Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


artykuł WP
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FHP Velvet-Bis Sp.J.

Pracowałeś w firmie FHP Velvet-Bis Sp.J. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-07-17 19:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (6)
hej,mam zamiar podjąc prace w tej firmie czy ktoś może mi cos o niej powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-17 21:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nigdy w życiu nie idźcie tam pracować.Warunki pracy jak w łagrach,zimą nawet nie ma ogrzewania a później szefostwo zdziwione ze pracownicy są non stop na chorobowym.Już nie wspomnie o halach produkcyjnych które nie są wentylowane gdzie powinno to być podstawą ponieważ zajmują się produkcją proszku do pranie.Oczywiście szefowie uważają że "szkodliwe" nie powinno być płacone pracownikowi ale za to pracownik ma pylice płuc na starość gratis od firmy:)Szczerze nie polecam
zdjecie uzytkownika
MS - 2014-09-17 21:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zgadzam się z przedmówcą.Z mojej strony chcę napisać o dwóch szefach którzy nie mogą się ze sobą dogadać, jedynie w czym się zgadzają to jak obskubać z byle powodu pracownika z premii. Nowobogaccy szefowie którzy uważają każdego człowieka za śmiecia,nie szanują nikogo a ich kultura osobista pozostawia wiele do życzenia.Księgowa w tej firemce zachowuje się tak jakby pracownicy byli dla niej a nie odwrotnie.Dla niej nawet powiedzenie ile kto ma dni urlopowych stanowi wielkim wyzwaniem dnia(usunięte przez administratora)Praca naprawdę do kitu
zdjecie uzytkownika
TG - 2014-11-28 02:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowna Pani rozumiem ze obie opinie napisała pani podczas jednego z ataków. Anonimowo można pisać i oczerniać każdego człowieka i firmę.
Na szczęście są sposoby ustalenia i potwierdzenia tożsamości.Jutro sprawa zostanie zgłoszona na policję i wytoczymy pani proces sądowy. Zwolnienia lekarskie od psychiatry potwierdzą tylko że powinna się pani leczyć w zakładzie zamkniętym.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-11-28 08:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ciekawy zbieg okoliczności przedmówca wpisał się 4 minuty wcześniej,jak widać doktor tylko podleczył.Terapia nieskuteczna lub zle postawiona diagnoza.
zdjecie uzytkownika
chemik - 2015-01-15 09:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kurna a już chciałem aplikować
zdjecie uzytkownika
chemik - 2015-01-15 09:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Acha i jeszcze straszą policją!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-25 00:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TG - 2014-11-28 02:49:22 - osoba o tym skrócie i pisząca post tego dnia to Piotr Michniewicz (pracuje w tej firmie od pierwszego tygodnia lutego 2014 roku). Straszenie ludzi policją i wytyczaniem im spraw sądowych to jego ulubiona gatka. Jest tylko mocny "w gębie", więc bądźcie spokojni - nic Wam nie grozi ;)
zdjecie uzytkownika
tert - 2015-06-18 11:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Pati - 2014-07-17 19:22:51]:
Nie ma gorszej pracy.
zdjecie uzytkownika
rower - 2015-06-30 01:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorsza czy nie gorsza, ale oferta teraz jest w fhp velvet- bis http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-dzialu-handlowego-eksportu/bydgoszcz/11764682 pracownik działu handlowego - eksportu. Jest to pełen etat i praca na czas nieokreślony. Wymagają wykształcenia średniego ogólnokształcącego i doświadczenia min. 1 rok
zdjecie uzytkownika
rower - 2015-06-30 01:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorsza czy nie gorsza, ale oferta teraz jest w fhp velvet- bis http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-dzialu-handlowego-eksportu/bydgoszcz/11764682 pracownik działu handlowego - eksportu. Jest to pełen etat i praca na czas nieokreślony. Wymagają wykształcenia średniego ogólnokształcącego i doświadczenia min. 1 rok
zdjecie uzytkownika
vv - 2015-09-12 12:23:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeżeli sytuacja finansowa was nie zmusza by tam pracować, to tam nie pracujcie.

Współpracownicy są okropni i traktują nowych jak śmieci, wyzywają od upośledzonych, idiotów, obgadują. Nikt nic nie tłumaczy, ale denerwują się, że w pierwszy dzień nie wiesz co masz robić. Jak już ci coś muszą wytłumaczyć to mamroczą pod nosem i specjalnie tłumaczą ci błędnie, by potem wyzwać cię od idiotów i kazać robić ci kilka razy tę samą czynność. Generalnie stałe pracownice zachowują się jakby zrobiły doktorat z pakowania gąbek i składania kartonów. Uważają, że to co one robią jest tak trudne i zbawienne dla świata, że nikt inny oprócz nich nie jest w stanie się i nie jest godny się tego nauczyć. Poza tym brak szafek na swoje rzeczy. Jedna z pracownic groziła mi, że ukradnie mi rzeczy. Brak wentylacji, można dostać pylicy płuc. Temperatura latem dochodziła do 40 stopni Celsjusza. Naprawdę nieprzyjemne warunki pracy. Droga przez las do firmy nieoświetlona, przez jakiś czas można iść w zupełnej ciemności i mieć nadzieję, że przejedzie jakiś samochód by oświetlić ci drogę.
zdjecie uzytkownika
tomek - 2015-09-12 16:24:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
chyba przesadzasz @vv w tej opinii, nikt nie daje Ci błędnych informacji na szkoleniu tylko po to, żeby potem Cię ośmieszać, bardzo to by było pożyteczne dla firmy, naparwde. Z tego co wiem ostatnio mieli ciekawą oferte na technologa, bo oferowali stabilne zatrudnienie, nowy sprzęt do pracy tylko nie podali wynagrodzenia.
zdjecie uzytkownika
dobre - 2015-09-23 21:25:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
a myślałem że skrót TG to inicjały właściciela firmy Velvet a nie ( usunięte przez administratora )
zdjecie uzytkownika
wzs - 2015-09-24 10:37:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Analizując pisownię i styl tych wpisów to na pewno nie Tomasz.
Gość ma klientów na całym świecie i masę pracowników i 1000 innych spraw.
Buduje domy, biega chyba w jakiś maratonach, pływa na jachtach a w nocy pisze bzdury na forum.
To śmieszne, dziwne, że ktoś tak pomyślał ????
zdjecie uzytkownika
pannablondyna - 2015-09-30 19:51:52 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jeśli chodzi o samą pracę w tej firmie to jest ok,łatwa,zmianowa ,ale atmosfera tragiczna! Będąc nową od razu wiem wszystko o wszystkich i ciekawość niektórych "dam" jest wręcz bezczelna!No i starzy pracownicy w tym i faceci maja Cię za śmiecia.Szefowie mają humory ale da się znieść...jak to szefowie....
zdjecie uzytkownika
agie - 2015-10-12 19:27:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej wszystkim, powiedzcie mi prosze bo poki co nie znalazlam takowych informacji odnosnie umowy na jaka mozna tam liczyc oraz wynagrodzenia, ja jestem studentem wiec pasowalaby mi umowa zlecenie, ale jaka jest stawa niech ktoś powie i ile godzin sie pracuje,rozumiem ze to pewnie praca w systemie jest
zdjecie uzytkownika
hipcio - 2016-02-07 19:25:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
O takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio w firmie @agie. Teraz to szukają kogoś do kontroli jakości i z tego co słyszałem to trzeba mieć odpowiednie w tym zakresie, ale nie wiadomo iluletniego.
zdjecie uzytkownika
ho - 2016-02-19 11:51:39 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Dziwne, szybko musiała ta oferta wygasnąć, niestety nie widzę, by kogokolwiek szukali :( Mam pecha, FHP to dobra firma, a jednak kontrola jakości to mój konik.
zdjecie uzytkownika
siodek - 2016-03-05 18:22:49 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Długo czekać raczej nie będziesz, ale to zależy jeszcze na jakie stanowisko @ho, ponieważ, częściej zmieniają się pracownicy fizyczni, bo zarobki średnie... do 1900
zdjecie uzytkownika
micro - 2016-03-07 21:14:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
siodek, ostatnio to nie widziałem do nich żadnych ofert. Fakt faktem, że praca nie jest zbyt wymagająca, ale tak naprawdę to pieniądze nie są współmierne do wysiłku jaki trzeba włożyć.
zdjecie uzytkownika
3e4r - 2016-03-10 20:06:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
hej nie wiecie wlansie czy oni planuja w najbliszym czasie jakas rekrutajce zrobic znowu? na przklad na grafika kompurtwego..wiaodmo ze potrzebe wyzsze wyksztlacnie
zdjecie uzytkownika
alina - 2016-03-12 20:19:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
widzisz @3e4r że dawno się tu nic nie pojawiło. Jeżeli cię to naprawdę interesuje to musisz się chyba z nimi skontaktować. Pisz lub dzwoń.Adres? Google ci zawsze pomogą

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie FHP Velvet-Bis Sp.J.!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHP Velvet-Bis Sp.J.
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert