Adboard Sp. z o.o.

Sielinko

Opinie o Adboard Sp. z o.o.

anonim 2009-03-14 19:12:53
Słowa kojarzące się z Adboard (np:.solidna, profesjonalna, rozwojowa, stresująca, wyczerpująca):
Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam jako ... .
Atmosfera i ludzie tam pracujący są ... .
Od jakiej stawki można negocjować pensję?
Najbardziej podobało mi się w Adboard:
Najbardziej nie podobało mi się w Adboard:
Szuka pracy 2013-07-23 20:17:05
anonim - 2013-07-18 17:34:20

szuka pracy czy może ten brak organizacji jest spowodowany tym że pracownicy firmy Adboard nie mają odpowiednich kwalifikacji?
Nawet najlepsze kwalifikacje nie pomogą, jeśli w firmie nie ma chęci i woli zmian. Mówię tu o każdym szczeblu, od kierowniczego zaczynając, bo jednak jakby nie patrzeć przykład idzie z góry.
Jeśli mogę prosić o dodatkowe informacje o stanowisku specjalisty w zaopatrzeniu, to byłoby super. Zastanawia mnie też czym zajmują się w firmie Kierownik ds. zaopatrzenia i Dyrektor ds. zaopatrzenia, skoro planowany specjalista ma zająć się całym procesem zaopatrzenia łącznie z transportem i kwestiami jakościowymi.
1
bezrobotny 2013-10-08 11:01:34
Firma poszukuje elektryka.Proszę o informację ilu elektryków zatrudnionych jest aktualnie w firmie, kto kieruje ich pracą, jaki teren działania im podlega,jak rozliczany jest czas pracy?
KSA 2013-10-08 13:03:43
Ja też jestem zainteresowany pracą w firmie jako elektryk.Proszę odpowiedzieć mi na następujące pytania:
1. Komu podlega elektryk?
2. Z jakimi osobami współpracuje elektryk?
3. Co dla jego bezpośredniego przełożonego jest najważniejsze? Czego oczekuje od swojego zespołu?
4. Ile procentowo jest pracy na miejscu w Opalenicy,a ile na wyjazdach?
5. W jaki sposób pracownicy są rozliczani za wykonane zadania?
6. Czy elektryk otrzymuje wyposażoną torbę narzędziową lub wózek wyłącznie do swojej dyspozycji?
7. Jakie są dodatki pozapłacowe? Jak wygląda rozliczanie delegacji? Nadgodzin?
Czy istnieje możliwość uczestniczenia w rozmaitych szkoleniach?
8. Jakie kompetencje u kandydata na pracownika są dla Firmy najważniejsze?
9. Jakie są wartości i cele Firmy?
10. Jakie miejsce zajmuje Firma na tle konkurencji?
11. Jakie są plany rozwoju Firmy?
Z góry dziękuję za odpowiedzi!



1
anonim 2014-01-10 10:32:55
Haha o czym wy do jasnej ciasnej piszecie jakie dodatki??
premie masz wliczona odrazu do pensjii i w zaleznosci od miesiaca albo ja masz allbo nie... czyli jesli ustaliłes z pracodawca stała pensje 1800 zł to jesli bedzie ci dane dostac premie to dostaniesz 1800 jesli nie to dostaniesz mniej proste... elektryk podlega brygadziscie a komu innemu to jest mała firma... nie ma podziału jestes elektrykiem ale robisz wszystko inne plus prace wykonywane przez inne osoby jesli chodzi o czas pracy na delegacji do oparu:) płacone masz za czas pracy od 8:00 do 16:00plus nadgodziny no chyba ze prowadzisz auto poza godzinami pracy(8-16) np. wracasz z delegacji to nie masz płacone:)
gość 2014-02-03 13:47:32
Pojawiło się nowe ogłoszenie o pracę jako asystent zarządu. Proszę o info na ten temat...zakres obowiązków no i znajomość języka angielskiego...
1
Gość 2 2014-02-05 12:29:56
Zakres obowiązków jest dość dobrze sprecyzowany w ogłoszeniu, angielski trzeba znać komunikatywnie, kontakt telefoniczny i mailowy, notatki ze spotkań, przyjęcie zagranicznych kontrahentów. Trzeba też przygotować się na codzienną współpracę z tzw. trudnym szefem, ale tu wszystko zależy od relacji, jaka zostanie zbudowana. Zarobki rynkowe, zależy jakie sobie wynegocjujesz.
1
luki 2014-05-02 16:51:05
Właśnie ukazało się kilka ogłoszeń, firma szuka na wiele stanowisk, przekrój dość szeroki. Czy to znaczy że połowę kadry wymieniają? Pytanie czy kadra do niczego i ją trzeba zwolnić, czy może firma do niczego i ludzie uciekają. Zastanawiam się nad stanowiskiem zastępca kierownika montażu, na jaką stawkę można liczyć?
eulalia 2014-06-10 12:08:50
Pieniądze były na czas, ale umowa jest tak skonstuowana, że premię masz wliczoną do pensji, więc cokolwiek nie spodoba sie wlaścicielowi to z premią możesz się pożegnać. W tej firmie nie ma pojęcia - nagdodziny - w złym tonie jest wychodzenie z pracy przed 17tą. (praca na umowie od 8-16ej. Dotyczy to przede wszystkim pracowników biurowych. To nie była moja pierwsza praca, ale pierwsza, której nawet nie wpisuję co CV. Nie ja jedna zresztą.
6
nicky 2014-07-29 22:37:50
Obecne ogłoszenie (cytat):
Poszukujemy OPERATORÓW CNC
do pracy przy produkcji nośników reklamowych
Praca w miejscowości Sielinko k. Opalenicy
(1 kilometr) - kierunek Grodzisk Wielkopolski
Wymagania:
mile widziane uprawnienia, doświadczenie
dyspozycyjność do pracy 2 zmianowej (04.00-14.00 i 14.00-24.00)
mile widziane osoby do pracy również w soboty, czasem niedziele
Oferujemy:
umowa zlecenie- osoby, które się sprawdzą umowa o pracę
stawka 13,50 pln brutto, za pracę w sobotę i niedzielę dodatkowo 50% stawki
zapewniamy obuwie robocze
Więcej informacji podczas rozmowy kwalifikacyjnej
Osoby zainteresowane proszone są o przesyłanie cv na adres
biuropoznan@biznespartner.com
Ogólnie obraz nędzy i rozpaczy...
2
gosc4 2014-09-20 02:37:06
Praca w porządku i najlepszy kierownik na świecie, mogę polecić te firme.
sandman 2014-09-30 09:21:58
Nie znam nikogo kto ma pozytywną opinię o tej pseudo firmie. Pomieszczenie w którym stoi ploter ciągle otwarte i temperatura w nim taka jaka na dworze, innych pomieszczeń nie ma, oprócz stodoły jak kolega wspomniał. Chyba kompletny brak ogrzewania, z wyglądu syf kiła i mogiła. Wygląda to jak popegeerowski kołchoz. W ogłoszeniach pada stwierdzenie "narzędziownia", śmiech na sali. Podobno zmiany od 4 rano, soboty i niedziele płatne 50%. KP przewiduje analogicznie 100% i 200%.
były pracownik adbordu 2014-10-03 19:50:56
Sandman, lekko przesadzasz:) Zmiany od 6.00(może kiedyś były albo teraz są od 8.00? Nie mam pojęcia) Wbudowanego ogrzewania w stodole faktycznie brak, ale są 'ruchome ogrzewacze' tylko często trzeba napełniać ropą. Bałagan dosłownie jest- i w samej firmie jak i w otoczeniu. Co prawda nieraz się sprząta, ale efekt czystości nie trwa dłużej niż 2 dni. Aha, oprócz stodoły parę kroków dalej jest jeszcze spawalnia- to jest już troszkę lepsza hala.
Tak jak wspomniałeś dość często robi się pod zadaszeniem('ringiem'), gdzie temperatura jest taka jak na dworze.

Batmanek- żadnych norm nie ma(jak są to jest głupi wymysł szefa, mało kto to traktuje poważnie), bo robisz tyle ile karzą. Narzędzi naprawdę brakuje(lub brakowało) nawet takich podstawowych jak zestaw kluczy. Skrzynki z narzędziami posiadali tylko stali pracownicy a młodsi dostali jak mieli szczęście.
Co do czasu pracy może zmniejszyli, skoro koledzy tak mówią. Ja tam pracowałem rok temu tymczasowo przez kilka miesięcy.

Nikt nie panikuje :) Po prostu mówię prawdę jak było jak ja pracowałem.

Nieraz fajnie się pracowało i czasami była kupa śmiechu- wspomniane 'j**ać adboard' ale firma jest mocno denna- taki obóz pracy wersja lekka.
1
trep 2014-10-22 21:38:30
"zapewniamy obuwie robocze" BBBUUUUHHHHHAAAAHHHHHAAAA...tlenu....
2
nick :-) 2014-11-04 12:38:12
bo praca jest daleko poza miastem. Ludzie nie mają pracy i dlatego tam zostają, bo lepiej jakakolwiek praca niż żadna. I właściciel tej firmy to wykorzystuje. Dlatego firma znajduje się na takim odludziu.
anonim 2014-11-26 00:02:10
Moze mi ktoś napisać kto to jest w tym zakładzie(usunięte przez administratora)? Km on jest?
mariano 2015-01-09 19:47:55
Jezeli jest taka zła jak piszą ludzie to jak to się dzieje że nadal działa? Narzędzi ponoć niema to czym pracują? Nadgodzin nie płacą ale to chyba polski standard. Na hali pracuje kilka lub kilkanascie osób narzekają ze zimno ale nikt sie nie ruszy zeby zamknąć dzwi. Co do porządku to chyba normalne że szef nie przyjdzie im sprzątać.
mariano 2015-01-13 17:51:02
Witam! Poszukują monterów praca naprawde nie jest skąplikowana dla normalnego człowieka wiercisz, skręcasz,silikonujesz takie tam proste rzeczy robią to nawet kobiety. Co do sprzętu to serio jest lipa bo robi tam pelno ukraińców którzy przyjechali na 3 miesiące i jak coś komuś porzyczysz to ponoć tak samo jak byś wyrzucił do kosza. Co do godzin mozna robić 8 ale krzywo patrzą na to. Z resztą jak chce się zarobić to trzeba wszędzie robić po 12 . Ogólnie to praca nie jest ciężka i trudna ale 12 godz.robi swoje. Jak ktoś chce pracować i jest dość odporny na stres to napewno da sobie rade i dość dobrze zarobi. Spróbujcie zawsze mozecie się zwolnić. Przepracuj dzień,tydzień czy miesiąc i będziesz wiedzial. Brygadzista jest dość drętwy i mało kulturalny ale brygadzista to nie kolega a co do kierownika wykształcony,kulturalny dla mnie ok. Z resztą kierownictwo obchodzi efekt koncowy czyli ile zostało zrobione a brygadzista ma zrobić tak zeby to zostało zrobione a napewno miło ludzi nie poprosi tylko z mordą bo jak by poprosił to by go olali.
poszukująca pracy 2015-01-28 17:57:43
Dobrze, ze trafiłam na tą stronę, bo chciałam składać papiery na asystentkę w dziale sprzedaży, a ponieważ z firmy, w której obecnie pracuję również co chwile ktoś ucieka, nie chciałabym trafić z deszczu pod rynnę...
4
ASIA 2015-03-18 11:11:14
Hej, może mi ktoś powiedzieć czy nadal poszukują na monterów i jakie są zmiany?
beze 2015-03-19 08:55:51
Ludzie ale tu glupoty niektorzy wypisuja. Sie usmialem po pachy. Praca jak praca, trzeba zasuwać i tyle. W odpowiedzi na Twoje pytanie obuwie robocze daja . Zmiany rużnie 0d 8.00 do 16.00 a jak jest duzo pracy to i po 12 godzin, ale mi to akurat na reke bo dorobie.
Aisa 2015-04-29 14:22:02
Ja pracowałam w tej firmie jako asystentka... wytrzymałam 4 dni. Moje najgorsze doświadczenie zawodowe. Bardzo drętwa atmosfera i stresujące zadania do wykonania jak na pierwsze dni pracy bez doswiadczenia. Ogolnie nie żałuje ze dałam stamtąd noge :) pozdrawiam
1
anonim 2015-04-29 14:49:54
praca jak praca, szef stoi nad Tobą i rzadko kiedy bywa zadowolony, ale ja nie narzekam, za to ekipa super, jedno jest pewne pracują tu naprawdę fajni ludzie
kinga 2015-06-22 19:20:37
Ludzie! to jest nieliczna firma w okolicy, która zawsze płaci w terminie i to dużo więcej niż minimalna krajowa, nawet dla ludzi bez żadnego doświadczenia! o co kaman? skąd taka nagonka bo nie rozumiem. Przyjdźcie i przekonajcie się, że jest bardzo OK, albo idźcie na bezrobocie za 6 stów. Wasza sprawa.
Kinga 2015-07-21 18:44:27
A konkretnie o jakie informacje Ci chodzi Lena? Znasz kogoś, kto nie dostał wypłaty na czas, hę ?
wojtek sebastaian 2015-08-03 16:42:37
Firma OK, płacą nieźle i jak masz czas i chcesz dorobić to pracujesz dłużej i masz większa kaskę. Polecam
były pracownik 2015-09-15 13:21:46
Praca jak praca, zarobki na poziomie średnim,warunki do pracy raczej kiepskie... ale koniec końców wspominam to miło.
byly pracownik 2015-09-20 20:21:03
Popieram kolegę wyżej - atmosfera jest nie do podrobienia!! :)
on 2015-10-02 17:27:09
Witam,
proszę mi powiedzieć na ile może liczyć montażysta wyciągnie te 2tyśś?
666 2015-11-08 10:33:43
Robić cza
kinia 2015-11-13 04:41:55
i wyciągniesz spoko :)
pracownik 2015-11-27 11:43:54
Za mojej kadencji przewinęło się ich dość sporo. w sumie to ciekawe czemu aż tak duża rotacja...
1
mesd 2015-12-14 20:16:14
no ale skoro byly to stanowiska kierownicze to chyba mieli dobrze,rozumiem zeby zwykli pracownicy na pensje narzekali ale kierownicy,chyba mieli duzo wieksz wmagania
były monter 2015-12-21 14:32:28
@mina - to źle myślisz! słowo dobra płaca, praca etc. w słowniku firmy ADBOARD nie występuje!
Tomek 2015-12-29 05:16:44
No tak jak mówię, podwyżki są, trafiają się co jakiś czas, dlatego warto się zainteresować Adboard, bo firma pewnia, @beka! no chyba żartujesz @były monter to pewnie Ciebie wywalili za picie!
tomy 2016-01-30 16:59:05
witam chciałbym ubiegać sie o prace w firmie jako ślusarz spawacz na jakie zarobki moge liczyć??
3
Sasza 2016-02-05 15:43:25
A Ukraincy nadal tam pracują ?
były monter 2016-02-23 10:58:36
Rozumiem, że pracowałeś w tym miejscu o takim stażu jak ja i widziałeś to wszystko na własne oczy? Jeżeli nie, to niech przestanie Ci się wydawać.
To jest strona, na której można wyrażać swoje opinie na temat w/w firmy. Na temat Adboardu nie mam żadnej pozytywnej opinii, poza atmosferą między pracownikami.
Rozumiem, że dla firmy opinia negatywna nie jest korzystna i każdy chciałby miec tylko pozytywne recenzje, ale to właśnie firma kreuje swój wizerunek.
@Tomek - idź, przepracuj minimum rok a potem wróć i porozmawiamy, Pozdrawiam.
2
były monter 2016-05-10 10:44:06
Jakby ktoś wyjął mi tą opinię z ust!! :)
były monter 2016-05-10 10:45:43
DAJ SOBIE SPOKÓJ!
bik 2016-10-09 00:28:04
Firma jeszcze usuwa negatywne opinie i komentarze o sobie?
1
wedf 2016-10-09 10:17:39
cześć wszystkim ja trochę z innej beczki..a mianowiscie chciałbym się zapytać czy ktoś z was może pracował tutaj jako kierownik montażu w Opalcenicy i mógłby powiedzieć jak taka praca wygląda i co należy do obowiązków?
Zostaw swoją opinię o Adboard Sp. z o.o. - Sielinko
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Adboard Sp. z o.o.