brak logo

FUN and MOBILE Sp. z o.o.

Warszawa

Opinie o FUN and MOBILE Sp. z o.o.

2011-11-15 13:31:20
Mam przyjemność pracować w tej firmie niecałe pół roku jako programista i faktycznie jest to przyjemność.
Atmosfera jest świetna, a szef dba o komfort pracy. Godziny pracy są elastyczne, na wynagrodzenie też nie narzekam.
A jeśli nie jesteś jeszcze bardzo doświadczonym programistą na pewno będziesz miał sporo wyzwań i możliwości do zdobycia cennego doświadczenia.

Jeśli napisałeś jakieś aplikacje, którymi chcesz się pochwalić na rozmowie, pamiętaj że ich walory estetyczne nie są bez znaczenia, bo jeśli trafisz do nas będziesz pisał aplikacje przede wszystkim ładne i przyjazne dla użytkownika.
1
mike 2013-07-18 15:47:40
Pracowałem tam pewien czas i muszę przyznać że było to dość ekstremalne doświadczenie. Biuro masakryczne, bez klimatyzacji, małe, głośne, kuchnia bez ekspresu do kawy i ogólne wrażenie "posiedzę jak najwięcej programistów na kupie w tanim lokalu". Pensja raczej poniżej średniej i wyraźne nastawienie na młodych pracowników którym nie trzeba odpowiednio zapłacić. Co do szefa mam mieszane uczucia więc się nie wypowiem. Generalnie nawet dla młodych programistów na studiach nie polecam tam startować, zdecydowanie lepiej zrobicie idąc do dużej międzynarodowej firmy lub prężnego i nowoczesnego start-up'a.
3
Gość 2014-12-10 23:37:43
Hej
Kiedys byłem na rozmowie rekrutacyjnej. Takiego buraka jak wlasciciel czy szef tej firmy nie widzialem w IT.
Nie polecam
1
dev 2014-12-14 17:17:03
Pracowałem. Według mnie szef psuje atmosferę. Ciężko się nie zgodzić z poprzednimi opiniami. Pensje slabe (zwłaszcza, ze większość to umowy o dzieło).
2
X 2015-01-22 11:47:34
W firmie pracuję od prawie dwóch lat i nie zgodzę się z negatywnymi opiniami - warunki pracy są dobre, większość zespołów posiada oddzielne pokoje, w biurze jest kuchnia z niezbędnym wyposażeniem (czajnik elektryczny, mikrofalówka, lodówka z zamrażalką, ekspres do kawy, naczynia; herbata, kawa cukier i przyprawy dla pracowników), klimatyzacja, wygodne krzesła i biurka z regulacją wysokości; z szefem można się spokojnie dogadać w sprawie terminów i założeń realizowanych projektów; pensje średnie, ale w moim przypadku nie było problemu z uzyskaniem umowy o pracę.
Programista 2015-01-23 08:37:16
Pracuje w tej firmie już dużo czasu, atmosfera jest przyjemna, biuro klimatyzowane. Każdy zespół ma osobny pokój, krzesła Markus.
Szef uczciwie traktuje pracowników.
ok 2015-02-04 20:50:19
programista, pracowalem - moje opinie:

siedziba: 5/5
lokalizacja: 4/5
zarobki: 2/5
mozliwosci rozwoju: 2/5
szef: 2/5
atmosfera: 3/5
loler 2016-05-17 14:23:53
Witam ? firma wydaje się być ciekawa. Nie wiecie może czy aktualnie nie poszukują kogoś. Mam doświadczenie jako programista PHP. Z góry dzięki za pomoc.
Zostaw swoją opinię o FUN and MOBILE Sp. z o.o. - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FUN and MOBILE Sp. z o.o.