brak logo

TEEKANNE POLSKA SA

Kraków

Opinie o TEEKANNE POLSKA SA

Zbych. 2012-10-22 15:33
Mechanik dobra robota zarobki ok- na dzień dobry ( usunięte przez administratora ) -kto ma to ma hihi,.Polecam spokojna praca bez stresowa ,ważenie ,konserwacja itd czas na kawę .
pracownik 2012-10-23 07:49
Ciężko się dostać, ale jak przejdziesz okres próbny to żyjesz jak w niebie. Kasa dobra, robota lajtowa. Najlepiej Trzymaj się blisko takich osób jak:( usunięte przez administratora ) Zajebisci ludzie:)
JAB 2012-10-23 10:35
a jakimi kryteriami wybierają mechaników.
Ja osobiście mam bardzo duże doświadczenie w pneumatyce hydraulice
toczenie spawanie wszystkim sep uprawnienia na gaz .tylko
jeden problem pracowałem jako mechanik sprzętu budowlanego,
jak dla mnie utrzymanie ( usunięte przez administratora ) to dla mnie pestka ale nie wiem jak pracodawcy na to patrzą?
pakowacz 2012-10-23 19:40
ślusarze to mają życie,ok( usunięte przez administratora )a rąsie ci co nic nie umieją reszta lepiej nie pisać,postawa siedząca na umh lub oparta o filterpapier ewentualnie jadalnia kawki,herbatki szmery bajery. A praca? no cóż nie zając ehh, taka już firma.
ja 2012-10-24 13:35
Jakieś 4 lata temu obiecali podwyżki, miały być zarobki( usunięte przez administratora )czekamy.
mike 2012-10-25 07:49
Nie tak łatwo wam będzie, ja też będę się starał do teekane. Ponoć dają reklamówkę herbaty co miesiąc.
Jaro 2012-10-26 14:21
A czy na magazyn są jeszcze przyjęcia? jaka kasa,wymagania? podobno można niezle dorobić,bende wdzięczny za info.
denis 2012-10-26 19:57
Magazyn-komplet niestety nie ma już przyjęć-praca bardzo dobra -można dorobić na herbatach hihi.
Harry 2012-10-28 21:27
ci co byli ok..to już ich dawno zwolnili(niestety).
Bili 2012-10-29 20:56
Teekanne ????????????????????????????????????????????????:):):)
ciekawy 2012-11-12 07:56
Widziałem wczoraj czajnik teekanne z małyszem w telewizji:)
robaczek 2012-12-17 18:06
Słyszałam że firma szykuje nową limitowaną wersję herbat owocowych.....
teefix 2 2012-12-18 22:58
made in nero?
wiki 2013-02-20 12:43
Witam,
interesuje mnie praca na produkcji,chciałam się zapytać jak oceniacie tam prace zarobki,czy zakład zatrudnia bezpośrednio czy przez jakąs agencje?
1
Dan 2013-04-30 12:14
mam pytanie a umowy tylko tymczasowe czy sa jakies inne?
Pawel 2013-05-08 18:55
Tacy wszyscy odważni bo anonimowi, a weź się jeden z drugim wypowiedz prosto w twarz zainteresowanemu a nie z ukrycia. A jak was tak razi po oczach widok innych to zmien pracę.
marek 2013-05-13 15:43
Witam mam pytanie jakie są zarobki w tej firmie? jaka umowa? i wogóle atmosfera?
baska 2013-05-23 23:38
2200 brutto
1
nick 2013-05-31 13:01
Zgadza się. Jest źle.
1
maniek 2013-06-11 23:42
Ostatnio widziałem oferte pracy jakie warunki pracy i jaka płaca? warto sie interesowac tą firma?
sanczo panczo 2013-06-15 11:38
ubezpieczenie jest, lekarz jest, położna, ginekolog, proktolog są...do tego hematolog, kardiolog, pulmonolog i psychiatra- ten to ma duuuuużo roboty ;-)
1
molek 2013-06-21 23:44
ooo tak reprezentuje 3eci blok naprzeciwko arki
ciekawy 2013-12-02 20:12
przedstawiciel handlowy ds. sieci jakie warunki?

kasa,auto,atmosfera?
robaczek herbaciany 2013-12-03 15:19
Zajebista kasa, praca i ludzie... trzeba tylko uważać na wykształconą Panią koordynator i jej ulubioną najstarszą stażem Panią kontroler jakości wraz z jej świtą... Nie należy bagatelizować również najbardziej nie zorientowanego Pana, który nie ma bladego pojęcia o co chodzi... gorąco polecam
ciekawy 2013-12-03 19:56
ok,

a jaka kasa jakie auto umowa o pracę czy WDG?
sanczo panczo 2014-01-30 21:53
no nie mówcie, że nic ciekawego ostatnio się nie dzieje ???? Nudno się tu zrobiło...
Basia. 2014-02-11 17:18
Dlaczego Pani Z aromat do herbat wysypuje i ląduje do kosza - zapewne waga za mała jak zwykle wina mechaników .
sanczo panczo 2014-03-25 22:03
a dlaczego, gdy są przestoje i "idzie" tylko kilka maszyn, to dalej są po dwie osoby na kontroli....czemu nie są na promocji??
1
ciekawy 2014-03-26 20:10
A co maja promować??
abc 2014-03-30 22:52
Przecież są dwie, a nawet trzy: obsługujący maszyny, ślusarz- obsługujący maszyny, pakujący. A z tych trzech tylko 1 może zostać pracownikiem miesiąca i brać premie. (usunięte przez administratora)
pędzel 2014-03-30 23:54
nie zapominaj o czyszczącym który czyści tak szybko,czasem wcale,żeby operator trafił na ścianę.I co z tego ma? kilo pyłu w butach.
Karol. 2014-07-08 18:09
Witam!Na portalu pracuj.pl są przyjęcia do Teekanne jakie warunki pracy i dlaczego szukają operatorów maszyn i mechaników -ludzie mają już dość tam pracować ?Dajcie znać .Pozdrawiam!
3
sanczo panczo 2014-07-30 15:11
Param param:-)
.. 2014-09-05 21:36
jednym słowem syf,kiła i mogiła.
tadeusz 2015-02-10 23:25
No właśnie, jak jest z tą pracą w Teekanne, bo owszem herbaty mają bardzo popularne, to i spodziewałbym się dobrych warunków. Niestety na ich stronie internetowej nadal nie ma żadnych informacji, coby mieli kogoś poszukiwać. Może coś słyszeliście, że będą planować maila, czy chociaż ma ktoś kontakt do HR'u to może zaaplikuję w ciemno.
1
Lady Juliette 2015-06-24 19:28
rodon....czy ty jestes podstawiony przez firme, zeby chwalic pod niebiosa ten syf?????
Michał 2015-09-28 07:41
Darku, tutaj nic konkretnego się nie dowiesz bo piszą tu nieroby które nie mogą pogodzić się z faktem że ich zwolnili.
Juliusz 2015-10-12 09:43
Michale,ale my tu wszyscy nic nie robimy, więc o co właściwie chodzi?
O to, że nic nie robisz i dalej jakimś cudem pracujesz?
Trzeba zakasac rękawy i wżiąśc się do roboty jak mawiał Edward Gierek.
Prziecież ludzie tutaj są dla siebie tak mili i pomocni.Każdy każdego pod... pier...do...li.
Michał 2015-10-22 09:56
Widzisz, przychodzisz do pracy by pracować. Wykonać pewien plan, normę. Jeżeli pakowanie herbaty jest dla ciebie zbyt trudne to zmień pracę ( no chyba że cię już zwolnili). Co do bonów i multi sportu, to jest dodatek i każda firma może ale nie musi ci go dać. Zasady są proste i zrozumiałe nikt nie zmusza cię do pracy
łeb 2015-10-29 21:27
ooo tak w macie multisport w pakowaniu herbaty na czas i przywilej sprzedawania innych.hehe nieroby tekanowskie
łeb 2015-10-29 21:28
ooo tak w macie multisport w pakowaniu herbaty na czas i przywilej sprzedawania innych.hehe nieroby tekanowskie
3
Lady Juliette 2015-11-13 17:52
Michale jak zgaduję jesteś z "Walerego". Ema zapytała o benefity więc jej odpowiedziałam. Wtrąciłeś niepotrzebnie swoje wywody ale jak sam trafnie zauważyłeś: "Co do bonów i multi sportu, to jest dodatek i każda firma może ale nie musi ci go dać." I niech to też będzie dla Emy odp. na jej pytanie.Niestety tu nie szanuje się pracownika... Na szczęście mnie już to nie dotyczy.
Michał 2015-11-16 10:16
Droga Lady, odpowiedziałem Darkowi to raz. Po dwa to miałem przyjemność pracować z tobą na hali. A po 3 to właśnie twoje wtrącanie się i oczernianie firmy jest nietaktem, zwłaszcza że już tam nie pracujesz...
Michał 2015-11-27 18:31
Ja miałem umowę, wypłata zawsze była 1.
Z minusow to hałas od maszyn, pył od cherbaty
1
???? 2016-01-06 19:24
Michał, a co to jest "pył od cherbaty"???
Adwokat Michała 2016-01-07 08:38
pył – substancja mineralna jako zanieczyszczenie powietrza, pozostałość procesu spalania, a także ścierania lub kruszenia substancji stałych takich jak minerały nieorganiczne, organiczne oraz metale.

A herbata z po prostu napisana z błędem.
???? 2016-01-16 19:19
gówno mnie obchodzi co to "pył".Chodziło mi, co to jest "cherbata". Michał to musi być Ynteligent:D
er 2016-05-16 21:30
no i to mnie dziwi, w końcu na rynku herbat to teraz naprawdę duża firma wyrosła, jest prestiż i moc
Piotr 2017-04-18 23:12
Bardzo mało opisana jest praca Przedstawicieli Handlowych czy Ktoś ma jakieś info na temat pracy ile wizyt dziennie, jaka kasa, czy plany realne do zrealizowania itp... Pozdrawiam Piotr
Tymek 2017-08-19 18:37
Nowe miejsce stare problemy, Garbi daj spokój .
Zostaw swoją opinię o TEEKANNE POLSKA SA - Kraków
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEEKANNE POLSKA SA