016-06-23 20:55:54
Na Mazowiecki terenie (można w necie sprawdzić gdzie dokładnie się znajdują) to utargi są spore.......... więc jest co robić.
zzz 2016-06-23 21:03:49
jak byś czytała wcześniejsze posty to byś wiedziała. Jeśli masz umowę o pracę są premie od utargu. Premią dzieli kierowniczka według swojego uznania ;)
pop 2016-06-24 09:14:36
Po 3 miesiącach zlecenia dostajesz umowę o pracę na określony czas albo można po miesiącu zlecenia dostać umowę o pracę na określony czas. Zależy od tego jak pracujesz i od kierowniczki....
mon 2016-06-24 11:58:00
premie na sklep są przyznawane dwie. 1 za paragon. 2 za utargi. Jeśli dany sklep wyrobi swój plan i dostanie premie. Jest ona dzielona przez kierowniczkę sklepu. Np temu tej da 500 zł, kierowniczki to co z nią dobrze żyję po 700 zł wezmą a ta co krótko pracuje a się stara w 100 % dostaje 200 zł.
1
mon 2016-06-26 13:28:17
nie
pracownic 2016-06-26 16:29:19
<Wal> a jakich sklepach mówisz? ze są spoko kierownicy??
pracownic 2016-06-26 17:38:16
Napisałaś ze "kierownicy są bardzo spoko" ? gdzie??? gdzie ten sklep się znajduje ze jest spoko?????
bogusia 2016-08-31 12:34:59
taki sklep znajduje się w Rumi kierowniczka jest super i premie rozdzielane sprawiedliwie i nieprawdą jest,że tylko kierowniczka decyduje o premii bo mamy jeszcze wspaniałą i co najważniejsze sprawiedliwą koordynator Teresę Ch. która pracuje z nami jak równa z równym i widzi naszą pracę.Więc nie ma mowy o jakiś tam kumoterstwie.ZAPRASZAM DO RUMI A PRZEKONACIE SIĘ!!!!!
POZDRAWIAM Bogusia
brak 2016-09-02 18:50:17
W Organicu utargi spadają, ceny idą w górę. Tysiące ekologicznych produktów pojawia się w najróżniejszych marketach. Klienci nie są głupi, oczywiście kupują tam gdzie jest taniej. Jeżeli chodzi o samą pracę to nie wymaga nie wiadomo jakich umiejętności. Ale więcej jest minusów niż plusów. Np: stanie po te 11,5 h w weekendy- przecież nie można usiąść, bo wszystko jest na kamerze. Ciągłe grzebanie w półkach i pilnowanie dat. Ja rozumiem, że trzeba coś robić, ale jak nic się nie dzieje, to po co na siłe pięć tysięcy raz przekładać słoiki z półki na półkę? Podstawa jest do [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i jeśli nie wyrobi się tej słynnej premii to ciężko jest za to żyć. Firmę stać żeby więcej płacić pracownikom, zwłaszcza, iż są to superdelikatesy a nie jakaś żabka czy fresh. Jak góra ma wymagania to niech płaci więcej wtedy, ludzie nie będą uciekali. Bo z tego co wiem, w każdym sklepie szukają kogoś do pracy.
4
myr 2016-09-02 20:00:54
Niby można się dogadać, ale jak przyjdzie co do czego to regionalna i tak ustali jak będzie chciała. Jest jeszcze jedna kwestia każdy może mieć prośby grafikowe ale nie zawsze są uzględniane!
1
KANGUR 2016-10-07 08:46:05
KONFIDENT KANGUR ZAPRASZA DO SIENIAWY
niuncia 2016-10-20 18:14:32
Witam tak wyszło iż jestem pracownikiem ORGANIC FARMA ZDROWIA jeśli chodzi o płacę to nie przesadzajcie taka sama jak w każdym innym sklepie niestety takie zarobki są w każdym sklepie w granicach 1500/1900 oczywiście mówimy o pełnym wymiarze pracy o pełnym wyrobieniu godzin +premie.W innym sklepie może i zarobisz 2000/2200 ale ponad 200/220 godzin musisz wyrobić to ja dziękuję pracować w każdy dzień przez cały miesiąc w tym zaledwie 2 dni wolne.(jak dobrze pójdzie}
Nie jest naprawdę źle a wiem co mówię już troszkę tych sklepów przeszłam i w organiku jest jak najbardziej ok.POLECAM (-1czasem się trafi jakaś purchawka która ci będzie zachodzić za skórę ale z tym sobie poradzisz ja sobie z taką radzę .}
1
Zostaw swoją opinię o Organic Farma Zdrowia - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Organic Farma Zdrowia