Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o FHP Velvet-Bis Sp.J.

Pracowałeś w firmie FHP Velvet-Bis Sp.J. i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Pati - 2014-07-17 19:22:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (5)
hej,mam zamiar podjąc prace w tej firmie czy ktoś może mi cos o niej powiedzieć?
zdjecie uzytkownika
xxx - 2014-09-17 21:25:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Nigdy w życiu nie idźcie tam pracować.Warunki pracy jak w łagrach,zimą nawet nie ma ogrzewania a później szefostwo zdziwione ze pracownicy są non stop na chorobowym.Już nie wspomnie o halach produkcyjnych które nie są wentylowane gdzie powinno to być podstawą ponieważ zajmują się produkcją proszku do pranie.Oczywiście szefowie uważają że "szkodliwe" nie powinno być płacone pracownikowi ale za to pracownik ma pylice płuc na starość gratis od firmy:)Szczerze nie polecam
zdjecie uzytkownika
MS - 2014-09-17 21:29:06 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Zgadzam się z przedmówcą.Z mojej strony chcę napisać o dwóch szefach którzy nie mogą się ze sobą dogadać, jedynie w czym się zgadzają to jak obskubać z byle powodu pracownika z premii. Nowobogaccy szefowie którzy uważają każdego człowieka za śmiecia,nie szanują nikogo a ich kultura osobista pozostawia wiele do życzenia.Księgowa w tej firemce zachowuje się tak jakby pracownicy byli dla niej a nie odwrotnie.Dla niej nawet powiedzenie ile kto ma dni urlopowych stanowi wielkim wyzwaniem dnia(usunięte przez administratora)Praca naprawdę do kitu
zdjecie uzytkownika
TG - 2014-11-28 02:49:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Szanowna Pani rozumiem ze obie opinie napisała pani podczas jednego z ataków. Anonimowo można pisać i oczerniać każdego człowieka i firmę.
Na szczęście są sposoby ustalenia i potwierdzenia tożsamości.Jutro sprawa zostanie zgłoszona na policję i wytoczymy pani proces sądowy. Zwolnienia lekarskie od psychiatry potwierdzą tylko że powinna się pani leczyć w zakładzie zamkniętym.
zdjecie uzytkownika
zzz - 2014-11-28 08:13:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Ciekawy zbieg okoliczności przedmówca wpisał się 4 minuty wcześniej,jak widać doktor tylko podleczył.Terapia nieskuteczna lub zle postawiona diagnoza.
zdjecie uzytkownika
chemik - 2015-01-15 09:34:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Kurna a już chciałem aplikować
zdjecie uzytkownika
chemik - 2015-01-15 09:42:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Acha i jeszcze straszą policją!
zdjecie uzytkownika
Ja - 2015-01-25 00:08:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
TG - 2014-11-28 02:49:22 - osoba o tym skrócie i pisząca post tego dnia to Piotr Michniewicz (pracuje w tej firmie od pierwszego tygodnia lutego 2014 roku). Straszenie ludzi policją i wytyczaniem im spraw sądowych to jego ulubiona gatka. Jest tylko mocny "w gębie", więc bądźcie spokojni - nic Wam nie grozi ;)
zdjecie uzytkownika
tert - 2015-06-18 11:20:15 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pati - 2014-07-17 19:22:51]:
Nie ma gorszej pracy.
zdjecie uzytkownika
rower - 2015-06-30 01:01:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorsza czy nie gorsza, ale oferta teraz jest w fhp velvet- bis http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-dzialu-handlowego-eksportu/bydgoszcz/11764682 pracownik działu handlowego - eksportu. Jest to pełen etat i praca na czas nieokreślony. Wymagają wykształcenia średniego ogólnokształcącego i doświadczenia min. 1 rok
zdjecie uzytkownika
rower - 2015-06-30 01:22:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Gorsza czy nie gorsza, ale oferta teraz jest w fhp velvet- bis http://www.infopraca.pl/praca/pracownik-dzialu-handlowego-eksportu/bydgoszcz/11764682 pracownik działu handlowego - eksportu. Jest to pełen etat i praca na czas nieokreślony. Wymagają wykształcenia średniego ogólnokształcącego i doświadczenia min. 1 rok
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHP Velvet-Bis Sp.J.

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy FHP Velvet-Bis Sp.J.?
Zadaj pytanie
alert