brak logo

P.H.U. Lasobud

Sosnowiec

Opinie o P.H.U. Lasobud

tom 2014-12-11 09:49:29
nie zbyt dobra znajomość w częściach -brak odpowiedzi w umówionym temacie -nie racza nawet zdzwonić i poinformować że owa część nie dotarła trzeba jechać kilka km. żeby się dowiedzieć- cytat; no niestety nie dotarło; taka odpowiedż można usłyszeć po kilku dniach oczekiwania.
jednym słowem coś nie bardzo z nimi jest
Mario 2015-06-17 12:30:26
UWAGA!!!
Ludzie, którzy nie potrafią posługiwać się narzędziami, uszkadzają sprzęt a później mówią ze to z winy użytkownika, naciągacze i nic więcej. Ceny kilka razy wyższe niż w konkurencji. Nie polecam!!!
Krzysiek 2015-07-09 13:26:35
Serwis pierwsza klasa, to co u nich naprawiają w innych serwisach nawet nie chcieli spojrzeć, naprawiają nawet chińskie urządzenia, a co najważniejsze to tanio.
3
Marta 2015-07-09 18:56:26
Zakupiłam kose spalinową na Allegro, po paru miesiącach uległa zatarciu okazało się że to z mojej winy, koszt naprawy ok 250zł oraz przesyłka. Pojechałam do firmy Lasobud i ku mojemu zdziwieniu koszt naprawy wyszedł 150zł, w dodatku jeden z mechaników udzielił mi szkolenia w obsłudze oraz konserwacji mojej kosy. Miła obsługa oraz fachowe podejście do klientów. Polecam wszystkim.
4
Paweł z Częstochowy 2015-07-18 09:17:01
Firma pierwsza klasa, zawiozłem w częściach kosiarkę na chińskim silniku (rozebrana w innym serwisie, gdzie stwierdzili że nie da się tego naprawić bo to chińczyk ) a tu zrobili ją w dwa dni, koszt naprawy bardzo niski i kosiareczka śmiga jak nowa. Polecam ten serwis
4
Marcin 2015-07-28 15:51:16
Firma godna polecenia, bardzo szybko naprawiają i wytłumaczą co się z czym je :), i co najważniejsze tanio. POLECAM
4
Kamil z Katowic 2015-08-07 15:18:31
Polecam firmę, naprawiają szybko i solidnie, ceny do przyjęcia.
4
Andrzej 2015-08-07 15:25:49
Niestety z chińskimi częściami tak bywa, potrafią płynąć nawet 3 miesiące, na to firmy które starają się pomóc ludziom kupującym tani sprzęt nie mają wpływu. Jeżeli nie było informacji o dostawie nie informujemy klienta. A telefony działają w obie strony, nikt nie każe poprzyjeżdżać z zapytaniem o dostawę z chin.
2
Andrzej 2015-08-07 15:34:10
Jeżeli weryfikacja urządzenia w/g klienta to sprawdzenie czy sprzęt działa czy nie to nie tędy droga. W każdym serwisie weryfikacja polega na rozebraniu i sprawdzeniu uszkodzeń powstałych w skutek użytkowania urządzenia. Nasi klienci są informowani o możliwości zasięgnięcia ekspertyzy w innych serwisach lub poszukania informacji na internecie. Jeżeli chodzi o koszta to nie robimy ekspertyz za darmo, tu trzeba poświęcić czas, a nieraz własne podzespoły czy płyny eksploatacyjne.
1
Andrzej 2015-08-07 15:38:13
Pomyła w postach. Odpowiedź wcześniejsza dopięta do Mario. Części Chińskie.
Arek 2015-08-11 14:55:12
Chłopaki z serwisu odnowili mi zagęszczarkę - 140kg, jak ją zobaczyłem to myślałem że maszyna jest nowa. Wszystko wychuchane odmalowane i wyczyszczone, łożysk nawet nie słychać, i to za małe pieniądze. Polecam
2
Patryk 2015-09-21 16:11:55
Witam serdecznie, podparłem się opinią z tej stronki, pojechałem z pilarką która stała w piwnicy chyba dwa lata jak nie lepiej, pan z serwisu na sam początek pozbył się paliwa z pilarki informując mnie że od dłuższego czasu nasze paliwo bardzo szybko wietrzeje, fakt pachniało jak ser i to ten najdroższy :), pomijając to, naprawa kosztowała około 70 zł, a pilarka chodzi jak nowa, wszystko został mi wytłumaczone jak się obsługiwać i co robić żeby nie zniszczyć sobie pilarki.
Tak powinno wyglądać w każdym serwisie. Polecam ten serwis.
2
Adrian 2015-09-24 15:45:29
Polecam ten serwis, naprawiają prawie wszystko :)
3
Mirek 2015-10-29 16:02:11
Pojeździłem trochę po śląsku z moją felerną pilarką (Harder), wszędzie tylko wymiana cylindra tłoka itd, wspomnę że piła ma dopiero trzy lata, dotarłem do tego serwisu przez internet. Pojechałem oddałem i czekałem, po dwóch dniach telefon: urządzenie naprawione koszt 50 zł, okazało się że zalewało cylinder z powodu uszkodzonego gaźnika, pilarka śmiga nie gaśnie nie zalewa. Polecam
3
Kornel 2015-12-11 15:04:36
Widząc takie opinie sam się udałem do nich z odśnieżarka, i jednak mieli rację ci którzy się tu wypowiadali. Minęły dwa dni i odśnieżarka działa bez zarzutów, zostałem poinformowany jak mam przechowywać sprzęt żeby nie dochodziło do takich awarii jak w moim przypadku, mogę polecić tą firmę.
2
could 2016-05-11 23:16:01
Ja też posiadam odpowiednie doświadczenie @bhk, a zobacz, zę doskonale sobie cenią profesjonalizm nie tylko wśród pracowników, ale i kandydatach, bo wypłaty dają dobre.
Zostaw swoją opinię o P.H.U. Lasobud - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.H.U. Lasobud