brak logo

Centrum Szkoleniowe Falenty

Falenty

Opinie o Centrum Szkoleniowe Falenty

lelek 2015-01-13 15:36:06
zostałam zwolniona z mojej winy i bardzo tego żałuje bo Falenty to miejsce pracy gdzie szanuje się pracownika. ZWALNIAĆ I ROZSTAWAĆ SIĘ Z LUDZMI TEŻ TRZEBA UMIEĆ.KLASA KLASA I JESZCZE RAZ KLASA. TO MIEJSCE KTORE STANOWI WZÓR DLA PRACODAWCÓW.
1
obecny pracownik 2015-02-13 13:25:11
Jestem obecnym Pracownikiem!!!! Jeżeli ktoś tak pisze to został zwolniony za pijaństwo lub kradzież. I teraz ma żal a czy uzasadniony on wie najlepiej!
Ja jakoś na płacę nie narzekam!!!!!!!!!!!!!!
Tomek 2015-02-13 13:50:24
ja jestem byłym pracownikiem, pracowałem jako kelner. Zostałem zwolniony i nie zgadzam się, że zwolniony pracownik nie pochwali pracodawcy!!! Zwolniony z jakiegoś powodu najczęściej z własnej winy! A ja bardzo żałuje i tęsknie za pracą w Falentach!!!
Arab 2015-02-16 14:16:24
Centrum Szkoleniowe Falenty to najlepsze miejsce do pracy!!!!!!!
Jaką mieliśmy imprezę Pracowniczą!!!!! Bal Karnawałowy: muzyka, super jedzenie, nagrody, kąpiel w basenie. Jednym słowem SUPER!!!! Dziękujemy DYREKCJO!!!!!
pracownik 2015-02-19 16:06:29
Tak firma zorganizowała nam super imprezę!!! Był bal karnawałowy, myszka miki, policjantka, 3 arabów, żyrafa, czarownica. Muzyka głośno grała, jedzenie wyśmienite i ta atmosfera..........! zgadzam się z powyższą opinią, że Centrum Falenty to najlepsze miejsce do pracy. To co czyni to miejsce wyjątkowym, to panująca tu atmosfera.
iwona 2015-04-09 12:42:00
Centrum Szkoleniowe Falenty to miła atmosfera, dobre pieniądze.
Możliwości awansu. Szacunek ze strony przełożonych.
Polecam!!!!!
Dani 2015-04-10 08:25:55
Tak potwierdzam, mila atmosfera, dobra organizacja. Dyrekcja bardzo wymaga, chyba ma bzika na punkcie czystosci, ale da sie przezyc. Trzeba pracowac i juz. Dobrze, ze chociaz widzi i docenia pracownika i potrafi dac nagrode. Placa tez niezle.
Krzys 2015-04-10 08:32:32
Fajny zespol milo sie przychodzi do pracy. A co do Pani dyr to fajna .............. Bede pracowal az mnie nie zwolni.
Kot 2015-04-10 23:00:35
To co czyni to miejsce wyjątkowym to rzeczywiście atmosfera. Przez to że jesteśmy szanowani bardziej przykładamy się do pracy, a także potrafimy się dla niej poświęcić.
Zebra 2015-04-10 23:11:19
Firma prowadzona profesjonalnie. Szacunek dla pracowników. Super imprezy, bardzo dobre, tradycyjne, polskie jedzenie. Jest dyscyplina, którą warto przestrzegać bo wtedy jest się zauważonym i docenionym.
mądry 2015-04-10 23:19:42
Zgadzam się z przedmówcami tu naprawdę jest fajnie. Zarabia się uczciwe pieniądze. Praca spokojna, jak ktoś robi co do niego należy to nie może narzekać. Od dwóch lat bardzo dużo pozytywnych zmian: wygląd wewnętrzny i zewnętrzny ośrodka i cholernie miła atmosfera oraz dużo pozytywnej energii-wszyscy, którzy pracują wiedzą kto na to wpłynął.
lizus 2015-04-10 23:31:26
Kocham to miejsce. Nigdy nie miałem lepszej pracy i dyrektorki. Polecam z całego serca. Jeżeli pani dyrektor odejdzie to my wszyscy razem z nią. To opinia wszystkich takich jak ja. Jest jak Margaret Tacher - twarda, nieustępliwa, mocna, a przy okazji niezła laska.
fffffffffffffff 2015-04-20 20:56:33
co za sciemy, przestancie wkrecac ludzi,
6
Miro 2015-04-22 08:03:47
Sa tacy co nam zazdroszcza pracy w falentach. No i coz to potwierdza wszystkie powyzsze opinie. Atmosfera super, placa taka jak we wszystkich hotelach. Kto sie nie leni temu trawnik sie zieleni. Polecam prace w Centrum szkoleniowym falenty.
3
krisss 2015-04-30 14:25:34
potwierdzam, fajna atmosfera. Wymagają oj bardzo wymagają ale jest w porządku bo chce się tu pracować. Szacunek do przełożonych.
1
kate 2015-05-13 10:31:40
pracownicy ogólnie są zadowoleni, chce się przychodzić do pracy.
Miła atmosfera fajni ludzie.
Polecam!
mati 2015-05-14 16:34:57
fajna praca, miła atmosfera. pracuje 8 lat i wreszcie pracuje się a nie kręci afery. Polecam
V9aD 2015-05-26 11:37:50
dziwne co piszesz. Nie zalegają z płatnościami!!!!! Chyba nie jesteś stałym pracownikiem!!!
1
? 2015-06-08 16:35:57
A co to ma do rzeczy? to jak ktoś pracuje na zlecenie to mu si e nie należą pieniądze w terminie????
3
kafar 2015-09-21 16:14:11
uwaga wtopa - po zmianie własciciela i zarządu nie regulują zobowiązań. ostrzegam podwykonawców i pracowników bo będziecie czekać na pieniążki w nieskończoność
1
Pawel 2015-09-26 19:14:25
Bylem na rozmowie kwalifikacyjnej i przyznam szczerze, ze chcialbym aby mnie zatrudnili. Pani Dyrektor oczarowla mnie swoja osoba. Profesjonalna, stanowcza z twarza aniola.
prorok 2015-09-27 12:13:47
zdecydowanie odradzam pracę w tym miejscu-problemy z wypłatą pensji, nerwówka, kompletny brak organizacji pracy - obejmując dane stanowisko zajmujesz się dosłownie wszystkim - tylko pensje dostajesz za jedną czynność, o ile w ogóle się ją dostanie.... a Pani Dyrektor-owszem czarować potrafi bo to prawdziwa czarownica, wciska ludziom kity, zero szacunku do pracownika i ogólnego pojęcia w jakich warunkach pracują ludzie-oczekuje 300% normy przy jak najmniejszym wynagrodzeniu. jest tu mnóstwo pozytywnych opinii ale napisanych najprawdopodobniej właśnie przez nią, co jest żałosne, bo każdy kto tam pracował zna prawdę. Omijajcie to miejsce szerokim łukiem
5
Dani 2015-09-27 20:17:06
Zupelnie si e nie zgadzam z opinia powyzej. Faktycznie, oczekuje bardzo duzo, ale potrafi za to wynagrodzic. Jezeli komus zalezy na pracy i wykonuje ja bez zarzutu to uwierzcie, ze jest mega zadowolony i z warunkow pracy i z atmosfery. Sam widze jak olewaja prace moi koledzy i nic dziwnego, ze maja z nia problem. Skonczyly sie czasy ukladow Panstwa W i zaczela sie praca. Najwieksze leniuchy zostaly zwolnione i wreszcie sie oczyscila atmosfera.
1
Maro 2015-09-27 20:30:17
Prorok jak wywalila Cie za alkohol to teraz jedziesz po niej! Ale na szczescie ja wiem, ze to Ty!
prorok 2015-09-28 13:37:25
bardzo dobrze że skończyło się panowanie Państwa W ale atmosfera nie oczyści się dopóki nie zostanie zwolniona jedyna osoba, która w dalszym ciągu tę atmosferę psuje i wprowadza niezdrowe relacje, a jest nią Pani Dyrektor... Wpis Maro-kimkolwiek jest doprowadził mnie śmiechu...mam nadzieję, że żaden pracownik nie zniżyłby się do tego poziomu. To jest strona dla ludzi, których można ustrzec przed podjęciem pracy w niewłaściwym miejscu a nie portal do wybielania siebie i swoich błedów w zarządzaniu....
3
Kazik 2015-09-30 21:39:23
Pracuje w Falentach kilka lat i obiektywnie moge Wam powiedziec , ze nie wszystkim mozna dogodzic. Ale sa pracownicy, ktorzy sa zodowoleni i z warunkow pracy i z atmosfery, ktora tu panuje. Ale nic na sile zawsze mozna sie zwolnic i poszukac szczescia gdzie indziej. Nie rozumiem ludzi, ktorzy pracuja i ciagle narzekaja. A co do dyr..... To zbyt duzo wymaga
1
piotr 2015-10-01 15:39:04
Wszędzie trzeba pracować, aby być docenionym i zauważonym. W przypadku Centrum Szkoleniowego Falenty, tak jest. Oczywiście, że zawsze znajdzie się osoba niezadowolona, ale cóż granice są otwarte.
mrówka 2015-10-01 19:29:54
zgadzam się, że pracować trzeba, ale swoją godność też trzeba mieć. Falenty to wyzysk, wyzysk i jeszcze raz wyzysk i z całym szacunkiem winę za to ponosi dyrekcja... nie da się wykonywać 100 rzeczy naraz i przy tym robić to dobrze. poprzedni zarząd doprowadził to miejsce do ruiny ale obecny niestety lepszy nie jest, a najgorsze ze cierpią na tym właśnie pracownicy. pora się obudzić i zmienić dyrektorkę. wtedy przestaną stąd znikać PRAWDZIWE posty dotyczące tego miejsca pracy
1
prorok 2015-10-02 20:37:15
Hej mrowka, nie zgadzam sie z Toba! Ja pisalem pod wplywem emocji, popatrz na to trzeźwo i przypomnij sobie jak było jak rządziła nami "gruba". Wtedy panowała całkowita anarchia. Kasy nie było, zarząd się bawił i kładł laske na wszystko.
prorok 2015-10-03 14:44:20
hahahahahahahahahhaahha no teraz to już żenada do kwadratu podszywać się pod proroka żeby niby odwołać to co napisałem pod koniec września..... tak się składa że w żaden sposób nie cofam tego co napisałem poprzednio. teraz jeszcze bardziej się utwierdzam w przekonaniu że Pani Dyr chwyta się desperackich metod dbania o swój wizerunek. Jedna Pani W. głupotą za daleko nie zaszła i druga też nie zajdzie...
1
mika 2015-10-05 15:22:29
rozumiem, że niektórzy są niezadowoleni, ale pracują tu tacy jak ja i nie ukrywam, iż jestem bardzo zadowolona. Fakt, że dużo się zmieniło, ale tylko na lepsze. Wreszcie nie muszę pracować za kogoś - bo wcześniej byli tu tacy, co rodziną się nazywali i wszystko im było wolno.
2
rozczarowana 2015-10-05 19:52:40
ja niestety nie byłam zadowolona za czasów rodziny i nie jestem nadal... szkoda bo miejsce z potencjałem ale zmarnowane przez nieodpowiednie osoby zarządzające. ktoś może uznać że tylko nieroby narzekają, ale ja już nawet nie narzekam, po prostu nie mogę uwierzyć że można było takie fajne miejsce tak zmarnować
Mirko/ 2015-10-06 18:46:49
Co wy gadacie z dyrka to sie idzie jeszcze dogadać ale ten wice dyrektor hrabia monte kristo co ma dwa nazwiska to dopiero jest. Jak była Gosia to jeszcze jego i ta druga czarna miała w garści i nie fikali ale jego tez zwolnią jak to czarna. Co on sobie myśli ze my jestesmy maszyny, chodzi tylko i opieprza wszystko sprawdza niech siedzi w pokoju swoim i da ludziom żyć. Gada tylko ze gość jest najważniejszy drugiego mariota z falent chce nam zrobic a my przecież mamy inny hotel dla normalnych ludzi. Kiedyś to spokojnie było świetna atmosfera bo ludzie spokojnie pracowali nikt ich nie sprawdzał jak coś było nie tak to sie kryliśmy i zawsze to jakoś szło. Ale jego tez wysadza i będzie dobrze bedzie mozna spokojnie pracowac
Mirko/ 2015-10-06 18:49:27
Co wy gadacie z dyrka to sie idzie jeszcze dogadać ale ten wice dyrektor hrabia monte kristo co ma dwa nazwiska to dopiero jest. Jak była Gosia to jeszcze jego i ta druga czarna miała w garści i nie fikali ale jego tez zwolnią jak to czarna. Co on sobie myśli ze my jestesmy maszyny, chodzi tylko i opieprza wszystko sprawdza niech siedzi w pokoju swoim i da ludziom żyć. Gada tylko ze gość jest najważniejszy drugiego mariota z falent chce nam zrobic a my przecież mamy inny hotel dla normalnych ludzi. Kiedyś to spokojnie było świetna atmosfera bo ludzie spokojnie pracowali nikt ich nie sprawdzał jak coś było nie tak to sie kryliśmy i zawsze to jakoś szło. Ale jego tez wysadza i będzie dobrze i bedzie mozna spokojnie pracowac
wierzyciel 2015-10-21 12:26:10
proszę o pilny kontakt wierzycieli wobec których firma centrum falenty sp z o.o. nie wywiązała się ze zobowiązania za usługi zrealizowane przed "zmianą" właściciela tj lipcem 2015 - kontakt: info@mediarent.pl
mini 2015-10-29 14:37:20
tak i pod tym Nickiem razem z mrówką i jeszcze na innych hotelach robią zamęt i oczerniają pracowników którzy odeszli z Falent. Ale dokumenty się pięknie uzupełniają i tworzą całość do..., przecież tak łatwo odtworzyć ip komputera z którego to ścierwo wypisuje wyssane z palca głupoty...już niedługo, ehh nie mogę się doczekać..
Lis 2015-11-06 21:02:19
Nie jest, tak jak piszecie! Każdy moze mieć rożne żale, ale Falenty, to miejsce zaniedbane przez poprzednich właścicieli, ale opinia wsród klientów niestety jest bardzo pozytywna. Obsługa jest na wysokim poziomie, taka opinia krąży wsród klientów. Czy miejsce jest zle zarządzane??? Studiowałem z Panią Pacholska była najlepsza studentka broniła sie u najlepszego specjalisty z hotelarstawa - a nie było z nim łatwo. Zastanawiam sie, czy opinie sa pisane przez osoby wykształcone?????? Bo, czytając takie opinie - myśle, ze nie:-( ale to portal dla pracownikow.
Margo 2015-11-07 09:32:40
Żale są z różnych powodów.Myślę,że zawsze będą.Nie oszukujmy się, każdy chce zarabiać pieniądze wszystko inne jest mniej istotne. Falenty słynęły z opini, że tam się dobrze zarabialo. Jak jest obecnie?????
pracus 2015-11-09 11:07:52
Obecnie jest bardzo słabo, nowy zarząd bardzo poobcinał wynagrodzenia we wszystkich działach, pracuję ale zaczynam się rozglądać za inną pracą, niestety...
1
pracuś 2015-11-09 13:12:16
teraz jest nie najlepiej, obcięli wynagrodzenia we wszystkich działach :-(, nie chcę ale rozglądam się za inną pracą..
Szukająca pracy 2015-11-09 13:13:39
Witam,
Właśnie zastanawiałam się nad wysłaniem tam aplikacji. Jeśli jest tyle negatywnych wpisów na temat zarządu, to nie będę ryzykować, bo liczy się dla mnie i dobry pieniądz i atmosfera. Nawet dzieląc wszystko na pół, to i tak brzmi to wszystko odpychająco. Ta Pani dyrektor jest chyba osobą bardzo kontrowersyjną, bo ludzie mocno się angażują, żeby pokazać jej oblicze. Cieszę się, że są takie portale jak ten - już drugi raz mnie uratował przed zrobieniem błędu.
2
Pracownik 2015-11-09 14:20:18
No niestety, po zmianie obcieli pensje w wielu działach, razem z innymi pracujemy ale rozglądamy się za inną pracą
pupil 2015-11-10 12:12:54
Krótko i na temat wstrzeliłeś się w samo sedno - można to tak ująć - krótko i na temat :)
Roberto 2015-11-10 15:29:46
Najciekawsze jest to, że te negatywne opinie wychodzą spod jednej ręki - podobna stylistyka i chwalenie opinii poprzednika - niestety bardzo łatwo to wyłapać, dodatkowo, bardzo pomagają programy pingujące ip...:)
roberto 2015-11-13 15:17:13
i działa to w dwie strony - te opinie pozytywne również wyglądają jakby wychodziły z jednej ręki. jednakże rotacja pracowników jest najlepszym dowodem na to jak dobrze jest za rządów pani dyr., krótko i na temat
Rozsądny 2015-11-13 22:16:41
Przecież widać, ze negatywne opinie pisze ta sama osoba - żenada. Nie szkoda czasu ???? Ale dała Ci popalić ha ha haaaaaaa musiałes zarabiać niezła kasę, ze tak placzesz.
Prawdziwy 2015-11-20 00:56:59
Ludzie, zupełnie przypadkowo jestem na tym portalu i z ciekawością czytam Wasze opinie. I brak Waszej wiedzy na temat tej kontrowersyjnej osoby świadczy o braku niewiedzy. Pracowałem w Falentach 15 lat temu, Dyrektorem ds. Obsługi Klienta była ta sama osoba, a Ośrodek robił wyniki finansowe, wiec zupełnie sie nie zgadzam ze słowami krytyki. Jestem przekonany, ze nie macie wiedzy na temat historii tego miejsca. A co wiecej do umiejętności i znajomosci rynku konferencyjnego, bo ten Obiekt z tego słynął . Z wielka przyjnoscia odwiedzę, to miejsce po latach.
Obeznany 2015-11-26 07:29:07
Jestem pracownikiem, tego jakże wyjątkowego miejsca i czytam opinie na tym portalu. Z treści wynika, iż rozsądna, to Ty nie jesteś - nick rozsądna. Po pierwsze, to jest Twoja opinia ale nas pracownikow tu jest kilkadziesiąt i nasza opinia jest pozytywna. Wiec skończ swoje, żale poszukaj roboty gdzie indziej a najlepiej to sama aplikuj na dyrektora. Nie nawidze osób, które piszą i mówią za wszystkich. Czasy komuny sie skończyły jest demokracja
pracownik 2015-11-29 15:00:26
no tak, usunięto wpisy , które są prawdziwe i niewulgarne. Ten portal zaczyna schodzić na psy...
staniek 2016-07-01 09:44:56
z tych ofert to mi się tylko podobała ta jako Telemarketer sprzedaż szkoleń BHP bo faktycznie premie były spore, ale teraz widze, że już w ogóle nie m rekrutacji, wiecie może dlaczego tak sie dzieje, czy to jest powód do niepokoju obecnie czy jak to wygląda teraz?
Zostaw swoją opinię o Centrum Szkoleniowe Falenty - Falenty
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Centrum Szkoleniowe Falenty