brak logo

W&F Detacheringen BV

Eersel

Opinie o W&F Detacheringen BV

damian g 2016-10-07 14:14
Prawdę znają Ci którzy pracowali,nie ma miodu.Ściągają łatwo wiernych na siłę,po to aby na człowieku zarobić. ?Jesteś spawaczem-trafisz na wosk,jesteś operatorem cnc-trafisz na węgielki.Co nie które domki to jest tragedia,bardzo bulwersuje też to żę, żywność ginie z lodówek.
2
donPedro 2016-10-07 16:16
@damian g ? pracuje w jednej z firm o ktorej piszesz . nie ma tutaj spawaczy czy operatrorow CNC. podejrzewam, ze kompetentny operator czy spawacz nie podjolby sie tej roboty ... taka jest moja wizja :-) jak nie nadaje sie do spawania a potem bierze sie za prace na recyklingu to chyba H z kolesia a nie spawacz :-0 :-) Co do lokalizacji to nie hotele z 5 gwiazdkami , jedne lepsze, jedne gorsze , zawsze to domy a nie brudne i zimne bungalow.
2
Jacek 2016-10-11 11:26
No w tym momencie to pracownicy ogólnobudowlani to są oczywiście potrzebni, to nie powinno w ogóle nikogo dziwić, bo to przecież jest nawet w ogłoszeniach na ich stronie, poszukajcie jesli nie wierzycie
bezproblemowo 2016-10-27 01:51
Przed wyjazdem warto zabrać zaświadczenie o numerze konta walutowego z banku że należy do nas. To jedyna niespodzianka jaka mnie spotkała. Poza tym nie spodziewałem się niczego po pracy w agencji , trzeba podchodzić do takich ofert pracy z dystansem. Agencja zarabia i wy zarabiacie jak wam się uda utrzymać. Nie róbcie sobie żadnych planów na przyszłość. Możecie nie przejść okresu próbnego , praca też może się szybko skończyć. Panie z biura bardzo kontaktowe i można na nie liczyć ale każdy jak wiadomo dba o własny interes. Kombinatorów nie brakuje. Radzę uważać i dokumenty trzymać przy sobie łącznie z umową. W cudzym kącie ciężko się mieszka ale wspólnie można dać radę. Prace mają dla osób z doświadczeniem bo lewusy sobie raczej nie poradzą. Na wynagrodzenie sporo czasu się czeka jak na holenderskie warunki.
desperado 2016-11-28 17:19
Nie warto,stawki są liche oraz nic szczególnego.Jest wiele agencji które proponują większy hajs. Na domkach alkoholizm palenie zioła brud,smród,kiła i mogiła.Są agencje w których można naprawdę dobrze zarobić a W&F niczym pozytywnie nie zaskoczy. nie polecam.
Jasiunl@vp.pl 2016-12-13 19:07
Gdzie Pan pracował frezarki?
Były 2017-01-23 09:48
Korzystałem z pośrednictwa tej firmy przy wyjeździe i byłem bardzo zadowolony z zarobionych pieniędzy. Warunki mieszkaniowe miałem na prawdę bardzo przyzwoite.
Oponka 2017-02-04 13:53
Szukam pracy dla kobiety w Holandii. Kiedyś byłam przy tulipanach dzięki tej agencji i miło ich wspominam. Może ktoś ma informacje i mógłby się podzielić?
1
Kasia 2017-02-17 10:00
znacie jakies inne agencje pracy w Eersel?
Kola 2017-02-19 12:41
Fajna ekipa jest w tej agencji, bo potrafią wszystko zorganizować łącznie z dowozami i mieszkaniami. Całkiem niezłe pieniądze zarobiłem i dlatego polecam.
Alicja 2017-02-28 13:31
@Oponka, nowe oferty pracy stale się pojawiają! Znajdziesz je na portalach ogłoszeniowych :) Czy któreś stanowisko szczególnie Cię interesuje?
BB 2017-03-02 18:26
nic szczególnego,a po za tym ta agentura tak jak wszystkie okradają,kłamią,odwracają kota ogonem. Na domkach syf,brud,klimaty marichuany to standard w W&F. Ściągają ludzi z problemami alkoholowymi, dla nich to jest bez znaczenia a człowiek bez nałogów cierpi.
BB 2017-03-02 18:28
nic szczególnego,a po za tym ta agentura tak jak wszystkie okradają,kłamią,odwracają kota ogonem. Na domkach syf,brud,klimaty marichuany to standard w W&F. Ściągają ludzi z problemami alkoholowymi, dla nich to jest bez znaczenia a człowiek bez nałogów cierpi.
Alicja 2017-03-06 09:09
@BB rozumiem, że korzystałeś z usług W&F Detacheringen BV?
1
BB 2017-03-06 17:16
@Alicja tak korzystałem. Dużo pod pierdalaczy na domkach,strzelają z ucha do biura. Opowiadają bzdury a potem takie czynności maja swoje odbicie w biurze W&F. Znam kilka takich przypadków gdzie fajni ludzie tracili pracę (czyli skurwysyny robią czystki rękoma biura ). i to nie jest ok,kapusiom sie nie wierzy.Biuro jako takie jest w miarę ok, ale co nie których ludzi których zatrudniają zbyt mocno im wierzą.
Alicja 2017-03-07 09:26
@BB dzięki za komentarz. Proszę jednak nie używać wulgaryzmów.
BB 2017-03-13 18:10
@Krs piszesz prawdę, wiem pracowałem,doświadczyłem. Na domkach nie ciekawie się egzystencja przedstawia. To są fakty że, ściągją ludzi na inne stanowiska pracy niż proponują telefoniczne. Nie wiele ludzi piszę prawdę. Pozdro Krs
Alicja 2017-03-14 09:50
@Krs o jakim oszukiwaniu mówisz?
BB 2017-03-15 21:38
Oczywistym ,na kasę spawacze pracują w hujowych warunkach,mieszkania syf,biuro łączy ludzi normalnych z pojebami oraz narkomanami,alkoholikami. Co jeżdzą pijani do pracy. Czemu tego nie sprawdzacie? A jak się stanie tragedia???? jeśli chodzi o oszustwa to dodatek wakacyjny jest przez was okradany realnie wypłacacie połowę a nie całość. A PO ZA TYM OSOBA POD PSEUDONIMEM ALICJA TO PRACOWNIK BIURA W&F . I to jest bardzo zauważalne
Alicja 2017-03-16 09:11
@BB w żaden sposób nie współpracuję z firmą W&F Detacheringen BV. Jestem redaktorem serwisu GoWork.pl Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej o moim zadaniu, wystarczy, że najedziesz myszką na ikonkę mikrofonu przy moim nicku. Chętnie poznaję Wasze opinie na temat firmy, dopytuję o niektóre informacje.
BB 2017-03-16 13:21
@alicja, przestań kłamać,ponieważ tak szczególnego zainteresowania z Twojej strony na temat innych agencji oraz takich reakcji z Twojej strony to nie ma. Twoje wypowiedzi to jest teoria dla naiwnych. Przesta [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] takie rzeczy,jesteś jedną z wielu idiotek W&F. Gdzie dominuje kłamstwo,chamstwo,manipulacja oraz intrygi.Jesteście gorsi niż OTTO,co robią wały na kasie i się z tym nie kryją a Wy??? Prymitywnie kłamiecie,i robicie z ludzi idiotów.
Alicja 2017-03-16 13:33
@BB tak jak wspominałam, nie współpracuję z W&F Detacheringen BV. Każdy z moich komentarzy był obiektywny, jedynie dopytywałam użytkowników o bardziej szczegółowe informacje oraz przekazałam informacje na temat zamieszczenia nowych ofert pracy przez firmę.
Gregor 2017-03-20 12:05
Czy dowiem się coś więcej na temat pracy dla Monter wind budowlanych w Eersel / Holandia ?
Suchotnica 2017-03-21 12:22
Oszusci i jeszcze raz oszusci. Ale tak ludzi sie nie traktuje.Nie zostawie tego tak i bede walczyl do konca o swoje.
RevLimit 2017-03-24 08:23
Wiadomo z góry że agnecja non profi nie jest raczej... i zarobić musi. ludzie najważniejsze pytanie Czy płacą kase na czas ? @Suchotnica z czym Cię oszukali? Chce jechac do eersel i szukam opinii na ich temat
Krs 2017-03-24 08:32
Zobaczcie usunęli moje wypowiedzi na temat tych oszustów ale prawda w oczy kole tak się boją prawdy co za biuro oszustów jeszcze się z takimi ludźmi nie spotkałem najgorsze biuro na Holandię zdrajcy i oszuści polska się wstydzi za takich ludzi co tam pracują zdrajcy zdrajcy rodaków i przekręty
1
Krs 2017-03-24 08:45
RevLimit jedz tylko potem żebyś nie mówił ale mnie oszukali bo napewno cię oszukają jak nie na stawce to trafisz do całkiem innej pracy o jakiej była rozmowa nagrywaj każdą rozmowę z tymi oszustami bo możesz potrzebować dowodów jak Cię oszukają a napewno to zrobią
1
Dariusz 2017-03-27 11:07
W&F to międzynarodowa agencja pracy na terenie Holandii.Firma współpracuje głównie z ludźmi polskiego i portugalskiego pochodzenia. Korzystałem z ich pośrednictwa i nie było żadnych problemów, było dobrze!!!
hilton 2017-03-29 21:28
Zna ktoś nazwę firmy do której rekrutują, branża automotive, wtryskownia, narzędziownia.
Czy te domki w których oferują kwatery to coś normalnego czy jakaś porażka?
Jak są wyposażone? Jaki naród tam mieszka, kulturalny?
Lolek 2017-04-04 20:16
Ja tez jade 30 Kwietnia chyba, produkcja, branża automotive.
Alicja 2017-04-05 08:53
@Lolek, to będzie Twój pierwszy wyjazd z W&F Detacheringen BV?
Lolek 2017-04-06 13:48
Tak.
Czy ktoś jeździ do Hapert , firma VDL Gereedschapmakerij bv.
Szukam informacji o firmie oraz transporcie z Polski.
Piszcie na jarasnet@interia.pl
Jerzyk 2017-04-09 20:29
W&F Detacheringen BV organizują dobrze wyjazdy i pracę w Holandii. Ja zawsze sprawdzam wszystkie dokumenty, umowy żeby nie było niejasności.Ogólnie są dobrzy.
andrzej 2017-05-02 19:34
bardzo w pozadku biuro. pomocne dziewczyny i platne na czas!
Alicja 2017-05-04 08:54
@andrzej, to wspaniale, że jesteś zadowolony. Może powiesz więcej o swoich doświadczeniach z W&F Detacheringen BV? Co Ci się najbardziej podobało we współpracy z firmą?
Ogrodnik 2017-06-20 21:14
Czy był ktoś na robocie dla ogrodnika w Eersel? Czy tam można dobrze zarobić? Umowy podpisuje się na jaki czas? Jaki język jest wymagany i na jakim poziomie? Dopytuję tak ponieważ to byłaby pierwsza robota za pośrednictwem tej agencji i mam duży stres
andrzej 2017-06-27 19:03
Po prostu firma, ktora mysli z pracownikiem. placa naz czas i na niczym nie oszukuja! chyba ludzie co pija , to glupoty wypisuje, bo ja problemow nie mialem. 3 lata pracowalem. jak geby nie otworzysz a niby cos ci sie nie zgadza to nikt nie pomoze, proste! polemam i wroce
seba 2017-06-27 19:05
[usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie piszesz. bzury totalne
Pracowity 2017-07-06 11:30
Może komuś nie pasuje ta agencja ale ja miałem bardzo dobrze i dobrą kasę zarobiłem. Maruderzy zawsze będą!
pracownik 2017-07-15 19:11
oszusci,klucze zostawilem, powiedzieli ze nie ma i kaucji mi nie wyplacili. reszta nie tylko mi innnym pracownika tez. do wszystkiego sie czepiaja jakby rodzicami byli....ja odszedlem,po dosc dlugim czasie bi nudzic zaczeli. jeszce troche i do sypialni zagladac beda
Pracowity 2017-07-15 20:08
Nie rozumiem po co ludzie jada do roboty za granicę? Oczekują albo świetnych warunków mieszkaniowych albo jeszcze innych wygód. Niektórzy to chyba rozum w domu zostawiają. Tak jedzie się ciężko pracować.
samiswoi 2017-07-19 15:50
nie polecam, sa lepsze agencie. naprawde nie idzcie!!!
Olek 2017-07-20 12:42
Nie wiadomo która opinie jest prawdziwa. Nie znam tej agencji więc wszedłem na forum. Nic z tego nie rozumiem a bardzo zależy mi na pracy dla ślusarza w Holandii.
Kosiarz 2017-07-25 19:18
Agencja ma sporo ofert pracy. Może mi ktoś podpowiedzieć jak uzgadnia się warunki finansowe przed wyjazdem?
wojtek 2017-08-21 10:03
lipa, juz 3 tygodnie nie odpowiadaja na mojego maila.... w biurze ludzie tylko co holendersku gadaj, szkoda staran
Bartosz 2017-08-21 10:10
Jesteście przekonani o tym, że nie można napisać coś pozytywnego o tej agencji? Oni pracują nie tylko dla polskich pracowników ale również portugalskich, mają więc doświadczenie z różnych rynków pracy. Sadzę, że znajomość języka jest dla niektórych dużą barierą
Alicja 2017-09-01 14:30
@samiswoi powiedz dlaczego dokładnie nie polecasz pracy w firmieW&F Detacheringen BV? @pracownik na forum nie masz prawa nikogo obrażać co mówi regulamin http://www.gowork.pl/regulamin. Zachęcam więc zapoznanie się z nim przed pozostawieniem komentarza.
andrzej 2017-09-11 19:04
buraki!!!
Cezary 2017-09-11 22:48
Dziwicie się, że niektóre wpisy są usuwane, ale jeśli ktoś obraża nimi inne osoby to nic dziwnego, że są usuwane!
Alicja 2017-09-21 16:41
@Cezary czy pracujesz w tej firmie? Co możesz powiedzieć o pracy w W&F Detacheringen BV? Pamiętajmy, że każde stanowisko różni się warunkami pracy. Aktualnie firma poszukuje Pracownika produkcji. W ofercie zaznaczyli, że zapewniają atrakcyjne warunki finansowe według norm ABU CAO, świadczenia przysługujące pracownikom z tytułu zatrudnienia w Holandii, dobre warunki mieszkaniowe. Czy ktoś zastanawia się nad aplikowaniem?
Zostaw swoją opinię o W&F Detacheringen BV - Eersel
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie W&F Detacheringen BV