brak logo

TEEKANNE POLSKA SA

Kraków

Opinie o TEEKANNE POLSKA SA

Pawel 2013-05-08 18:55:29
Tacy wszyscy odważni bo anonimowi, a weź się jeden z drugim wypowiedz prosto w twarz zainteresowanemu a nie z ukrycia. A jak was tak razi po oczach widok innych to zmien pracę.
marek 2013-05-13 15:43:47
Witam mam pytanie jakie są zarobki w tej firmie? jaka umowa? i wogóle atmosfera?
baska 2013-05-23 23:38:25
2200 brutto
nick 2013-05-31 13:01:59
Zgadza się. Jest źle.
lipa 2013-06-07 00:36:20
,,ludzie ludziom zgotowali ten los,,
1
maniek 2013-06-11 23:42:17
Ostatnio widziałem oferte pracy jakie warunki pracy i jaka płaca? warto sie interesowac tą firma?
sanczo panczo 2013-06-15 11:38:27
ubezpieczenie jest, lekarz jest, położna, ginekolog, proktolog są...do tego hematolog, kardiolog, pulmonolog i psychiatra- ten to ma duuuuużo roboty ;-)
1
molek 2013-06-21 23:44:46
ooo tak reprezentuje 3eci blok naprzeciwko arki
sanczo panczo 2013-11-20 21:01:04
jaki tu spokój nanana, nic się nie dzieję nanana....
ciekawy 2013-12-02 20:12:43
przedstawiciel handlowy ds. sieci jakie warunki?

kasa,auto,atmosfera?
robaczek herbaciany 2013-12-03 15:19:36
Zajebista kasa, praca i ludzie... trzeba tylko uważać na wykształconą Panią koordynator i jej ulubioną najstarszą stażem Panią kontroler jakości wraz z jej świtą... Nie należy bagatelizować również najbardziej nie zorientowanego Pana, który nie ma bladego pojęcia o co chodzi... gorąco polecam
ciekawy 2013-12-03 19:56:06
ok,

a jaka kasa jakie auto umowa o pracę czy WDG?
gruby 2013-12-14 16:21:31
dlaczego koordynatorki ciągle wyrzucają zegar przez okno? czyżby chciały zobaczyć jak im leci czas w pracy.
1
sanczo panczo 2014-01-30 21:53:17
no nie mówcie, że nic ciekawego ostatnio się nie dzieje ???? Nudno się tu zrobiło...
Basia. 2014-02-11 17:18:50
Dlaczego Pani Z aromat do herbat wysypuje i ląduje do kosza - zapewne waga za mała jak zwykle wina mechaników .
kiepska jakość 2014-02-15 02:04:54
tu się odsypie tam dosypie z herbatą się zmiesza pogoni się(usunięte przez administratora)żeby przestawił kilka razy i wszystko się zgadza,IBIMI daje radę stary kontroler lata odsypywania do śmieci robią swoje.jak tak dalej będzie to więcej aromatu znajdziemy w śmieciach niż na magazynie.16 ważeń drogie panie norma wam spada,a nie picie herbatek na jadalni.
bibib 2014-03-12 20:21:05
Powszechnie wiadomo że najstarsi stażem mają swoje sposoby by wszystko się zgadzało - papier wszystko przyjmie, a w systemie trzeba zrobić tak żeby było dobrze - stała praktyka pewnej damy ;) oto kilka sposobów stosowanych przez nią:

1. jeśli trzeba to aromat do kosza, albo robi to sama przy użyciu pudełka, które niechcący ląduje w aromacie, albo przy użyciu zaufanego pracownika ( w końcu jest wąskie grono, w końcu jeżdżą razem od lat...)

2. można też siać zawsze niechcący "coś"się rozsypie

3. ponowne ważenie - jeśli trzeba na pewno się rozsypie ;)

4. można też zlecić przepisać kartkę mechaniką

5. przy kadrze kierowniczej, która przypadkiem znajdzie się w kantorku robi się dobrą minę do złej gry

no ale kto się tym przejmuje ? Kierownik zna dobrze sprawę i nawet głos jej z głowy nie spadnie, a wiecie czemu tak jest ? Bo:

1.bo tak naprawdę nie wie o co w tym chodzi

2.ciągle z nią rozmawia, radzi się jej

3. mają wspólną dewizę byle w systemie było dobrze, a sposób w jaki to zrobisz no cóż - kogoś pogrążysz, pozbędziesz się bo jest nie wygodny ?

CO POWINIEN zrobić kierownik ?


zwolnić ją dyscyplinarnie


a Co zrobi kierownik ? NIC !!!
sanczo panczo 2014-03-25 22:03:52
a dlaczego, gdy są przestoje i "idzie" tylko kilka maszyn, to dalej są po dwie osoby na kontroli....czemu nie są na promocji??
1
ciekawy 2014-03-26 20:10:57
A co maja promować??
xyz 2014-03-30 10:19:29
jak to co efektywność w pracy a nie szwendanie się po hali,czyli okazało się że jeden kontroler j.bierze pensje za nic,może na lini pięciu maszyn postawisz 2os skoro to bez różnicy dla firmy?
abc 2014-03-30 22:52:58
Przecież są dwie, a nawet trzy: obsługujący maszyny, ślusarz- obsługujący maszyny, pakujący. A z tych trzech tylko 1 może zostać pracownikiem miesiąca i brać premie. (usunięte przez administratora)
pędzel 2014-03-30 23:54:56
nie zapominaj o czyszczącym który czyści tak szybko,czasem wcale,żeby operator trafił na ścianę.I co z tego ma? kilo pyłu w butach.
1234 2014-04-29 00:41:45
auto super, kasa mała, obowiązków w porównoniu z innymi firmami badzo dużo... zapominają wspomnieć że na kompie jest program szpiegowski... i pewnie nie tylko na kompie bo poczta połączona jest ze smartfonem, gdzie mogą schodzić na poczte nawet smsy ;) jak sie lubi siedzieć w samochodzie po 10h i odbijać punkty na GPS jest fajnie...
1
grześ maciej. 2014-05-01 04:35:22
Kiedy będzie deputat???
Karol. 2014-07-08 18:09:02
Witam!Na portalu pracuj.pl są przyjęcia do Teekanne jakie warunki pracy i dlaczego szukają operatorów maszyn i mechaników -ludzie mają już dość tam pracować ?Dajcie znać .Pozdrawiam!
2
sanczo panczo 2014-07-30 15:11:03
Param param:-)
.. 2014-09-05 21:36:16
jednym słowem syf,kiła i mogiła.
lola 2014-11-14 11:30:37
Wykształcenie w tej firmie ???? Jakiś żarcik !!! Wystarczy przyjrzeć się osobą na "kierowniczych stanowiskach"... po tylu latach pracy przed pracownikami było by mi wstyd że mam skończoną zawodówkę.... no ale Biada jak się zrobi pan z dziada...
ozyrys 2014-11-23 23:00:11
widocznie dobrze się wypina.,wystarczy zobaczyć w akwarium co koryto robi z ludzi.
6
tadeusz 2015-02-10 23:25:20
No właśnie, jak jest z tą pracą w Teekanne, bo owszem herbaty mają bardzo popularne, to i spodziewałbym się dobrych warunków. Niestety na ich stronie internetowej nadal nie ma żadnych informacji, coby mieli kogoś poszukiwać. Może coś słyszeliście, że będą planować maila, czy chociaż ma ktoś kontakt do HR'u to może zaaplikuję w ciemno.
1
pawlo 2015-03-21 12:14:31
Zasypali herbate nie tą co trzeba, ciekawe kiedy konsumenci się zorientują.
1
james błąd 2015-04-09 18:08:59
Odradzam serdecznie, to nie jest firma tylko manufaktura, jak ktoś oglądał "Ziemia obiecana"- Wajdy, ten skuma.
W sumie to dośc śmieszne, że w XXI wieku taki twór funkcjonuje.Zero socjalu, zero motywacji, mniej niż zero rozwoju zawodowego. Szkoda czasu i energii albowiem każda mminuta w tej pracy oznacza regres i to głęboki.Ludzie zatrudnieni w tej manufakturze nawet nie zdają sobie sprawy z tego jak wygląda przemysł w czasach nam obecnych.Praca w tej firmie polega na lizaniu d..., jak dobrze wazelinujesz, jestes ok, lecz jak masz kręgosłup moralny, niestety nie pasujesz tam. Jeżeli ktoś ma IQ poniżej 30, to praca dla niego. ENDE.
3
u're next 2015-05-11 20:59:28
You hit the nail on the head !
Lady Juliette 2015-06-24 19:28:33
rodon....czy ty jestes podstawiony przez firme, zeby chwalic pod niebiosa ten syf?????
corvus corax 2015-07-23 08:28:43
Wera jak bardzo jesteś Blada?
Tak nie umiesz czytac ze zrozumieniem, salceson i herbata.
A może by tak, sprokurowac spot reklamowy z produkcji środka spożywczego wytwarzanego w garażu? Pochwalic się lokalizacją, pracownikami, itd?
Strach nie pozwala?
Lady Juliette 2015-09-01 16:19:36
Ema...Jeśli masz ambicję to odpuść temat teekanne. Tu nic nie ma dla pracownika!!! Poza normą do wyrobienia.
Michał 2015-09-28 07:41:26
Darku, tutaj nic konkretnego się nie dowiesz bo piszą tu nieroby które nie mogą pogodzić się z faktem że ich zwolnili.
Juliusz 2015-10-12 09:43:22
Michale,ale my tu wszyscy nic nie robimy, więc o co właściwie chodzi?
O to, że nic nie robisz i dalej jakimś cudem pracujesz?
Trzeba zakasac rękawy i wżiąśc się do roboty jak mawiał Edward Gierek.
Prziecież ludzie tutaj są dla siebie tak mili i pomocni.Każdy każdego pod... pier...do...li.
Lady Juliette 2015-10-20 18:08:36
Michał, a co takiego jest w teekanne poza normą do wyrobienia? Prezenty świąteczne?? Śmiech na sali. Znajomi chwalą" się bonami od 400-800zl. na zakupy, a robią w jakiś śmiesznych zakładach. Tu firma uznana na rynku, a jak tam pracowałam to o bonie jakimkolwiek można było pomarzyć. Są jakieś śmieszne prezenty..tak żeby tylko były i już. O multisporcie można zapomnieć, bo sądzę, że w kadrach nawet nie słyszeli o tym. A nawet jakby to żydują na pracownikach i tyle.
Michał 2015-10-22 09:56:25
Widzisz, przychodzisz do pracy by pracować. Wykonać pewien plan, normę. Jeżeli pakowanie herbaty jest dla ciebie zbyt trudne to zmień pracę ( no chyba że cię już zwolnili). Co do bonów i multi sportu, to jest dodatek i każda firma może ale nie musi ci go dać. Zasady są proste i zrozumiałe nikt nie zmusza cię do pracy
łeb 2015-10-29 21:27:55
ooo tak w macie multisport w pakowaniu herbaty na czas i przywilej sprzedawania innych.hehe nieroby tekanowskie
łeb 2015-10-29 21:28:13
ooo tak w macie multisport w pakowaniu herbaty na czas i przywilej sprzedawania innych.hehe nieroby tekanowskie
2
Lady Juliette 2015-11-13 17:52:34
Michale jak zgaduję jesteś z "Walerego". Ema zapytała o benefity więc jej odpowiedziałam. Wtrąciłeś niepotrzebnie swoje wywody ale jak sam trafnie zauważyłeś: "Co do bonów i multi sportu, to jest dodatek i każda firma może ale nie musi ci go dać." I niech to też będzie dla Emy odp. na jej pytanie.Niestety tu nie szanuje się pracownika... Na szczęście mnie już to nie dotyczy.
pracownik 2015-11-14 21:11:54
Nikt nikogo nie zmusza do pracy. Jak praca nie odpowiada to wio do prywaciarza, przebieranie się na polu, mycie w kałuży i praca bez umowy.
Michał 2015-11-16 10:16:30
Droga Lady, odpowiedziałem Darkowi to raz. Po dwa to miałem przyjemność pracować z tobą na hali. A po 3 to właśnie twoje wtrącanie się i oczernianie firmy jest nietaktem, zwłaszcza że już tam nie pracujesz...
Michał 2015-11-27 18:31:12
Ja miałem umowę, wypłata zawsze była 1.
Z minusow to hałas od maszyn, pył od cherbaty
???? 2016-01-06 19:24:12
Michał, a co to jest "pył od cherbaty"???
Adwokat Michała 2016-01-07 08:38:32
pył – substancja mineralna jako zanieczyszczenie powietrza, pozostałość procesu spalania, a także ścierania lub kruszenia substancji stałych takich jak minerały nieorganiczne, organiczne oraz metale.

A herbata z po prostu napisana z błędem.
???? 2016-01-16 19:19:31
gówno mnie obchodzi co to "pył".Chodziło mi, co to jest "cherbata". Michał to musi być Ynteligent:D
er 2016-05-16 21:30:55
no i to mnie dziwi, w końcu na rynku herbat to teraz naprawdę duża firma wyrosła, jest prestiż i moc
Zostaw swoją opinię o TEEKANNE POLSKA SA - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TEEKANNE POLSKA SA