Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

zdjecie uzytkownika
stasiek - 2013-03-17 08:06:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Burzy żadnej nie będzie. Wszyscy mądrzy tylko w gadce i na forum. Jak przyjdzie co do czego to głowa między nogi i do roboty. Firma ma asa w rękawie - bezrobocie.
zdjecie uzytkownika
czopek - 2013-03-18 17:28:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
as w rękawie? sami się boją o swoje tyłki, nie ma zamówień, zakład stoi w weekendy, kiedyś ludzie prosili się o wolny weekend, a teraz PROSZĄ SIĘ ŻEBY W WEEKEND PRZYJŚĆ DO PRACY, przymusowe urlopy itp babeczki na liniach się boją więc cisza:-) podnieśli pare groszy, co z tego jak wypłaty są takie same.
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2013-03-21 18:36:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Oni sobie poradzą. Mało się obłowili przez tyle czasu. Ludzie którzy naprawdę zasuwają ucierpią. Wychodzą teraz rządy osób nie mających do tego pojęcia. Najlepiej obstawić się swoimi wokoło i wtedy wymyśla się bzdury. Oj panowie panowie WSTYD!!!! Jakbyście mieli trochę honoru sami opuścilibyście stołki skoro Was to przerosło.
zdjecie uzytkownika
simon - 2013-03-29 00:11:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kolego ja tam nigdy nie "pracowałam" i nie mam zamiaru.Wychodzę z założenia ze pracuje tam gdzie mi się podoba jeśli mi coś nie pasuje po prostu odchodzę i szukam innej pracy. A wy wszyscy zamiast poszukać sobie nowej pracy to staracie w jakiś sposób użalać się nad sobą i oczerniać osoby którym udało się w tej firmie coś osiągnąć- bo są mądrzejsze od was.Moim zdaniem postępowanie godne krytyki,czytając wasze wypowiedzi śmiem stwierdzić ze dobrze żeście trafili tam do pracy przynajmniej macie za co żyć-bo osoby z waszym tokiem rozumowania,nie wspomnę już o umiejętnościach i wiedzy nie mają w dzisiejszym świecie szans na lepszą pracę niż tak którą macie.Więc cieszcie się i dziękujcie że po prostu dali wam szansę. Pozdrawiam wszystkich
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2013-03-29 07:38:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz nie pracowałaś a się wypowiadasz. Wogóle na cholere tutaj wchodzisz i zaśmiecasz swoimi głupimi wypowiedziami forum. Ludzie którzy tam coś osiagnęli (jeżeli tam można coś osiągnąć) to rodzina i pocioty a nie z jakiegokolwiek doświadczenia czy wiedzy. Jak można zdobywać doświadczenie pracując w jednym zakładzie? Zresztą każdy wie jak jest a Ty musisz bo jesteś mądra i wykształcona i tam do pracy nie pójdziesz. Żałosne
zdjecie uzytkownika
simon - 2013-03-29 12:04:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widzisz "stasiek" jesteś na tyle bystry że nic sensownego nie napisałeś.A wchodzić i czytać co za bzdety tu piszecie to jak najbardziej każdy ma prawo-jakbyś nie wiedział to wolny kraj(bystrzaku).Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt
zdjecie uzytkownika
rex - 2013-04-15 19:33:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam!pracowałem w delic polu teraz pracuję w Anicie w Działoszynie zarobki dużo lepsze praca też, są teraz przyjęcia
zdjecie uzytkownika
czytelniczka - 2013-04-23 22:17:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy takie lepsze też mam koleżankę która pracuje w Anicie urlopów się nie dostaje soboty się pracuje a potem jest wszystko do od biórki na zwolnienia też nie wolno chodzić to nie wiem czym się różni Delic pol od Anity zjednego (usunięte przez administratora) weszłeś w drugie
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-04-24 14:59:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czytelniczka - 2013-04-23 22:17:12

no nie wiem czy takie lepsze też mam koleżankę która pracuje w Anicie urlopów się nie dostaje soboty się pracuje a potem jest wszystko do od biórki na zwolnienia też nie wolno chodzić to nie wiem czym się różni Delic pol od Anity zjednego (usunięte przez administratora) weszłeś w drugie
Poziom wypowiedzi powalający na kolana, a i piękny język polski....
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2013-04-25 23:15:32 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w Anicie lepiej
zdjecie uzytkownika
czytelniczka - 2013-04-26 16:59:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no nie wiem czy lepiej!!!! powiem jedno WSZĘDZIE JEST DOBRZE GDZIE NAS NIE MA a za piękną polszczyznę/BARDZO DZIĘKUJE!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
nela - 2013-05-02 11:17:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nie przyjmujcie sie do delicpolu pacanek sobie zaszalał i pozwalniał po 10 osób z kazdej zmiany zero szacunku do ludzi zycze mu zeby kiedys dostał takiego kopa od zycia i został z niczym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i debil
zdjecie uzytkownika
milagros - 2013-05-02 20:29:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
nela - 2013-05-02 11:17:24

nie przyjmujcie sie do delicpolu pacanek sobie zaszalał i pozwalniał po 10 osób z kazdej zmiany zero szacunku do ludzi zycze mu zeby kiedys dostał takiego kopa od zycia i został z niczym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i debil
popieram Twój apel Nela bo to co się teraz tam dzieje to masakra!!!!! dla MŁODYCH LUDZI nie ma tam przyszłości Jeszcze trochę to będzie tak że będziesz musiał być dyspozycyjnym 24h bo już teraz kierownika nie interesują twoje plany rodzinne, weekendowe po prostu musisz przyjść bo on cię wypisał a jak postawisz na swoim i nie przyjdziesz bo przecież tylko miesiąc wcześniej sobie coś tam w grafiku zaplanowałeś to wręczą ci wypowiedzenie więc po co zawracać sobie takim pracodawcą głowę jak zatrudni a za miesiąc zwolni bo nie będziesz w stanie pracować 7 dni w tygodniu i 30 dni w miesiącu Ciekawe kto mu teraz będzie zbierał te ciastka jak wiecznie było mało ludzi!!!
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2013-05-03 18:04:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Nawet nie zdajecie sobie sprawy jak sie ciesze że już tam nie pracuje. Naprawdę żal mi osób tam pracujących bo wiem jak tam jest jak są traktowane. To co tu piszą to wszystko niestety prawda. A pan (usunięte przez administratora) szkoda się denerwować. Ale nie łamcie się każdy kij ma 2 końce, raz go już uderzył, widocznie za lekko.
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2013-05-04 11:30:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie martwcie się, dziennie kilkanaście osób pyta o pracę. W okolicy wszędzie zwalniają ludzi, kryzys dotarł do Polski, ludzie w sklepach nie kupują a co za tym idzie, sprzedaż i zarazem produkcja spadła. Jeśli sytuacja się nie zmieni to zapewne zwolnień będzie ciąg dalszy. Szacunek tutaj nie ma nic do rzeczy, po prostu takie są realia i tyle. A podobno najgorsze przed nami, apogeum ma nastąpić w 2014 roku.Tylko trzeba trochę ruszyć głową a nie narzekać.
zdjecie uzytkownika
ona - 2013-05-04 19:39:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
w pacanowie pacany kują
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2013-05-05 11:01:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
onaaa - 2013-05-04 11:30:44

Nie martwcie się, dziennie kilkanaście osób pyta o pracę. W okolicy wszędzie zwalniają ludzi, kryzys dotarł do Polski, ludzie w sklepach nie kupują a co za tym idzie, sprzedaż i zarazem produkcja spadła. Jeśli sytuacja się nie zmieni to zapewne zwolnień będzie ciąg dalszy. Szacunek tutaj nie ma nic do rzeczy, po prostu takie są realia i tyle. A podobno najgorsze przed nami, apogeum ma nastąpić w 2014 roku.Tylko trzeba trochę ruszyć głową a nie narzekać.
Onaaa ale Ty głupoty piszesz że szacunek do ludzi nie ma nic do rzeczy owszem ma i to duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuży Uważasz że normalne jest brak życia prywatnego bo kierownik życzy sobie widzieć cię w pracy przez 7 dni w tygodniu i 30 dni w miesiącu! a on sam ma weekendy Uważasz za normalne pracować 7 nocek i mieć 1 dzień w miesiącu wolne-niedziela którą większość niedzieli śpisz Uważasz za całkiem normalne że kierownik grzebie w twoim pojemniku na śniadanie i wyrzuca twoje rzeczy z pojemnika do worka na śmieci Super że dziennie kilkanaście osób pyta o pracę tylko ile z tych pytających zostanie w delic- polu ile osób wytrzyma takie traktowanie ilu wytrzyma pracę 7 dni w tygodniu 30 w miesiącu bez możliwości zaplanowania weekendu dla rodziny swojego życia prywatnego a w nagrodę za przepracowane 30 dni dostaniesz 1500zł i jeszcze wypłata się nie zgadza Bardzo dobrze że ludzie nie kupują i powinni nie kupować niech zwolnią wszystkich i wtedy kierownicy będą sobie zbierać sami 7 dni w tygodniu i 30 w miesiącu może wtedy ruszą głową a nie będą narzekać że ludzie nie chcą pracować w weekendyMoże wtedy docenią pracę ludzi Skoro tak produkcja spadła to po co pracować w weekendy?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2013-05-05 11:24:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
"szczęśliwa" popieram Cię w zupełności ale ktoś kto nie miał styczności z tym zakładem nie ma pojęcia co znaczy praca 7 dni w tygodniu, 30 w miesiącu. Dziwi mnie tylko że PIP się tym nie interesuje. To musi być niezły "wałek". A braci(usunięte przez administratora) nie da się zakuć. Oni urodzili się z zakutymi już głowami.
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2013-05-05 11:25:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Po pierwsze, to sami siebie ludzie nie szanują, a wymagają tego od kierowników. Każdy wie, jak sobie pracownicy produkcyjni umilają życie, a zatem wymagajcie od siebie a później od innych. Idąc dalej, ludzie dzisiaj nie szanują pracy. Co to pracy przez 7 dni, taka specyfika firmy, takie realia dostaw i sprzedaży. Ale tu wychodzi brak wiedzy na dany temat, a wypadałoby chociaż mieć minimalne pojęcie o firmie w której się pracuje. Poza tym ja jestem zwolenniczką teorii, jak mi coś nie odpowiada to zawsze można pracę zmienić. I nie potrafię zrozumieć tego lamentu i narzekania. Nie ma pracy to płacz, jest praca to płacz. W zasadzie to dobra komedia jest. A co do płacy, pretensje do rządu a nie do pracodawców, to oni określają minimalne wynagrodzenie. Ja nie stawiam się po żadnej ze stron ale sensowność tych wypowiedzi jest poniżej krytyki. Czytając tą całą litanię stwierdzam iż ludzie wylewają tu swoje żale za zróżnicowanie społeczne, płacowe, życiowe. A to obrażanie innych ( oczywiście anonimowo, bo jak inaczej ) świadczy tylko o niskim poziomie. Dlatego nie warto poświęcać swojego czasu na pisanie tutaj i polemizowanie, to tak na podsumowanie mojej drugiej i ostatniej wypowiedzi. Pozdrawiam :-)
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2013-05-05 11:41:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaki wniosek z wypowiedzi poprzedniczki??????????? No kto powie??????? Siedzi tam na jakimś stołku w biurze i śmieje się z NAS. Inteligencja wielka. Nie trać czasu i nie pisz tu więcej bo czytając Twoje wypociny to żółć do gardła się podnosi.
zdjecie uzytkownika
szczęśliwa - 2013-05-05 17:58:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
onaaa - 2013-05-05 11:25:39

Po pierwsze, to sami siebie ludzie nie szanują, a wymagają tego od kierowników. Każdy wie, jak sobie pracownicy produkcyjni umilają życie, a zatem wymagajcie od siebie a później od innych. Idąc dalej, ludzie dzisiaj nie szanują pracy. Co to pracy przez 7 dni, taka specyfika firmy, takie realia dostaw i sprzedaży. Ale tu wychodzi brak wiedzy na dany temat, a wypadałoby chociaż mieć minimalne pojęcie o firmie w której się pracuje. Poza tym ja jestem zwolenniczką teorii, jak mi coś nie odpowiada to zawsze można pracę zmienić. I nie potrafię zrozumieć tego lamentu i narzekania. Nie ma pracy to płacz, jest praca to płacz. W zasadzie to dobra komedia jest. A co do płacy, pretensje do rządu a nie do pracodawców, to oni określają minimalne wynagrodzenie. Ja nie stawiam się po żadnej ze stron ale sensowność tych wypowiedzi jest poniżej krytyki. Czytając tą całą litanię stwierdzam iż ludzie wylewają tu swoje żale za zróżnicowanie społeczne, płacowe, życiowe. A to obrażanie innych ( oczywiście anonimowo, bo jak inaczej ) świadczy tylko o niskim poziomie. Dlatego nie warto poświęcać swojego czasu na pisanie tutaj i polemizowanie, to tak na podsumowanie mojej drugiej i ostatniej wypowiedzi. Pozdrawiam :-)
No nie krew mnie zalewa jak czytam te bzdety "onaaa"ludzie się sami nie szanują?????? a jak mają być mili dla innych z linii jak właśnie przeczytali wypociny "braci P" a mieli zaplanowany weekend a tu taka normalna rzecz trzeba przyjść w weekend!!!!!!!!!! a idąc dalej to jak można szanować pracę w delic-polu jak kierownictwo leci w kulki delikatnie mówiąc prosty przykład grafiki!!!!!i nie pieprz o specyfice zakładu i pracy 7 dni w tygodniu i 30 w miesiącu realia dostaw i sprzedaży ciekawe co dostawiają i sprzedają jak piątek sobota i niedziela wszyscy na szmacie jadą a ciekawe czy kierownictwo tworząc plany produkcji tygodniowej czy miesięcznej zależy jak tam tworzą wpisują pracę w soboty niedzielę i święta bo raczej nie wpisują tego a plan pracy mają układać tak by weekendy były wolne a jak już jest coś pilnego to można przyjść w sobotę ale muszą za to zapłacić i dać pracownikowi dzień wolny w tygodniu w dogodnym terminie dla pracownika takie jest prawo pracy ustalone przez rząd więc te weekendowe pretensje to do pracodawcy a nie rządu a ludziom wystarczy minimalna płaca jak weekendy będą mieć wolne i nie chrzań tu o obrażaniu innych anonimowo bo sama piszesz anonimowo i sama się określiłaś że masz niski poziom!!!!!!
zdjecie uzytkownika
onaaa - 2013-05-05 22:46:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szczęśliwa - 2013-05-05 17:58:08

onaaa - 2013-05-05 11:25:39

Po pierwsze, to sami siebie ludzie nie szanują, a wymagają tego od kierowników. Każdy wie, jak sobie pracownicy produkcyjni umilają życie, a zatem wymagajcie od siebie a później od innych. Idąc dalej, ludzie dzisiaj nie szanują pracy. Co to pracy przez 7 dni, taka specyfika firmy, takie realia dostaw i sprzedaży. Ale tu wychodzi brak wiedzy na dany temat, a wypadałoby chociaż mieć minimalne pojęcie o firmie w której się pracuje. Poza tym ja jestem zwolenniczką teorii, jak mi coś nie odpowiada to zawsze można pracę zmienić. I nie potrafię zrozumieć tego lamentu i narzekania. Nie ma pracy to płacz, jest praca to płacz. W zasadzie to dobra komedia jest. A co do płacy, pretensje do rządu a nie do pracodawców, to oni określają minimalne wynagrodzenie. Ja nie stawiam się po żadnej ze stron ale sensowność tych wypowiedzi jest poniżej krytyki. Czytając tą całą litanię stwierdzam iż ludzie wylewają tu swoje żale za zróżnicowanie społeczne, płacowe, życiowe. A to obrażanie innych ( oczywiście anonimowo, bo jak inaczej ) świadczy tylko o niskim poziomie. Dlatego nie warto poświęcać swojego czasu na pisanie tutaj i polemizowanie, to tak na podsumowanie mojej drugiej i ostatniej wypowiedzi. Pozdrawiam :-)
No nie krew mnie zalewa jak czytam te bzdety "onaaa"ludzie się sami nie szanują?????? a jak mają być mili dla innych z linii jak właśnie przeczytali wypociny "(usunięte przez administratora) a mieli zaplanowany weekend a tu taka normalna rzecz trzeba przyjść w weekend!!!!!!!!!! a idąc dalej to jak można szanować pracę w delic-polu jak kierownictwo leci w kulki delikatnie mówiąc prosty przykład grafiki!!!!!i nie pieprz o specyfice zakładu i pracy 7 dni w tygodniu i 30 w miesiącu realia dostaw i sprzedaży ciekawe co dostawiają i sprzedają jak piątek sobota i niedziela wszyscy na szmacie jadą a ciekawe czy kierownictwo tworząc plany produkcji tygodniowej czy miesięcznej zależy jak tam tworzą wpisują pracę w soboty niedzielę i święta bo raczej nie wpisują tego a plan pracy mają układać tak by weekendy były wolne a jak już jest coś pilnego to można przyjść w sobotę ale muszą za to zapłacić i dać pracownikowi dzień wolny w tygodniu w dogodnym terminie dla pracownika takie jest prawo pracy ustalone przez rząd więc te weekendowe pretensje to do pracodawcy a nie rządu a ludziom wystarczy minimalna płaca jak weekendy będą mieć wolne i nie chrzań tu o obrażaniu innych anonimowo bo sama piszesz anonimowo i sama się określiłaś że masz niski poziom!!!!!!
I mam to co chciałam, miałam już nie pisać ale delikatna prowokacja i już lawina lamentu :-). Ale spokojnie, taka nasza natura, wiecznie narzekamy. Aha, jak napisałaś Delic-Pol S.A. zmienił nazwę i teraz jest Delicpol Sp. z o.o. :-). Nawet nie wiedzieć jak się firma nazywa a komentarzy od groma. Nieważne, tak jak powiedziałam, droga wolna, można zmieniać pracodawców do woli, a i firm u nas w okolicy "lepiej płacących i dających dużo wolnego" wiele. Ja tam masochistką nie jestem i nie bardzo rozumiem, dlaczego się tak męczycie. W sumie, to każdy pracodawca jest zły, każda firma do bani, wszędzie płace za niskie. Najlepiej niech nam płacą za leżenie w domu i wtedy będziemy szczęśliwi :-)
A na koniec, w Delicpolu już nie pracuję od ponad roku :-).
zdjecie uzytkownika
zara - 2013-05-06 08:12:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora)lepiej już się nie wypowiadaj bo widzę że bronisz tego cudownego zakładu i tak do końca to Ty zwolniona nie jesteś siedzisz pewnie na jakim macierzyńskim a jak Cię zwolnili to miałaś pracę łatwą lekką i przyjemną
zdjecie uzytkownika
inspektor - 2013-05-06 15:02:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ludzie rządzący w tym zakładzie nie mają pojęcia o zasobach ludzkich oraz o ekonomi i zbycie był odpowiedni dyrektor to odszedł a pod rządami tych panów (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
stasiek - 2013-05-06 20:52:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak był odpowiedni dyrektor to mu kłody pod nogi rzucali i dołki pod nim kopali. A jakie oni mają pojęcie o tym co robią - żadne! Zakład im życie ratuje. Ale zobaczymy jak doprowadzą zakład do ruiny gdzie pójdą-chyba że do kopania dołków pod kable.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x