brak logo

Hatron Electronic

Kraków

Opinie o Hatron Electronic

anonim 2011-12-01 12:27:01
Witam, proszę o opinie pracujących na stanowisku elektronik w firmie Hatron Elektronic w Krakowie,czy warto tam wysyłać CV? Dzięki.
misiak 2012-07-06 11:21:43
czy warto? jeśli chcesz tylko zarabiać 1100netto ,wdychać opary kwasów ,zasad ,medium alkalicznego,czy innych cyjankali.to zapraszam .
do tego licz się ze za wypracowane nadgodziny kierownictwo starać będzie się znaleźć na ciebie haka, typu że coś zepsułeś

i masz już po nadgodzinach
1
asdert 2012-07-24 19:46:50
nawdychać się można, to fakt, ale taka branża - nic nie poradzisz. Wypłata bardzo słaba, współpracownicy bardzo OK. Tak to zazwyczaj jest jak ma się wspólnego wroga (kierownik (usunięte przez administratora))
3
SED 2012-08-07 19:23:32
Potwierdzam słowa rozmówców
Branża nie do końca taka sama .Wystarczy tylko zainwestować w wentylacje którą to zjadły opary kwasów. Kierownik Ł chłopiec któremu to słoma wystaję jeszcze z butów,nomen omen zięć prezesa .
Sam prezes miły starszy pan ,dla którego jesteś śmieciem ,złem koniecznym.Z natury choleryk ,potrafiący gonić po zakładzie i kopać swojego kierownika w cztery litery.Ten zaś na tyle mściwy ,że jeśli mu coś nie spasuje ,wylatujesz w mgnieniu oka.

Zapraszamy do firmy :)
2
Były pracownik 2012-09-10 11:51:45
Dokładnie, ja podobny sposób przepracowałem tam jeden miesiąc.A dowiedziałem się ze przede mną było już \\\"takich wielu\\\".
Odradzam!
olo 2012-10-25 23:26:29
Czy ktoś z utrzymania ru [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] może się wypowiedzieć bardziej szczegółowo na temat pracy w tym dziale ???
filip z konopi 2012-10-30 13:06:30
w dziale u.r przewinęło się kilkanaście osób ,średni zwalniają co kilka tygodni
obecnie pracuje tam jedna osoba .kiedyś kierowca teraz pracownik ur


..jak koledzy wyżej ODRADZAM
Jędrek 2012-12-14 02:01:25
(usunięte przez administratora). Pensja jest głodowa! Ludzie tracą motywacje do pracy!
kolega 2014-02-13 11:07:44
JĘDREK
dlaczego tkwisz w tym zakładzie z pensją głodową tak długo i się nie zwolnisz.
Wniosek jest tylko jeden.Nie jest tak źle jak opisujesz.
bolek 2014-02-24 18:31:28
(usunięte przez administratora) już odszedł .stwierdzenie że nie jest tak źle jest co najmniej żenujące w przypadku pracy w tej firmie...
jareczek 2014-05-13 09:55:41
przyjmuja kogoś obecnie (CAD/CAM/automatyka itp)
1
olek 2014-10-31 13:45:04
O miłej atmosferze zapomnieć możesz ,dopóki póty pracował tam będzie zięć właściciela.

1
qwerty 2015-01-03 14:43:19
Obecnie tam się szoruje ściany po pożarze.
123456 2015-02-07 15:29:53
Nigdy tam nie będzie dobrze gdyż przyjmują świat jak głupcy bez namysłu mądrość biorą z przysłów, prawdę z domysłów...
1
exworker:) 2015-05-16 19:59:06
Nie polecam. To najłagodniejsze, co mogę o tym miejscu powiedzieć. Tyle już czasu upłynęło, odkąd tam nie pracuję i wciąż bez zmian, ehh. Szkoda gadać, szkoda zdrowia, szkoda czasu na tę firmę.
anonim 2015-08-29 00:35:56
Nie warto tracić czasu, co z tego że bedziesz miał pracę, jak wypłatę dostaniesz nie wiadomo kiedy, chociaż masz w umowie do 10, a tak naprawdę zależy to od humoru Pana Właściciela. O nadgodzinach możesz wspomnieć dopiero po roku pracy a i tak wiadomo że nadgodzin nie ma bo firma cienko przędzie. Jedynym plusem tej firmy są ludzie, niedoceniani, żle opłacani, ale mimo to dzięki właśnie nim ta firma jeszcze funkcjonuje. No i jeszcze pensje, ludzie uciekajcie, bo takiej bidy to jeszcze nie widziałem. Dramat i padaka. Wielki szacunek dla kierownika przygotowania produkcji, dzieki niemu zreszta ta firma jeszcze dziala, natomiast dla kierownika produkcji, non omen zięcia "prezesa", nawet nie chce mi się pisać, koleś chyba by prędzej na bramkarza się nadawał albo innego cepa niż na fachowca. Ogólnie nie polecam.
2
kolo 2016-02-02 17:15:33
hehe. Pracowałem tam jako operator frezarek i wiertarek CNC. Musiałem obsługiwac 8 maszyn jednoczesnie i zadna nie mogła stać. Wszystkie musiały chodzic. Dyrektorka to wredna małpa. Wypłata zazwyczaj koło 20 każdego miesiaca. ja miałem 2000 brutto. A zienciunio to frajer i lize [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] tesciowi. Pracownicy fajni i nie donoszą tylko sami swoi. Pudzian pozdro jesli jeszcze tam pracujesz:)
Kolo 2016-08-01 18:14:53
Nie musisz wierzyc. Ale tak bylo. Niektorzy boja sie zmienic pracy na inna bo nie wiedza co ich tam czeka. Tak juz jest z prywaciarzami, jak nikt sie za to nie wezmie to bedzie dalej nie dobrze sie dzialo.
szok 2016-08-03 12:32:01
ja to bym się chętnie załapał, ale ostatnio chyba nie pokazało się żadne ogłoszenie pracy. Widocznie każdemu odpowiadają bieżące warunki w firmie jak i aktualna atmosfera, a benefity socjalne są? Pozdrawiam
1
Zostaw swoją opinię o Hatron Electronic - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Hatron Electronic