brak logo

ZPS JAMAR

Albertów

Opinie o ZPS JAMAR

anonim 2012-07-23 13:49:18
wita,

chce sie zatrudnic w Jamar - prosze o opinie - jak sie tam pracuje, jaka jest atmosfera, zarobki

dzieki
9
seba 2012-09-29 14:20:47
czy ktoś pracujący w Jamarze może napisać, jak wygląda tam zatrudnienie? jakie wynagrodzenie, czy wypłaty na czas?
5
wlodzimierz44 2012-10-10 13:10:00
Prosze o informacje jak wyglada praca w firmie jamar czy kierownik produkcji jest ok? czy dostane umowe ?i pensje dostane na czas i czy warto ????
10
wlodzimierz44 2012-10-22 15:40:48
to przez 4 miesiace mam pracowac bez umowy ??? ile moge tam zarobic ? stawka jest godzinowa czy pelna miesieczna ? o jakich opoznieniach mowisz czy oni sa wyplacalni wogole ?
6
były pracownik 2013-01-02 08:33:59
anonim - 2012-07-23 13:49:18

wita,



chce sie zatrudnic w Jamar - prosze o opinie - jak sie tam pracuje, jaka jest atmosfera, zarobki



dzieki
nie polecam ( usunięte przez administratora )
4
xxxxxxx 2013-01-29 12:39:08
a przedstawicielka niech się pochwali ile pracowała i jak pracowała
Alan 2013-01-29 15:55:55
Uważam że powyższe opinie są bardzo krzywdzące
Ja pracuję w firmie Jamar i nie mogę się zgodzić z poprzednikami, przy czym chcę dodać że nie jestem spokrewniony z żadnym z właścicieli ani nie jestem jego sąsiadem ani nawet kolegą ze szkoły ani z boiska itd…
lubie i bardzo szanuję ludzi którzy pracują w Jamarze – znam ich i oni mnie i wiem że mogę na nich liczyć i ja tez staram się nie zawieść

I mam nadzieję że jeszcze długo będę tu pracował
1
pracownik 2013-02-01 14:59:09
chodzi mi o to ze mnie nikt nie zmusza, a z reszta to jest tak że jak sobie pozwola wejsc na glowe to juz ich sprawa
2
pracownik 2013-02-02 15:59:07
niech ci bedzie nie mam zamiaru sie tu kłócić ja na swoja wyplate nie moge narzekać i tyle na temat
q2 2013-02-02 21:08:09
"automatyk haha"- rzeczywiście haha, niech się też pochwali co potrafił.
2
DOMA 2013-02-06 15:10:04
Aby móc do(usunięte przez administratora) wstawiać towar trzeba gdzieś oszczędzać i już wiemy gdzie.
,..//// 2013-02-12 19:22:55
Kadra kierownicza jest spoko parę lat temu było lepiej ale teraz da się wytrzymać nie przesadzejcie ludzie pozdrawiam.
1
,,,,,, 2013-02-12 19:34:12
Firma jamar jest całkiem fajnym zakładem da się zarobić tylko szczere chęci. Wiadomo są różne dni jak wszędzie ale ogólnie jest spoko. Ja osobiście wspominam mile prace z Panem ( usunięte przez administratora )fajny kierownik był z niego umiał rozmawiać z pracownikami i był za nimi a to jest chyba najważniejsze!!!!!!!
xyz 2013-02-13 15:54:28
tez dobrze mi sie tu pracuje, do kierownikow nic nie mam, ogolnie jest ok. Z reguly najwiecej narzekaja osoby, ktorym sie robic nie chce...taka prawda
zzzzzzzzzzzz 2013-04-09 21:28:28
szkoda ze za kasę wszystko się da nawet usunąć częściowa prawdę a to co piszą tu ze jest tak spaniela to nie jest prawda tak do końca
1
P 2013-05-06 18:46:45
Skoro jest Ci tak zle dlaczego sie nie zwolnisz ?
p 2013-05-08 16:25:13
nie zwolni się z tego zakładu ponieważ tam gdzie jest lepsza praca i kasa nie ma takiej rotacji pracowników i ciężej jest się wcisnąć do lepszej pracy
Zainteresowany 2013-06-08 13:15:25
orientuje się ktoś może czy sa planowane jakieś przyjęcia do firmy Jamar? Na jakie wynagrodzenie można liczyć na poczatek?
ania 2013-06-11 12:32:38
Czy juz wszystko zostało napisane o tej firmie? Wydaje mi sie ze jeszcze duzo powinno byc powiedziane o ludziach tam pracujacych, atmosferze i sposobie jakim traktowaniu sa tu pracownicy przez "szefostwo"...
1
rora 2013-07-02 12:43:50
ania, Ty szukasz opinii, czy zachęcasz do odpowiedzi innych, bo sama pracujesz w Jamar i się boisz? O co chodzi z tym traktowaniem przez "szefostwo"?
1
anonim 2013-08-01 18:48:35
ile miesięcznie mozna zarobić w Jamarze? na rękę :) i czy zatrudniają na umowy śmieciowe? czy jest szansa na ubezpieczenie?
11
JA 2013-12-18 18:49:25
Witam, ile zarabiają przedstawiciele handlowi (jaka podstawa etc.)? Jakie auta (z gps?), jakie inne narzędzia pracy? Jakie są zarobki kierowników regionalnych (czy w ogóle są takowi)?
8
dupa 2014-10-04 23:10:51
kiszka!
as` 2014-10-08 19:33:53
napiszcie cos na temat umów, bo nie wiem czy w ogole warto wstawac z łózka, zeby zajrzec, na oferty, Jest w ogole w Warszawie oddział? bo mam znajomego z innego miasta i wiem tylko na podstawie jego opowiesci, ze nie najgorzej, a tu nagle takie sprzeczne opinie. Ty [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] masz cos wiecej do powiedzenia niz kiszka? ;)
Łukasz S. 2014-10-11 01:01:01
najniższa krajowa , umowy śmieciowe jak i zwykłe ( zależy od stanowiska ) , kierownicy ( panie wredne i chamskie , panowie są ok ) , zarobki zależne od akordu ( normy nie do osiągnięcia ) , praca różna , 7 dni w tyg , z prowizoryczna możliwością odmowy w weekend .
Loko 2014-10-27 08:31:37
A czy przypadkiem nie ma możliwości odebrania dni wolnych w ciągu tygodnia skoro weekendy są pracujące? Rozumiem, że jest nawał pracy etc. ale pracownik też kiedyś musi odpocząć i nie mówię tutaj o przerwach między kolejnymi dniami pracy, a o konkretnych dniach wolnych. Nie wiem czemu ZPS wprowadziło takie beznadziejne warunki, które zupełnie się z pracownikami nie liczą.
dupa 2014-11-06 17:43:09
Pracuje juz jakis czas i jak narazie ,nie jest az tak słodziutko ,wszystko okazuje sie wiadomo z czasem ,,wiadomo Kokosów nie ma wazne ze w ciągu i nie na otwartym powietrzu,Tempo pracy zdecydowanie zaszybkie ,brak osób na stanowisku gdzie praca jest w tak zwanym ciągu maszynowym,no i przesada jezei chodzi o zmiany.Zdazają sie czesto osoby Robiące kariere (zwłaszcza Panie zatrudnione na umowe) no i wiadomo : są osoby mające "dożywocie" w ZPS Jamar
1
tomek 2014-11-27 18:58:26
no z czasem, to wiele rzeczy wychodzi po prostu jak macie tam problemy w firmie, ale nie sądzę, żeby były one nie wiadomo jak duże tak naprawde.. no i też zastnawia mnie ta sytuacj co teraz będzie niedługo czyli świeta.. macie jakieś dodartki do podstawy z tego? czy jak to wygląda dokładnie? dajcie znac jak wiecie
ryszard 2015-01-27 16:21:36
i jak tam po tych świętach, jak nastroje w firmie? dostaliście jakieś ekstra wypłaty czy dodatki do pensji, mam nadzieje, że teraz już to wszystko jest w porządku, może z nowy rokiem są nowe postanowienia, przemyślenia jakieś konkretne i tego się trzymajmy, wierze, że firma teraz naprade zadba o pracowników.
biouy 2015-02-17 23:41:19
A jeśli chodzi o rozmowę to jak to wygląda u nich zazwyczaj, z iloma osobami przyjdzie mi ewentualnie rozmawiać? wiecie, że niezwykle ważnym jest zaprezentowanie się w taki sposób, żeby natychmiast po rozmowie przesłuchujący nabrał pewności, że jesteśmy najlepszym kandydatem do pracy i dlatego proszę o te info....
2
WK 2015-03-04 16:46:39
Nie obrazić kierownika z innej zmiany to podstawa. Ale ogólnie nie narzekałem przez 3 miesiące pracy tam. Kierownika na swojego kierownika. Jestem przyzwyczajony do pracy - być może taka opinia.
kolektorio 2015-04-24 22:10:10
Jak ktoś pracuje to i będzie doceniany za wykonywaną pracę. A nawet jeśli nik nie będzie klepał po ramieniu i mówił jak ładnie pan pracuje to chyba źle też nie jest...
bary 2015-07-02 07:54:22
Witam, czy może ktoś udzielić informacji na temat pracy PH. Każde info mile widziane. Najbardziej zależy mi na informacji czy plany są do zrealizowania oraz flocie i korzystaniu z auta prywatnie.
Pozdrawiam.
edek 2015-07-02 13:01:17
@bary, ja to niestety nie mam informacji o przedstawicielach hanldowych w zps jamar, ale za to mogę pomóc jeśli chodzi o pracownika produkcyjnego - http://praca.gratka.pl/oferta/pracownik-produkcyjny-2808347.html utm_source=gowork.pl&utm_medium=gowork&utm_campaign=export_xml co prawda praca tylko na okres sezonu ale warto
ja 2015-07-07 13:45:53
Nie polecam. Szkoda czasu i zdrowia na tą firmę.
2
kacper 2015-08-18 13:59:04
Hej a mozesz cos wiecej napisac dlaczego tak twierdzisz ?? Bo takie szkoda czasu to kazdy moze soobie od tak napisac a jesli osoba chce poczytac cos o firmie to doceni bardziej jakies konkretne informacje od rzuconych na wiatr nic nie znaczacych tekstow. Prosze raz jeszcze o jakis opis sytuacji ktora cie napotkala.
pol 2016-01-18 11:26:17
Zero szacunku dla pracowników
1
Liga 2016-01-21 14:13:29
Dokładnie napisz coś więcej tak jak prosi o to @kacper i wyjasnij nam tę kwestię, a Ty jeśli możesz to się dołącz @pol bo powiem Ci, że też do końca nie ogarniam
duch 2016-01-25 00:50:02
Proszę cos napisać o zarobkach i o czasie pracy?
Liga 2016-02-19 18:13:27
No czas pracy to 8 godzin jest, ale możesz się też umówić na 12 jesli chcesz, oczywiście przymusu nie ma, aczkolwiek musisz to jeszcze potwierdzić i nich
duch 2016-03-14 21:41:12
Proszę jeszcze napisać czy pracuje się soboty i niedziele?
tonder 2016-04-07 21:53:46
duch, z tego co kojarzę to na produkcji pracują normalnie poniedziałek - piątek / sobota. Jeżeli pracują w niedzielę to mam nadzieję że są to sporadyczne sytuacje bo chcaiłbym podjąć u nich pracę jeżeli teraz będzie to możliwe. Podobno podstawa pona 1500 jest pewna.
honey 2016-05-11 09:46:19
No to skoro podstawa zaczyna się od 1500zł @tonder, to na spokojnie można wyciągnąć minimalną krajową, bo przecież dochodzą do tego jeszcze odpowiednie premie, a o podwyżkę zarobków wcale nie jest tak trudno. Wiecie czy wynagrodzenie jest na czas? Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o ZPS JAMAR - Albertów
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ZPS JAMAR