brak logo

GK Fasing S.A.

Katowice

Opinie o GK Fasing S.A.

anonim 2010-01-05 13:41:30
Płacą jak w Bangladeszu :))) Lepiej sie zastanowic przed tym jak tam iść.
anonim 2010-04-15 12:11:15
anonim - 2010-01-05 13:41:30

Płacą jak w Bangladeszu :))) Lepiej sie zastanowic przed tym jak tam iść.

A gdzie pracowałeś, w jakim dziale?
Anonim 2010-09-06 10:08:19
Dobra firma dla osób chcących zdobyć doświadczenie zawodowe.
Znam Fasing 2010-11-02 17:56:09
anonim - 2010-04-15 12:11:15

anonim - 2010-01-05 13:41:30

Płacą jak w Bangladeszu :))) Lepiej sie zastanowic przed tym jak tam iść.

A gdzie pracowałeś, w jakim dziale?

Więc się kolego zastanów i idź pracować gdzie indziej. Spróbuj w Bangladeszu, obyś jeszcze nie zatęsknił do Fasing'u.
UFO 2011-03-21 17:40:01
Wiecie może jakie są tam zarobki.
Terminator 2011-04-03 15:25:31
Kolesiostwo, lepszy Bangladesz niż ta firma. Młodzi uciekają , sami emeryci bojacy się prezesostwa . Zarobki niskie (chyba ze pochodzisz z rodziny "góry") brak kultury.mobing itp. milion działów jednoosobowych dyrektorów, dookoła sprzedawcy. to tyle . Nie polecam :)
. 2011-07-18 15:10:51
Firma rodzinna czyli jak przystalo na taka firmę - większośc pracowników to "genetycznie uwarunkowani do pracy na stanowisku". Płace marne, chyba że wejdzie się w ukałdy i układziki, można coś wycisnąć, ale nie nalezy się wychylać. Panuje tu jeszcze stara 'dobra' (jak dla kogo) komuna. Kierownicy kapują, podkładają świnie, etc. jak ktoś im nie pasuje. Zgadzam się z opinia, że połowa ludzi jest niekompetentych, a druga połowa - w połowie połowy :) Natomiast chylić czapki z głów przed kierownikiem [usunięte przez moderatora] Ten człowiek to wzór dla tych na stołkach dyrektorkich i kierowniczych. Ogolnie zakład polecam osobom, które chcą zdobyć doświadczenie nie tylko zawodowe, ale także wiedzieć jak obracać się w układach i jak je tworzyć :) - smutne ale prawdziwe.
beeopo 2013-06-19 12:41:49
Zaproponowali mi rozmowę ws pracy w dziale konstrukcyjjko-technologicznym, jako konstruktorowi. Jaki przedział kasowy można od nich wyciągnąć?
6
dromader 2014-01-22 11:22:38
Zgadzam się z przedmówcami, że zakład niespecjalny, bałagan i układy. Przestrzegam przed Panem (usunięte przez administratora) kiedyś kierownikiem Technologicznego. Kawał drania
woy733 2014-02-05 17:12:04
pracowalem w fasingu 6lat na oddz. mechanicznym 100 %-poparcie dla powyzszych opinii jak za komuny uklady z kierownikami i pseudomajstrami ktorzy sa przyspawani do stołkôw tobardzo szczelna struktura. pracownicy sa tam traktowani na zasadzie ( usunięte przez administratora )
1
X 2014-03-23 21:30:28
Jeśli komuś nie chce się pracować, to wszędzie będzie mu źle.
Znam tą Firmę i uważam, że to zakład oparty o stare dobre zasady. Każdy ma swoją szansę, chcesz, umiesz to możesz.
A narzekającym na zarobki powiem tylko tyle, że Fasing płaci jak płaci (w mojej ocenie całkiem godziwie) ale PŁACI NA PEWNO, co nie jest regułą w tych czasach.
Wojtek 2014-10-10 12:29:10
Ta "firma" to dno i wodorosty, syf, brud, warunki pracy jak w jakimś kraju 3 świata, bark kultury, liczy się tylko produkcja a człowiek jest nikim. Na dodatek wrażenia jak w PRL. nie polecam.
pajero0 2014-12-10 14:32:55
Nikt nikogo nie trzyma, i nie to jest tu ważne tylko wyrażenie swoją opinię, która powinna dać osobom, nie mających styczności z Fasingiem, ogólny obraz sytuacji w firmie, taka jest idea forum, jak sądzę. Natomiast Ty nie przestawiłeś ani jednego argumentu, który mógłby świadczyć o tym że Wojtek faktycznie nie ma racji, a prawda jest taka że ją ma, zarobki-dno, traktowanie-dno, polityka firmy dot. kadry pracowniczej (poza osobami genetycznie uwarunowanymi do pełnienia wybranych stanowisk)-dno, pozdro!
żyłka 2015-02-24 02:39:14
Grupa Kapitałowa FASING S.A. jest największą w Europie Środkowej i jedną z największych na świecie firmą produkującą łańcuchy do przemysłu górniczego, rybołówstwa, energetyki, przemysłu cukrowniczego, cementowego i drzewnego . To co cechuje te firmę to przede wszystkim nowoczesność i innowacyjność stosowanych technologii
mojowiec 2015-04-29 14:25:21
3 tysiące,,,,a potem powiedz ale w euro
Zaginacz na zimno 2015-04-30 00:39:29
Kolego jest tam dobrze, jak chcesz pracować to będziesz ja tam pracowałem, i nie narzekałem
1
Hugo z FASINGu 2016-05-13 14:17:37
Fasing...piękne chwile przeżyłem w tej firmie a pracowałem tam prawie 10 lat, dopiero przyjście dyr. Fijałka spowodowało obsuwę w dół, na szczęście już go nie ma i z tego co widzę nieźle się utrzymują na powierzchni mimo kryzysu w górnictwie. Pozdrawiam "Kołocka" i Włodzimierza od żuru :-) zainteresowani wiedzą o kogo chodzi...na zgrzewarkach też była fajna ekipa. Ja gorąco polecam ten zakład...
3
Jak 2016-05-13 14:26:50
No co ja mogę Wam powiedziec, dobra firma dla ludzi z ambicjami, to co wyżej oczywiście jest prawdziwe, bo czasami dzieje się gorzej, ale nie można tego brać totalnie na powaznie i trzeba się liczyć po prostu z tym, że jest czasami bardzo bardzo różnie
2
Zostaw swoją opinię o GK Fasing S.A. - Katowice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GK Fasing S.A.