brak logo

Pizzeria "Lucullus"

Staszów

Opinie o Pizzeria "Lucullus"

były pracownik 2009-12-11 17:09:21
Ludzie nie pracujcie tam, szef jest kapletnym [usunięte przez moderatora] nie placi ludzia a jak już to z wielkim opuźnieniem nie rejstruje i się śmieje, że w staszowie ma wszystkich poustawianych i nic mu urząd nie zrobi. [usunięte przez moderatora]
anonim 2010-02-23 16:04:52
popieram poprzednij komentarz. nie pracujcie tam bo nie placi kasy, nie ubezpiecza. niech piece te pizze sam az sie zesra. Wielki biznesmen, cwaniak bez honoru.
krulik 2010-07-28 21:17:34
pizza z włosami psa,100%bezprawia,i kilka osobistych uroków,zapraszanie i przywłaszczanie młodych dup,powinien założyć burdelolucullosso.Podsumowanie to,kilka kulek w głowe szefa tego szajsu
anonim 2010-08-26 11:13:16
Popieram wszystkie opinie nie pracujcie nigdy tam najgorsza speluna
.. 2010-10-23 11:36:59
Wystarczy się przejść po Staszowie i zobaczyć ogłoszenia typu"dam pracę " lub Pizzeria Lucullus poszukuję" wiszą wszędzie. Dlaczego na urzędzie pracy nie ma takiego ogłoszenia ? Bo właścicielowi jest nie na ręke woli zatrudnić [usunięte przez moderatora] .A właściciel to juź wiadomo jaką ma opinie .Udaję wielkiego biznesmena a ludziom pieniędzy nie wypłaca to i nikt normalny tam nie pójdzie pracować. Praca po 12h za 500zł jak będzie łaskaw to zapłaci .Jak komuś odpowiada to niech pracuje ale szczerze odradzam .Teraz wielki biznesmen sprzedaje samochody .HEHEHE śmiech na sali!!!
anonim 2010-11-03 13:53:12
widze że temat nieuczciwego pracodawcy wciąż się rozwija i bardzo dobrze niech ludzie wiedzą jaki z niego typ .:)
mati16573 2011-01-19 10:09:12
ja tez pracowalem tam z 3 miesiace temu i pwoiewdzial ze na 3 dni przyuczenie ,a robilem tam 2 tygodnie i jak zawolalem kase to powiedzial ze mne nie przyjmnie bo to wszystko przyuczenie bylo i sie jednak nie nadaje tak stwierdzil,ciota jeden ,jeszcze go dojade
Kikut 2013-11-18 17:01:11
Zapewnie nic się nie zmieniło...może z wyjątkiem personelu :)
Zbyszek 2014-05-31 19:34:37
Tylko zwróć uwage, że ocenic może sobie każdy, pewnie nawet kilka razy, także może to klienci niezadowoleni z pizzy.
calgon 2014-12-16 13:25:59
co też świadczy jednak o poziomie jaki prezentuje Lucullus... nie mniej jednak należy zauważyć , że wiele firm na goworku ma jedynki w ocenach a nie znaczy to wcale , że są one najgorsze na świecie. Jeśli możecie to napiszcie proszę coś na temat tego jakie warunki oferuje ta pizzeria swoim pracownikom to się przekonamy czy warto myśleć o pracy tutaj
kaszaj 2015-02-15 00:11:40
dziwi Cię to , że kolejna pizzeria ma na swoim koncie ocene w postaci jedynki ? a nie powinno. Jeśli kiedykolwiek w jakiejś pracowałeś to wiesz , że pracownicy pizzeri to często ludzie sfrustrowani dla których sama praca to często odskocznia o nudnego życia , w którym nie mają tak naprawdę nic ciekawego do roboty...
jergo 2015-03-04 02:33:11
no już @kaszaj nie bądź taki ostry . Ludzie jak ludzie. To , że spotkałeś kilku którzy nie nadawali się do tej roboty ( ani pewnie do żadnej innej) to nie znaczy , że wszyscy w gastronomii tacy są. Niektórzy lubią te pracę, a tak naprawdę najbardziej liczy się to na jaki zespół trafisz i z kim współpracujesz
janek 2015-03-21 02:54:18
Hej ciekawi mnie jak tu jest w pizzerii lucullus z napiwkami od klientów. Czytałem artykuł, że w znanych i komercyjnych pizzeriach z napiwków potrafią ludzie wyciągnąć drugą pensję albo i lepiej. Czy tu będzie podobnie? Napiwki dzielicie po równo w ogóle na kuchnie i kelnerów, czy każdy zarabia dla siebie?
janka 2015-09-02 16:16:49
Hej, panie NAKRĘCACZU WATKÓW.

do wiadomości: ta pizzeria od kilku lat nie istnieje!
Zostaw swoją opinię o Pizzeria "Lucullus" - Staszów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Pizzeria "Lucullus"