brak logo

FHP Velvet-Bis Sp.J.

Bydgoszcz

Opinie o FHP Velvet-Bis Sp.J.

Pati 2014-07-17 19:22:51
hej,mam zamiar podjąc prace w tej firmie czy ktoś może mi cos o niej powiedzieć?
6
xxx 2014-09-17 21:25:24
Nigdy w życiu nie idźcie tam pracować.Warunki pracy jak w łagrach,zimą nawet nie ma ogrzewania a później szefostwo zdziwione ze pracownicy są non stop na chorobowym.Już nie wspomnie o halach produkcyjnych które nie są wentylowane gdzie powinno to być podstawą ponieważ zajmują się produkcją proszku do pranie.Oczywiście szefowie uważają że "szkodliwe" nie powinno być płacone pracownikowi ale za to pracownik ma pylice płuc na starość gratis od firmy:)Szczerze nie polecam
2
MS 2014-09-17 21:29:06
Zgadzam się z przedmówcą.Z mojej strony chcę napisać o dwóch szefach którzy nie mogą się ze sobą dogadać, jedynie w czym się zgadzają to jak obskubać z byle powodu pracownika z premii. Nowobogaccy szefowie którzy uważają każdego człowieka za śmiecia,nie szanują nikogo a ich kultura osobista pozostawia wiele do życzenia.Księgowa w tej firemce zachowuje się tak jakby pracownicy byli dla niej a nie odwrotnie.Dla niej nawet powiedzenie ile kto ma dni urlopowych stanowi wielkim wyzwaniem dnia(usunięte przez administratora)Praca naprawdę do kitu
4
TG 2014-11-28 02:49:22
Szanowna Pani rozumiem ze obie opinie napisała pani podczas jednego z ataków. Anonimowo można pisać i oczerniać każdego człowieka i firmę.
Na szczęście są sposoby ustalenia i potwierdzenia tożsamości.Jutro sprawa zostanie zgłoszona na policję i wytoczymy pani proces sądowy. Zwolnienia lekarskie od psychiatry potwierdzą tylko że powinna się pani leczyć w zakładzie zamkniętym.
1
zzz 2014-11-28 08:13:26
Ciekawy zbieg okoliczności przedmówca wpisał się 4 minuty wcześniej,jak widać doktor tylko podleczył.Terapia nieskuteczna lub zle postawiona diagnoza.
2
chemik 2015-01-15 09:34:15
Kurna a już chciałem aplikować
1
chemik 2015-01-15 09:42:23
Acha i jeszcze straszą policją!
Ja 2015-01-25 00:08:25
TG - 2014-11-28 02:49:22 - osoba o tym skrócie i pisząca post tego dnia to Piotr Michniewicz (pracuje w tej firmie od pierwszego tygodnia lutego 2014 roku). Straszenie ludzi policją i wytyczaniem im spraw sądowych to jego ulubiona gatka. Jest tylko mocny "w gębie", więc bądźcie spokojni - nic Wam nie grozi ;)
tert 2015-06-18 11:20:15
Nie ma gorszej pracy.
1
vv 2015-09-12 12:23:49
Jeżeli sytuacja finansowa was nie zmusza by tam pracować, to tam nie pracujcie.

Współpracownicy są okropni i traktują nowych jak śmieci, wyzywają od upośledzonych, idiotów, obgadują. Nikt nic nie tłumaczy, ale denerwują się, że w pierwszy dzień nie wiesz co masz robić. Jak już ci coś muszą wytłumaczyć to mamroczą pod nosem i specjalnie tłumaczą ci błędnie, by potem wyzwać cię od idiotów i kazać robić ci kilka razy tę samą czynność. Generalnie stałe pracownice zachowują się jakby zrobiły doktorat z pakowania gąbek i składania kartonów. Uważają, że to co one robią jest tak trudne i zbawienne dla świata, że nikt inny oprócz nich nie jest w stanie się i nie jest godny się tego nauczyć. Poza tym brak szafek na swoje rzeczy. Jedna z pracownic groziła mi, że ukradnie mi rzeczy. Brak wentylacji, można dostać pylicy płuc. Temperatura latem dochodziła do 40 stopni Celsjusza. Naprawdę nieprzyjemne warunki pracy. Droga przez las do firmy nieoświetlona, przez jakiś czas można iść w zupełnej ciemności i mieć nadzieję, że przejedzie jakiś samochód by oświetlić ci drogę.
dobre 2015-09-23 21:25:50
a myślałem że skrót TG to inicjały właściciela firmy Velvet a nie ( usunięte przez administratora )
wzs 2015-09-24 10:37:56
Analizując pisownię i styl tych wpisów to na pewno nie Tomasz.
Gość ma klientów na całym świecie i masę pracowników i 1000 innych spraw.
Buduje domy, biega chyba w jakiś maratonach, pływa na jachtach a w nocy pisze bzdury na forum.
To śmieszne, dziwne, że ktoś tak pomyślał ????
pannablondyna 2015-09-30 19:51:52
Jeśli chodzi o samą pracę w tej firmie to jest ok,łatwa,zmianowa ,ale atmosfera tragiczna! Będąc nową od razu wiem wszystko o wszystkich i ciekawość niektórych "dam" jest wręcz bezczelna!No i starzy pracownicy w tym i faceci maja Cię za śmiecia.Szefowie mają humory ale da się znieść...jak to szefowie....
paulina 2016-05-05 20:03:13
Nie wiem jak było kiedyś ale teraz jest normalnie.. nawet fajnie. Praca jak każda inna na produkcji. Można iść.
paulina 2016-05-11 20:40:53
Nie wiem. Pracuję ponad pół roku na umowę zlecenie w dni które sama sobie w agencji ustalam. Studiuję dziennie i nie mogę sobie pozwolić na cały tydzień pracy, więc nawet nie pytałam ;)
mgielka 2016-08-03 11:56:43
Wie ktoś jak wyglądają warunki w tej pracy i jaka tam jest atmosfera
proszę o komentarze
lola 2016-08-10 20:08:00
hej

wie ktos czy velvet rekrutuje teraz do pracy?
123 2016-08-11 13:52:56
@lola hej wiesz co tak teraz rekrutuja na stanowisko dyrektora do spraw rozwoju w Bydgoszczy napisali ze oczekuja wykształcenia wyższego,doświadczenia w zakresie rozwijania sprzedaży i produktów w branży
Zostaw swoją opinię o FHP Velvet-Bis Sp.J. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHP Velvet-Bis Sp.J.