brak logo

Agencja Reklamowa WIGOR

Wrocław

Opinie o Agencja Reklamowa WIGOR

Zoa 2015-05-27 22:26:23
Nie polecam
4
Zoa 2015-05-27 22:29:54
Praca jest ciekawa, jeśli ktoś lubi organizować eventy.
Płaca nie jest adekwatna do ilości obowiązków na jedną osobę oraz do ilości przepracowanych nadgodzin, które nie są płatne, tylko odbierane w formie wolnego. Właściwie za tą pensję ciężko przeżyć, a na pewno nie ma szans mieć pracę dodatkową, bo nie wyrobi się czasowo.
Wszystko można by przeżyć, gdyby nie stosunek pracodawców do pracowników:
- zero szacunku
- brak chęci i umiejętności rozmowy
- mobbing
- poniżanie
Niestety właśnie to zaważyło na moim odejściu, choć wiem, że takie sytuacje nie miały miejsca tylko z moją osobą, lecz również z moimi poprzednikami oraz współpracownikami, z którymi wówczas byłam. Rotacja niestety jest cały czas duża.
6
wszystko prawda 2015-09-14 19:46:11
Cóż, widziałam tę opinię zatrudniając się tam i niestety nie zaważyła na mojej decyzji. Więc przeszłam przez to wszystko co opisała Zoa wyżej. Z wyzwiskami włącznie.
2
oooo 2016-02-02 09:49:30
cieszę się że ktoś o firmie "kogucik i spólka" napisał w końcu ku przestrodze innym. agencja reklamowa, a strona internetowa stara jak świat. zero profesjonalizmu. ledwie przędą
3
milki 2016-07-20 13:41:36
Nie pomyślałam żeby napisać opinię, bo pracowałam tam dawno temu, ale widzę, że nic się nie zmieniło. Właściciele to małżeństwo, które w pracy pojawia się po 15 i oczekuje by być na każde zawołanie łącznie ze zmianą planów po godzinach pracy bo nagle zwołują zebranie, które trwa i trwa... Czerpią satysfakcję z tego, że komuś psują plany takimi akcjami. Ponadto potrafią zrobić aferę o byle co. Nie wspomnę, że zastraszają, mobbingują i nie płacą nadgodzin... a nadgodziny liczą w taki sposób, że szkoda gadać. Zakres obowiązków totalnie szeroki, ledno dawałam radę ze wszystkim zdążyć. Na pewno była to dla mnie szkoła życia, ale i przestroga by się cenić i wybierać pracodawcę mądrze :)
6
płytko 2016-09-27 21:07:56
tak to jest jak firmą zarządzają barany - tępa idiotka i jej sługas :D
4
tralalalala 2016-10-07 14:04:07
cóż.... o mądrego szefa trudno, ale i o tak głupiego też nie łatwo. tak bezczelnego i niekulturalnego. z jedną pracownicą to się nawet po sadach ciągali i inspekcjach pracy. poszły kary. a wniosków żadnych nie wyciągnęli i dalej ludzi jak g*wno traktują
3
były pracownik 2016-11-05 18:00:26
Agencja zajmuje się organizowaniem targów w obiektach na terenie Wrocławia. Praca pełna wyzwań, w fajnym zespole młodych ludzi.

Jest jedno "ale" niestety wszystko potrafią rozbić szefowie, którzy nie mają wiedzy jak budować dobrych relacji ze swoimi pracownikami i wyznaczaniu jasnych celów. Można odnieść wrażenie, że zupełnie nie wiedzą co się dzieje w ich firmie. W dużej mierze wynika to z różnicy pokoleniowej, właścicielami są starsze osoby (65+), z doświadczeniem w prowadzeniu biznesu, ale pozbawione zupełnie zdolności zarządzania pracownikami. Przekłada się to na bardzo dużą rotacje osób, uciekanie co zdolniejszych pracowników, ogólny brak dobrej atmosfery pracy , brak chęci pozostania w tej firmie i chaos w działaniach zlecanych pracownikom.

W skrócie "na plus"
- bardzo fajny, pomocny i zgrany zespół osób zatrudnionych w biurze tworzących imprezy (3-4 osoby),
- premie od klientów (średnio 3% od kwoty zakontraktowania) i premie świąteczne,
- stabilne zatrudnienie (umowa zlecenie na okresie próbnym i umowa o prace po okresie próbnym),
- wypłata na czas,
- bezpośredni kontakt z klientem.

"sami sobie odpowiedzcie"
- nie ma możliwości awansu, chyba ,że dokładanie dodatkowych zleceń nazwiemy awansem ;)
- zarobki na średnio/niskim poziomie około 2000 zł netto.
- praca jest dla osób z doświadczeniem, ponieważ brak jest jakichkolwiek szkoleń, kursów itp.,
- nadgodziny niepłatne do odbioru.

"na minus"
- arogancja właścicielki,
- chaotyczne i nieokreślone cele działań,
- brak doświadczenia w zarządzaniu ludźmi, wyczucia w prowadzeniu rozmów itp.
- ciągłe braki kadrowe wynikające z ze złego zarządzania pracownikami,
- niezmienne zarobki na nieatrakcyjnym poziomie.

Podsumowanie:
- praca dla osób o mocnych nerwach, lubiących survival w wydaniu polskiej małej firmy,
- ciężko polecić firmę, raczej dla "misiów lubiących zimować" lub na chwile jako przystanek,
- na zdobycie pierwszych szlifów w organizowaniu imprez na dużą skalę (ale nie za długo bo łatwo się stępić :)
- jako bolesny epizod w karierze, przestroga aby unikać takich miejsc.

P.S.
Wigor to chyba nazwa nadana dla ironii , raczej powinno być Marazm.
2
onaaaaaa 2016-11-24 20:13:28
Madzia, uwielbiam Ciebie za ten wpis :D
Magda 2016-11-25 13:47:07
Prosze koniecznie usunac ostatni wpis lub uscislic o jaka Madzie chodzi bo ja nie dodawalam tutaj zadnego wpisu. Magda F.
Zostaw swoją opinię o Agencja Reklamowa WIGOR - Wrocław
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Agencja Reklamowa WIGOR