brak logo

Link4

Warszawa

Opinie o Link4

kandydat 2013-02-05 11:44:48
pracownik2 - 2013-02-04 19:34:45

a może te Panie już podczas rozmowy kwalifikacyjnej uznały, że się do niczego nie nadsjesz, jak widać jako recepcjonista też byś się nie sprawdził:) a może poszukaj sobie pracy gdzieś w ZOO, może przy opiece nad gorylami, poziom intelektualny podobny.

Pracowniku2, nie zrozumiałeś, co chciałem powiedzieć, ale nie będę ci tego tłumaczył, bo tak tak, jakby rozmawiać ze świnią o gwiazdach. Parafrazując twój język, pieprzysz tak, że nawet nie będę tego komentował. A propos opieki na gorylami, to z twoimi krewniakami nie chcę pracować. Trzeba zachować pewien poziom.
kandydat 2013-02-05 12:04:52
Ania - 2013-02-04 19:26:55

wiesz jestem trochę zaskoczona, pracuję w kancelari prawnej jako recepcjonista i czuję się urażona, bo jednym z wymaganych elementów mojej pracy to być miłym, uśmiechniętym i uprzejmym dla gościa, dlaczego uznałeś to za złe? Szukam w tej chwili lepiej płatnej posady, więc bedę zobowiązan za więcej szczegółów jak to się udowadnia kandydatowi, że nic nie umie? kiedyś chciałam się przekwalifikować i niestety nie potrafiłam robić wszystkich rzeczy których wymagano na nowym stanowisku, i choć było to przykre, to nie uważam by mnie obrażało, to że ktoś mi prosto w twarz mówi, że czegoś nie umiem, nie mam doświadczenia i że szukają kogoś innego.
Niepotrzebnie poczułaś się urażona, bo to nie było do ciebie. Chodziło mi o sam sposób przeprowadzania rekrutacji i jego standardy w tym konkretnym przypadku, chociaż jest to bardziej powszechne w naszym kraju. Opisałem rzeczywistość a mój komentarz spotkał się z krytyką, więc odniosłem zamierzony skutek. W odpowiedzi na twoje pytanie odnośnie umiejętności, to ci nie odpowiem, bo nie wiem co umiesz. To chyba logiczne, prawda? Pamiętaj również o tym, że uśmiech jako taki, nie jest zły, natomiast ważne jest to, jak się uśmiechasz. Jeżeli znowu poczułaś się urażona, to czekam na odpowiedź. Ale najpierw zastanów się, czy nie jesteś trochę przewrażliwiona na swoim punkcie.
michal 2013-02-26 05:02:02
zgadzam sie, ja tez bylem na rozmowie i pelen profesjonalizm. zaskoczony bylem cieplym przyjeciem i nie traktowaniem z gory.
** 2013-02-28 15:41:15
Zespół Link4 - 2012-11-09 11:33:25

Chcemy przy okazji dodać, ze Link4 jako pierwsza firma ubezpieczeniowa w Polsce, została laureatem programu Inwestor w Kapitał Ludzki, który już od dwunastu lat wyróżnia przedsiębiorstwa prowadzące politykę kadrową na najwyższym poziomie.



Tytuł Inwestor w Kapitał Ludzki jest szczególnie cenny ponieważ opiera się, z jednej strony, o analizę polityki personalnej, której dokonali zewnętrzni eksperci, z drugiej zaś, w ocenie brane były pod uwagę wyniki anonimowej ankiety przeprowadzonej wśród pracowników LINK4.



Pozdrawiamy

Zespół Link4.

Oczywiscie, tylko dodajmy, jak pracownicy byli "zachecani", zeby bardzo dobrze wypełnic te ankiete. Cos za cos, my Tobie szkolenie, tylko masz dobrze wypełnic..
Fizyk 2013-04-25 16:33:09
Rekrutowały mnie trzy osoby, kierownik zespołu, analityk z zespołu w którym miałbym pracować i Pani z HR.

Rozmowy przeprowadzone profesjonalnie i z pełnym poszanowaniem wiedzy i umiejętności drugiego człowieka. Zero pogardy.

Czekam na wynik rekrutacji.
1
były pracownik 2013-05-20 11:31:54
jak zaczniesz pracę, to zmieni się Twoje nastawienie !!
obiektywny 2013-09-26 13:31:04
a do mnie dzis zadzwonila Pani z rerutacji zapraszajac mnie na rozmowe, dało sie slyszec typowy "usmiech w glosie", pełna kultura i profesjonalizm, ide na rozmowe z super nastawieniem, z tego co widze ze duzo ludzi broni firmy a to jest bardzo dobry znak, ze w tej firmie jest dobrze ;)
Domi 2013-11-08 10:19:47
Ja pracuę tam już ponad rok i jestem zmęczona tą firmą , trzeba siedzieć nadgodziny aby zrobić plany , które oczywiście nie zwrócą ci . Szukam już nowej pracy bo ta mnie męczy , grupę mam nudną i nie uprzejmą , a zastępca mojej kierowniczki to burak.
ryjkoo 2013-11-13 22:29:02
Na jakie adres email wysłać CV do Link4?
Przeszukałam dziś ich stronę dogłębnie i nic nie znalazłam. Nawet w Googe.
Wiem że używają teraz eRecruitera, ale może jest jakiś ogólny adres?
Bo email do samej szefowej HR to chyba lekka przesada. Czy nie?
link4 2013-11-24 19:37:55
negatywy: praca po godzinach za którą nie płaci pracodawca, przełożony to zawsze ktoś "lepszy" - nie próbuj się z nim nie zgodzić, pracodawca pisze o możliwości rozwoju ale w moim dziale nie było żadnego szkolenia w 2013!!, kadra menedżerska moim zdaniem z przypadku - ludzie bez umiejętności do zarządzania ludźmi, pracodawca roku? - osobiście widziałem jak HR weryfikuje czy wszyscy uzupełnili ankietę do konkursu i czy z dobrym wynikiem:-), pozytywy: ludzie z którymi pracujesz, kawa i herbata w kuchni, przyjemne biuro,
1
Realista 2013-12-22 16:22:41
Witajcie
Pracuje w tej firmie już jakiś czas i nie narzekam. Pensje w terminie, premie do wyrobienia. Jest socjal na niezłym poziomie, firma stara się dbać o pracownika. W grupie, przynajmniej mojej atmosfera super ludzie pomocni. Może ta podstawa pensji mogła by być nieco większa, ale patrząc na obecna koniunkturę na rynku pracy i to co dzieje się w innych firmach to naprawdę polecam każdemu.
Realista
8
pracownik 2014-02-07 19:11:22
Za godzinę pracy 4zł brutto-podstawa!!! Za wszelką cenę dążą byś nie zrobił/a planu sprzedażowego, a wtedy zgodnie z umową 50% prowizji wpływa ci na konto. Za takie pieniądze nie da się wyżyć. Robią z ciebie (usunięte przez administratora)za głodową pensje ok 1200 zł gdy nie zrobisz planu sprzedażowego. Za zwyczaj nowi pracownicy nie robią go przez 3 miesiące. Większość ludzi w tym czasie odchodzi. Później jak juz przetrwasz i wydasz wszystkie oszczędności powinno się udać i zarobisz 1800-2000 zł, by później znowu nie zrobić planu i znowu 1200 zł. Realizacja planu jest jak loteria. Jak tu przeżyć w Warszawie za takie pieniądze. Gdy zachorujesz np na tydzien to nie obniżą ci planu sprzedażowego, czyli równoznaczne jest z tym, że znowu nie zrobisz planu(czyli znowu 1200 zł na rękę). I siedzimy chorzy biedni by zrobić ten plan i zarażamy innych. Odradzam. W biedronce lepiej zarobisz. Hasło reklamowe powinno brzmieć: (usunięte przez administratora) (usunięte przez administratora)Tzw. koordynatorzy już dawno nie powinni tam pracować. (usunięte przez administratora) Wstyd przed klientami (bo to słyszą) i ból głowy za każdym razem gdy stamtąd wychodzę. Mam nadzieje, że już nie długo bo zacząłem szukać pracy przeglądając na oczy.
Ludzie w większości ok do pogadania, ale tak naprawdę to szczury w gonitwie za kasą. Wiadomo i jest i garstka tych wporządku tych do tańca i do różańca:)
2
Ekspert LINK4 2014-02-10 15:50:21
Szanowni Państwo,

Wszelkie opinie są dla nas ważne, jesteśmy za nie wdzięczni i bierzemy je pod uwagę.

Chcielibyśmy jednak krótko sprostować informacje z wypowiedzi osoby o nicku "pracownik". Wspomnianego zapisu o 50 proc. nie ma w naszych umowach z pracownikami. W grudniu i styczniu większość naszych pracowników Call Center zrealizowała plany. Pracownicy mają tez dużo różnych możliwości powiększania swojego wynagrodzenia poprzez udział w konkursach i systemach motywacyjnych.
Link4 został uznany w zeszłym roku za najlepszego pracodawcę w Polsce wśród dużych firm w konkursie AON Hewitt. Konkurs był oparty na badaniu zaangażowania pracowników.

Pozdrawiam,

Ekspert Link4
5
Kardas 2014-02-25 06:53:13
Najgorsze w pracy w Link4 jest brak możliwości jakiegokolwiek awansu gdyż większość stanowisk/wakatow rozgrywa się pod stołem a do szerszej publiczności docierają tylko ochlapy. Poza tym przez ostatni rok wiele się zmieniło, niestety na gorsze i tak jak napisał ktoś z góry, lepiej siedzieć cicho bo kierownicy na cc, mimo mikrej już wiedzy i przeciętnych umiejętności menedżerskich nie znoszą tego jak ktoś ma swoje zdanie.
Poza tym Link4 idzie na sprzedaż.
OSZUŚCI !!!! 2014-03-08 22:03:45
Szkoda z tytułu AC auto z 2007r wartość około 23 tyś drzwi przednie tylnie i tylny błotnik, nigdy nie lakierowane i nie uszkodzone, szary metalic, wycena Link 4 za 3 elementy 602 zł brutto !!! Wyobrażacie sobie ? Szczęka opadła mi na stopy. Oczywiście polisę mam w opcji bez udziału własnego i bez amortyzacji, franszyzy redukcyjnej w wysokości 1000zł też akurat nie potrącili ale kosztowało mnie to 10 dni rozmów telefonicznych z 5 różnymi osobami, które udzielały sprzecznych, wręcz wzajemnie się wykluczających informacji. Obietnice terminów, nie dotrzymanych rzecz jasna, obietnice przesłania maila z udzieloną wcześniej informacją telefoniczną. Dostałem jak się dwa razy upomniałem ale o odwrotnej treści tzn na moją niekorzyść. Po kilku telefonach przedyktowaniu 15 razy moich danych i wytłumaczeniu od nowa o co chodzi w mojej sprawie dostałem maila z informacją która potwierdzała ustalenia telefoniczne.
Wracając jednak do wypłaty 602 zł brutto, kalkulacja w systemie Audatex, która zawiera jedynie wartość materiału a pole robocizna w ogóle nie istnieje, gdy zwróciłem im na to uwagę, konsultant powiedział że jest dobrze wszystko i że w tej kwocie 602 zł jest robocizna i materiał. To przecież wierutna bzdura bo w kalkulacji te dwie zmienne występują oddzielnie, w każdej innej kalkulacji na podstawie tego systemu mam je wyszczególnione.
Odwołałem się ale oczywiście dostanę odp(usunięte przez administratora) ODRADZAM TYCH ....................... miałem u nich ubezpieczone 3 auta tak więc trochę przeszedłem i nie starczy tu miejsca na opisanie wszystkich sytuacji. Ta jest akurat szczególna. Nie dajcie sie skusić poczytajcie fora, poczytajcie też fora pracowników co tam się kurka wodna dzieje to ludzie pojęcie przechodzi.
Są niesłowni, nieterminowi, wprowadzają klienta w błąd, zaniżają stawki, robią wyceny na zamiennikach ( generykach ) .
Pamiętajcie że druga szkoda w roku polisowym skutkuje franszyzą redukcyjną w wysokości 1000zł czyli od wyliczonego odszkodowania odejmą wam 1000 zł !
Nie dajcie sobie wcisnąć opcji kosztorysowej tzn gotówkowej w przypadku odszkodowania, nigdy wam nic nie zostanie z tego odszkodowania po naprawie ponieważ w ogóle wam na nia nie starczy !!!
(usunięte przez administratora) Przeczytajcie dobrze ogólne warunki ubezpieczenia, jednak nawet wtedy macie tylko 50% szans na udowodnienie im swoich racji. Potrwa to kilkanaście dni za nim udowodnisz swoje racje, będą się wypierać mimo, iż we własnym regulaminie mają zapis świadczący o twojej racji. Będą czekali aż odpuścisz, powtarzali nieprzerwanie bzdurne formuły, zrobią co mogą żeby cie zniechęcić i zamotać ;) Mówię wam katastrofa, ale ja im bal wyprawię na tego Postępu, koniec telefonowania... ;)(usunięte przez administratora)
Sid 2014-03-17 15:12:19
Praca w LINK4 i moje wspomnienia z nia to najgorszy miesiąc pracy. OBÓZ PRACY !! Pan "kierownik CC" mały donosiciel i szczurek. Mam nadzieje, że kiedyś wszystko co robi swoim podwładnym wróci do niego ze zdwojoną siłą !!!! Płaca 1400 zł za miesiąc śmiechu warte, a po jakiś dodatkowych pieniądzach zapomnij bo Pan zasrany "Kierownik" tak Cię oceni, że dostaniesz ZERO !!!!Mam nadzieję, że choć raz to przeczyta!!
nieśmiały stanisław 2014-03-22 14:58:48
Internet rządzi się własnymi prawami anonimowych znawców, więc opiszę, jak tu jest naprawdę...
Wynagrodzenie?- Zależy który dział, chociaż wszędzie dobrze gdzie nas nie ma... Pracując na etacie na sprzedaży zarabiam średnio 3500zł na rękę, najwięcej można z 5-6 tyś miesięcznie zarabiać. Wiadomo jak nie zrobisz planu to zarobisz śmieszne pieniądze, ale jak ktoś nie robi przynajmniej 100% planu, to albo się nie stara, albo nie ma umiejętności...Ja nie zrobiłem planu tylko wtedy jak byłem ponad połowę miesiąca na chorobowym.
Atmosfera jest OK, ktoś napisał, że przełożeni budują swój autorytet? A co ma robić twój przełożony? To rolą menadżera jest udzielić Ci rad i wskazówek(ze strony firmy), a nie Twoją rolą przekazać mu, w jaki sposób "powinno się to robić" np. sprzedawać polisy... Nawet jeśli wiesz jak to robić i rozwijasz swoją perswazje, manipulacje, sprzedaż, w kontaktach międzyludzkich, jak np. ja to robię ... to dalej Link4 płaci mi od sprzedanej polisy, a nie za to, że mam rację, albo wytłumaczysz swojemu menadżerowi jak powinno się to robić.
Specyfika pracy?-- Bardzo intensywna, zależna od losowości,... Trudna, ale uczciwe wynagrodzenie. Plany sprzedażowe w 100% osiągalne.
Możliwość awansu?-- jest, tyle, że na te lepsze stanowiska nikła.
Po znajomości?-- Niestety takie realia, jak w każdej firmie tak i w Link4, bez znajomości pozostaje tylko ciężka praca, ze znajomościami można pracować na luzie, wiedząc, że "ktoś załatwi".
5
Ekspert LINK4 2014-04-11 12:24:57
Przykro nam Sid, że nie byłeś zadowolony z pracy u nas. Systematycznie badamy zadowolenie pracowników. W minionym roku zostaliśmy uznani przez Aon Hewitt za najlepszego pracodawcę wśród dużych firm w Polsce, a następnie w Europie Środkowej i Wschodniej. Zatrudniamy ponad 500 osób i wszystkie sygnały od naszych pracowników - byłych oraz obecnych - są dla nas bardzo ważne i bierzemy je pod uwagę. Dziękujemy za sygnał od Ciebie i jeśli masz życzenie, napisz do nas bezpośrednio - kontakt: praca@link.pl

Pozdrawiam,

Ekspert LINK4
SID 2014-04-16 14:50:48
Guzik z pętelką, że bierzecie pod uwagę !! Nadal w Call Center trzeba sie pytać bądź czekać w kolejce, żeby iść siku a broń Cie Panie Boże odejsc i iść po wodę. Pan cudowny Kierownik (p. Daniel, który tylko czeka, żeby na kogoś donieść) jeśli kogoś nie lubi to mu obcina ocenę a tym samym brak szansy na premię !! Z resztą co tu pisać nawet najgorszemu wrogowi nie poleciłabym tam pracy a tym bardziej ubezpieczenia !!!

Pozdrawiam

Ekspert od pracy w Link 4 :D:D
1
Ewelina 2014-04-17 17:47:52
Najlepsza praca, najlepsi ludzie - wszystko jest naj naj każdy pracodawca powinien być taki jak LINK4 ;) jestem dumna że tam pracuję ;)
Magda 2014-05-03 12:48:19
Ja też pracuję w Linku i czytam ze zdziwiniem te negatywne opinie - widać, że ktoś nie ma porównania i jakieś wygórowane wymagania. Może niech odejdzie gdzie indziej to zobaczy jak jest. W linku wesoło i pozytywnie, stawia sie na dobry klimat i relacje.
1
Michal 2014-05-22 06:20:05
Jak sprzedajesz i robisz plany ponad 2500 mozesz bez problemu osiagnac.
Ola 2014-05-31 22:23:14
potwierdzam - jak się robi plany - to wypłata jest spoko jakieś 3000 i się nie czepiają. Najlepsi wyciągają x2
warszawski 2014-07-06 13:28:20
w tej firmie konfidenci jak za prl-u. Gadasz z jednym uśmiecha się do ciebie a jak nie patrzysz donoszenie. Byłem świadkiem jak jeden pracownik życzył drugiemu śmierci bo ten dobrze sprzedawał, a ten drugi miał gorszą passę. Podłość ludzka nie ma granic. Masakra jakas:-(. Wyobrazcie sobie mieć taki klimat w pracy. /Jak w przedszkolu musisz się pytać czy możesz iść na przerwę. /2200zł raz na cztery miesiące jak zrobisz plan bo z reguły 80% nie robi i wtedy tylko 1400 zł. / Myślę że te pozytywne komentarze to wałek koordynatorow/ A te wszystkie nagrody to sciema. Za to żeby mieć dobre wyniki w ankiecie Gallupa dostaliśmy lody i gofry, a wcześnie całe link4 było zbierane i koordynatorzy nakazywali dawać najwyższe noty w ankiecie. Jedną wielką sciema
1
Staszek. 2014-07-08 10:43:12
Warszawski... Brednie piszesz, wiesz dobrze o tym. Tyle w temacie.
1
prawda jest inna 2014-07-10 22:55:57
prawda jest taka jak pisze warszawski. W innych departamentach to samo, dziwna jest ta firma i atmosfera w niej panująca... prym wiodą ludzie którzy, siedzą tam od wielu lat, inni szybko uciekają, sam widziałem jak w finansach ludzie odchodzą jeden za drugim. Chcecie wiedzieć jak jest, to znajdzie ludzi w necie, którzy już tam nie pracują, napiszą wam na prywatnie co tam się dzieje...
Sid 2014-07-22 12:33:58
W końcu, ktoś sie ze mną zgadza i potwierdza, że to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Widzę, że wstawione zostało ogłoszenie o pracę na stanowisko, które ja wykonywałam i absoltunie nie polecam za głodową pensję 1500 zł, istny koszmar!!!! Nie możesz iśc siku bez zgody cudownego "kierownika (usunięte przez administratora)" !!!
marcinpraca 2014-08-19 16:23:37
Sid jeśli jesteś zainteresowany pracą to zapraszam - do kontaktu na maila marcinjanuszkiewicz0@gmail.com
iwonka 2015-01-15 19:25:11
hello, co tu tak cicho? nikt nie udziela sie na temat pracy w Link4 :-( Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami i tym jak wyglada proces rekrutacji i rozmowa kwalifikacyjna. Co z zarobkami? Przecież LINK4 został uznany drugi rok z rzędu najlepszym pracodawcą w prestiżowym rankingu firmy doradczej Aon Hewitt. Firma zajęła 1 miejsce w kategorii dużych firm więc warunki zatrudnienia na pewno są extra.
Konsultant ds. obsługi klienta szkodowego 2015-01-23 00:08:06
Cześć:) Czy może ktoś z Was pracował lub pracuje na tym stanowisku i może mi coś więcej powiedzieć o tej pracy? Podobno jest umowa o pracę, a jakie są zarobki, atmosfera, itd? Z góry wielkie dzięki za odp:) Pozdrawiam:)
Grześ 2015-01-23 10:18:43
Ekspercie a ile zarabia pracownik nie ekspert?
1
Rafal318 2015-01-26 15:52:33
Co Ty z Marsa pochodzisz ? Konszaktuj, kontaktuj się, szukaj znajomości które się opłacą, CHODŹ NA IMPREZY INTEGRACYJNE a do tego MIEJ NAJLEPSZE WYNIKI ... Taki jest przepis na AWANS ... By zdobyć awans trzeba uruchomić wszystkie ZMYSŁY nie tylko te które sprawiają że masz najlepsze wyniki .... nie ma nic prosto nie ma nic łatwo ... Nie podoba Ci Się co napisałem ... Ale będzie tak jak jest a nie tak jak Ci się podoba ;) Pzdr.
alien 2015-02-14 17:37:31
A ja pracuję w L4 od dobrych kilku lat i nie narzekam. Kasa w prawdzie mogłaby być lepsza, ale biorąc pod uwagę ile oferuje rynek na moim stanowisku to nie jest źle. Za to atmosfera pracy i podejście do pracownika jest 100x lepsze niż w innych firmach ubezpieczeniowych (nie mówiąc o bankach). Sid powyżej twierdzi inaczej, bo prawdopodobnie trafił na jednego z dwóch kompletnie niekompetentnych managerów w całej firmie (Daniel W. prawda?) Takie moje zdanie w tej kwestii. Co do zdobywania stanowisk po znajomości - oczywiście że tak jest. I to nie tylko w L4. Stanowiska bardziej odpowiedzialne niż "słuchawki" obsadza się ludźmi do których ma się zaufanie i przekonanie że "udźwigną" nowe obowiązki. Osiąganie super wyników w rozmowach czy sprzedaży to za mało żeby przejść wyżej - trzeba się jeszcze czymś wykazać a to wymaga kontaktów z przełożonym, które zazwyczaj są błędnie postrzegane jako tzw. "kolesiostwo".
Reasumując, bardzo polecam Linka jako pracodawcę.
2
gosc45678 2015-02-27 19:18:11
Ja pracuje kilka miesięcy i póki co jest ok, kasa faktycznie mogłaby być lepsza. Ciekawi mnie czy może jeszcze nie wiem a trafiłem na drugiego niekompetentnego kierownika ( poza Danielm W.). allen napisz coś więcej.
gosc45678 2015-02-27 19:55:00
Ja pracuje kilka miesięcy i póki co jest ok, kasa faktycznie mogłaby być lepsza. Ciekawi mnie czy może jeszcze nie wiem a trafiłem na drugiego niekompetentnego kierownika(usunięte przez administratora) allen napisz coś więcej.
1
anonimowy 2015-03-18 20:05:29
Ja właśnie dołączyłem do zespołu i też mnie ciekawi kto jest "tym drugim" kiepskim kierownikiem.
A wrażenia jak na razie pozytywne, dobry klimat i towarzystwo, ale na stworzenie pełnej opinii jeszcze poczekam
Xyz 2015-04-17 21:03:49
Józef- link4 proponuje tylko umowę o prace. Ewentualnie na telecentrum, ale to wyjątek.
Moim zdaniem praca jest ok na początek, mozna sie wiele nauczyć.
konan 2015-09-22 23:59:11
bylem pracownikiem w link4 i moge powiedziec jak jest w tej firmie. Zarobki nie są adekwatne do stanowiska, kazdy urabia sie po lokcie zeby miec normalną pesje- 2000zł. Takie sa zarobki na dzialach ze sprzedaza polis komunikacyjnych, lepsi pracownicy potrafia wyciagnac wiecej, ale gdy tylko powiedza wlasne zdanie lub podpadna to od razu dostają notatki- ktore maja na celu zmobilizowanie pracownika do naprawy, a w konsekwencji tak naprawde skutkuje to zwolnieniem. Nie ma mozliwosci awansu, z gory wiadomo kto obejmie konkretne sanowisko. Kierownicy chodza jak swiete krowy nie robiac wlasciwie nic, albo plotkując na swoich OLIMPACH- miejsce generalnie do plotkowania. Na dziale mieszkaniowym osoby zarabiaja najnizjsza krajowa przy realizacji 100% planu! Nie mozna pojsc na zwolnienie lekarskie bo grozi do wypowiedzeniem. Osoby ktore mają rodziny, dzieci, czy ktore dopiero spodziewaja sie dziecka- po powrocie do pracy czeka na nich wypowiedzenie.
Pacowalem tam dosc dlugo zeby miec taka opinie o firmie- niby prorodzinna firma, bardzo rozwijająca się a tak naprawde zaklamana i zacofana. i uwierzcie mi jest to szczera opinie, przestrzegam Was przed tą firmą bo najlepsi pracownicy się stąd zwalniaja, a przyjmują kogokolwiek zeby bylo komu pracowac. Nikt nie chce pracowac za 1/3 najnizszej krajowej bo takie są podstawy. Wiec ludzie- ZASTANÓWCIE SIE gleboko przed podjeciem wspolpracy z ta firmą.
1
szuflada 2015-09-23 00:23:43
pracuje tam nadal, ale gdyby nie ludzie to nic by mnie tu nie trzymalo. Jestem zdeterminowana bo potrzebuje kasy, wynajmuje mieszkanie i sama sie utrzymuje. Ale jestem ambitna... i ostatnio kiedy chcialam zmienicn dzial na inny-lepiej platny to dostalam informacje ze moja kierwoniczka nie wyraza zgody chociaz mam dobre wyniki. zaczelam wysylac cv i obecnie szukam pracy- za te 1800 to moge w butiku pracowac a nie patrzec na niezadowolone miny kadry zarzadzajacej,nie polecam!!!
grubyBOLO 2015-09-23 00:28:26
MOZE UTWORZNY FORUM NA FB? :) CHETNIE SIE PODZIELE CO I JAK XD W LINK4 SIE NIE DOROBISZ, KLAMCY JAKICH MALO KAZDY Z KIEROWNIKOW CIE OKLAMUJE, PODPUSZCZA NA SIEBIE PRACOWNIOW, KIEROWNICY MAJA HUMORY NIE MOWIAC O OSOBACH NA WYZYSZYM STANOWISKU. MASAKRA K%%WA !!! PASKOW NIGDY NIE MA !!! zenada!
w ogole masakra!!!!!!!!!!!! NA ODLANIE SIE MUSISZ SIE PYTAC CZY MOZESZ I CZY CI LASKAWIE POZWOLA! MOBBING I LOZA KLAMCOW W TEJ FIRMIE !!!!
1
szkody 2015-09-23 00:32:19
Wiksiu - na szkodach jest nowy kierownik ale naprawde spoko, przeszedl z dzialu mieszkaniowego ale harówka opór, tamci musza sie narobic.
teraz to nikt w tej firmie nie chce pracowac wiec sie zastanow przed zlozenie tm cv- zanim dostaniesz umowie na czas nieokreslony musi minac z 6 lat wiec nawet kredytu nie ogarniesz, pomysl Wiksiu czy warto
kręcona 2015-09-23 00:35:17
wyszlam z tej firmy bardzo zniesmaczona! zostalam wprowadzona w jakies jedno wielkie klamstwo totalne!!!!!!!! nikgy nikomu nie polece pracy tam chcociaz na poczatku bylam zadowolona!!! wszystko jest ustawione, pracuja tam rodzinami i li [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] usunięte przez administratora )- TO ZAPRASZAMY :D
syśka 2015-09-30 22:16:08
pracowałam w jednym zespole i powiem szczerze że czytając opinie powyższe łapię się za głowę. Ja NIGDY nie przyszłam do pracy z niechęcią, atmosfera super, jak mi dziecko się rozchorowało moglam wyjść w trakcie pracy, zmiany dostosowane do MOICH potrzeb(musiałam zmieniać się z mężem), wszyscy bardzo uczynni, od początku mogłam liczyć na pomoc doświadczonych doradców. Kasa... Kasa mogła by być większa, natomiast jeśli ktoś nie ma rodziny może spokojnie się utrzymać. Bardzo będę tęsknić za ludźmi i pracą. I wszystkim polecam pracę w LINK4!!!! Jesteś dobrym sprzedawcą-zarabiasz dobrze, wiadomo firmy kładzie nacisk na sprzedaż.
BŁĘKITNA 2016-03-18 09:49:37
Specjalista ds. Serwisowej Obsługi Klienta czy ktoś może powiedzieć jak wygląda praca na tym stanowisku?
1
Pracownik 2016-03-23 09:57:36
BŁĘKITNA, praca w "Serwisie" to telefoniczna obsługa osób, które mają już polisę w Link4 - wprowadzanie zmian w polisach, informacje o płatnościach, pomoc w różnych sprawach, z którymi dzwonią. Głównie obsługa ruchu przychodzącego. Dodatkowo możliwość sprzedaży produktów typu ubezpieczenie samochodu lub mieszkania. Jest co robić, sprawy do obsługi różne, ale wszystko zaczyna się od 4-5 tygodniowych szkoleń, na których dostaniesz dużo informacji o ubezpieczeniach. W początkowym okresie masz pomoc mentora. W ogóle jest to zespół z przyjazną atmosferą i bardzo pomocnymi ludźmi dookoła. Polecam spróbować przynajmniej rozmowy rekrutacyjnej.
AndrzejW 2016-04-09 13:40:25
I jak dostałeś się na to stanowisko?
Japko 2016-06-07 12:35:05
Nie polecam firmy jako pracodawca! Byłam na rozmowie jakiś czas temu, mieli się odezwać z decyzją, czy tak czy nie i nawet nikt nie zadzwonił, nie napisał maila z jakąkolwiek informacją. BRAK SZACUNKU!!! Poza tym zaproponowali mi 700 zł brutto podstawy, plus jakieś tam prowizje. Pójdziesz na urlop, zachorujesz, dostaniesz niecałe 500 zł do ręki. Żałośni są.
Buuuu 2016-07-05 10:57:57
Urlop przy prowizji badz chorobowe bierze sie nie z podstawy a ze srednich zarobkow z ostatnich 3 miesiecy, warto sie zainteresować.
xxx 2016-10-17 09:11:41
A jak teraz jest w tym Linku?
Zaciekawiona 2016-10-24 14:40:57
Witam,


a jak wygląda praca w dziale windykacji?
Jak wygląda sprawa zarobków?
Proszę o szczerą odpowiedz.

Pozdrawiam
Zostaw swoją opinię o Link4 - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Link4