brak logo

Dongseo Display Poland

Biskupice Podgórne

Opinie o Dongseo Display Poland

Misiek 2009-08-27 20:26:39
z tego co widze to wchodza tutaj tylko ludzie ktorzy tylko marudza. Pracowałem w Dongseo, ponad 1 czasu - bylem bardzo zadowolony. Zolci troche wkurzali, ale tacy oni juz sa. Odszedlem bo znalazlem prace blizej domu
gos 2009-10-18 23:12:11
baa diablo dobrze pisze bo jest facetem.A faceci maja tam jak w raju mało robia,a ciagle łaza na papierosa.A jak jeszcze sa pupilkami liderki to juz całkiem jak u pana boga.Starych porzadnych pracowniokow sie zwalnia,a przyjmuje sie ludzi co tylko potrafia narzekac,nic niechca robic,a jak juz cos sie takiej osobie powie to zaraz leci na skarge ze dana osoba po niej jezdzi.A co do premii to prawda,maja ja tylko lizuski.JEDEN WIELKI CHŁAM
2
macius 2010-02-16 04:24:59
bardzo mila atmosfera panuje w tej firmie. jest zgrana ekipa i mamy tu bardzo wysokie zarobki. liderki sa mile i bardzo odpowiedzialne. lubie swoja prace i mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co inni o niej mowia :):):)
andrzej 2010-02-16 04:37:16
najlepiej jak nie ma wozkow wtedy mozna pogadac z kazdym i siedziec na necie w sali 3d, a najlepszy byl ojciec dyrektor :):):)
anonim 2010-02-16 04:45:51
panuje tam porzadek i wszyscy przestrzegaja zasad bhp, czasem prowadzimy tu rozmowy po koreansku . na miare mozliwosci nauczaja nas piekne koreanki swojego pieknego jezyka :)
maria czlubowna 2010-02-16 04:49:37
macie racje , wszyscy kochamy ojca dyrektora i zyjemy z nim w zgodzie. Jak to mowia DongSeo to wielka jedna rodzina, Jeden dom i jedna milosc co nas laczy :* :* :*
1
wojciech 2010-04-20 00:53:59
tak to jest , w kazdej pracy jest dobrze tam gdzie nas nie ma:) w kazdym zakladzie pracy kazdy narzeka i marudzi na swoich przelozonych ale w koncu po to oni sa aby bylo na kogo po narzekac :)
wojciech 2010-04-24 17:19:22
firma jak kazda ma swoje wady i minusy. juz nie pracuje w tej firmie i zaluje bo bylo fajnie moze nie konkretnie firma ale ludzie byli [usunięte przez moderatora] . przynajmniej ci z ktorymi ja mialem do czynienia w tej firmie. poznalem tam duzo osob z ktorymi sie z zylem.... pozdrawiam cala grupe A
Alek 2010-10-27 22:33:11
Pracowałem z Adrianem to jeden z ludzi w dongseo dobrze myślący.Ale wiem,że ma dosyć tego [usunięte przez moderatora] .Doświdczeni ludzie już uciekają z tamtąt.
Wojciech Tkacz 2010-11-09 19:31:27
Witam wszystkich... :) chciałbym pozdrowić wszystkich którzy mnie jeszcze pamiętają , wiem że firma była trochę licha dla pracowników ale naprawdę poznałem tam wspaniałych ludzi nie wszyscy byli w porządku ale mówię o większości ludzi z którymi współpracowałem... POZDRAWIAM...Maciuś :)
2
czarny 2010-12-18 19:12:09
pozdrowienia z wojska dla całej zmiany A ;)
anonim 2012-02-18 11:19:00
kto podpowie skad zabiera autobus z wałbrzycha i o której i gdzie sa inne przystanki
Lullaby 2014-03-05 23:54:20
Ale wy tu kłamiecie ludzie...moi znajomi pracowali,niektorzy nadal pracuja i jest ewidentny brak poszanowania(usunięte przez administratora) Brak totalnej swobody(usunięte przez administratora)
2
ja 2014-03-09 17:23:08
Zgadzam się... Mam wrażenie , że pochwały pisze sobie dyrekcja. Sama tam pracowałam i wcale pięknie nie jest. Kasa - najniższa krajowa. Koreańczycy stoją nad głowami. Kontrolują , robią zdjęcia ( pewnie wysyłają do siebie żeby się pochwalić , że w Pl są też durnie co pracują za worek ryżu ). Tylko bata im w ręce wsadzić. Nie ma się swojego miejsca pracy... bo rzucają cię jak szmatę po wszystkich stanowiskach. To są ostre ramy , a o rękawice trudno się doprosić.
1
Ania;] 2014-06-26 11:25:47
hehe ale glupoty gadacie ze tak jest tam dobrze ja pracowalam 3 miesiace i miala dosc to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] moming nie szanuja ludzi traktuja jak maszyny a liderki sie śmieja z pracownic ze sa takie glupie raz kiedys slyszałam jak jedna liderka powiedziala na pewna dziewczyne niech [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i juz wiecej sie nie pokazala w pracy. Teraz pracuje gdzie indziej i widac ze szanuja ludzi i sie chce isc do pracy. nie radze wam isc do pracy Dongseo bo bedziecie załowac .
były pracownik 2014-06-30 21:21:13
pracowałem w tym syfie 7 miesięcy już dłużej nie mogłem wytrzymac smród zaraza
były pracownik 2014-06-30 21:23:21
pracowałem w tym syfie 7 miesięcy już dłużej nie mogłem wytrzymac smród zaraza
1
były pracownik 2014-08-30 20:27:44
chodzi o zarobki o śmieciowe umowy na tydzień jakieś jaja sobie robią ten max power to lipa nigdy więcej nie będę u nich pracował szukają głupich
były pracownik 2014-08-30 20:33:34
a ty robercik jesteś taki jak to (usunięte przez administratora)dongseo sobie sam tam rób
hop_siup 2014-11-01 22:34:07
Oj nie polecam pracy w tej firmie mobbowano(w pełnym słowa tego znaczeniu) mnie tam przez krąglutkie dwa latka aż w końcu doprowadzili mnie do granic możliwości i po cichutku się pozbyli... I było by wszystko ok. Ale...
Kolejne rozmowy kwalifikacyjne w innych firmach na tej pięknej strefie uświadomiły mi iż na tym nie poprzestano... Opinie posłali mi od LGD po sam HS... Ależ mnie ta moja ZŁA SŁAWA upycha w dumie hahaa! :D W HS już mi przełożony wprost powiedział o szerzących się z DS złych opiniach na mój temat... Zapewne dla tego chcieli mnie temperować no niestety ch*jowo trafili...

Dla wszystkich potrzebujących pomocy w przypadkach mobbu polecam:

(usunięte przez administratora)
jasio 2014-12-15 21:18:47
Dzial kadr zle nalicza urlopy.
PIP teraz robi kontrole w Dongseo.

Wynagrodzenie za urlop jest liczone jako średnia z trzech ostatnich miesięcy. Wyjątek stanowi sytuacja, gdy twoje wynagrodzenie różni się znacząco w poszczególnych miesiącach.
Wtedy jako podstawę przyjmuje się średnią z 12 miesięcy.

Skladajcie skargi do PIP.

Koniec okradania nas...
2
blabla 2015-03-20 12:18:22
A ty co pracujesz przez agencje a bronisz firmy ktora was wykowykorzystuje. Ale dlugo to nie potrwa, cala agencje wywala i nie bedziesz musial juz sie podlizywac
fred 2015-05-05 08:50:43
witam czy macie na wakacjie postój 2 tyg ?
zdenek 2016-10-12 07:16:52
A co tu taka cisza? Chyba się poprawiło w firmie. Ciągną automotive i powoli stają na nogi.
awe 2016-10-12 13:53:44
Hej, ale wiecie jakich średnich zarobków można się spodziewać jako specjalista ds. obsługi klienta eksportowego? Podobno jest szansa na odpowiednie premie, co znacznie urozmaica zatrudnienie. Wypłata jest dobra pewnie
Zostaw swoją opinię o Dongseo Display Poland - Biskupice Podgórne
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Dongseo Display Poland