logo Delic-Pol

Delic-Pol

Kamyk

Opinie o Delic-Pol

aaa 2013-11-30 20:55:25
ale o jest stawka 7.30 brutto nie netto taka prawda
rozczarowana 2013-12-01 21:24:10
taka prawda 7,30 brutto a praca świątek piątek i niedziela (usunięte przez administratora)j!!!!!!!!!!!!!!!!
gosik 2013-12-03 19:25:10
zazdroszczę Ci,też bym chciała być zadowolona a nie jestem!
? 2013-12-04 08:59:11
wiec tyramy za 5.80 czy to się kiedyś zmieni?
kitkowy 2013-12-04 09:19:31
ida swieta beda bony swiateczne
czytelniczka 2013-12-08 19:20:56
jak co roku!!!Figa z makiem
! 2013-12-20 22:13:01
Jednak nowi właściciele się postarali o bony. Wszyscy są mile zaskoczeni. Tak trzymać :)
1
Ravni 2014-01-02 00:21:48
delicpolka - 2012-11-17 17:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )
Jakie to świństwa?
1
zuza 2014-01-02 13:44:01
Mówisz że świństwa to po co próbujesz nie pasuje to nie jedz
Noziak 2014-01-04 16:45:37
Chce sie strac o prace jako kierownik, skończyłem technologie żywności , proszę mi napisać jaka jest hierarchia w delicpol na produkcji
Borys 2014-01-04 16:48:10
A są przyjęcia na produkcje? Na jakie stanowiska? Jaka płaca?
:-) 2014-01-12 11:53:21
Teraz niema przyjęć.Nawet wysyłają na przymusowe urlopy.Dużo osób ma umowe do końca stycznia,więc różnie jeszcze może być.
gggg 2014-01-12 16:10:39
w ogóle praca extra , kierownictwo też- każdemu polecam- jeśli praca to tylko u Nas
2
zefir 2014-01-28 15:52:12
to wcale nie musisz tam wracać na delic polu świat się nie konczy....
1
--- 2014-01-29 12:32:47
A co wyrabia pani Edytka
2
anna 2014-01-29 15:31:20
P.Edyta nowa Pani derektor jest spoko- może wreszcie wezmie się za tych nierobów
3
--- 2014-01-29 21:34:56
To dobrze wreszcie ktoś odpowiedni i kompetentny i na odpowiednim miejscu
1
marisol 2014-01-30 11:24:23
Ty to się chyba z choinki zerwałaś!!!!
2
--- 2014-01-30 13:26:41
To w końcu jaka ona jest ok czy taka jak (usunięte przez administratora)..... wiadomo o kogo chodzi
2
GOSIA 2014-01-30 17:51:59
muszę bo dzieci chca jeść
2
:) :) :) 2014-01-30 20:22:19
MOŻE ZACZNIE OD BRYGADZISTÓW BO CO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA BYĆ KIEROWŃICZKĄ LUB BRYGADZISTĄ SZKODA TYLKO ZE NA NOCKACH NIKT NIE PILNUJE ICH....
5
Gandalfo 2014-02-19 12:14:04
wszelkich informacji na temat prawdziwego oblicza waszej nowej szefowej chętnie udzielą pracownicy firmy lambertz której byla szefo.. nie jestescie ciekawi dlaczego juz tam nie pracuje?"
5
lalita 2014-02-20 10:33:27
oj jesteśmy ciekawi dlaczego już nie jest tam szefową
pracownik Lambertza 2014-02-21 11:09:38
Pracuję w Lambertz 8 lat. Gdy (usunięte przez administratora) przyszła do Rudy jako dyrektor rozpzoczął się koszmar. (usunięte przez administratora)
1
--- 2014-02-21 14:49:57
Właśnie nikt tu nikogo nie obraża tylko wygłasza swoje opinie
Niko 2014-02-21 15:16:44
Jeśli chcecie wiedzieć prawdę o pani dyrektor to czytajcie !!!! Kto nie lubi pracować tylko lubi obijać sie niech sie boi wprowadziła porządek i dbała o dobro firmy Lambertz bo to co teraz tam sie dzieje to żenada każdy kto sie wypowiada źle na jej temat to leser i nierób .Mi z nią sie super pracowało umiała wiele wywalczyć dla pracownikow i firma na prawdę w tedy dobrze prosperowala .Dajcie sobie juz spokój z pytaniami i czekajcie na efekty a bedzie ok ! Pracownik Lambertz do dzis (niestety )
pracownik Lambertza 2014-02-22 13:34:12
szkoda tylko ze dziś wszyscy w firmie płacimy za jej błędy
yy 2014-02-22 13:38:52
niko to dlaczego dalej pracujesz w firmie Lambertz jesli Ci tak zle??? ....sama sobie odpowiadasz na pytania! haha
--- 2014-02-22 19:31:39
Za dobrze w firmie Lambertz to chyba nie macie umowy o dzieło i zlecenie super nie jest
gość 2014-02-22 23:33:18
u nas umie prace zorganizować a przede wszyskim rozruchy i weekendy super
Niko 2014-02-23 08:36:40
Nie umowy wszyscy mamy normalne z tym nie ma problemów jedynie ze nie wszyscy na czas nieokreślony . Ale jeszcze mamy ludzi z agencji oni takie umowy maja bo tak zaczyna chyba teraz każdy. A co do organizacji pracy to zobaczycie nie będziecie narzekać
pracownik lambertza 2014-02-23 10:00:35
Droga kolezanko Niko.... Ja nie obrazam naszej firmy i nie wypowiadam sie zle na jej temat. Teraz jest o wiele lepiej. Sa osaby na odpowiednich stanowiskach. Widze ze jestes mali poinformowana na temat tego co Edzia narobila, bo jesli uwazasz ze placimy za swoje bledy yo sie grubo mylisz. Firma jeszcze dlugo nie pozbiera sie po wybrykach bylej pani dyrektor, a skoro ja tak bronisz i uwazasz ze byla taka wspaniala to dzis w labertzie byla by prezesem. Procowala tam od poczatku i chyba Niemcy mieli powazne powody by ja zwolnic.
--- 2014-02-23 11:30:22
Widzę ze jesteś zachwycona praca w niedziele weekendy odpowiadają ci pracujace
Niko 2014-02-23 15:42:11
Wiesz co piszesz brednie jak sie firma nie pozbiera to ona pracowała w dziale handlowym ? Ty nie masz pojęcia chyba o firmie i jak sie ja prowadzi :-) szykują sie dwie rozbudowy w dwóch siedzibach a ty piszesz takie głupoty to chyba na któreś Portierni siedzisz bo kompletnie nie wiesz co sie dzieje a ze zwolnili hmmm a może juz miała dosyć i sie porozumieli . A teraz w naszych rękach zeby ta firma była prężną firma .bo ona pracowała od początku i dała z siebie wszystko i może dzięki temu sie roznudowywujemy bi na pewno nie zarobili w ostatnim czasie na ta rozbudowę tylko od początku . A ty sie zajmnie sobą a nie kimś bo szkoda czasu na pisanie z tobą
pracownik lambertza 2014-02-23 16:57:47
Widac ze mam do czynienia z panią ktora jest na stanowisku " pakowaczka ". Rozbudowa owszem bedzie, ale chodzi o wynagrodzenia i premie na ktore zaklad nie ma pieniedzy. Porozmawiaj rowniez z pracownikami rabena(usunięte przez administratora) Oj dziewczyno mylisz sie i to bardzo.
Niko 2014-02-23 18:06:48
Ha ha ha te zwroty to do ciebie .A stanowisko w Lambertz nic sie nie ukryje z zarobkaminladne kity tu piszesz ty na prawdę nasz mały móżdżek jak sie rozbudowujesz to normalne ze oszczędzasz (usunięte przez administratora)
Zeta 2014-02-23 20:03:18
Ty naprawde Niko nie masz zielonego pojecia nie pogrążaj sie!Jak czytam twe posty to lapie sie za glowe i smieje !rozbawiasz!!! dobra lektura przed snem i mniej emocjonalnie NIKO to jest forum dyskusja itp jeśli wiesz cokolwiek to znaczy pozdrawiam
ruda śl. 2014-02-23 20:38:34
Witam. Pozwólcie, że się wtrącę w dyskusję na temat p.(usunięte przez administratora). Tak się składa, że pracuję w rudzie śląskiej od 12 lat. Wiem jak wygląda praca w biurze, gdyż na co dzień właśnie tam siedzę. Muszę z przykrością stwierdzić, że '' pracownik lambertza '' ma rację we wszystkim co pisze na temat p(usunięte przez administratora). Niestety, ale ona wykończyła całą załogę psychicznie i fizycznie. I nie powiesz nam '' Niko '', że wszyscy jesteśmy leniami i nie chce nam się pracować. Tworzymy tą firmę od kilkunastu lat i zawsze dobrze prosperowała(usunięte przez administratora) pozdrawiam wszystkich zadowolonych z pracy w Lambertz.
1
Milagros 2014-02-23 21:01:17
no to będzie,będzie "zabawa" będzie się działo i znowu dniówki im będzie mało będzie głośno,będzie mało radośnie Znowu prze drżą razem całą pierwsza zmianę
omega 2014-02-23 21:04:57
witam
"wasza nowa szefowa użądziła sobie z naszego zakładu osobiste eldorado.. stworzyła krainę ludzkiej rozpaczy, obdarła swoich pracowników z godności i człowieczeństwa, długoletnich pracowników i dobrych ludzi publicznie poniżała, terror krzyk, zmuszanie do przychodzenia w dni wolne za free... za jej kadencji panował strach i stres.. teraz jej stanowisko objęła dobra kulturalna i przede wszystkim uczciwa i wykształcona kobieta ..drodzy pracownicy dp.. poczekajcie... zobaczycie...u nas jest wreszcie spokój...uczciliśmy jej odejście ..produkcja idzie pełną parą... pozdrawiamy :)
Niko 2014-02-24 09:31:11
Zachowujecie sie jak byście zazdorocili i tak jest na pewno ! Zostawcie p.(usunięte przez administratora) w spokoju i weźcie sie za robotę i pomóżcie pani(usunięte przez administratora)... Zeby było lepiej i zeby ta produkcja "szła pełna papą" bo sami wiemy jak jest a dla was pracownicy delic pol spotkamy sie za pol roku na tym forum i sami napiszecie jak jest pozdrawiam
2
taki tam 2014-02-24 11:13:59
Niko Ty chyba nie pracujesz w Rudzie!! Bo nie wyobrazalem sobie nigdy, ze ktos od nas bedzie za Edyta po tym co wyrabiala.
Niko 2014-02-24 13:22:43
Pracuje w wesołym miasteczku jak jesteś taka ciekawa .
taki tam 2014-02-24 13:58:41
Jak już to ciekawy !! (usunięte przez administratora)
ksarita 2014-02-24 14:32:28
Niko my i pracownicy Rudy na pewno niczego nie zazdrościmy bo i nie ma czego zazdrościć! jak na razie to wszyscy nam współczują a tak bez powodu by nam nie współczuli i powiem Ci Niko że u nas nikt bąków nie zbija wszyscy pracujemy równo (usunięte przez administratora)
Niko 2014-02-24 15:20:38
Zmieniasz nick podszywaczy sie pod inne osoby foch nie pisze z wami bo nie widzę sensu Nara
ktoś 2014-02-24 17:57:33
a kto zmienia nick? Niko pisz poprawnie bo nie bardzo można zrozumieć twoje wypowiedzi bo jak czytać "zmieniasz nick podszywaczy się pod inne osoby foch" itd o ile można się domyślać że "podszywaczy" to ma być podszywasz lub podszywacie się, to foch ni hoo hoo mi nie pasuje i tak za każdym razem kiedy się czyta twoje wypowiedzi trzeba się domyślać o co ci chodzi, bo to jest trochę pisane językiem "Kali być głupi"
1
Chętny 2014-02-25 01:10:09
Mam małe pytanko czy są przyjęcia na produkcje lub na magazyn macie jakieś info ?
55 2014-02-26 23:16:40
Pani dyrektor jest fajna. Nareszcie będzie porządek na zakładzie.
onaaaaa 2014-02-28 07:05:37
Niko, nikt nam tej Edzi nie zazdości bo też nie ma czego zazdrościć. Mamy jej serdecznie dość. Jedyna nadzieja tylko w tym, że albo sama zrezygnuje albo ją wywalą bo niedługo i delicpol doprowadzi do ruiny.
Zostaw swoją opinię o Delic-Pol - Kamyk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol