brak logo

FHP Velvet-Bis Sp.J.

Bydgoszcz

Opinie o FHP Velvet-Bis Sp.J.

Pati 2014-07-17 19:22:51
hej,mam zamiar podjąc prace w tej firmie czy ktoś może mi cos o niej powiedzieć?
6
xxx 2014-09-17 21:25:24
Nigdy w życiu nie idźcie tam pracować.Warunki pracy jak w łagrach,zimą nawet nie ma ogrzewania a później szefostwo zdziwione ze pracownicy są non stop na chorobowym.Już nie wspomnie o halach produkcyjnych które nie są wentylowane gdzie powinno to być podstawą ponieważ zajmują się produkcją proszku do pranie.Oczywiście szefowie uważają że "szkodliwe" nie powinno być płacone pracownikowi ale za to pracownik ma pylice płuc na starość gratis od firmy:)Szczerze nie polecam
2
MS 2014-09-17 21:29:06
Zgadzam się z przedmówcą.Z mojej strony chcę napisać o dwóch szefach którzy nie mogą się ze sobą dogadać, jedynie w czym się zgadzają to jak obskubać z byle powodu pracownika z premii. Nowobogaccy szefowie którzy uważają każdego człowieka za śmiecia,nie szanują nikogo a ich kultura osobista pozostawia wiele do życzenia.Księgowa w tej firemce zachowuje się tak jakby pracownicy byli dla niej a nie odwrotnie.Dla niej nawet powiedzenie ile kto ma dni urlopowych stanowi wielkim wyzwaniem dnia(usunięte przez administratora)Praca naprawdę do kitu
3
TG 2014-11-28 02:49:22
Szanowna Pani rozumiem ze obie opinie napisała pani podczas jednego z ataków. Anonimowo można pisać i oczerniać każdego człowieka i firmę.
Na szczęście są sposoby ustalenia i potwierdzenia tożsamości.Jutro sprawa zostanie zgłoszona na policję i wytoczymy pani proces sądowy. Zwolnienia lekarskie od psychiatry potwierdzą tylko że powinna się pani leczyć w zakładzie zamkniętym.
1
zzz 2014-11-28 08:13:26
Ciekawy zbieg okoliczności przedmówca wpisał się 4 minuty wcześniej,jak widać doktor tylko podleczył.Terapia nieskuteczna lub zle postawiona diagnoza.
2
chemik 2015-01-15 09:34:15
Kurna a już chciałem aplikować
1
chemik 2015-01-15 09:42:23
Acha i jeszcze straszą policją!
Ja 2015-01-25 00:08:25
TG - 2014-11-28 02:49:22 - osoba o tym skrócie i pisząca post tego dnia to Piotr Michniewicz (pracuje w tej firmie od pierwszego tygodnia lutego 2014 roku). Straszenie ludzi policją i wytyczaniem im spraw sądowych to jego ulubiona gatka. Jest tylko mocny "w gębie", więc bądźcie spokojni - nic Wam nie grozi ;)
tert 2015-06-18 11:20:15
Nie ma gorszej pracy.
1
rower 2015-06-30 01:01:01
Gorsza czy nie gorsza, ale oferta teraz jest w fhp velvet- bis http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-dzialu-handlowego-eksportu/bydgoszcz/11764682 pracownik działu handlowego - eksportu. Jest to pełen etat i praca na czas nieokreślony. Wymagają wykształcenia średniego ogólnokształcącego i doświadczenia min. 1 rok
rower 2015-06-30 01:22:41
Gorsza czy nie gorsza, ale oferta teraz jest w fhp velvet- bis http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-dzialu-handlowego-eksportu/bydgoszcz/11764682 pracownik działu handlowego - eksportu. Jest to pełen etat i praca na czas nieokreślony. Wymagają wykształcenia średniego ogólnokształcącego i doświadczenia min. 1 rok
vv 2015-09-12 12:23:49
Jeżeli sytuacja finansowa was nie zmusza by tam pracować, to tam nie pracujcie.

Współpracownicy są okropni i traktują nowych jak śmieci, wyzywają od upośledzonych, idiotów, obgadują. Nikt nic nie tłumaczy, ale denerwują się, że w pierwszy dzień nie wiesz co masz robić. Jak już ci coś muszą wytłumaczyć to mamroczą pod nosem i specjalnie tłumaczą ci błędnie, by potem wyzwać cię od idiotów i kazać robić ci kilka razy tę samą czynność. Generalnie stałe pracownice zachowują się jakby zrobiły doktorat z pakowania gąbek i składania kartonów. Uważają, że to co one robią jest tak trudne i zbawienne dla świata, że nikt inny oprócz nich nie jest w stanie się i nie jest godny się tego nauczyć. Poza tym brak szafek na swoje rzeczy. Jedna z pracownic groziła mi, że ukradnie mi rzeczy. Brak wentylacji, można dostać pylicy płuc. Temperatura latem dochodziła do 40 stopni Celsjusza. Naprawdę nieprzyjemne warunki pracy. Droga przez las do firmy nieoświetlona, przez jakiś czas można iść w zupełnej ciemności i mieć nadzieję, że przejedzie jakiś samochód by oświetlić ci drogę.
tomek 2015-09-12 16:24:18
chyba przesadzasz @vv w tej opinii, nikt nie daje Ci błędnych informacji na szkoleniu tylko po to, żeby potem Cię ośmieszać, bardzo to by było pożyteczne dla firmy, naparwde. Z tego co wiem ostatnio mieli ciekawą oferte na technologa, bo oferowali stabilne zatrudnienie, nowy sprzęt do pracy tylko nie podali wynagrodzenia.
dobre 2015-09-23 21:25:50
a myślałem że skrót TG to inicjały właściciela firmy Velvet a nie ( usunięte przez administratora )
wzs 2015-09-24 10:37:56
Analizując pisownię i styl tych wpisów to na pewno nie Tomasz.
Gość ma klientów na całym świecie i masę pracowników i 1000 innych spraw.
Buduje domy, biega chyba w jakiś maratonach, pływa na jachtach a w nocy pisze bzdury na forum.
To śmieszne, dziwne, że ktoś tak pomyślał ????
pannablondyna 2015-09-30 19:51:52
Jeśli chodzi o samą pracę w tej firmie to jest ok,łatwa,zmianowa ,ale atmosfera tragiczna! Będąc nową od razu wiem wszystko o wszystkich i ciekawość niektórych "dam" jest wręcz bezczelna!No i starzy pracownicy w tym i faceci maja Cię za śmiecia.Szefowie mają humory ale da się znieść...jak to szefowie....
agie 2015-10-12 19:27:22
hej wszystkim, powiedzcie mi prosze bo poki co nie znalazlam takowych informacji odnosnie umowy na jaka mozna tam liczyc oraz wynagrodzenia, ja jestem studentem wiec pasowalaby mi umowa zlecenie, ale jaka jest stawa niech ktoś powie i ile godzin sie pracuje,rozumiem ze to pewnie praca w systemie jest
hipcio 2016-02-07 19:25:43
O takich rzeczach najlepiej dowiadywać się bezpośrednio w firmie @agie. Teraz to szukają kogoś do kontroli jakości i z tego co słyszałem to trzeba mieć odpowiednie w tym zakresie, ale nie wiadomo iluletniego.
ho 2016-02-19 11:51:39
Dziwne, szybko musiała ta oferta wygasnąć, niestety nie widzę, by kogokolwiek szukali :( Mam pecha, FHP to dobra firma, a jednak kontrola jakości to mój konik.
siodek 2016-03-05 18:22:49
Długo czekać raczej nie będziesz, ale to zależy jeszcze na jakie stanowisko @ho, ponieważ, częściej zmieniają się pracownicy fizyczni, bo zarobki średnie... do 1900
micro 2016-03-07 21:14:21
siodek, ostatnio to nie widziałem do nich żadnych ofert. Fakt faktem, że praca nie jest zbyt wymagająca, ale tak naprawdę to pieniądze nie są współmierne do wysiłku jaki trzeba włożyć.
3e4r 2016-03-10 20:06:42
hej nie wiecie wlansie czy oni planuja w najbliszym czasie jakas rekrutajce zrobic znowu? na przklad na grafika kompurtwego..wiaodmo ze potrzebe wyzsze wyksztlacnie
alina 2016-03-12 20:19:22
widzisz @3e4r że dawno się tu nic nie pojawiło. Jeżeli cię to naprawdę interesuje to musisz się chyba z nimi skontaktować. Pisz lub dzwoń.Adres? Google ci zawsze pomogą
paulina 2016-05-05 20:03:13
Nie wiem jak było kiedyś ale teraz jest normalnie.. nawet fajnie. Praca jak każda inna na produkcji. Można iść.
dorka 2016-05-09 21:20:38
a co z umowami , można liczyć na umowę o pracę @paulina ??
paulina 2016-05-11 20:40:53
Nie wiem. Pracuję ponad pół roku na umowę zlecenie w dni które sama sobie w agencji ustalam. Studiuję dziennie i nie mogę sobie pozwolić na cały tydzień pracy, więc nawet nie pytałam ;)
tomek 2016-07-08 23:00:40
Wydaje mi się, że ostatnio nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. To doskonały dowód na to, że rotacji wśród pracowników nie ma, a wszystkim odpowiadają bieżące warunki jak i wynagrodzenie. ALe czy wypłata pojawia się w terminie? Z góry dziękuję za odpowiedź
mgielka 2016-08-03 11:56:43
Wie ktoś jak wyglądają warunki w tej pracy i jaka tam jest atmosfera
proszę o komentarze
Njonas 2016-08-05 11:02:20
Warunki tej pracy moim zdaniem są dość dobre, wiadomo że w Bydgoszczy jest spore bezrobocie, ale tutaj jest naprawdę dobra atmosfera, naprawdę przyzwyczaić się można do tego, aby z uśmiechem wracać co rano
lola 2016-08-10 20:08:00
hej

wie ktos czy velvet rekrutuje teraz do pracy?
123 2016-08-11 13:52:56
@lola hej wiesz co tak teraz rekrutuja na stanowisko dyrektora do spraw rozwoju w Bydgoszczy napisali ze oczekuja wykształcenia wyższego,doświadczenia w zakresie rozwijania sprzedaży i produktów w branży
Zostaw swoją opinię o FHP Velvet-Bis Sp.J. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHP Velvet-Bis Sp.J.