brak logo

POCH S.A.

Gliwice

Opinie o POCH S.A.

lolo 2010-05-28 22:36:53
beznadzieja
poszukujący 2010-06-07 21:11:38
Napisz proszę coś więcej o POCH?
2
Rysiek 2011-03-26 21:29:09
Jak ktoś chce czegoś sie nauczyć i ma ambicje to da tutaj rade. Czasu trzeba mieć dużo. A płace sa średnie - ani nie za niskie ani nie za wysokie.
były 2014-07-15 16:29:17
Szczególnie jak robisz przrz pośrednika żadnego socialu dobrze że chociaż są bony i zabawa integracyjna co roku
2
pl 2014-09-09 20:04:21
Nie ma co narzekać jak w każdej robocie są sprzedawczyki lizodupy i krzykacze ale ogólna atmosfera jest spoko
ja 2014-09-17 17:45:37
Bony po 10 zł za każdy dzień pracy a zabawa w czerwcu tzw.dzień chemika więcej nie napisze bo biurowcy albo inny szpiegują takie fora na polecenie kierownictwa
ja 2014-12-10 08:43:23
Polsko amerykański kabaret, ciągłe audyty kontrole z których tak naprawde nic nie wynika.
ja 2014-12-10 08:43:45
Polsko amerykański kabaret, ciągłe audyty kontrole z których tak naprawde nic nie wynika.
2
marzanna 2015-01-25 11:18:38
Twoje CV moze trochę poleżeć a telefon może nie zadzwonić
trwają zwolnienia, ale jeżeli już to tak jak napisał "konik" nie mieć spiętej pupy
no i bez nerwów bo nerwy to prosta droga do kłamstwa,a klamstwo ma krótkie nogi,i nie udawaj że wszystko wiesz!i umiesz!bo takich osób nie ma.Powodzenia
MARZANNA 2015-02-08 18:41:12
około marca ruszają prace na potrzeby wojska, może warto spróbować zlozyć swoje CV
ważne aby dostać się do środka a potem starać się o przeniesienie do działu który odpowiada twoim aspiracją
nikt 2015-02-14 12:40:10
Nie ściemniajcie na wojsko i tak pójdą znajomki, układy i układziki tak działa amerykańska korporacja a ostatni wypadek na magazynie handlowym? I tak dalej będzie tak samo nic to nie zmieni
marzanna 2015-02-14 23:48:40
zmień pracę ,bo jak widzę pałasz nienawiścią do tej pracy i firmy
nikt 2015-02-15 09:12:19
Nie tyle nienawiścią tylko boli mnie jak w tej firmie traktuje się zwykłego pracownika produkcyjnego masa niespełnionych obietnic błędnych decyzji i tylko tyle.A firma jako taka nie jest zła rozwija się idą zmiany na lepsze
marzanna 2015-02-21 11:04:06
racionalne myślenie polskiego mózgu w pracy to logika i sens.......!!!
Jest jedno miejsce, w którym Amerykanie zachowują się logicznie i sensownie – w banku.!!!!!!!!!!!!!!!

bobek 2015-03-21 11:41:16
Trwają zwolnienia więc sięzadstanówcie zanim złożycie tam papiery a pozatym i tak najpierw robisz pod agencją
Rury 2015-04-02 20:04:08
Do pracy przy wojsku idzie zawsze kupa luda, kto jest chętny. Nadgodziny zawsze płatne. Amerykanie nie mają na to wpływu.
A co do wypadku, są miejsca w sprzęcie, w które palców nie wolno wkładać. Bo jak się włoży to potem boli...
staż 2015-05-30 23:19:23
Czy przyjmuja tam dużo stażystów ? czy jest szansa na stałe zatrudnienie i czy staże sa płatne?
produkcja 2016-04-21 19:08:10
Papiery do Trenkwaltera Katowice i na rozmowę do Avantora na pracownika produkcji, 2000pln brutto + 200pln bony + dodatki zmianowe + nadgodziny
Fikus 2016-07-11 18:30:15
Polsko amerykański kabaret brak szacunku dla człowieka to norma a ilość bezsensownychbi nieprzemyślanych pomysłów przekracza najśmielsze oczekiwania ogólnie nie polecam
E-100 2016-07-16 07:36:37
Kolejny wypadek na magazynie pośpiech rutyna braki sprzętowe nawał zadań to było do przewidzenia a może się skończyć jeszcze gorzej oby nie
E-100 2016-07-16 20:01:37
Jeżeli jesteś pracownikiem avantora to prędzej czy później się i tak dowiesz najszybciej na palarnii a jeżeli nie to lepiej nie pytaj
E-100 2016-07-31 17:33:32
Nowy prezen nowe nadzieje nowe szanse nowe plany ale niestety problemy dalej te same ciągle mało ciągle za wolno zaczyna się powoli strefa
new 2016-08-29 19:27:33
Pojawilo sie ogloszenie , ze potrzebuja na magazyn przy rozlewaniu chemikaliow .Oferuja 3300 brutto + 5000 premii na koniec roku.Mam watpliwosci , czy ta oferta jest prawdziwa.Na ile moge liczyc na poczatek
E-100 2016-09-13 05:56:59
Chyba cię pogrzało jakie 3300? dostaniesz najwyżej 2300 i to brutto a premia roczna 5000 bzdura wyssana z palca i obowiązkowo przez agencję no chyba że masz znajomości albo odpowiednie nazwisko to od razu robisz pod firmą.C oś mi się wydaje że ten post jest założony celowo przez firmowego kreta
E-100 2016-09-15 18:09:37
Korporacyjna droga do kariery drabina sukcesu maxymalna konfidencja i kółko fotograficzne
new 2016-09-16 20:54:29
przeciez bylo takie ogloszenie przez agencje trenkwalder.
th 2016-09-21 19:01:18
Pracownik produkcji (m/k) (atrakcyjne wynagrodzenie)
Region wykonywanej pracy: Gliwice (śląskie)
Nr referencyjny: MA/GL/0716/jobs.pl
Miejsce pracy: Gliwice
Nr ref.: MA/GL/0716

Obowiązki:
- prace magazynowe przy rozlewaniu substancji chemicznych,
- sporządzanie dokumentacji magazynowej,
- etykietowanie butelek,
- przygotowanie materiału do wysyłki,
- dbanie o porządek w magazynie.
Wymagania:
- chęć do pracy,
- bardzo dobry stan zdrowia.
Oferujemy:
- ofertę pracy bezpośrednio u naszego klienta,
- liczne dodatki do wynagrodzenia,
- pracę w systemie 3-zmianowym w godzinach 6.00-14.00, 14.00-22.00, 22:00-6:00 od poniedziałku do piątku,
- pracę od zaraz,
- wynagrodzenie 3300 zł brutto/miesiąc + premia na koniec roku 5000 zł brutto.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji za pomocą formularza internetowego.
E-100 2016-09-22 04:53:25
Może się w końcu obudzili ale to raczej na nową halę przy rozlewaniu roztworów soli więc mało szkodliwe a agencja no cóż każdy tak zaczynał
E-100 2016-09-25 17:53:45
Premii jako takiej nie ma są bony i jest roczną premia za zrealizowane cele a w rzeczywistości przyznawana po znajomości rządzi korporacyjny układ sitwa klika jak zwał tak zwał trzeba umieć się w tym odnaleźć nie zwariować i zachować resztki godności i człowieczeństwa
E-100 2016-09-25 18:01:46
Premii jako takiej nie ma są bony i jest roczną premia za zrealizowane cele a w rzeczywistości przyznawana po znajomości rządzi korporacyjny układ sitwa klika jak zwał tak zwał trzeba umieć się w tym odnaleźć nie zwariować i zachować resztki godności i człowieczeństwa
E-100 2016-10-03 19:41:39
Premia za znalezienie 4 nirmisów i za zrealizowaniw celów ale i tak wszystko jest po znajomiści nepotyzm na całego
T.CH 2016-10-05 19:59:41
Jak czytam te opinie to nie wiem czy śmiać się czy płakać, fakt czasem jest zapierdol a czasem luz ale nie ma ukrytego akordu jak na strefie. Bezpieczeństwo jest najważniejsze okulary, kaski trzeba nosić dla własnego i innych bezpieczeństwa. Zmiany które zachodzą w firmie w dłuższej perspektywie wyjdą wszystkim na dobre. Na swoim przykładzie powiem wam warto cierpliwie czekać
new 2016-10-09 19:09:41
powiedzcie tak uczciwie , ile na reke dostane jako nowy pracownik.Czy na te 2 tysiace na reke z dodatkami moge liczyc?
E-100 2016-10-14 04:42:51
Zaczyna się powoli robić strefa, wyliczanie czasu do do minuty czyli akord.Prędzej czy później doprowadzi to do wzrostu wypadków a mieliśmy pracować przede wszystkim bezpiecznie.
E-100 2016-10-14 16:55:17
Na razie jest cisza przed burzą więc chyba ten kosmiczny pomysł umrze śmiercią naturalną oby tak się stało
E-100 2016-10-20 15:02:06
Z końcem roku kończymy współprace z sigmą a później mają zwalniać ludzi więc nie łudźcie się że będzie lepiej teraz wiem po co było wyliczanie wydajności
wojsko 2016-10-28 11:18:45
Korporacyjny [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nie polecam
robot 2016-10-28 15:33:28
Głupota niektórych razi po oczach znane nazwisko to nie wszystko a ostatnio coraz częściej dochodze do wniosku że ta firma uratowała niektórym życie
Sam wiesz kto 2016-10-29 22:19:09
Nie polecam kosmiczne pomysły z nową produkcją transfery do scl-a wprowadzają coraz większe zamieszanie
Miś 2016-11-10 23:31:30
Zaczyna się robić strefa oj przewraca się wam w głowach dobrze się zastanówcie jeżeli zamierzacie tam pracować
E-100 2016-12-03 09:26:52
Wzorajsza wigilia zakładowa korporacyjna stypa najgorzej zachowywali się te kierownicze nierobole nabrali tyle żarcia jakby nie jedli od miesiąca a później i tak połowa została na stole dno szambo i metr mułu i do tego wazeliniarsko- lodziarskie nagrody
Zostaw swoją opinię o POCH S.A. - Gliwice
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie POCH S.A.