brak logo

NT Industry

Orzesze

Opinie o NT Industry

nicpon 2016-04-15 23:46
no widzę że wielki dział HR w pół osobie pani basi usilnie moderuje to forum od jakiegoś czasu na siłę próbując wciskać pozytywne posty!
ale niestety prawdy nie da się zmienić - nawet jak ktoś się nabierze to i tak prędzej czy później przekona się na własnej skórze co to praca w obozie psycho zbudowanym na wzajemnym braku zaufania i poszanowania, otoczonym gęstą siecią konszachtów i plotek oraz wzajemnego kablowania na siebie.
a na górze stoi on - wszechmocny i wszechwiedzący! Na kolanach do niego śmiecie a i tak was wykończy!
2
spawacze 2016-05-11 20:25
Poczytej se opinie z 2012 i 2013 roku jak chcesz wiedzieć do jakiej roboty chcesz isć. Teraz jest tak samo bo brakuje zlecyń i jest szukanie kozłów, w poprzednim roku roboty było ful i było lepiej. Kasa na spawaniu jest tako że jak nie musisz dojezdzać to jest w miara
2
spawaz 2016-06-07 22:18
czesc, moze ktos dac znac czy są przyjęcia na spawalnie ? szukam czegos na chwile do wrzesnia. pracowałem w nt pod firmom w zeszłym roku teraz wole do nt jest szansa ? dalej jest taki teror i potracanie godzin ?
info 2016-06-08 09:51
szukają zpawaczy... dawaj..
brygada s 2016-06-09 22:23
jak poradzisz na gnoju spawać to przychoć ! o srutowanej konstrukcji zapomnij u nas mamy rdze starsza i trochę bardziej starą i dziury po montażu na trzy palce do zalania a wymagania i fachmanów z jakosci jak w instytucie z gliwic a zdrugiej strony modny ostatnio tekst - chopcy to musi jutro wyjechać!!!
3
fizyczny mk 2016-06-13 23:48
asystent ? qr...a wkrętarki dobrej na bateria nie ma nie mówiąc o szlifierce a zakład asystenta szuka ? to są te nowe standarty dyrektora o których na radzie gada ?! :) ide jutro na msze dać. a..a..a..a w sumie może i sie asystent przyda, ale dobrze bedzie go do magazynu za tymi nowymi spawarkami na pużniej zostawić
spawacz NT 2016-06-17 10:30
żałosna propozycja - 28 pln....
i 2016-06-17 13:45
W NT jest brak stałych zamówień,
duża rotacja w zależności od potrzeb produkcyjnych.
spawacz 2016-07-11 22:28
kiedyś tu pisało o pracy w gliwicach. jak tam znalesć namiary telefon albo mejl, zawijam sie z orzeszy, robie tu pod firmom i mam dość tego balaganu i udziwnien za nadgodziny. napisze ktos co to za firma byla?
Kinia 2016-07-19 20:39
Buacha ha w transporcie można się dorobić Buacha ha ha ha. kiedyś jak po 12 się robiło to do 10 starczalo teraz nadgodziny nie są płacone wiec jak nie ma się po robocie fuchy to zdycham tydzień przed wypłatą. Kto tu takie głupoty pisze?????????
2
kinia 2016-07-19 23:29
napisz gdzie towar kupujesz ( chyba ze pijesz z tym co dzisiej 2 promile dmuchnal :) ) - albo lepij nie pisz bo po tym swinstwie z mózgu ci sie kopci i zmien se partnera bo ten musi na boku cos dymac albo go dymaja :) i kaske dobra nosi. subiektywna ocena to pod pierzyna pewnie robisz ...... peeewno ze nikt nie ma zle :) a na pewno w tych czasach na 3 zmianie !!! :)
Zainteresiwany 2016-08-02 10:29
Czy ktoś może napisać jak wygląda sytuacja w dziale projektowym/konstrukcyjnym? Jak wyglądają stawki i jak z atmosferą w biurze?
arek 2016-09-12 22:21
bede szukał po powrocie pracy jako spawacz, mam ponadpodstawowe uprawnieni +tig. na jakom stawke można liczyc w ntindastry ? napiszcie widełki, jak płacone są nadgodziny ? wszystko 50% czy za nocki jest 100% jak ma być ? mozna sie zatrudnic na swoim działalności czy tylko w firmie ?
arek 2016-09-12 22:22
bede szukał po powrocie pracy jako spawacz, mam ponadpodstawowe uprawnieni +tig. na jakom stawke można liczyc w ntindastry ? napiszcie widełki, jak płacone są nadgodziny ? wszystko 50% czy za nocki jest 100% jak ma być ? mozna sie zatrudnic na swoim działalności czy tylko w firmie ?
praca 2016-09-19 21:44
Odpowiadam na pytania zadawane drogą mailową
- za próby wykonane w firmie płacimy jak za godziny przepracowane nie mniej niż 1h robocza
- stawka 30,50zł/h to brutto + 25% premii + dodatek za soboty 50 zł.
- nie płacimy za dojazd.

1
kaczor 2016-09-21 20:20
a dokładnie ta robota przy czym jest ? spawanie w hali ? jakiś telefon kontaktowy ? przy ponadpodstawowych można liczyć na jakieś wiekszą kasę ?
Robot 2016-09-22 07:17
Lol. Chyba tak , ale musisz mieć glowe na karku.
równy 2016-09-22 23:04
dej sobie spokój kobieto, jak mosz kogoś kto robi abo robił na robotach tam to lepij dać se siana. z spawaniem mało to mo wspólnego a programu cie teraz już nikt nie nauczy ! nie ma już w firmie kompetentnych ludzi. za takie marne stawki na takiej robocie nie został już nikt kto cokolwiek umie.
pozdawiam
mic 2016-09-25 21:31
witam, czy operator maszyn tnących cnc jest w stanie zarobić 3 tys netto?
CNC 2016-09-26 11:25
3000 marzenie na CNC
cnc i monter 2016-10-02 23:19
na plazmie czy krawędziarce z sobotami i niedziela wyciągniesz tyle pod warunkiem ze se stawke dobrą na początek ustalisz !!i pod warunkiem ze drektor się nie dowie o tym ------- ale to minimum 22 zeta !! to jest kosmos w tej firmie. chyba ze na TOSKE pojdziesz od razu :) haha. ale na to nie licz :)
2
slusarka 1 klasa 2016-10-11 23:00
chcę wrócić na ślusarkę, jakie teraz dają stawki ??? poltora czy dwa lata temu robiłem i można było jakoś zarobic ale mocno szybko gonili. czy stawki sie zmieniły dalej taka gonitwa ?? dalej konstrukcje kasety takie tempo mają ?? na 3 zmianie dalej są naloty kierownika ?? napiszcie jak tam teraz wygląda
mic 2016-10-13 20:26
witam, czy na produkcji tnie sie laserem? albo czy przymierzają sie do zakupu takiej maszyny?
mic 2016-10-13 20:27
witam, czy na produkcji tnie sie laserem? albo czy przymierzają sie do zakupu takiej maszyny?
Abc 2016-10-24 16:35
A jakie stawki na operatorów maszyn cnc do ciecia?
klovn danske 2016-10-27 22:50
byl tutej adres na poczte email firmy co szuka slusarzy i operatorów cnc. widac ktoś z NT usuwa wpisy!! pamieta ktoś adres do nich na poczte ? co za ciemni zacofani komuniści rządzą tą firmom ! mamy 21 wiek a nie ciemnote ocenzurowana. i tak się dowiem jaki mają adres. a do moderatora napisze skarge.
szwajser 2016-11-01 20:41
napisany jest adres meilowy na drzwiach w kiblu na spawaniu - tam ci go nikt nie skasuje :) odpisali mi, na jakies próby do nich cza jechać próbka nierdzewna i czarna do pospawania.
papa smerf 2016-11-08 23:15
teeee damski klałn na drzwiach nic nie pisze w kiblu a poza tym tego co tam jest we framudze drzwiami nie można nazywać w tej dziupli smrodu to się do pipu z nadgodzinami nieplaconymi nadaje w takich warunkach to i w ancli nie załatwiają się!. ciekawe po co tam boł ten asesor dyra ostatnio chyba nie za potrzebom ! :)
AYTOMATYK 2016-11-11 23:10
Ktos z Was pracował w Utrzymaniu? Na jakie zarobki może liczyć automatyk z doświadczeniem? Praca na 3 zmiany?
mc robot 2016-11-12 19:43
w tym zakładzie nie ma działu utrzymania ruchu tylko PODTRZYMANIE RUCHU. Na podstawowe części zamienne nie ma kasy, dziadowanie w dosłownym tego słowa znaczeniu na każdym kroku. jak raz jeszcze przyjdzie pip to osobiście podejdziemy i wskażemy co mają sprawdzić! jak babki jadą suwnicą to czeba pitać żeby nie zginąć. smutna prawda ot co.
abc 2016-11-21 23:55
jest może wycinarka laserowa?
zlamane kosci w nt 2016-12-07 23:06
laserowa bedie u nas za 100 albo 120 lat .... nie pytaj tu tylko se przyjedź i zobacz w jaki skansen sie będziesz chciał wcisnąć. ciekawe że to cosik jeszcze funkcjonuje .. . ?bo chyba dlatego że są ludzie co gadają to musi być !!! to musi wyjechać ! i załtwiają na boku jakość.... i wymiary bele jakie,
podejrzliwy 2016-12-08 21:42
Od dłuższego czasu pojawiają ogłoszenia o naborze na stanowisko konstruktora w NT. I zastanawia mnie co jest nie tak z tą pracą. Bo na pewno takiej ilości konstruktorów stosunkowo niewielka firma nie potrzebuje - więc albo ich zwalnia po okresie próbnym, albo sami uciekają. Jak firma ich zwalnia, to trochę dziwne, że nikt im nie pasuje, a jak oni sami uciekają, to dlaczego: niska płaca, relacje z przełożonymi jak w Auschwitz, czy jeszcze coś innego?
1
135/141 2017-01-03 23:19
są zlecenia teraz w indastry ? na spawanie potrzebuję wbić na 6 m-c. ile zmian jest, można po 10-12 robić ? dzieki za info
ale 2017-01-14 21:41
ile na spawaniu za godzine mozna wyciąnąć ? jak sa płacone nadgodziny ? i soboty ?
szwajser 2017-01-17 21:47
zleceń ostatnio mało, spawiemy na rdzy jak zawsze ale za to przynajmiej godzin nikt nie bierze. za soboty i nadgodziny są normalne godziny płacone 'jak w holandi' sknerstwo wlasciciela za co pewnie mu sie w polsce do dupy w koncu ktos dobieze. jak ci nie daleko to w gliwicach na strefie lepiej placom.
axel 2017-01-25 23:07
bylem w urzedzie pip pogadac o nadgodzinach - mam wygrane za 2016r. to jest bedą musieli nadplacic pomimo ze juz tam nie robie. papierów nie ma dużo i pomoc jest z urzedu na formalności. TO NIC NIE KOSZTUJE POLECAM WSZYSTKIM TEZ ZE SPAWANIA ALE FIRMOM CHYBA SIE NIE NALEZY :(
ew1223 2017-02-26 20:02
Widziałem, że szukają tam pracowników transportu wewnętrznego. Zastanawiam się nad tą ofertą, możecie powiedzieć coś o tej pracy? na jaką stawkę można liczyć itp..
Andrzej 2017-03-09 17:11
Witam mam pytanie na jakie zarobk mozna liczyc na wycinarce plazmowej + suwnica + wozek widlowy ? Dziekuje pozdrawiam !
we1332 2017-03-26 00:50
na jakie zarobki mozna liczyć na stanowisku tokarza? ewentualnie na cnc?
CNC 2017-03-29 18:14
3500 - 4000 netto z bonusem.
tokarz? 2017-04-01 22:46
a początkujący? ledwo co po szkole więc chyba wiadomo jaka wiedza o tym :)
cnc robi 2017-04-17 23:16
3500 chyba z wszystkimi sobotami i niedzielami po cichu !!! po co ciulosz jak ie wiesz ?
spawaczo slusarz 2017-04-27 21:03
ile teraz dunczyk placi ? jest na lato robota ? prosimy o info. i czy dalej cwaniaczy z odciagami ktore nie ciągną :)
Ss4 2017-05-04 20:19
Roboty ni ma
2
nigdy nie majster 2017-05-10 23:26
płacone jak dwa rok i dwa temu ja po nie długim czasie zawinałem sie ..... cienko.... tyle ze dychnąć szło. 170 spawaczy szukają do niemiec przez pośrednika 17E bez socjalu 12,5E z spaniem i ubezpieczeniem. szukać trzeba na BOOTSCENTER HORN GMBH i DIRK SAGER. za samo noszenie erdy i drutu dobrze płacą.
Nick 2017-05-19 09:00
Ja uważam że tera to nie ta samo Nt co kiedyś
Szefostwo teraz jest dobre roboty dużo i nie ma fuszerki
na kasę nie ma co narzekać bo jest na czas
3
Robson 2017-05-19 10:20
Bzdury
Robson 2017-05-19 10:22
Bzdurry Ci co piszą ze tu źle
4
mnb 2017-05-21 22:57
@nick

nima fuszerki? co chwila teraz coś nie jest odebrane bo trza spawy dorobiać, poprawiać
1
Zostaw swoją opinię o NT Industry - Orzesze
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie NT Industry