brak logo

POCH S.A.

Gliwice

Opinie o POCH S.A.

lolo 2010-05-28 22:36
beznadzieja
poszukujący 2010-06-07 21:11
Napisz proszę coś więcej o POCH?
2
Rysiek 2011-03-26 21:29
Jak ktoś chce czegoś sie nauczyć i ma ambicje to da tutaj rade. Czasu trzeba mieć dużo. A płace sa średnie - ani nie za niskie ani nie za wysokie.
były 2014-07-15 16:29
Szczególnie jak robisz przrz pośrednika żadnego socialu dobrze że chociaż są bony i zabawa integracyjna co roku
2
pl 2014-09-09 20:04
Nie ma co narzekać jak w każdej robocie są sprzedawczyki lizodupy i krzykacze ale ogólna atmosfera jest spoko
ja 2014-09-17 17:45
Bony po 10 zł za każdy dzień pracy a zabawa w czerwcu tzw.dzień chemika więcej nie napisze bo biurowcy albo inny szpiegują takie fora na polecenie kierownictwa
ja 2014-12-10 08:43
Polsko amerykański kabaret, ciągłe audyty kontrole z których tak naprawde nic nie wynika.
ja 2014-12-10 08:43
Polsko amerykański kabaret, ciągłe audyty kontrole z których tak naprawde nic nie wynika.
2
marzanna 2015-01-25 11:18
Twoje CV moze trochę poleżeć a telefon może nie zadzwonić
trwają zwolnienia, ale jeżeli już to tak jak napisał "konik" nie mieć spiętej pupy
no i bez nerwów bo nerwy to prosta droga do kłamstwa,a klamstwo ma krótkie nogi,i nie udawaj że wszystko wiesz!i umiesz!bo takich osób nie ma.Powodzenia
MARZANNA 2015-02-08 18:41
około marca ruszają prace na potrzeby wojska, może warto spróbować zlozyć swoje CV
ważne aby dostać się do środka a potem starać się o przeniesienie do działu który odpowiada twoim aspiracją
nikt 2015-02-14 12:40
Nie ściemniajcie na wojsko i tak pójdą znajomki, układy i układziki tak działa amerykańska korporacja a ostatni wypadek na magazynie handlowym? I tak dalej będzie tak samo nic to nie zmieni
marzanna 2015-02-14 23:48
zmień pracę ,bo jak widzę pałasz nienawiścią do tej pracy i firmy
nikt 2015-02-15 09:12
Nie tyle nienawiścią tylko boli mnie jak w tej firmie traktuje się zwykłego pracownika produkcyjnego masa niespełnionych obietnic błędnych decyzji i tylko tyle.A firma jako taka nie jest zła rozwija się idą zmiany na lepsze
marzanna 2015-02-21 11:04
racionalne myślenie polskiego mózgu w pracy to logika i sens.......!!!
Jest jedno miejsce, w którym Amerykanie zachowują się logicznie i sensownie – w banku.!!!!!!!!!!!!!!!

bobek 2015-03-21 11:41
Trwają zwolnienia więc sięzadstanówcie zanim złożycie tam papiery a pozatym i tak najpierw robisz pod agencją
Rury 2015-04-02 20:04
Do pracy przy wojsku idzie zawsze kupa luda, kto jest chętny. Nadgodziny zawsze płatne. Amerykanie nie mają na to wpływu.
A co do wypadku, są miejsca w sprzęcie, w które palców nie wolno wkładać. Bo jak się włoży to potem boli...
staż 2015-05-30 23:19
Czy przyjmuja tam dużo stażystów ? czy jest szansa na stałe zatrudnienie i czy staże sa płatne?
produkcja 2016-04-21 19:08
Papiery do Trenkwaltera Katowice i na rozmowę do Avantora na pracownika produkcji, 2000pln brutto + 200pln bony + dodatki zmianowe + nadgodziny
Fikus 2016-07-11 18:30
Polsko amerykański kabaret brak szacunku dla człowieka to norma a ilość bezsensownychbi nieprzemyślanych pomysłów przekracza najśmielsze oczekiwania ogólnie nie polecam
E-100 2016-07-16 07:36
Kolejny wypadek na magazynie pośpiech rutyna braki sprzętowe nawał zadań to było do przewidzenia a może się skończyć jeszcze gorzej oby nie
E-100 2016-07-16 20:01
Jeżeli jesteś pracownikiem avantora to prędzej czy później się i tak dowiesz najszybciej na palarnii a jeżeli nie to lepiej nie pytaj
E-100 2016-07-31 17:33
Nowy prezen nowe nadzieje nowe szanse nowe plany ale niestety problemy dalej te same ciągle mało ciągle za wolno zaczyna się powoli strefa
new 2016-08-29 19:27
Pojawilo sie ogloszenie , ze potrzebuja na magazyn przy rozlewaniu chemikaliow .Oferuja 3300 brutto + 5000 premii na koniec roku.Mam watpliwosci , czy ta oferta jest prawdziwa.Na ile moge liczyc na poczatek
E-100 2016-09-13 05:56
Chyba cię pogrzało jakie 3300? dostaniesz najwyżej 2300 i to brutto a premia roczna 5000 bzdura wyssana z palca i obowiązkowo przez agencję no chyba że masz znajomości albo odpowiednie nazwisko to od razu robisz pod firmą.C oś mi się wydaje że ten post jest założony celowo przez firmowego kreta
E-100 2016-09-15 18:09
Korporacyjna droga do kariery drabina sukcesu maxymalna konfidencja i kółko fotograficzne
new 2016-09-16 20:54
przeciez bylo takie ogloszenie przez agencje trenkwalder.
th 2016-09-21 19:01
Pracownik produkcji (m/k) (atrakcyjne wynagrodzenie)
Region wykonywanej pracy: Gliwice (śląskie)
Nr referencyjny: MA/GL/0716/jobs.pl
Miejsce pracy: Gliwice
Nr ref.: MA/GL/0716

Obowiązki:
- prace magazynowe przy rozlewaniu substancji chemicznych,
- sporządzanie dokumentacji magazynowej,
- etykietowanie butelek,
- przygotowanie materiału do wysyłki,
- dbanie o porządek w magazynie.
Wymagania:
- chęć do pracy,
- bardzo dobry stan zdrowia.
Oferujemy:
- ofertę pracy bezpośrednio u naszego klienta,
- liczne dodatki do wynagrodzenia,
- pracę w systemie 3-zmianowym w godzinach 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22:00-6:00 od poniedziałku do piątku,
- pracę od zaraz,
- wynagrodzenie 3300 zł brutto/miesiąc + premia na koniec roku 5000 zł brutto.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą formularza internetowego.
E-100 2016-09-22 04:53
Może się w końcu obudzili ale to raczej na nową halę przy rozlewaniu roztworów soli więc mało szkodliwe a agencja no cóż każdy tak zaczynał
E-100 2016-09-25 17:53
Premii jako takiej nie ma są bony i jest roczną premia za zrealizowane cele a w rzeczywistości przyznawana po znajomości rządzi korporacyjny układ sitwa klika jak zwał tak zwał trzeba umieć się w tym odnaleźć nie zwariować i zachować resztki godności i człowieczeństwa
E-100 2016-09-25 18:01
Premii jako takiej nie ma są bony i jest roczną premia za zrealizowane cele a w rzeczywistości przyznawana po znajomości rządzi korporacyjny układ sitwa klika jak zwał tak zwał trzeba umieć się w tym odnaleźć nie zwariować i zachować resztki godności i człowieczeństwa
E-100 2016-10-03 19:41
Premia za znalezienie 4 nirmisów i za zrealizowaniw celów ale i tak wszystko jest po znajomiści nepotyzm na całego
T.CH 2016-10-05 19:59
Jak czytam te opinie to nie wiem czy śmiać się czy płakać, fakt czasem jest zapierdol a czasem luz ale nie ma ukrytego akordu jak na strefie. Bezpieczeństwo jest najważniejsze okulary, kaski trzeba nosić dla własnego i innych bezpieczeństwa. Zmiany które zachodzą w firmie w dłuższej perspektywie wyjdą wszystkim na dobre. Na swoim przykładzie powiem wam warto cierpliwie czekać
new 2016-10-09 19:09
powiedzcie tak uczciwie , ile na reke dostane jako nowy pracownik.Czy na te 2 tysiace na reke z dodatkami moge liczyc?
E-100 2016-10-14 04:42
Zaczyna się powoli robić strefa, wyliczanie czasu do do minuty czyli akord.Prędzej czy później doprowadzi to do wzrostu wypadków a mieliśmy pracować przede wszystkim bezpiecznie.
E-100 2016-10-14 16:55
Na razie jest cisza przed burzą więc chyba ten kosmiczny pomysł umrze śmiercią naturalną oby tak się stało
2
E-100 2016-10-20 15:02
Z końcem roku kończymy współprace z sigmą a później mają zwalniać ludzi więc nie łudźcie się że będzie lepiej teraz wiem po co było wyliczanie wydajności
wojsko 2016-10-28 11:18
Korporacyjny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam
robot 2016-10-28 15:33
Głupota niektórych razi po oczach znane nazwisko to nie wszystko a ostatnio coraz częściej dochodze do wniosku że ta firma uratowała niektórym życie
Sam wiesz kto 2016-10-29 22:19
Nie polecam kosmiczne pomysły z nową produkcją transfery do scl-a wprowadzają coraz większe zamieszanie
Miś 2016-11-10 23:31
Zaczyna się robić strefa oj przewraca się wam w głowach dobrze się zastanówcie jeżeli zamierzacie tam pracować
E-100 2016-12-03 09:26
Wzorajsza wigilia zakładowa korporacyjna stypa najgorzej zachowywali się te kierownicze nierobole nabrali tyle żarcia jakby nie jedli od miesiąca a później i tak połowa została na stole dno szambo i metr mułu i do tego wazeliniarsko- lodziarskie nagrody
3
Łotr 2016-12-16 11:16
Jak pracownik avantora szczerze nie polecam zmiany jakie tu zaszły niestety nie wyszły na dobre a wręcz przeciwnie robi się coraz gorzej. Cyrk na kółkach
dejzi 2016-12-26 19:16
Chcialabym zlozyc zyczenia wesolych swiat i wszystkiego co naj;epsze w nadchodzacym nowym roku wszystkim tym [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] dzieki, ktorym stracilam prace, tylko dlatego ze jestem osoba zetelna i suminna a strach i uklady w tej firmie sa najwazniejsze. Powodzenia.
Adaś 2016-12-30 10:08
Możesz rozwinąć ten temat?
E-100 2017-01-02 07:43
Masz racje daisy donosy podkładanie świń fałsz obłuda i zakłamanie są na porządku dziennym w tym korporacyjnym szambie kiedyś dawno temu jak zaczynałem tu prace było normalnie ludzie byli dla siebie "ludzcy" a dzisiaj jakby mogli to by się potopili w szklance wody
Łotr 2017-01-02 22:02
I warto wspomnieć o kontaktach intymnych w relacji przełożona- podwładny brak szacunku dla siebie nic mnie już nie zdziwi
Tomek CH 2017-01-03 06:58
Ludzie co wy za bzdury wypisujecie nie chce się wam pracować oki strefa czeka za najniższą krajową. Pracuje na magazynie jest spoko robota jest kasa się zgadza nadgodziny bonny też więc wszystko jest gites. Fakt na początku pracowałem przez agencje ale wszystkie dodatki miałem jak każdy inny pracownik i byłem tak traktowany nie dali mi odczuć że jak z agencji to gorszy. Dyrekcja kierownictwo koordynatorzy są spoko i w porządku z każdym miżna się dogadać zawsze idą na ręke, więc skończcie się nad sobą użalać i wymyślać historie z arhiwum x
Zostaw swoją opinię o POCH S.A. - Gliwice
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POCH S.A.