Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Delic-Pol

zdjecie uzytkownika
gosik - 2013-12-03 19:25:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2013-10-25 12:38:13]:
zazdroszczę Ci,też bym chciała być zadowolona a nie jestem!
zdjecie uzytkownika
? - 2013-12-04 08:59:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wiec tyramy za 5.80 czy to się kiedyś zmieni?
zdjecie uzytkownika
kitkowy - 2013-12-04 09:19:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ida swieta beda bony swiateczne
zdjecie uzytkownika
czytelniczka - 2013-12-08 19:20:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak co roku!!!Figa z makiem
zdjecie uzytkownika
! - 2013-12-20 22:13:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jednak nowi właściciele się postarali o bony. Wszyscy są mile zaskoczeni. Tak trzymać :)
zdjecie uzytkownika
Ravni - 2014-01-02 00:21:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
delicpolka - 2012-11-17 17:04:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
( usunięte przez administratora )
Jakie to świństwa?
zdjecie uzytkownika
zuza - 2014-01-02 13:44:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ravni - 2014-01-02 00:21:48]:
Mówisz że świństwa to po co próbujesz nie pasuje to nie jedz
zdjecie uzytkownika
Noziak - 2014-01-04 16:45:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Chce sie strac o prace jako kierownik, skończyłem technologie żywności , proszę mi napisać jaka jest hierarchia w delicpol na produkcji
zdjecie uzytkownika
Borys - 2014-01-04 16:48:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A są przyjęcia na produkcje? Na jakie stanowiska? Jaka płaca?
zdjecie uzytkownika
:-) - 2014-01-12 11:53:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Teraz niema przyjęć.Nawet wysyłają na przymusowe urlopy.Dużo osób ma umowe do końca stycznia,więc różnie jeszcze może być.
zdjecie uzytkownika
gggg - 2014-01-12 16:10:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
w ogóle praca extra , kierownictwo też- każdemu polecam- jeśli praca to tylko u Nas
zdjecie uzytkownika
zefir - 2014-01-28 15:52:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [gosia - 2013-11-09 11:55:03]:
to wcale nie musisz tam wracać na delic polu świat się nie konczy....
zdjecie uzytkownika
--- - 2014-01-29 12:32:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
A co wyrabia pani Edytka
zdjecie uzytkownika
anna - 2014-01-29 15:31:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
P.Edyta nowa Pani derektor jest spoko- może wreszcie wezmie się za tych nierobów
zdjecie uzytkownika
--- - 2014-01-29 21:34:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
To dobrze wreszcie ktoś odpowiedni i kompetentny i na odpowiednim miejscu
zdjecie uzytkownika
marisol - 2014-01-30 11:24:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [anna - 2014-01-29 15:31:20]:
Ty to się chyba z choinki zerwałaś!!!!
zdjecie uzytkownika
--- - 2014-01-30 13:26:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
To w końcu jaka ona jest ok czy taka jak (usunięte przez administratora)..... wiadomo o kogo chodzi
zdjecie uzytkownika
GOSIA - 2014-01-30 17:51:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [--- - 2014-01-29 12:32:47]:
muszę bo dzieci chca jeść
zdjecie uzytkownika
:) :) :) - 2014-01-30 20:22:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
Odpowiedź na: [--- - 2014-01-29 21:34:56]:
MOŻE ZACZNIE OD BRYGADZISTÓW BO CO NIEKTÓRZY NIE MAJĄ ZIELONEGO POJĘCIA BYĆ KIEROWŃICZKĄ LUB BRYGADZISTĄ SZKODA TYLKO ZE NA NOCKACH NIKT NIE PILNUJE ICH....
zdjecie uzytkownika
Gandalfo - 2014-02-19 12:14:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
wszelkich informacji na temat prawdziwego oblicza waszej nowej szefowej chętnie udzielą pracownicy firmy lambertz której byla szefo.. nie jestescie ciekawi dlaczego juz tam nie pracuje?"
zdjecie uzytkownika
lalita - 2014-02-20 10:33:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
oj jesteśmy ciekawi dlaczego już nie jest tam szefową
zdjecie uzytkownika
pracownik Lambertza - 2014-02-21 11:09:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracuję w Lambertz 8 lat. Gdy (usunięte przez administratora) przyszła do Rudy jako dyrektor rozpzoczął się koszmar. (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
--- - 2014-02-21 14:49:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Właśnie nikt tu nikogo nie obraża tylko wygłasza swoje opinie
zdjecie uzytkownika
Niko - 2014-02-21 15:16:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chcecie wiedzieć prawdę o pani dyrektor to czytajcie !!!! Kto nie lubi pracować tylko lubi obijać sie niech sie boi wprowadziła porządek i dbała o dobro firmy Lambertz bo to co teraz tam sie dzieje to żenada każdy kto sie wypowiada źle na jej temat to leser i nierób .Mi z nią sie super pracowało umiała wiele wywalczyć dla pracownikow i firma na prawdę w tedy dobrze prosperowala .Dajcie sobie juz spokój z pytaniami i czekajcie na efekty a bedzie ok ! Pracownik Lambertz do dzis (niestety )
zdjecie uzytkownika
pracownik Lambertza - 2014-02-22 13:34:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
szkoda tylko ze dziś wszyscy w firmie płacimy za jej błędy
zdjecie uzytkownika
yy - 2014-02-22 13:38:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
niko to dlaczego dalej pracujesz w firmie Lambertz jesli Ci tak zle??? ....sama sobie odpowiadasz na pytania! haha
zdjecie uzytkownika
--- - 2014-02-22 19:31:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Za dobrze w firmie Lambertz to chyba nie macie umowy o dzieło i zlecenie super nie jest
zdjecie uzytkownika
gość - 2014-02-22 23:33:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
u nas umie prace zorganizować a przede wszyskim rozruchy i weekendy super
zdjecie uzytkownika
Niko - 2014-02-23 08:36:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie umowy wszyscy mamy normalne z tym nie ma problemów jedynie ze nie wszyscy na czas nieokreślony . Ale jeszcze mamy ludzi z agencji oni takie umowy maja bo tak zaczyna chyba teraz każdy. A co do organizacji pracy to zobaczycie nie będziecie narzekać
zdjecie uzytkownika
pracownik lambertza - 2014-02-23 10:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Droga kolezanko Niko.... Ja nie obrazam naszej firmy i nie wypowiadam sie zle na jej temat. Teraz jest o wiele lepiej. Sa osaby na odpowiednich stanowiskach. Widze ze jestes mali poinformowana na temat tego co Edzia narobila, bo jesli uwazasz ze placimy za swoje bledy yo sie grubo mylisz. Firma jeszcze dlugo nie pozbiera sie po wybrykach bylej pani dyrektor, a skoro ja tak bronisz i uwazasz ze byla taka wspaniala to dzis w labertzie byla by prezesem. Procowala tam od poczatku i chyba Niemcy mieli powazne powody by ja zwolnic.
zdjecie uzytkownika
--- - 2014-02-23 11:30:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [gość - 2014-02-22 23:33:18]:
Widzę ze jesteś zachwycona praca w niedziele weekendy odpowiadają ci pracujace
zdjecie uzytkownika
Niko - 2014-02-23 15:42:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiesz co piszesz brednie jak sie firma nie pozbiera to ona pracowała w dziale handlowym ? Ty nie masz pojęcia chyba o firmie i jak sie ja prowadzi :-) szykują sie dwie rozbudowy w dwóch siedzibach a ty piszesz takie głupoty to chyba na któreś Portierni siedzisz bo kompletnie nie wiesz co sie dzieje a ze zwolnili hmmm a może juz miała dosyć i sie porozumieli . A teraz w naszych rękach zeby ta firma była prężną firma .bo ona pracowała od początku i dała z siebie wszystko i może dzięki temu sie roznudowywujemy bi na pewno nie zarobili w ostatnim czasie na ta rozbudowę tylko od początku . A ty sie zajmnie sobą a nie kimś bo szkoda czasu na pisanie z tobą
zdjecie uzytkownika
pracownik lambertza - 2014-02-23 16:57:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Widac ze mam do czynienia z panią ktora jest na stanowisku " pakowaczka ". Rozbudowa owszem bedzie, ale chodzi o wynagrodzenia i premie na ktore zaklad nie ma pieniedzy. Porozmawiaj rowniez z pracownikami rabena(usunięte przez administratora) Oj dziewczyno mylisz sie i to bardzo.
zdjecie uzytkownika
Niko - 2014-02-23 18:06:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ha ha ha te zwroty to do ciebie .A stanowisko w Lambertz nic sie nie ukryje z zarobkaminladne kity tu piszesz ty na prawdę nasz mały móżdżek jak sie rozbudowujesz to normalne ze oszczędzasz (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Zeta - 2014-02-23 20:03:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Ty naprawde Niko nie masz zielonego pojecia nie pogrążaj sie!Jak czytam twe posty to lapie sie za glowe i smieje !rozbawiasz!!! dobra lektura przed snem i mniej emocjonalnie NIKO to jest forum dyskusja itp jeśli wiesz cokolwiek to znaczy pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
ruda śl. - 2014-02-23 20:38:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Witam. Pozwólcie, że się wtrącę w dyskusję na temat p.(usunięte przez administratora). Tak się składa, że pracuję w rudzie śląskiej od 12 lat. Wiem jak wygląda praca w biurze, gdyż na co dzień właśnie tam siedzę. Muszę z przykrością stwierdzić, że '' pracownik lambertza '' ma rację we wszystkim co pisze na temat p(usunięte przez administratora). Niestety, ale ona wykończyła całą załogę psychicznie i fizycznie. I nie powiesz nam '' Niko '', że wszyscy jesteśmy leniami i nie chce nam się pracować. Tworzymy tą firmę od kilkunastu lat i zawsze dobrze prosperowała(usunięte przez administratora) pozdrawiam wszystkich zadowolonych z pracy w Lambertz.
zdjecie uzytkownika
Milagros - 2014-02-23 21:01:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no to będzie,będzie "zabawa" będzie się działo i znowu dniówki im będzie mało będzie głośno,będzie mało radośnie Znowu prze drżą razem całą pierwsza zmianę
zdjecie uzytkownika
omega - 2014-02-23 21:04:57 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
witam
"wasza nowa szefowa użądziła sobie z naszego zakładu osobiste eldorado.. stworzyła krainę ludzkiej rozpaczy, obdarła swoich pracowników z godności i człowieczeństwa, długoletnich pracowników i dobrych ludzi publicznie poniżała, terror krzyk, zmuszanie do przychodzenia w dni wolne za free... za jej kadencji panował strach i stres.. teraz jej stanowisko objęła dobra kulturalna i przede wszystkim uczciwa i wykształcona kobieta ..drodzy pracownicy dp.. poczekajcie... zobaczycie...u nas jest wreszcie spokój...uczciliśmy jej odejście ..produkcja idzie pełną parą... pozdrawiamy :)
zdjecie uzytkownika
Niko - 2014-02-24 09:31:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zachowujecie sie jak byście zazdorocili i tak jest na pewno ! Zostawcie p.(usunięte przez administratora) w spokoju i weźcie sie za robotę i pomóżcie pani(usunięte przez administratora)... Zeby było lepiej i zeby ta produkcja "szła pełna papą" bo sami wiemy jak jest a dla was pracownicy delic pol spotkamy sie za pol roku na tym forum i sami napiszecie jak jest pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2014-02-24 11:13:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niko Ty chyba nie pracujesz w Rudzie!! Bo nie wyobrazalem sobie nigdy, ze ktos od nas bedzie za Edyta po tym co wyrabiala.
zdjecie uzytkownika
Niko - 2014-02-24 13:22:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w wesołym miasteczku jak jesteś taka ciekawa .
zdjecie uzytkownika
taki tam - 2014-02-24 13:58:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak już to ciekawy !! (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
ksarita - 2014-02-24 14:32:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Niko - 2014-02-24 09:31:11]:
Niko my i pracownicy Rudy na pewno niczego nie zazdrościmy bo i nie ma czego zazdrościć! jak na razie to wszyscy nam współczują a tak bez powodu by nam nie współczuli i powiem Ci Niko że u nas nikt bąków nie zbija wszyscy pracujemy równo (usunięte przez administratora)
zdjecie uzytkownika
Niko - 2014-02-24 15:20:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zmieniasz nick podszywaczy sie pod inne osoby foch nie pisze z wami bo nie widzę sensu Nara
zdjecie uzytkownika
ktoś - 2014-02-24 17:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
a kto zmienia nick? Niko pisz poprawnie bo nie bardzo można zrozumieć twoje wypowiedzi bo jak czytać "zmieniasz nick podszywaczy się pod inne osoby foch" itd o ile można się domyślać że "podszywaczy" to ma być podszywasz lub podszywacie się, to foch ni hoo hoo mi nie pasuje i tak za każdym razem kiedy się czyta twoje wypowiedzi trzeba się domyślać o co ci chodzi, bo to jest trochę pisane językiem "Kali być głupi"
zdjecie uzytkownika
Chętny - 2014-02-25 01:10:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Mam małe pytanko czy są przyjęcia na produkcje lub na magazyn macie jakieś info ?
zdjecie uzytkownika
55 - 2014-02-26 23:16:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pani dyrektor jest fajna. Nareszcie będzie porządek na zakładzie.
zdjecie uzytkownika
onaaaaa - 2014-02-28 07:05:37 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niko, nikt nam tej Edzi nie zazdości bo też nie ma czego zazdrościć. Mamy jej serdecznie dość. Jedyna nadzieja tylko w tym, że albo sama zrezygnuje albo ją wywalą bo niedługo i delicpol doprowadzi do ruiny.
zdjecie uzytkownika
--- - 2014-02-28 17:14:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A co jest fajnego w pani dyrektor piłaś z nią kawe
zdjecie uzytkownika
:D - 2014-03-01 08:43:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam , przepraszam ze wtrące sie do dyskusji , osobiście wiem co sie działo w firmie Lambertz i jak to wpłynęło na panią dyrektor. Pani dyrektor w firmie Lambertz pracowała tylko dla dobra firmy, a to chyba jest najważniejsze ! W nowej pracy tez pracuje tylko dla dobra firmy! Skoro pracownika Lambertza żal [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ciska ze pani dyrektor tak dobrze sobie radzi w życiu osobistym i w pracy to lepiej zajmijcie sie swoim i dazcie do bycia takim człowiekiem jak ona .

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Delic-Pol!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Delic-Pol

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert