FHS (Flexible Human Services)

Noordwijkerhout

Opinie o FHS (Flexible Human Services)

witek666 2016-11-27 15:46
wszystko to kwestia trafienia z mieszkaniem jak i z praca maja rózne lokalizacje moja fajne domki nad morzem oraz rudery z myszami praca i na halach pakowanie itp oraz niewolnicze pole z burakiem który pogania oraz szklarnie goraco i tempo zabójcze malo który zaklad ma prace caly rok przewarzniwe prace sezonowe 3 miesiace albo 6 miesiecy
3
Terror22 2016-12-17 14:19
Moja przygoda jest cały czas ( od ponad 3 lat) pracuje w firmie sezonowej trwajacej w roku ok 6 miesiecy z przerwami niby stala firma haha a co miedzy czasie albo pomiedzy najlepiej zjedz do Polski bo skaczesz jak nienormalny po firmach codziennie możesz być w innej ( chyba ze masz szczescie to trafisz na moze max miesiac do jakiejś na dłużej ,

jedyny plus FHS-u wypłacalność tak wypłaty na czas !!

Ogromy minus za brak wykształcenia ludzi w biurze ktorzy wczesniej pracowali na polu jak wiekszosc pracowników a teraz wielkie Polaczki , czesto zle sie odnosza do pracowników z chamstwem i arogancją, niepotrafią nawet rozmawiac z ludzmi 80% bura przynajmniej ludzie z Polski to nazwałbym ich "upośledzeni umysłowo" - zamiast pomagać ludzią robią zawsze pod górke.

ONI MAJA ZASADĘ NIE CHCESZ NIE PRACUJ, MASZ PROBLEM NIE PRACUJ, JEST WIELE POLAKOW PRZYJADA Z WIELKA CHECIĄ -
NAJLEPIEJ BADZ ROBOTEM Z ZAMKNIETA BUZIĄ - BEDZIESZ NAJLEPSZYM PRACOWNIKIEM.....

ZMIENCIE BIUROO BO PRACY NA DŁUŻEJ TU NIE ZASTANIECIE JAK KTOS CHCE NA SEZONAJAK NAJBARDZIEJ MONZNA SIE PRZEMECZYC ALE NA DLUZEJ TO TU NIE PRZYJEZDZAJCIE....

MIEDZY SEZONAMI PRZEPRACOWAŁEM DO DZIS W PONAD 30 FIRMACH TEGO BIURA CHOC ZNAM ANGIELSKI I SAMI PRACODAWCY NARZEKAJA ALE COZ WLASCIEL TU W TERENACH MA DUZO ZNAJOMOSCI I LUDZIE HOLENDRZY GO ZNAJA DLATEGO NA SEZONY WIECEJ PRACY NAJDZIECIE..

POZDRAWIAM I ZYCZE POWODZENIA....
13
Terror22 2016-12-17 14:24
Biuro zmienia umowy , bo ma kilka podfirm i jak koczy ci sie umowa przechodzisz na inna ze zmiana nazawy firmy.. by nie dawac ci faz wiec... dobrzy pracownicy tez nie maja za dobrze... bo albo pracujesz z zamknieta buzia albo znajda za ciebie kogoś innego.....


NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pracuje nadal ( od 3 lat) ale juz jestem w trakcie szukania nowych ofert....
Nick 2016-12-20 09:24
Skoro pracujesz tam 3 lata i nie polecasz tzn., że coś z Tobą nie tak :-).
To fakt, że FHS ma kilka firm córek, jednak wewnątrz holdingu masz zachowaną ciągłość zatrudnienia (nie zaczynasz od nowa, Twoja historia pracy przechodzi wraz z Tobą). Sam przyznałeś, że pracujesz 3 lata, co oznacza że masz umowę na minimum Fazie B.
W większości agencji po 78 tygodniach idziesz na półroczną pauzę. Twój argument przeciw akurat okazuje się komplementem dla tej agencji :).

Nikt nie zabrania nikomu szukania nowych ofert osobom niezadowolonym ze współpracy, jednak wypadałoby choć troszkę zorientować się w holenderskim prawie (w końcu jesteś tu minimum 3 lata!).
ex 2016-12-31 09:11
Nie pracuje w tej firmie od 8 lat ale widzę że się tam nic nie zmieniło. Tam tylko zarabia jedna osoba Nico o ile dobrze pamiętam on dobrze wie jak kroić ludzi.
3
Terror22 2017-01-02 16:04
Panie FHS prawo waszej firmy troszke udało mi sie poznac i nadal poznaje musialem pracowac bo byly jakies potrzeby,
teraz TAK zastanawiam sie i szukam sobie innej agencji , jak juz poznalem wasze podejscie do osob albo pracuj albo "spiepszaj" POLECAM LUDZIA TYLKO NA SEZON NA CHWILE NA WEICEJ CZASU uwazajcie bo glupota osob z biura zarazic sie mozna....

ODRADZAM NA DLUZSZY CZAS....

aaa stawki haha to najlepsze pojdziesz po podwyszke to ci powie ze dam ci 40 centow\h ... hmmm gruboo noo podpaski mozna sobie kupic.... bo coz firma tez musi zarabiac....
1
Paloma 2017-01-08 20:17
A transport do Polski to sam musisz jak w prawie każdej firmie. A za rower nic mi nie odciagaja... nawet nim nie jeżdżę tylko do sklepu 2 km a tak załatwiłam między ludźmi żeby jechać samochodem :)
1
Nick 2017-01-10 09:17
Nie ma waszego, mojego czy kogokolwiek innego prawa- jest prawo holenderskie.
Jeżeli ktoś nie potrafi tego pojąć to szkoda sobie strzępić język żeby cokolwiek tłumaczyć. To są już samozwańczy specjaliście od prawa, którzy nigdy żadnego kodeksu w ręce nie mieli.

Powiedziałeś, że nie dają kolejnych faz i udowodniłem Ci, że się nie znasz i kłamiesz - dalejż uważasz się za specjalistę od prawa.

Skoro nie pasuje Ci 40 centów podwyżki (tak to się piszę, nie przez "sz") na godzinę, to naprawdę proponuję zmienić biuro. W 90% nie ma żadnych podwyżek, a po 26lub 78 tygodniach nie przedłużają z Tobą umowy aby nie dać Ci fazy B (którą masz pomimo, że nie zdajesz sobie z tego sprawy).
2
Piotrek 2017-01-12 15:45
Tak [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] duże na menkenie szczególnie
2
Minka 2017-01-18 09:56
Znam firmę i pracuję ale uważam że wpisy oczerniające FHS są niesprawiedliwe!! Zawsze możną pracować gdzieś indziej
abc 2017-01-25 21:24
Przerobilem tam jakiej 90 tygodni, mi sie podobalo, kazdy kto pisze zle to albo krotko robil i sie nigdzie nie zalapal,albo jest [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i sierota co sobie nie umie poradzic bez mamy, ja mam dobre wspomnienia
A-Z 2017-02-08 18:30
Zawsze powtarzam, że wpisy stawiające firmę w złym świetle nie są prawdą. FHS spoko firma a, że komuś coś nie wyszło zdarza się. Nigdzie nie jest idealnie, zawsze coś może się wydarzyć nieprzewidzianego ale to nie jest powód oskarżać firmę . Ludzie ogarnijcie się .
.... 2017-02-13 18:52
Banda złodziejii ...!!! Odradzam, kolosalne kary nakładane są z byle nie wyjaśnionego powodu.
3
Zły 2017-02-15 08:04
".Podziwiam ludzi,ktorzy pracuja tam juz kilka lat i nic nie maja. "- Po Twojej opinii widzę, że jesteś jakimś głupiutkim pionkiem z biura który chce delikatnie uratować pogląd na Biuro. Uważasz, że jak ktoś chce pracować to pracuje. Hahha To chyba normalne, że jak wyjeżdżasz za granice w celach zarobkowych to robisz to z chęcią i motywacją do pracy, ale przyznam Ci delikatnie racje jak chcesz pracować na jakieś zmyślone dodatkowe koszty ze strony biura przez które z każdego solariusu znikają Ci pieniądze to jesteś nie źle pogięty. Odradzam biuro .. !! FHS to jedna wielka "banda" żerująca na swoich pracownikach i to w bardzo dużym stopniu.
3
Minionek 2017-02-16 16:56
Obrażanie innych oraz oczernianie firmy nic nie da. Jedni będą chwalić swoją pracę drudzy ganić. Zawsze można zmienić zakład na inny.
FHS (Flexible Human Services) 2017-02-17 11:24 [pracodawca]
Proszę Pana,

Mogę zapewnić, że Pana specyfikacja wypłaty nie zawiera żadnych nielegalnych i nieuczciwych odciągnięć. Z doświadczenia wiem, że pracownicy którzy nie rozumieją do końca specyfikacji nie pytają o pomoc w dziale administracji finansowej, a samodzielnie tłumaczą sobie, że są okradani.
Serdecznie zapraszam do skorzystania z takiej możliwości we wtorki i czwartki (w godzinach otwarcia biura).
Jeżeli jednak- mimo wszystko- czuje się Pan okradany, to bardzo proszę zgłosić się do odpowiedniej instytucji kontrolnej. Nasze biuro regularnie przechodzi wszystkie wymagane kontrole finansowe (a proszę uwierzyć, że są one bardzo skrupulatne) i nigdy nie mieliśmy z tego tytułu żadnych nieprzyjemności. Dodatkowo proszę sprawdzić sobie wszystkie spisy, które zawierają listy nieuczciwych biur pośrednictwa pracy i przekona się Pan, że w żadnym z nich nie figuruje nasza organizacja. Aby znaleźć się na takiej liście, trzeba przegrać sprawę sądową z jakimkolwiek pracownikiem, który został poszkodowany w wyniku nieuczciwego działania biura. Listy te zawierają nazwy bardzo znanych i szanowanych biur (niektóre są tam wymieniane wielokrotnie), jednak nasze nie znajdowało i nie znajduje się na żadnej z nich.
Rozumiem, że ludzie w Internecie czują się bezkarni, jednak aby móc wypowiadać się na jakiś temat rzetelnie, należy używać sprawdzonych i prawdziwych informacji.
Informuję również, że firma Flexible Human Services nie będzie więcej komentowała tego typu wpisów, gdyż w naszym odczuciu, sprawa została omówiona w sposób kompleksowy.

Z wyrazami szacunku
Flexible Human Services
2
Melania 2017-02-24 10:20
Dla mnie to super firma i myślę, że wpisy to zwykły hejt.
aniani 2017-02-28 13:55
Witam. Jak jest z wyjazdem? Tzn w jakim czasie od rejestracji mogę spodziewać się oferty pracy?
Aneta 2017-03-01 09:16
@Melania pracowałaś za pośrednictwem firmy FHS (Flexible Human Services)? Mogłabyś opowiedzieć trochę więcej o tym za co cenisz współpracę z firmą?
1
Kameleon 2017-03-03 16:35
Zdecydowanie nie polecam tej firmy !! Zastanówcie się dobrze przed wyborem tej firmy i dowiedzcie się jak najwięcej o niej . Zarówno ja jak i chociażby 2 inne osoby pracujące w tej firmie mamy negatywną opinie o niej.
1
Aneta 2017-03-06 09:13
@Kameleon co wpływa na Twoją negatywną opinię? Chętnie dowiemy się więcej na ten temat.
Firma FHS (Flexible Human Services) ma już 14 lat doświadczenia na rynku i duże doświadczenie w świadczonych przez siebie usługach.
gggggggggggggggggggggggggggg 2017-03-08 14:58
a pracowała pani tam
Aneta 2017-03-09 09:02
@aniani próbowałaś kontaktować się z tym pytaniem bezpośrednio do firmy? Kontakt znajdziesz tutaj: http://www.fhspolska.pl/about/
Michał 2017-03-21 23:27
Witam

Jak dla mnie to mają dobre podejście i zachowują się profesjonalnie.
Aneta 2017-03-22 08:48
@Michał rozumiem, że jesteś zadowolony ze współpracy z FHS. Chętnie dowiemy się więcej na temat tego jak tak współpraca wyglądała.
Terror25 2017-03-23 13:23
Popieram wypowiedz tej Pani 3 lata pracowałem non stop.. fajne maja prace 50%% , nie słuchaj ludzi w Polsce gdzie będziesz jechał do pracy bo 80% ludzi przyjeżdżających pracuje zupełnie gdzie indziej.. w innej branży gdzie jest akurat zapotrzebowanie..

Ludzie w biurze 80%%) (nie wszyscy sa małe wyjątki), to zwykli dawni robotnicy z pola którym skrzydła urosły i zachowują się często arogancko, nie potrafią pomoc ...

Zacznijcie się uczyć zachowania kultury... Ludzia się pomaga a nie utrudnia...
1
Minka 2017-03-28 12:09
Flexible Human Services pośredniczącą w międzynarodowej rekrutacji pracowników imigracyjnych. Ponieważ zawsze spełniają najwyższe standardy, ludzie lubią z nimi pracować.
Michał 2017-04-01 17:28
Znaleźli dla mnie prace w dopasowana do moich kwalifikacji mimo że ciężko w tym rejonie o tego typu prace. . Poza tym zero problemów z komunikacją.. Pozdrawiam
Michał 2017-04-01 17:28
Znaleźli dla mnie prace w dopasowana do moich kwalifikacji mimo że ciężko w tym rejonie o tego typu prace. . Poza tym zero problemów z komunikacją.. Pozdrawiam
Stella 2017-04-12 12:07
Może ktoś wie czy FHS (Flexible Human Services) organizuje również pracę dla kobiet w Holandii? Wiem, że generalnie to fajna firma potrafią robić swoją robotę . Może ktoś słyszał o tej pracy proszę o info.
Nic 2017-04-18 15:34
Na pewno są oferty dla kobiet. Proponuję śledzić ich stronę www.fhspolska.pl. Wiem, że można ich tez znaleźć na facebooku.
Aneta 2017-04-19 08:58
@Michał to bardzo ważne, aby mieć dobry kontakt z agencją pracy, z którą się współpracuje. Dziękuję za uzupełnienie swojej odpowiedzi.
Lonely 2017-06-06 09:57
Nie polecam tej firmy.. bylam i więcej napewno tam nie pojade. Tylko kombinują jak tu odjąć pracownikowi z wypłaty więcej pieniędzy. A jak nie ma pracy jak tu sie pozbyć człowieka . Kto nie chce zarobic niech jedzie a jeśli ktoś jest mądry ominie tą firme szerokim łukiem. NIE POLECAM
Lonely 2017-06-06 13:02
Zależy ile masz lat.. ja bylam na wiekowce wychodziło 215 euro na tydzień. Nie polecam tej firmy .. ludzie tam myślą że są cudem
terror22 2017-06-06 15:32
Nie Polecam , moje zdanie nadal pracuje ( z przyczyn osobistych ) i mogę dużo pisać o nich wszystkich ...

Jest tam loteria szczególnie z praca jak trafisz tak będziesz miał.... jest 50 na 50 moze bedzie fajnie godziny i kasa a moze nie ....


NIE POLECAM
1
Minka 2017-06-10 17:09
Uważam, że FHS nie zasługuje na te negatywne wypowiedzi!
1
rwyczolkowski07@gmail.com 2017-06-12 20:06
Witam wszystkich. Ludzie narzekacie tylko na biura ale weźcie pod uwagę że ŻADEN Z WAS nigdy nie widział by Holandii ani nie mial możliwości pracy tutaj zeby nie biura takie jak FHS. Więc jak jesteście tacy mądrzy to sami ogarnijcie pracę i mieszkanie. Jednym do czego można się przyczepic to że zatrudniają takich baranów jak WY!! Ktorzy biegają po ulicy w kulawym dresiku i mordę dra Kur.. ja pier.. i inne.Jak u siebie na wiochach. W dodatku trzy slowa po angielsku a w pracy po polsku do Holendrów mówią. Porażka! JAK SE POSCIELISZ TAK SIĘ WYSPISZ!!! Do Holandii przyjechalem 13 lat temu na stopa i sam powoli wszystko ogarnolem przez biuro też pracowałem bo różnie bywało i zawsze jakaś robotę można ogarnąć i nie ma co narzekać a ludzie BEZRADNI tak robią a powinni w d..e całować że ktoś da im zarobić więcej niż w PL i wtedy kiedy maja czas. Więc nie narzekajcie tylko sami coś zróbcie!!!!
1
Pracownik 2017-06-13 12:59
Ty chyba nie powazny jestes, jeżeli sądzisz ze takie traktowanie ludzi zasługuje na całowanie i wchodzenie im w du**e. Ty masz coś godności czy całe życie ulegasz glupszym i dajesz się pomiatac. W tej firmie pracownik ma być na wyłączność i ich wali to że nie Masz czym dojechać do pracy czy też możesz zachorować. Zapomnij ze cokolwiek załatwisz w biurze bo poziom jaki reprezentują jest poniżej zera, nie wiem czy w ogóle maja jakiekolwiek studia. Jedyny plus ze jak masz te parę godzin to systematycznie przelewaja na czas, chociaż z tymi godzinami bywa różnie bo albo masz tak mało ze zostaje ci na życie albo tyle że firma tak wyczaruje żebyś dużo nie dostał i sam nie dojdziesz za co sobie paredziesiat euro zawina(i nie chodzi tu o podatki). Więc takich jak ty w fhs'ie potrzeba i rzuć im parę euro ze pozwolili Ci odwiedzić i pozwiedzac Holandię.
1
terror22 2017-06-13 15:41
Popieram te Panią kpiny z ludzi sobie robią i są nienormalni , zle traktują ludzi odzywając sie chamsko i arogancko. - To jest prawda wiem bo pracuje tam ale już kończę.
2
terror22 2017-06-14 17:19
Bo za nowych pracowników maja kasę dodatkowo a za starych nie, wiec cóż warto ściągać jak najwięcej i zarabiać nawet jak nie będzie pracy, na domek zarobią w 2 dni pracy a reszta nie ważna, wiele znam takich przypadków... , i zdążają się sytuacje ze ludzie pracują po 20-30h na tydzień trza za coś żyć i odłożyć już nie ma co albo jakie ochłapy.... cwaniacy pracujący dla biura są mądrzy bo mają stała robotę a inni na łasce ludzi do układania planu pracy - i jest to loteria albo będzie dobrze albo zle albo tak sobie , nie masz gwarancji godzin !!!! i nie bedzie w tym biurze !!!
2
Nessie 2017-06-14 19:18
Ja pracuje w FHSie ponad 2 lata. Z biurem nie mialam nigdy zadnych problemow. Jesli chodzi o mieszkania to rowniez sa utrzymywane na wysokim standardzie. Wyplaty sa zawsze na czas. Ja osobiscie polecam FHS.
Nick 2017-06-16 11:38
Za nowych pracowników mają kasę? Jeżeli miałbyś choć elementarną wiedzę na temat fukncjonowania biur pracy, to nie pisałbyś takich bzdur. Nowy pracownik to koszt dla agencji, a nie zysk. Przy zatudnieniu nowego pracownika musisz opłacić pośrednika, który go skierował do pracy. Biura w Polsce nie wysyłają ludzi do Holandii za darmo!

Wystarczy wejść w wyszukiwarkę i zobaczyć ile firm rekrutacynych powstało w ostatnim czasie, by domyślić się że to niezły biznes.
Maniek 2017-06-19 09:01
Czy ktoś mógłby napisać cos więcej o pracy dla pracownika obsługi pola golfowego- Amsterdam, Haarlem, Purmerend? Słyszałem o agencji dobre opinie i chcę spróbować.
Pozdrawiam Pana Mirka za hamstwo 2017-06-24 09:17
Na -
1. ktoś nie wie jak dojechać do danej firmy na co odpowiada mi Pan Mirek " to sobie mapę narysuj "
2.Kolega miał ataki krwotoku z nosa lekarz PRZEZ TELEFON stwierdził , że to tylko osłabienie organizmu
3 generalnie w trakcie sezonu letniego mają duży bałagan w biurze a mianowicie . Moja kobieta zjeżdża na urlop a po 2 tygodniach wraca i okazuje się , że już nie jesteśmy para mamy mieszkać gdzie indziej ( pani z biura próbowała naprawić sytuację napoczatku zaproponowała abyśmy na jakiś czas mieszkali oddzielnie ) nie zgodzilismy się i dało radę załatwić wspólny pokój jeszcze tego samego dnia .
4 będąc w biurze i oczekując na dajmy na to wyjaśnienie jakiejś sprawy bardzo dużo czasu człowiek traci , ale to akurat jest zrozumiałe przy tej ilości osób jaka jest sezonowo . Problemem jest to , że akurat na moje nie szczescie były upalne dni i oczekując około 1,5h czułem się jak w saunie , a Panie z biura miały klime :)
5 SMS , e maile odnośnie jutrzejszej pracy
Osoby które nie mają stałych firm napewno irytuje fakt że SMS potrafią przychodzić np o 21,30 w tym mnie i moich lokatorów :)

To teraz może plusy
1Wypłaty zawsze na czas , solarisy również ( zdarzają się błędy , ale taki już jest człowiek )

2 zalatwiajac jakieś wolne , chorobę np(migrena tzw lekkie choroby )przez telefon ja z pełna kulturą i Pani po 2 stronie również za to duży plus dla Pani Karoliny i Pani Agaty
(Przyjechała osoba z alkomatem , aby sprawdzić moja trzezwosc i ja to rozumie i popieram )

3.warunki mieszkaniowe. Domki w których mieszkają pracownicy są naprawdę bardzo dobre . Fakt zdążą się gorsze , ale to rzadkość

4 dofinansowanie na domek pracuje na systemie tygodniowym i dofinansowanie wynosi coś koło +/- 71 euro a więc naprawdę czapki z głów

5 opiekunowie często odwiedzają firmy w których człowiek pracuje i starają się pomóc czy to łamiąc barierę językową czy popprstu rozwiązać konflikt

Myślę , że to chyba tyle z mojego wywodu opinię pisze już z naszej ojczyzny , aby uniknąć ewentualnych problemów z biurem

1
Minka 2017-06-24 16:50
FHS to super agencja, zawsze można zarobić dobra kasę.
Ardjanoo 2017-07-09 17:41
Odradzam komukolwiek pracę dla tej firmy. Przed wyjazdem do Holandii obiecują gruszki na wierzbie a jak przychodzi co do czego to okazuje się że brak pracy. To są oszuści, zatrudniają nielegalnie ludzi i dają umowy do podpisania bez wyrabiania numeru SOFI, jeśli ktoś się o ten numer upomni to zwlekają z tym tak długo jak tylko się da. Każdego dnia człowiek jest rzucany do innej firmy, w jednej robi się jako sprzątaczka a w drugiej jako chłopiec na posyłki itd, warunki nieludzkie. Traktują człowieka jak śmiecia, szef kierowców to straszny cham, nie ma żadnego szacunku do ludzi, w zarządzie firmy pracują również takie osoby. Zalecam omijać tą agencję szerokim łukiem.
1
oni 2017-07-12 13:18
Zwykli kłamcy i złodzieje.Jak masz problem to odsyłają od jednego do drugiego ,bo zamiast rozwiazać problem to uwazaja ze nie sa od tego czy tamtego.A koordynatorki to juz masakra ,potrafia tylko duzo gadac i nic nie robic,poniewaz tez twierdza ze to czy tamto nie należy do ich obowiązków.Jedyne co potrafia to wstrzymywać wypłaty(co jest niezgodne z prawe,bo na umowie nie ma nigdzie adnotacji,która zezwala im na zabieranie pieniedzy pracowników)
Johny 2017-07-12 14:28
Nie przypominam sobie wstrzymywania wypłat w tej firmie.
Są jednak przypadki egzekwowania praw wynikających z kontraktu mieszkaniowego w przypadku ucieczek pracowników bez podania przyczyny zjazdu. Wtedy trzeba pokryć koszty najmu mieszkania do końca okresu wypowiedzenia (4 tygodnie).
To dość zrozumiałe. W Polsce jeśli wynajmiesz mieszkanie i chcesz wypowiedzieć mieszkanie, to też masz okres wypowiedzenia od 1-3 miesięcy.
Czasami mam wrażenie, że ludzie podpisując umowę w innym kraju nie zdają sobie sprawy z konieczności jej przestrzegania...



NORMA 2017-07-16 09:37
Praca poza granicami kraju to nie jest zabawa w przedszkole, a niektórzy zachowują się tak jak by właśnie byli w przedszkolu. Czasami niektórzy porywają się na coś o czym nie mają zielonego pojęcia a później narzekają, że agencja jest zła! Fajna agencja
Vibe 2017-07-19 20:30
Fhs to agencja która naprawdę najlepiej omijać szerokim łukiem. Ściągaj ludzi do pracy gdzie nie ma pracy dla nich i siedzą na rezerwach nawet tydzień i na dodatek ściągają za mieszkanie normalnie. Miało być 40 h tygodniowo nawet tego nie ma. Nr. SOFI jest wyrabiany dopiero przed zjazdem na urlop do Polski czyli przepracowalem 3 miesiące i dopiero zalatwili cały ten numer. Oszukuja ludzi na każdym kroku mówią jedno robią drugie. W biurze jest problem co kolwiek załatwić. Osoba odpowiedzialna za transport ( nie będę pisał imienia tego typa) jest wulgarny z nacisknaciskem na to słowo , nie miły , nie uprzejmy. Nie potrafią niczego zorganizować odliczają za prąd, gaz, wodę (gdzie jest to nie możliwe ze jest przekroczona ich "norma" jak nie ma pracownika od 5 do 16 na mieszkaniu.
Jedyna zaletą tego biura jest to ze są wyplacalni.
Ogólnie za dużo by wymieniać tych negatywow...
Zostaw swoją opinię o FHS (Flexible Human Services) - Noordwijkerhout
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie FHS (Flexible Human Services)