brak logo

ASK Poland Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o ASK Poland Sp. z o.o.

fajna 2015-08-28 14:42:31
Witam czy ktoś dysponuje nr tel do Stefano ??? ten facet mnie tak kręci będę wdzięczna za każdą wiadomość na jego temat ...pozdrawiam
1
Koleżanka 2015-08-29 00:31:28
W PONIEDZIAŁEK KONTROLE NARKOTYKOWE, JEŚLI KTOKOLWIEK CHOĆBY TERAZ POSZALAŁ, NIECH WEŹMIE WOLNE!!!
5
mysia-pysia 2015-10-04 20:24:38
dziki to Ty chyba w innej firmie pracujesz ,wszystkie wiemy że Pani koordynator to jedna wielka pomyłka.Nie musisz mi polecać pracy na takim stanowisku ponieważ do tego trzeba odpowiednich kompetencji bo potem jest tak jak jest u nas.
Hala33 2015-10-30 23:43:41
Liderki masakra dyrektorka zadaje pytania z kosmosu niepolecam,,,,,,
1
:) 2015-11-07 20:59:59
mam numer do Stefano a co? :)
Kamil 2015-11-29 13:56:55
W ASK jest ciężka praca, a zarobki jak z trzeciego świata.

Ludzie(usunięte przez administratora) i obalają się w ASK, a do emerytury bardzo daleko.
Gur 2015-11-29 19:04:01
Skoro inzynierowi jakosci placa 2tys to nic dziwnego ze szukaja juz 3 raz. W takim razie ile zarabia sie tam na produkcji ...
Cyc 2015-12-01 15:28:20
Niedziela samo wynajęcie mieszkania w Bielsku kosztuje minimum 1000 zł. Chcesz utrzymać siebie, dziecko i żonę za drugi 1000 zł lub 1500 zł?

Za 2000-2500 zł NETTO to jest bieda i nędza, tym bardziej że nie ma perspektyw stałego zatrudnienia.
Krzysiek 2015-12-06 17:28:05
ja za Kierownika Produkcji mam 18 tys na rękę nie rozumie jak ktoś się edukuje i pracuje potem za dwa tys hehehehe
1
niko 2015-12-07 00:28:04
dlaczego panie z " wykonczeniowki" nie robia nocek tylko chodza sobie co drugi tydzien w sobote za 100% a panie z produkcji musza caly tydzien zasuwac na nockach za 40zl na reke? gdzie sprawiedliwosc?
Wykanczalka ludzi 2015-12-22 09:18:51
W Ask Poland jest wyzysk robotniczy jak w XIX wieku.

Dużo wymagają, a mało płacą.

Duże bezrobocie sprawia, że zarobki są niskie, normy wyśrubowane.

Duże bezrobocie sprawia, że ludzie podnoszą swoje kwalifikację i wykształcenie. Prawie nikt nie studiowałby przy niskim bezrobociu.

Duże bezrobocie sprawia, że pracodawca robi co chce z pracownikami.

W Ask Bielsko praca jest niepewna.
3
kolezanka 2015-12-29 09:53:15
to podaj jak masz bede wdzieczna chce sie z nim skontaktowac :)
Hun 2016-01-08 18:11:06
@dfh bedzie latwo sie dostac bo zarobki niskie to wezma jak leci.
Anna 2016-01-15 14:33:09
W ASK Poland robota jest na chwilę, a później do pola.

Co ja powiem dziecią jak do gara nie będzie co wrzucić, bo robota na chwilę?
Nikita 2016-01-19 00:21:01
A jak się mają sprawy z liderami z felmeca ? Co sądzicie o nich ?
Nikita 2016-01-19 00:22:09
A co sądzicie o liderach z felmeca? Dobrze zarządzają swoją linią ?
Nikita 2016-01-19 23:17:54
Nie ukrywam że w przyszłości chce starać się o stanowisko lidera na felmecu. Widzę brak profesjonalizmu i złą organizacje pracy wśród obecnych liderów z felmeca
Magda 2016-01-27 14:04:44
W ASK za najniższą krajową 1350 zł netto nie utrzymam rodziny.
New 2016-02-12 23:50:28
Powiedzcie mając padaczkę jest szansa na przyjęcie?
huhu 2016-02-22 10:56:24
dlatego nie robia nocek bo nie ma takiej potrzeby bo to co produkcja zrobi w 2dni one to wyrobia w jeden
1
obecny 2016-02-24 09:49:29
@huhu o czym ty piszesz ??? kto nie robi nocek i wyrabia normę dwudniową produkcji w jeden dzień ??.
hahaha 2016-03-09 23:35:14
gdyby każdy pracował w tym dziale na którym się zna , to nie robili by glosników!! Ja gdyby mnie wolami do bióra ciągli to bym nie poszła . Nie potrafiła bym poniżyć koleżanek dla paru groszy więcej. Wolała bym mieć najniższą krajową . Są ludzie i parapety ., dla paru złotych rodzine by zjedli. Zaraz napiszecie o wykszt. Ja mam policealne i zapieprzam na produkcji i da się rodzinę utrzymać. A nie przyjdzie śpik po podst, i twierdzi ze wszystko się da i norme podniesie. Niech stanie na prod czy na pakowaniu to się zesra
1
hehe 2016-03-15 22:18:57
3200-i wiecej to standard tyle ze nie dla amatorów...
Żabcia 2016-03-22 00:10:14
hahaha...na produkcji każdy może pracować nawet po przedszkolu, taka jest prawda.

Przeraża mnie fakt, iż spora część osób w biurach na w jakości to są osoby bez wykształcenia... i to jest kabaret. a osoby ze studiami robią na produkcji....tak jest tylko w ask. awansują buraków którzy nie mają żadnych kompetencji a sa awansowani przez to że liżą d..ę ....
7
hahaha 2016-03-22 23:58:29
na produkcji może pracować każdy , ale nie każdy się nadaje. Jest tyle firm na podbeskidziu a jednak ludzie trzymają się w ask . Nie trzeba lizać tylka żeby awansować. Wystarczy trochę samozaparcia i wiary w siebie a nie tak jak niektóre panie siedzą naście lat na jednym stanowisku i nie chcą się ruszyć . A potem się takie o lizaniu du** wypowiadają .
lolita 2016-03-23 00:32:18
Żabcia przemawia przez Ciebie agresja. Zawsze możesz pracę zmienić. Natomiast muszę się zgodzić, że masz rację odnośnie niektórych pracowników techniczno- administracyjnych.....Osoby bez wykształcenia siedzą w biurach a grono osób z dużymi kompetencjami pracuje na linii.... Zadko się zdarza w firmach żeby taki stan miał miejsce... no cóż to tylko ASK ....i mamy owoce braku kompetencji pracowników biurowych....w postaci złego zarządzania i dezorganizacji. Przykład "szefowej wydziału " ... Pozdrawiam. Myszka z manuala :*
niegrzeczna mama 2016-04-04 21:00:54
Max....Chyba Bóg Cię opuścił....
Księżniczka Paczi 2016-04-09 22:01:37
hahahahaha..... tak, oczywiście.... oferty są super ..:) Tylko, że podobno kolejny lider się zwalnia z felmeca. Osoby się zwalniają, liderzy i ekspedytorzy... Takie są wspaniałe warunki pracy :) Desperaci już każdego zatrudniają na lidera, bo nikt nie chce pracować :)Za chwile będą uchodźców przyjmować :)
3
. 2016-04-11 11:45:48
Czwarty lider w ciągu dwóch miesięcy (dwóch starych - kasa i dwóch nowych - wyższe wykształcenie techniczne do zamiatania i dolania kleju? Śmiech na sali). To chyba o czymś świadczy?

Ale Pani N. dalej będzie twierdzić, że ludzie walą drzwiami i oknami do firmy, a nasz włoski przyjaciel nie wyrobi normy finansowej po zmianie warty :(

Zastanawia mnie tylko, czemu pani A nie została liderem, skoro zawsze twierdziła, że tego chce. Za dużo roboty przeraziło?
1
nikt 2016-04-27 09:22:48
przyszedł nowy lider ciekawe na ile liczy i jak długo zostanie po pierwszej wypłacie o ile się nie mylę to jest na linii nr.3 fiat-mercedes
3
nikt 2016-04-27 09:39:05
dawać opinie co o nim sądzicie utrzyma się czy nie?
Anita 2016-06-03 19:43:17
Jeśli są wśród naszych pracowników produkcyjnych osoby ze znajomością języków obcych to serdecznie zapraszam.Wykształcenie nie ma tu znaczenia. Każdorazowo kiedy rekrutujemy pracowników pierwszeństwo dajemy osobom z naszej organizacji.Wystarczy tylko zgłosić się.
3
ask 2016-06-09 19:04:23
3000 dobry żart
1
ask 2016-06-09 19:07:40
da radę
1
ask 2016-06-09 19:13:43
nie wypowiadaj się o liderach skoro nie masz pojęcia jakie są ich obowiązki
1
xxl 2016-07-15 18:05:44
to samo piszesz na forum o ISS Wawrzaszek
3
nikt 2016-07-31 20:16:18
żart
ask 2016-08-02 18:53:37
Każdy myśli że bycie LIDEREM to fajna fucha.....ale nikt nie wiem za co są odpowiedzialne te osoby:JAKOŚĆ I ILOŚĆ...Ciągłe zjeby od szefa za reklamacje,za nie wyrobioną normę,za porządek itp.
Ciągle zmieniają się liderzy bo mało kto jest odporny na taki stres:(
Szukają nowych liderów wiec zapraszam w nasze szeregi wszystkich chętnych a przede wszystkim tych co myślą że my Liderzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robimy...
xxx 2016-08-07 03:59:26
Monika ma najlepsze głembokości i parcie na kariere, w końcu młoda i jebliwa.
lolo 2016-08-27 23:41:38
ha,ha,ha a to dobre
zibi 2016-08-27 23:54:04
Liderki no spoko oprucz jednej której się wydaje że wszystkie rozumy pozjadała i ma ludzi za śmieci szkoda tylko że Z.N. tego nie wdzi albo nie chce widzieć a ludzie zwalniają się przez tą jedną karierowiczke
1
Zxc 2016-08-29 10:01:43
Ktora monika?
Katarzyna Waluś-Śląska Kobieta 2016-09-01 20:35:57
Bardzo proszę mieć Większy szacunek do słowa WARTO!..dobrze...
xxx 2016-09-01 22:34:02
Z Łodygowic
bajdur 2016-09-11 12:08:14
wtedy zamkna jak ty za nich bedziesz zatrudniach tych pracownikow i odprowadzal podatki do najwiekszego krajowego zlodzieja - rządu.
inż 2016-09-11 12:20:51
a kto głupi chce wynajmowac za 1000 zł??
za takie pieniądze opłacasz kredyt kupionego mieszkania i zostaja na opłaty...
Ludzie myślą takimi kategoriami i potem BIEDA I NĘDZA...
@ 2016-09-14 10:28:04
Najniższą krajową dostajesz na okresie próbnym ot co... Fakt mało ale potem jak dostajesz normalną umowę to i zarobki się zmieniają i dostajesz więcej plus premię, wiedziałaś?
mysz 2016-10-03 09:12:03
Kolejna nowość w ASK BB to kamerki na wszystkich stanowiskach , niby skierowane na maszyny a każdy widzi jaka jest rzeczywistość .... coś z tym można zrobić ?to chore przecież
Kamil 2016-10-03 09:20:21
@mysz powiem ci szczerze, że dla mnie nie ma w tym nic wybitnie dziwnego. Monitoring sam w sobie jak dla mnie służy nie tylko kontroli ale i samemu bezpieczeństwu pracownikow... Jeśli ktoś w pracy nie chce za bardzo się narobić to narzeka...
Pracownicy ASK POLAND 2016-11-08 18:29:28
Chcielibyśmy uświadomić wszystkich anonimowych, mocno zaangażowanych w negatywne i bezpodstawne obrażanie innych, że NIE SĄ JUŻ ANONIMOWI !!!
Podawanie imion oraz nazwisk jest karalne.

Zgodnie z Art. 216. § 2. Kodeksu Karnego. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Z osobami, które umieściły negatywne i obraźliwe wpisy będą przeprowadzone rozmowy i wyciągnięte konsekwencje.


10
Zostaw swoją opinię o ASK Poland Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASK Poland Sp. z o.o.