brak logo

ASK Poland Sp. z o.o.

Bielsko-Biała

Opinie o ASK Poland Sp. z o.o.

lolita 2016-03-23 00:32
Żabcia przemawia przez Ciebie agresja. Zawsze możesz pracę zmienić. Natomiast muszę się zgodzić, że masz rację odnośnie niektórych pracowników techniczno- administracyjnych.....Osoby bez wykształcenia siedzą w biurach a grono osób z dużymi kompetencjami pracuje na linii.... Zadko się zdarza w firmach żeby taki stan miał miejsce... no cóż to tylko ASK ....i mamy owoce braku kompetencji pracowników biurowych....w postaci złego zarządzania i dezorganizacji. Przykład "szefowej wydziału " ... Pozdrawiam. Myszka z manuala :*
niegrzeczna mama 2016-04-04 21:00
Max....Chyba Bóg Cię opuścił....
Księżniczka Paczi 2016-04-09 22:01
hahahahaha..... tak, oczywiście.... oferty są super ..:) Tylko, że podobno kolejny lider się zwalnia z felmeca. Osoby się zwalniają, liderzy i ekspedytorzy... Takie są wspaniałe warunki pracy :) Desperaci już każdego zatrudniają na lidera, bo nikt nie chce pracować :)Za chwile będą uchodźców przyjmować :)
4
. 2016-04-11 11:45
Czwarty lider w ciągu dwóch miesięcy (dwóch starych - kasa i dwóch nowych - wyższe wykształcenie techniczne do zamiatania i dolania kleju? Śmiech na sali). To chyba o czymś świadczy?

Ale Pani N. dalej będzie twierdzić, że ludzie walą drzwiami i oknami do firmy, a nasz włoski przyjaciel nie wyrobi normy finansowej po zmianie warty :(

Zastanawia mnie tylko, czemu pani A nie została liderem, skoro zawsze twierdziła, że tego chce. Za dużo roboty przeraziło?
1
nikt 2016-04-27 09:22
przyszedł nowy lider ciekawe na ile liczy i jak długo zostanie po pierwszej wypłacie o ile się nie mylę to jest na linii nr.3 fiat-mercedes
3
nikt 2016-04-27 09:39
dawać opinie co o nim sądzicie utrzyma się czy nie?
Anita 2016-06-03 19:43
Jeśli są wśród naszych pracowników produkcyjnych osoby ze znajomością języków obcych to serdecznie zapraszam.Wykształcenie nie ma tu znaczenia. Każdorazowo kiedy rekrutujemy pracowników pierwszeństwo dajemy osobom z naszej organizacji.Wystarczy tylko zgłosić się.
3
ask 2016-06-09 19:04
3000 dobry żart
1
ask 2016-06-09 19:07
da radę
1
ask 2016-06-09 19:13
nie wypowiadaj się o liderach skoro nie masz pojęcia jakie są ich obowiązki
1
xxl 2016-07-15 18:05
to samo piszesz na forum o ISS Wawrzaszek
4
nikt 2016-07-31 20:16
żart
ask 2016-08-02 18:53
Każdy myśli że bycie LIDEREM to fajna fucha.....ale nikt nie wiem za co są odpowiedzialne te osoby:JAKOŚĆ I ILOŚĆ...Ciągłe zjeby od szefa za reklamacje,za nie wyrobioną normę,za porządek itp.
Ciągle zmieniają się liderzy bo mało kto jest odporny na taki stres:(
Szukają nowych liderów wiec zapraszam w nasze szeregi wszystkich chętnych a przede wszystkim tych co myślą że my Liderzy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] robimy...
xxx 2016-08-07 03:59
Monika ma najlepsze głembokości i parcie na kariere, w końcu młoda i jebliwa.
lolo 2016-08-27 23:41
ha,ha,ha a to dobre
zibi 2016-08-27 23:54
Liderki no spoko oprucz jednej której się wydaje że wszystkie rozumy pozjadała i ma ludzi za śmieci szkoda tylko że Z.N. tego nie wdzi albo nie chce widzieć a ludzie zwalniają się przez tą jedną karierowiczke
2
Zxc 2016-08-29 10:01
Ktora monika?
Katarzyna Waluś-Śląska Kobieta 2016-09-01 20:35
Bardzo proszę mieć Większy szacunek do słowa WARTO!..dobrze...
xxx 2016-09-01 22:34
Z Łodygowic
bajdur 2016-09-11 12:08
wtedy zamkna jak ty za nich bedziesz zatrudniach tych pracownikow i odprowadzal podatki do najwiekszego krajowego zlodzieja - rządu.
inż 2016-09-11 12:20
a kto głupi chce wynajmowac za 1000 zł??
za takie pieniądze opłacasz kredyt kupionego mieszkania i zostaja na opłaty...
Ludzie myślą takimi kategoriami i potem BIEDA I NĘDZA...
@ 2016-09-14 10:28
Najniższą krajową dostajesz na okresie próbnym ot co... Fakt mało ale potem jak dostajesz normalną umowę to i zarobki się zmieniają i dostajesz więcej plus premię, wiedziałaś?
mysz 2016-10-03 09:12
Kolejna nowość w ASK BB to kamerki na wszystkich stanowiskach , niby skierowane na maszyny a każdy widzi jaka jest rzeczywistość .... coś z tym można zrobić ?to chore przecież
Kamil 2016-10-03 09:20
@mysz powiem ci szczerze, że dla mnie nie ma w tym nic wybitnie dziwnego. Monitoring sam w sobie jak dla mnie służy nie tylko kontroli ale i samemu bezpieczeństwu pracownikow... Jeśli ktoś w pracy nie chce za bardzo się narobić to narzeka...
Pracownicy ASK POLAND 2016-11-08 18:29
Chcielibyśmy uświadomić wszystkich anonimowych, mocno zaangażowanych w negatywne i bezpodstawne obrażanie innych, że NIE SĄ JUŻ ANONIMOWI !!!
Podawanie imion oraz nazwisk jest karalne.

Zgodnie z Art. 216. § 2. Kodeksu Karnego. Kto znieważa inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.

Z osobami, które umieściły negatywne i obraźliwe wpisy będą przeprowadzone rozmowy i wyciągnięte konsekwencje.


14
Ciasna 2017-02-03 22:08
Tak na marginesie... W sieci nie ma ludzi anonimowych więc tu nikt nie odkrył ameryki....:) A to że ktoś ma głębokie gardło czy ciasną małą.. to chyba nic złego... raczej dobrze.. W końcu włosi takie kobiety lubią .... panie z administracji to doskonale wiedzą..:)
2
Robi 2017-02-03 22:13
Kasiu Waluś..... I tak się robi karierę... przez lizanie ...;) oj... :) oj...:) :)
lalalala 2017-02-03 22:19
Byłam liderem... I co mogę powiedzieć..żaden stres... za nic tak naprawdę nie jest się odpowiedzialnym jeśli się ma dobrą ekipę... problem w tym że trzeba biegać za marne pieniądze ..2100 zł na rękę... kabaret...:)
tyle lider zarania...i temu się osoby zwalniają.. nie przez stres bo nie ma się czym stresować... tylko za tą kasę...
NAIWNY 2017-02-24 10:25
Jeżeli się ktoś wybiera do" pracy" w ASK Poland Sp. z o. o. to lepiej zastanowić się w obecnej chwili 1000 razy niż wejść w to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] które może nie robią włosi ale Polskie kierownictwo w tej firmie. W tej firmie najwięcej do powiedzenia chcą mieć Liderzy a potem nad nimi jest z paru kierowników mniej lub więcej świadomych co który z pracowników ma do pracy, a prac od tego co na jest na ogłoszeniu rekrutacyjnym przybywa przy najniższej średniej krajowej. Nawet teraz gdy dosyć masowo ludzie się zwalniają potrafią straszyć nie upomnienie lub rozmową ale od razu naganami chcąc zastraszyć resztę niewolników.
1
Hanna 2017-03-01 13:18
Odbył już ktoś rozmowę kwalifikacyjną do ASK Poland Sp. z o.o.? Jak wrażenia?
ask 2017-03-01 15:33
Jeśli lider nie ma stresującej pracy to nie masz pojęcia o jego obowiazkach widocznie nie sprawdziłaś się w tej roli i temu piszesz takie głupstwa. Faktem jest że liderzy kiepsko zarabiają
Hanna 2017-03-02 10:04
A dla zainteresowanych firma właśnie poszukuje Samodzielnego Specjalisty ds. Rachunkowości i Podatków :)
Ksiegowy 2017-03-10 13:22
Czy wiadomo czemu szukają kogoś na stanowisko Specjalisty ds. Rachunkowosci i podatków. Zwolnili kogoś czy sam się zwolnił. Czekam na info bo nie wiem czy warto próbować i o jeśli ktoś wie na jakie wynagrodzenie można liczyć na tym stanowisku
Hanna 2017-03-10 13:37
@Ksiegowy niestety nie mam takich informacji. Może ktoś pomoże?
Ksiegowy 2017-03-10 14:01
A pracujesz tam? Jeśli tak czy jesteś zadowolona z pracy. Wiem ze nie ma pracy idealnej i w każdej zawsze coś jest nie tak ale czy ludzie w administracji są ok i czy można z nimi normalnie pracować.
Hanna 2017-03-10 14:51
@Ksiegowy nie pracuję, dlatego nie mam żadnych informacji na temat atmosfery w miejscu zatrudnienia.
regy 2017-03-14 12:34
Ile zarabia ekspedytor materiałów w szk?
Krzysztof 2017-03-16 08:27
JEST TU KTOŚ? Ile się w ask naprawdę zarabia bo wczoraj jak usłyszałem od pani kadrowej 2300 brutto to smiechlem :D
ask 2017-03-16 09:24
Brutto to nie netto
Hanna 2017-03-16 10:04
@Krzysztof, byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej?
Camildibho10 2017-03-23 21:35
Cześć powiedz cie mi ile teraz można zarobi o czy to prawda ze przenoszą zakład do rybarzowic lub otwierają drugi zakład. Tak gdzie jest Woobotech
Max 2017-04-05 16:07
A magazyn i wózki widłowe?
Xyz 2017-04-09 20:44
Poszukuje nowej pracy. Proszę o szczere opinie. Warto tam pracować? Jakie zarobki? Praca jest ciężka?
Hanna 2017-04-10 10:31
@Xyz, jakie stanowisko Cię interesuje?
Xyz 2017-04-10 17:06
Byłam już na rozmowie. Raczej jako pracownik produkcji.
Hanna 2017-04-11 11:05
@Xyz, możesz w takim razie powiedzieć więcej na temat przebiegu rekrutacji? Jakie pytania usłyszałaś na rozmowie kwalifikacyjnej?
Xyz 2017-04-11 16:56
Proszę o odpowiedź na wcześniej zadane pytania. A rozmowa jak każda inna.
Plmanio 2017-04-11 19:52
Ja wlasnie tez bylam na rozmowie dzis i nie wiem co o tym myslec. Kurcze ciezko powiedziec. Troche sie obawiam tak isc, no nie wiem
Obecny 2017-04-25 08:54
pracownik produkcji zarabia około 1850/1900zł na rękę w zależności od miesiąca bo płaca miesięczna,ekspedytor zarobi około 2100/2300zł na rękę magazynier zarobi około 1700/1800zł na rękę , reszta działów niemam pojęcia ile zarabiają, ale jak dla kobiet praca siedząca nie wymagająca siły fizycznej to polecam natomiast ekspedytor i magazynier to już do zastanowienia chyba Że ktoś niema środków do życia to pójdzie na chwile
ja 2017-04-27 10:50
Pani Sara z działu kadr to bardzo miła i kompetentna osoba
Zostaw swoją opinię o ASK Poland Sp. z o.o. - Bielsko-Biała
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ASK Poland Sp. z o.o.