Twoje konto

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
<<<Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach na swój adres e-mail.>>>
Misiek - 2009-08-27 20:26:39 odpowiedz | cytuj
z tego co widze to wchodza tutaj tylko ludzie ktorzy tylko marudza. Pracowałem w Dongseo, ponad 1 czasu - bylem bardzo zadowolony. Zolci troche wkurzali, ale tacy oni juz sa. Odszedlem bo znalazlem prace blizej domu
gos - 2009-10-18 23:12:11 odpowiedz | cytuj
baa diablo dobrze pisze bo jest facetem.A faceci maja tam jak w raju mało robia,a ciagle łaza na papierosa.A jak jeszcze sa pupilkami liderki to juz całkiem jak u pana boga.Starych porzadnych pracowniokow sie zwalnia,a przyjmuje sie ludzi co tylko potrafia narzekac,nic niechca robic,a jak juz cos sie takiej osobie powie to zaraz leci na skarge ze dana osoba po niej jezdzi.A co do premii to prawda,maja ja tylko lizuski.JEDEN WIELKI CHŁAM
macius - 2010-02-16 04:24:59 odpowiedz | cytuj
bardzo mila atmosfera panuje w tej firmie. jest zgrana ekipa i mamy tu bardzo wysokie zarobki. liderki sa mile i bardzo odpowiedzialne. lubie swoja prace i mam w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] co inni o niej mowia :):):)
andrzej - 2010-02-16 04:37:16 odpowiedz | cytuj
najlepiej jak nie ma wozkow wtedy mozna pogadac z kazdym i siedziec na necie w sali 3d, a najlepszy byl ojciec dyrektor :):):)
henryk ze zmiany "D" - 2010-02-16 04:40:08 odpowiedz | cytuj
jest tu bardzo [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i mam [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na ta firme :)
anonim - 2010-02-16 04:45:51 odpowiedz | cytuj
panuje tam porzadek i wszyscy przestrzegaja zasad bhp, czasem prowadzimy tu rozmowy po koreansku . na miare mozliwosci nauczaja nas piekne koreanki swojego pieknego jezyka :)
maria czlubowna - 2010-02-16 04:49:37 odpowiedz | cytuj
macie racje , wszyscy kochamy ojca dyrektora i zyjemy z nim w zgodzie. Jak to mowia DongSeo to wielka jedna rodzina, Jeden dom i jedna milosc co nas laczy :* :* :*
Zmiana "D" C-Shield ! ! ! - 2010-02-16 04:54:03 odpowiedz | cytuj
nie wiem o czym wy piszecie, ja pracuje nadal w tej firmie i nie podoba mi sie tam. Juz 2 razy dzwonilam do inspekcji pracy z prosba o interwencje w tej firmie. Powinni ja zamknac !!!
dcvFDSVFDS - 2010-04-04 15:59:00 odpowiedz | cytuj
Na Cover shield-ach siedzą największe wazelianiary z tipsami. liderki bardzo lubia obrabić [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] innych pracowników z nimi,żenada. ta firma
to porażka, gdybym wiedziała wcześniej co się tam dzieje to nie pracowałabym tam , no ale z czasem wszystko wychodzi.

Udowodnione jest bowiem naukowo ,że osoby wyżywające się na swoich podwładnych są pozbawione kompetencji oraz z reguły mają marne wykształcenie. Co w konsekwencji prowadzi do sporych kompleksów.
Monika taka mała prośba schudnij w końcu, bo wyglądasz obrzydliwie!!!
Gdyby choć liderki miały średnie wykształcenie to miałyby w sobie odrobinę kultury i szacunku dla pracowników i samych siebie.
No ale każdy ma swój rozum i kulturę
, której uczy się od najmłodszych lat
Uważam,że wszystko zło wraca do człowieka z podwójną siłą i kiedyś liderki i pracownice dostaną za swoje. AMEN
boys - 2010-04-11 22:22:41 odpowiedz | cytuj
co wy pierdzielicie zaa glupoty .kroja nas jak chca na kasie a wy chwalicie liderki moze zwlaszcza ze zmiany a niema wogole podejscia jak ona jest to kazdy ma zjebachane nastroje ale jak jest jolka to i robota idzie itd. zdanie jest takie zmiany a wyjebacz iwonke na linkle a liderka jerst jolka no ma podejscie do ludzi.albvo jawyjebadz tak jak ponoc wyjechali chlopaki z magazynu./pozdro
anonim - 2010-04-12 19:11:36 odpowiedz | cytuj
chcialbym wrocic do opini pewnej pani , dwie opinie wyzej. Kazdy ma jakies kompleksy i wszyscy o tym wiemy, jak nam wiadomo komplek to cos co nie podoba nam sie w sobie a nie w innych osobach, lecz jezeli cos nam nie przeszkadza to nie mozemy nazwac tego kompleksem. wiec proponowal bym yej starej �UPIE aby spojrzala najpierw na siebie a nastepnie na innych, choc pewnie pani w podeszlym wieku nie zabardzo widzi juz na oczy, zaczyna marudzic jak male dziecko, a gdy ktos zwraca na to uwage to widzi tylko jedno rozwiazanie ublizyc komus tak aby ta droga osoba nie wiedziala kto to napisal i aby ta stara kur...wa co pisze takie smieci na forum nie musiala patrzec nikomu w oczy. bo tak najlatwiej. ale to nie jest najlepsze rozwiazanie... wiec prosze o to by zadna osoba ktora zostala obrazona na forum nie brala tego do siebie tylko to olala. oprucz tej DEWOTKI ktora wymaga kultury a sama ma z du py szpinak na twarzy:):) ogulnie kobieto to h uj ci w du...pe!!!!!!!
anonim - 2010-04-14 00:21:43 odpowiedz | cytuj
Ludzie wy nie macie kultury i szacunku dla samych siebie ,co wy zabierdo�y piszecie we�cie si� do roboty.
czarny - 2010-04-15 10:32:05 odpowiedz | cytuj
Praca jak praca,trzeba robic i tyle. A co do wyksztalcenia,to czlowiek moze byc po podstawowce a w glowie moze miec lepiej poukladane niz osoba po studiach!No,ale widze,ze dla niektorych liczy sie tylko papier,czy wyglad a nie charakter czlowieka.Jesli tak narzekacie na prace i ludzi z ktorymi pracujecie to dlaczego sie nie zwolnicie?? Tylko jest maly problem....kto przyjmie ludzi do pracy ktorzy w glowie maja jak w sklepie,ale bez polek.Patrzcie sie na siebie a pozniej oceniajcie charakter i wyglad innych.
wojciech - 2010-04-20 00:53:59 odpowiedz | cytuj
tak to jest , w kazdej pracy jest dobrze tam gdzie nas nie ma:) w kazdym zakladzie pracy kazdy narzeka i marudzi na swoich przelozonych ale w koncu po to oni sa aby bylo na kogo po narzekac :)
wojciech - 2010-04-24 17:19:22 odpowiedz | cytuj
firma jak kazda ma swoje wady i minusy. juz nie pracuje w tej firmie i zaluje bo bylo fajnie moze nie konkretnie firma ale ludzie byli zaje bisci. przynajmniej ci z ktorymi ja mialem do czynienia w tej firmie. poznalem tam duzo osob z ktorymi sie z zylem.... pozdrawiam cala grupe A
piotr - 2010-04-25 20:33:39 odpowiedz | cytuj
siema wojtek
to ja piotr z magazynu- szkoda mi ciebie ale przegiołeś- za dużo alkoholu. Pozdrawiam cie, jesteś super kolesiem
piotr - 2010-04-25 20:33:44 odpowiedz | cytuj
siema wojtek
wojciech - 2010-04-26 10:57:45 odpowiedz | cytuj
dzieki piotrek , jak to mowia czlowiek uczy sie na bledach i trzeba teraz wyciagnac wnioski. dzieki. trzymaj sie pozdrawiam...
anonim - 2010-06-07 11:58:08 odpowiedz | cytuj
Ta firma to jedna wielka dziura !
Pracuja eta już 3 msc. i takiej dezorrganizacji w życiu nie widzia�em ... !
Banda idiotów i konfidentów !
Lidzrzy za bardzo wczówaj� si� w swoje powo�anie ...
Mu�la że wszystko im wolno !
Dla mnie ta firma to jedno wielkie dno !
Maga - 2010-06-10 07:02:02 odpowiedz | cytuj
Tak to prawda ta firma to dno...Inteligencja Koreaniców ,a dokładnie jednej koreanki jest nie do opisania,a o Marcie niema co pisać,siedzi cicho i lirze [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] małej.Jaki przykład dajesz Marto Polakom ,którzy pracują za marne grosze.A jeszcze jedno słyszałam,że ze A-zmiany poleciała Iwona i Monika osobiście nie miałam nic do nich fajne kobietki,szkoda -Ani bo musi się męczyć z bandom nowych ludzi.
zdzichu - 2010-10-14 22:14:16 odpowiedz | cytuj
a co myślicie o adrianie??
Alek - 2010-10-27 22:33:11 odpowiedz | cytuj
Pracowałem z Adrianem to jeden z ludzi w dongseo dobrze myślący.Ale wiem,że ma dosyć tego burdelu.Doświdczeni ludzie już uciekają z tamtąt.
Wojciech Tkacz - 2010-11-09 19:31:27 odpowiedz | cytuj
Witam wszystkich... :) chciałbym pozdrowić wszystkich którzy mnie jeszcze pamiętają , wiem że firma była trochę licha dla pracowników ale naprawdę poznałem tam wspaniałych ludzi nie wszyscy byli w porządku ale mówię o większości ludzi z którymi współpracowałem... POZDRAWIAM...Maciuś :)
czarny - 2010-12-18 19:12:09 odpowiedz | cytuj
pozdrowienia z wojska dla całej zmiany A ;)
anonim - 2011-05-07 00:32:10 odpowiedz | cytuj
Jedna prawda, [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na kołach , a tak w ogole potrzebuje nr tel tj koreanki , szukam do jazdy hard core, a liderki , no coz, ciemna masa, choć ta blond krecona, ideał na gałe, a ci z biura to w ogole masa ciemna w ch...j
x