brak logo

Europejskie Centrum Dochodzenia Odszkodowań

Białystok

Opinie o Europejskie Centrum Dochodzenia Odszkodowań

Wojtek 2015-09-03 15:23:24
Miałem okazję współpracować z tą firmą i nie polecę jej nikomu ponieważ właściciel nie zapłacił mi za pozyskanego klienta a było to ok. 2000 zł. Szkoda gadać.
1
basia 2015-11-15 19:03:06
Nie powiem nic miłego , od 3 m-cy nie mogę doczekać się pieniędzy, właściciel nawet nie odbiera telefonów.
2
Andrzej 2015-11-18 12:45:16
Na jakiej zasadzie jestes zatrudniona ?? Umowa o prace czy umowa zlecenie ??
xxxx 2016-02-15 11:59:56
a czy moge prosić o telefon do własciciela ? poniewaz ja mam podobny problem i nie moge uzysac nawet nr telefonu do niego ?
Nowy 2016-02-26 12:47:33
Ile dają podstawy na początek pracy?
Kier 2016-03-07 21:51:44
Jaka podstawa?
sylwia 2016-03-15 11:07:44
Mam podobną sytuację jak Pani, czy doczekała się Pani na pieniądze?
Piotr 2016-04-07 09:39:02
Bardzo wprawieni w oszukiwaniu ludzi. Nikła wiedza sprzedażowa. Pomysł na biznes polega na szukaniu klienta którego da się oszukać , głównie osób starszych. Obniżaniu wartości pracownika (mobing) i nie płaceniu mu. Właściciel zrywa kontakt i nie płaci.
PZ 2016-06-03 19:05:08
Cieszy mnie to ze Pan Panie Piotrze M wrócił do zdrowia bo nie można było się dodzwonić przez miesiąc podobno zachorował Pan nagle jak trzeba było iść na spotkanie i uciekł Pan z firmy ( żenada ) wraz z dokumentami poufnymi a to jest ( wie Pan o czym mówię ) .... proszę sobie dopowiedzieć mam nadzieję ze w firmie w której obecnie Pan jest wiedzą o tym ze wynosi Pan dane poufne . Życzę sukcesów
ona 2016-06-30 16:14:20
Pani Sylwio była Pani pracownikiem w tej firmie?
Nie otrzymała Pani zapłaty?
Pytam gdyż aplikuje do tej firmy
DR 2016-10-25 15:19:06
Poszukuję kontaktu z byłymi oraz z odchodzącymi z firmy agentami . Mam bardzo ciekawą i konkretną propozycję.
Korzystna oferta także dla początkujących w tej branży.
Napisz do mnie na maila
agenci.odszkodowania@interia.pl
Zapewniamy pełną dyskrecję.
Zostaw swoją opinię o Europejskie Centrum Dochodzenia Odszkodowań - Białystok
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Europejskie Centrum Dochodzenia Odszkodowań