brak logo

Bottleworks

Normanton

Opinie o Bottleworks

sylwia 2013-08-16 06:51
moj awans byl poprostu jak dla mnie przypadkiem ,poniewaz poprzednia pani supervisior odeszla na resorcie ludzi mam super bardzo sympatyczni i nie to ze sobie wybieram sobie ludzi tylko biore ludzi ktorzy znaja sie na resorcie szkla i nie maja na wszystko [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
sylwia 2013-08-16 20:32
Ta praca ktora wykonuje pasuje mi i lubie robic to co robie:)
obserwator 2013-08-17 15:36
Jak to co robi dobre wrazenieB-)
sylwia 2013-08-17 18:16
Jestem supervisorem na resorcie:) a jak * obserwator* ma cos do powiedzenia na moj temat to niech sie przedstawi a nie ukrywa sie pod nikiem
obserwator 2013-08-19 07:54
;))))))) obserwator musi byc nie znany bo co to by byl za obserwator znnany ;) co do firmy nie jest zla, pieniadze takie same jak 4 lata temu bo nadgodzin narobi sie i jest ok ale nie ma sie wtedy czasu dla siebie.Co do dobrego wrazenia pani (usunięte przez administratora)wie dokladnnie co, nie napisalem ze jest leniem wykonuje swoja prace w zakladzie i po pracy tez czasami a nie bede juz rozciagal tego tematu bo to jej prywatna sprawa ;) ide dalej obserwowac nie tylko w pracy ?
1
obserwator 2013-08-21 07:22
Jedynie polski jezyk potrzebny ale narazie nie przyjmuja .Pani (usunięte przez administratora)to taka sv ktura zrobila kariere w krutkim czasie .Oczywiscie to jej sprawa jak.Z tego co czytam jestes chlopakiem a pani lubi zmieniac chlopakow z resortu i produkcji :-)
1
ADAM 2013-08-23 12:24
---------------DO ADMINA------------ NIE USUWAJ NIECENZURALNYCH SLOW!!! PO CO TO ROBISZ,,,, NIE MAMY JAK POZWAC pewnego DELIKWENTA BO POTRZEBUJEMY WIECEJ DOWODOW,, a tak na marginesie -ten zaklad ratuje "ludzia" zycie,wiekszosc z was nie ma aut, nawet uprawnien do kierowania,nie umie jezyka, I nie oszukujmy sie bedziecie tam siedziec do smierci bo ciezko bedzie wam dojechac na 6 do innego zakladu jak nie masz auta,dobrze ze jest to forum to chociaz (lub az ) tu mozecie poplotkowac I wylac zale bo nikt z was nie potrafi zabrac glosu-nawet poprzez zwiazki zawodowe (jezyk po polsku) zeby cos z tym zrobic,jedynym Waszym atutem jest umiejetne lizanie tylka przelozonym........
1
bogo 2013-11-21 14:05
Witam !
Nie polecam tej firmy są nie wypłacalni. A menadżerka znikła.
2
maker 2013-11-28 14:46
Nie polecam tej firmy nie są wypłacalni trafiłem na oszustów finansowych.
poziomka 2013-12-01 17:17
Jest to nie prawda.Pracuje w tej firmie i wszyscy co tydzien otrzymuja swoje pensje.
pseudo 2013-12-04 00:11
no teraz ją... robota jest nie zła mili ludzie tam pracują... ale nie wszyscy... ale na jedną w czyli sylwie trzeba uważać... jak ktoś właśnie wpadnie w jej sidła to jest groza... ona kończy ludzi target musi być stawką jest godzinną a nie alakordowa
... niech w domu bd taka dawna jak jest w pracy... teraz już wiem czemu ludzie odchodzą do forzy przez nią... pozdrawiam
poziomka 2013-12-06 16:50
a co do Sylwi to jest bardzo sympatyczna osoba ,a ona tez sama musi sie tlumaczyc jak ludzie nie maja targetu:)pozdrawiam
maker 2013-12-23 18:48
to dlaczego ja nie otrzymałem i dwóch innych
xxx 2014-01-08 05:28
Witam a jak tam z kasa I nadgodzinami? I gdzie moge zlozyc podanie?
anonimL7 2014-07-28 00:13
nie idzcie pracowac do forzy oboz pracy!! polecam dla wiesniakow i dla tych co nie gadaja p[o ang.zero szacunku do Polakow eh :/ kazdy normalny ucieka z tamtad albo go wyrzuca sami.zero awansow zero szacunku!!!! juz lepiej isc do bottleworks lol
1
mejson 2014-08-10 00:16
Heniek ogarnij sie !! Znasz j. ang jak swinia siodlo i ci pasuje praca jak w lagrach ;-) Powodzenia
2
brrr 2014-09-23 12:09
A czy teraz przyjmuja tam do pracy???
Czechu 2014-10-30 15:26
Odradzam wam tej pracy w fabryce jest tam wielka rotacja ludzi. wiekrzosc dlugo tam nie pracuje poniewaz po 1 ludzie sami polacy i to jeszcze bardzo nie sympatyczni tempo pracy jest wrecz absurdalne na dodatek jeszcze bardziej pogania. 12 godzin pracy w obozie koncentracyjnym uwierzcie mi. ludzie tam niewiem skad sie wzieli chyba z jakis wiosek. kabluja strasznie dodatkowo duzo formalnosci podczas zmiany niedosc ze sie odbijasz rano powiedzmy to cie ganiaja po roznych liniach pracy nie masz swojego stalego stanowiska. i dotego wypisywac trzeba gdzie o ktorej godzinie sie pracowalo naprawde nie polecam idzdcie zobaczcie zobaczycie a wtedy uwierzycie. Pozdrawiam duzym palcem przelozonych wrednych i nie wdziecznych ludzi.
1
Butelka 2014-10-30 19:15
przyjmuja tam zawsze do pracy dlatego ze jest tam wielka rotacja wiekrzosc nowych ludzi juz ucieka po 1 przerwie lub dniach lub maxymalnie tygodniach. stawka to 280 funtow za 4 dniowe 12godzinnej katurgi w tym obozie. hitler tak nie traktowal ludzi jak oni tam. nie polecam. juz wole robic 6 czy 5 dni za 240 funtow niz tam.
1
nowa-była 2014-11-13 20:48
hejka. pracowalam w butelkach kilka tygodni, w normanton. ogromnie polecam te prace luziom, ktorzy mysla, ze ich dotychczasowa praca to samo zlo. juz kilka pierwszych godzin/dni daje mozliwosc zorientowania sie, ze to praca dla prawdziwych survival'owcow. nie ma tam miejsca na pogaduchy, stanie, czekanie. target to swietosc najwieksza. jesli sie nie wyrabiasz - znaczy, ze jestes za cienki i dlugo nie porobisz. na przyuczenie sie do wykonywania nowej operacji masz az cale jedno podejscie - poprostu masz umiec i koniec. ciekawi mnie fakt, dlaczego na linkach produkcyjnych pracuja sami "mlodzi" pracownicy, czyzby "starsi" zajmowali sie powazniejszymi rzeczami - resortem (choc i tam trzeba byc sprinterem)??? w pracy wytrzymalam cale 3 tygodnie, ale dziekuje za te dni ciezkiej harowy. dzieki nim mam juz inne spojrzenie na moja wczesniejsza prace, ktora w zasadzie nie byla taka zla. madry Polak po szkodzie jak to mowia. kolejna praca tez pewnie okaze sie dziecinna igraszka w porownaniu do butelek. tak wiec jeszcze raz polecam wszystkim butelki jako chrzest bojowy, po butelkach moze byc tylko lepiej. pozdrawiam.
7
... 2014-12-15 15:08
szału nie ma, target target target,
1
Hghk 2014-12-29 16:59
Ja pracuje 4 miesiące. Jest ok ale jeśli pracujesz nie w Normanton a Knottingley.
1
wewe 2015-01-31 23:24
A jak się dostać do tej fabryki w Knottingley? Mieszkam bardzo blisko ale nie mam pojęcia czy tam pójść czy to przez jakaś agencje?
1
ktooos 2015-03-12 11:55
Pracuje dwa lata w tej firmie jak czytam co ludzie pisza to az plakac mi sie chce ze smiechu. Szkoda ze nienapusaluscie jeszcze ze lancuchami nas przywiazuja do linek! Absurd...tak praca moze i nie zawsze jest lekka ale tez nie najciezsza! Mialam oferte zmiany pracy ale postanowilam zostac. Ze wzgledy na ludzi i prace ktora lubie i na pewno nie jest ciezka
1
ktossss 2015-03-21 05:05
taka prawda, mnie raz chcieli do linki przywiazac lancuchami bo mi duszno bylo z goraca na spray'u, i jeszcze palce poparzone z goracego ciroca, ale oni maja to gdzies,
2
jaak 2015-06-03 08:22
ktoos przyznaje ci racje. ja tez pracuje od 2 lat. moim zdaniem ludzie w porzadku,praca troszke monotonna, 12 godzinna ale pracujac over time wyplata nie jest zla. nie uwazam by ta praca byla ciezka. moze dla leniwych ludzi ,przerasta ich sily.
Nieznana 2015-06-25 14:46
W butelkach pracy nie ma. Chyba ze dla tych co chodZa i [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] liza
1
gość 2015-07-14 20:40
Nieznana przyznaję Ci racje.Overtimy tylko dla swoich oraz dla wchodzących w du.e.Lekka praca też po znajomości.
1
gość do mikrusa 2015-08-20 08:24
Witam.Popracujesz to sie przekonasz jaki tam jest bur..el.To trzeba zobaczyc bo co tu pisać.Dopóki jest praca to na overki sie załapiesz a gdy jest słabo z pracą to maja ludzi w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne]
2
super 2015-08-30 16:50
jak sie stoi na lince jako operator to mozna z nudow umrzec ijak sie sciemnia i nik nie reaguje to jest super
2
Polak 2015-09-14 13:03
Sami ludzie doprowadziliście do tego ze jest tam tak jak jest.Nikt nigdy nie odważył się powiedzieć prosto w oczy AGNIESZCE czy SYLWI że to nie tak że i one są tylko zwykłymi emigrantkami choć wydaje się im że złapały pana boga za nogi pamiętajcie że karta się kiedyś odwróci i za te świństwa los sam się zemści.Choć widziałem że niekiedy miały racje to niemożna tak traktować ludzi bo każdy może mieć gorszy dzień,wychodzi kultura osobista i poszanowanie dla innych ludzi, ciekawe jak kiedyś im się noga powinie co będzie kto wesprze ich choćby dobrym słowem.Był taki jeden as co myślał że w całym STOLZLE będzie pomiatał wszystkimi
4
nick 2015-09-19 21:24
no ma dobra opinie bo ta prawdziwa usuwaja bo kto by tam przyszedl pracowac sami by musieli stawac na linkach ludzi maja tam za nic dla nich tak jak powiedzial wajzor ludzi traktuje jak glowno ale glowno plynie do szamba .SZambo jest najgorsze Moze przeczytasz poprzednie opinie nic sie nie zminilo
1
nick 2015-09-20 18:27
Admin kasuje prawdziwe opinie i zostawia te najlepsze każdy kto tam pracował dobrze wie jak jest !
2
nick 2015-09-21 13:28
Macecz tam do pracy zawsze szukaja ponieważ jest wielka rotacja ludzi niektórzy po godzinie odchodzą. A admin kasuje prawdziwe komentarze a zostawia te najbardziej przychylne tej bandyckiej firmie.
2
nick 2015-09-27 16:21
nie radze tam isc do tego szamba. Wszedzie tylko nie tam wymagania jak cholera jak by zarabialo sie co najmniej 10F na godz a tu raptem 6.50.ktos powyzej dobrze napisal NEGATYWNA OPINIE ZARAZ USOWAJA
2
super 2015-10-24 08:59
to chba OPERATOR SLIWINGU O INICJALE K.M. pisal najwiekszy kabel trzeba na niego uwarzc PUPILEK MENADZER I NA TA NOWA MAGDE
3
dawny pracownik 2015-11-08 15:21
NIE POLECAM! Nawet jak mieszkacie na ulicy i pilnie potrzebujecie grosza odradzam tam pracy zostałem zwolniony za zgłoszenie szefostwu próby kradzieży przez jednego z pracowników na zmianie i jak mi podziękowano zwolnieniem.
4
LIPA 2015-12-12 01:29
NIE POLECAM NIKOMU TEJ PRACY...
2
Kamil_PL 2016-01-31 19:57
Osobiście nie polecam atmosfera straszna..., jako nowy pracownik zostałem przyjęty przez innych pracowników bardzo chłodno wręcz wrogo, byłem świadkiem jak nabijano się ze mnie oraz plotkowano (podejrzewam ze polska mentalność za granicą), 1 dnia dostałem tyle oper od Pani Agnieszki że aż głowa mała od innych pracowników również miałem wrażenie jakby krzykiem tam tylko załatwiano sprawy oczywiście byłem nowy,przestraszony 1 raz w UK i wgl.Podejrzewam ze zauważyli ze nowe mięsko to wiadomo co się z nim robi ;)Ogólnie wytrzymałem tam 1 dzień po czym odszedłem . 6.50 funta na godzine i praca po 12 h dużo wymagają , raz Ci coś pokaża po czym odchodzą i później pretensje jak coś żle robisz, a co do kradzieży niektórzy mówili że jakieś kradzieże niby się zdarzają ale czy jest to prawda nie wiem,za krótko tam pracowałem.
11
stary pracowik 2016-02-06 23:31
prawde piszesz co tam sie dzieje to nie chce sie wiezyc z tamtad trzeba uciekac nic sie nie liczy tylko ten piepszony target oni patrza jak zajechac ludzi zrobic swoje i wypiepszac do domu ,a jak padniesz to CIE za brame wyniosa
3
polaczek 2016-02-19 22:24
A to ciekawe,czyżby Pani Agniesza wielka kierownik udzielała pozytywnych opini? Buahaha śmiech na sali,nie pozdrawiam.
2
Zielona zabka 2016-03-23 17:21
Pani Agnieszka?na Pania trzeba miec wyglad i pieniadze.Zapomniala chyba jak wygladala jak tu przyjechala,a ze zleciala z wagi to rznie wielka ksiezniczke...zalosne tak jak cala ta firma i niektore lizusy w niej pracujace
3
hm 2016-05-19 19:12
Nie wiem tylko co mnie ma obchodzić wygląd Pani Agnieszki @Zielona zabka? Nic mi to nie daje a na pewno nie na temat pracy ;/
koka 2016-11-01 15:59
a pracowal ktos z was w cranswicku moze?
byly pracownik 2016-11-24 21:04
Jak wygląda obecnie sytuacja w normanton, knottlingley? są przyjęcia do pracy? Pani Agnieszka w Normanton jest?
Eldorado 2016-12-05 13:40
Syf, niska płaca, lipne bhp bo ważniejsza wydajność, ludzie kaszlali pare dni farba bo nie było czasu zmienić filtr do spraya, polaczki poganiacze i polska patologia nieznająca angielskiego, do tego robota nudna jak flaki z olejem, pranie mózgu a nie praca, tylko dla zdesperowanych bez języka
Polak 2016-12-17 14:38
Prawdziwy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] atmosfera straszna,głównie przez mentalność naszego narodu. Nie patrza na wykształcenie biora z marszu,duza rotacja. Polak polakowi wrogiem w każdym miejscu na świecie zastanawia mnie tylko fakt dlaczego tyle w naszych rodakach jest jadu za granica? Czy jest mi to ktoś w stanie odpowiedzieć? Czy to w niemczech czy to w UK nasi rodacy za granica jakby mogli to od razu by Cie zabili. W Polsce juz takiej cebuli nie ma jak za granica widziałem.
czerwone czapejro 2016-12-20 17:12
J a tam pracowałem 4 lata i bylo spoko,możesz przyjść pijany to normalnie robisz mimo ze każdy wie,du...py latwe same na kija sie pchają :)gdyby Sylwia wygladala jak kobieta a nie kolega to tez by zrobil ha ha ogólnie rozpierd....wieczorem na resorcie można przeresortowac majtki jakiejś poleczce co liczy na awans i lekka robotę ,pozdrawiam :)
czerwone czapejro 2016-12-20 17:28
Odnośnie języka polskiego w tej firmie-czyja to jest wina ze w Polsce system szkolnictwa uczy good morning i good night?czy każdy może sobie pozwolić na korepetycje angielskiego?no chyba nie...plus dla tych co chca pracowac nie znając języka i plus za to ze jest taka firma ktora daje możliwość pracy ludziom nie znających angielskiego,jezeli komuś nie odpowiada i bredzi a malo tego pewnie tam pracuje to weź sie kur....wa zastanów skoro jesteś pseudo anglikiem to po co robisz w YBS?polecam firmy gdzie pracują sami Anglicy Sigma,YPO ,teraz śmiejąc sie ze wszyscy mówią tam po polsku a ty niby znasz angielski idąc do takich firm będziesz rozmawial/la ale na przerwie w kiblu ze swoja stara bo nikogo nie zrozumiesz,czaicie?czy dalej nie
monikk 2017-02-25 11:58
Nie ma tam moze przyjęć?
Zostaw swoją opinię o Bottleworks - Normanton
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Bottleworks