brak logo

SATEL

Gdańsk

Opinie o SATEL

gdacie 2010-08-26 09:39:07
nawet w kryzysie da sie zmienic robote. Jak sie tylko trafia okazja trzeba dzialac i da rade. Koncza sie wakacje i rusza robota. W
Satelu beda zatrudniac od wrzesnia? Sa jakies miejsca?
haos 2010-09-01 20:51:44
Jak by były jakieś wakaty do obsadzenia w zarządzie to proszę o cynk, może się skuszę, poza tym gratuluje akcji wspierania GOPR - czółko chylę Panowie.
sam 2010-09-21 15:15:06
haos - 2010-09-01 20:51:44

Jak by były jakieś wakaty do obsadzenia w zarządzie to proszę o cynk, może się skuszę, poza tym gratuluje akcji wspierania GOPR - czółko chylę Panowie.

a załóż sobie firmę to będziesz w zarządzie...........
yyy 2010-09-22 08:34:26
Informacja dla osób szukających informacji o pracy w Satel ( nie dla frustratów, którzy tą pracę z takich czy innych powodów stracili ):
- wszyscy zatrudnieni są na umowę o pracę,
- średnie wynagrodzenie w firmie to około 4200,- brutto
- najniższe wynagrodzenie to około 2500,- brutto
- nagroda roczna "trzynastka"
- kasa za wczasy pod gruszą
- nagrody jubileuszowe za 10, 15, 20 lat pracy
- bony towarowe na świeta 250-300,-
- imprezy dla dzieci (zakończenie lata, choinka)
- imprezy dla pracowników (oststnio jubileuszowa)
- fundusz socjalny z którego można otrzymać niskooprocentowaną pożyczkę,
- co miesiąc - kawa, herbata, cukier
A pracować trzeba jak wszędzie na świecie.
anonim 2010-09-24 12:53:17
yyy - 2010-09-22 08:34:26

Informacja dla osób szukających informacji o pracy w Satel ( nie dla frustratów, którzy tą pracę z takich czy innych powodów stracili ):
- wszyscy zatrudnieni są na umowę o pracę,
- średnie wynagrodzenie w firmie to około 4200,- brutto
- najniższe wynagrodzenie to około 2500,- brutto
- nagroda roczna
Dziękujemy za tekst sponsorowany.

-średnie wynagrodzenie w firmie to około 4200,- brutto - pewnie uwzględnia pensje prezesów (te w setkach tyś /miesiąc), a i tak raczej zawyżone
- najniższe wynagrodzenie to około 2500,- brutto -nieprawda
- nagroda roczna "trzynastka"- nieprawda, że "13", bo było 2000 brutto, więc nawet poniżej "najniższego wynagrodzenia"
- kasa za wczasy pod gruszą - tak jakieś 300 brutto (na waciki?)
- imprezy dla dzieci (zakończenie lata, choinka) - choinka nie zawsze, pożegnalnie lata było raz
- imprezy dla pracowników (ostatnio jubileuszowa) -tak, a poprzednia była w roku 2007
- fundusz socjalny z którego można otrzymać niskooprocentowaną pożyczkę, - oj, nie każdy dostaje, a jeśli była impreza dla pracowników lub zaproszonych instalatorów, to kasa funduszu socjalnego pusta....

A pracować trzeba jak wszędzie......
freak 2010-09-25 12:01:32
Chciałem pożyczkę na mieszkanie. Usłyszałem, że nawet nie mam poco składać wniosku bo kasa pusta bo było 15 lecie firmy. W tym samym dniu protegowany [usunięte przez moderatora] do dostał pożyczkę na samochód.
Są protegowani, którzy pracę innych przypisują jako swoje zasługi. Jeśli protegowany coś sknoci to inni dostają po uszach bo byli nie czujni i nie pomogli koledze.
Imprezy dla dzieci "pożegnania lata" były 2 ale tym roku nie było.
anonim 2010-09-27 09:07:11
Jeszcze jeden temat dla szukających pracy: zapytajcie przy rozmowie wstępnej o "ścieżkę awansu" w firmie i nie dajcie się zbyć ogólnikami.
Prawda jest taka, że w Satelu nie ma możliwości awansu. Jak wkleją cię na jakieś stanowisko, to co rok pita możesz kserować (nie licząc 5% rocznej podwyżki nie pokrywającej inflacji) . Nie ważne zaangażowanie, nie ważna wysługa lat - jak masz argumenty i coś wywalczysz ryzykując wylot za bramę, to może coś zyskasz, a na pewno usłyszysz, że na twoje miejsce czeka dziesięciu.
Dobrą pozycję to masz tylko na starcie, jak szukają pracowników - jak im zależy, i masz gadane, to coś wywalczysz. A potem zero. I w ten sposób ci "nowi" mogą dostać więcej, niż ci, co pracują po kilka lat....
Uwaga: powyższe nie dotyczy tych, co się nie brzydzą i trafią do grona pupilków szefa - wtedy "nie matura, lecz chęć szczera"....
abc 2010-09-27 18:11:52
"(nie licząc 5% rocznej podwyżki nie pokrywającej inflacji)"

Sprostowanie. Nie 5% co roku ale co 2 lata.
ha ha ha 2010-10-02 13:31:41
żeby dostac 13-kę to trzeba dodatkowo spełnić kilka kryteriów - związanych z ze zwolnieniami lekarskimi, urlopami bezpłatnymi, karami... karę można bardzo łątwo wychaczyc i nawet nikt Ci nie wyjaśni za co - kwestia obrony - mrzonki. Prezenty i inne - nie dla wszystkich. Dzieci dostają paczki ( ich wartość ) w zależności od pozycji rodzica w firmie. Prawdą jest że stawki ustalają osoby nie mające pojęcia o elektronice, dlatego jak jesteś malarzem na bezrobociu to startuj bo możesz dostać więcej niż rasowy elektron - kwestia gadanego. Tyle ile wywalczysz na początku zabierzesz do grobu... Finalizując - lepszy satel niż kuroń ale nic poza tym.
anonim 2010-10-08 14:36:37
ha ha ha - 2010-10-02 13:31:41

żeby dostac 13-kę to trzeba dodatkowo spełnić kilka kryteriów - związanych z ze zwolnieniami lekarskimi, urlopami bezpłatnymi, karami... karę można bardzo łątwo wychaczyc i nawet nikt Ci nie wyjaśni za co - kwestia obrony - mrzonki. Prezenty i inne - nie dla wszystkich. Dzieci dostają paczki ( ich wartość ) w zależności od pozycji rodzica w firmie. Prawdą jest że stawki ustalają osoby nie mające pojęcia o elektronice, dlatego jak jesteś malarzem na bezrobociu to startuj bo możesz dostać więcej niż rasowy elektron - kwestia gadanego. Tyle ile wywalczysz na początku zabierzesz do grobu... Finalizując - lepszy satel niż kuroń ale nic poza tym.

Nie słyszałem o fimie, w której tzw. 13 są przyznawane wszystkim w równej wysokości. Logiczne jest, że osoba, która przebywała na zwolnieniu lekarskim przez 1/2 roku nie powinna otrzymac takiej samej nagrody jak pozostałe, które pracują przez cały rok.
belkot 2010-10-12 10:57:16
Sie cieszcie że wogóle coś jest poza gołą wypłatą, w niektórych firmach często i premii sie nie otrzymuje a pracodawca piszczy że kryzys, że słabe obroty, że to że siamto.......
pytanie 2010-12-01 11:28:36
Czy w SATEL jest rotacja pracowników, jak często?
Ile na rękę mają programiści?
a co? 2010-12-07 12:08:18
W porównaniu do innych firm tego typu, to rotacja jest niezauważalna, a kasa jest rówżna w zależności od zdolności programisty.
wszechwiedząca 2010-12-09 10:36:28
A skąd masz informacje jaka rotacja jest w innych firmach ??? Poznajesz chyba po tym, ilu programistów przychodzi z innych firm do Satel :) A skoro przychodzą to pewnie na miejsca tych co odeszli ... I Ile to jest niezauważalna ???
anonim 2010-12-09 16:49:56
a jak wyglada teraz sytuacja w dziale eksportu - da sie pracowac ?

orientujecie sie ile tam placa ?
renata 2010-12-10 17:32:52
ma Pan 6 z takimi błędami ortograficznymi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!trudno w to uwierzyć
1
hjlkds 2010-12-11 19:17:34
Czy w tej firmie są pracownicy ze stażem >10lat poza zarządem?
no tak 2010-12-13 09:34:37
parę osób by się znalazło
anonim 2010-12-17 13:03:47
no tak - 2010-12-13 09:34:37

parę osób by się znalazło

o ile około 40 osób to parę - to rzeczywiście:)
były pracownik 2011-01-10 13:59:21
Straszna firma z kierownikiem [usunięte przez moderatora] na czele.Pozdrowienia dla wszystkich co wchodzą bez mydełka.ha ha
4
Lew T. 2011-08-27 22:35:12
Można być mądrym, nie przeczytawszy ani jednej książki; wierząc zaś we wszystko, co jest napisane, nie można nie być głupcem.
Lew Tołstoj
M 2012-06-23 23:06:35
Witam,

ostatnia opinia z tego forum jest jeszcze z zeszłego roku.

Proszę o informacje jak aktualnie wygląda "kuchnia" w działach:

- eksport
- logistyka
- transport.

Czy da się pracować ?
2
Bajo 2013-08-17 21:47:43
Witam

Jakie zarobki dla elektronika? Jaka atmosfera pracy?

Pozdrawiam
kolo 2013-09-05 12:59:46
Witam. Wzbraniajcie się zatrudnienia na dziale produkcji. Panują tam rządy nie mającego pojęcia co się tam dzieje kierownika [usunięte przez moderatora] Warto natomiast być dobrze zaprzyjaźnionym z pewną parą małżeńską, Ci to kasę sobie zarabiają. Soboty, premie, ruchomy czas pracy, bezkarni na notoryczne spóźnienia - własny interes po prostu. A reszta działów uzależniona od ich poczynań. No jeszcze na uruchamianiu jest fajnie, jak się jest w gronie ulubieńców Pana [usunięte przez moderatora]. Banda podlizusów!! Szary pracownik ma słabe szanse na wybicie się!
3
Macgyver 2014-02-21 14:11:05
Satel to strasznie zacofana firma gdzie na czele stoją mało inteligentni kierownicy nie mający pojęcia o elektronice i dobrym wykonaniu produktu.Dominuje plotkowanie i konfidenctwo.Liczą się tylko układy i powiązania rodzinne.Jeśli ktoś ma ochotę się rozwijać i pracować z fachowcami to odradzam firmę Satel.
7
Jarząbek Wacław 2014-03-07 16:19:08
Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszej firmy, prezes naszego Satela. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy wtykają mu szpilki. To nie ludzie - to wilki!

Warunki pracy w Satelu są bardzo dobre! Wszystko to zasługa naszego prezesa i nie jest prawdą, że nad stołami dach przeciekał! Szczególnie, że prawie nie padało! Prezes dba o nas jak ojciec najlepszy!

Łubu dubu, łubu dubu, niech żyje nam prezes naszego klubu. Niech żyje nam. To śpiewałem ja - Jarząbek.
1
Jarząbek Wacław 2014-03-08 10:57:08
Czasem, aż oczy bolą patrzeć jak się przemęcza, dla naszej firmy, prezes naszego Satela(usunięte przez administratora)
3
kirk 2014-04-09 17:41:52
Macie jakiś dział rozwoju? Jest praca dla programisty? Ile płacą?
dobrze zorientowany 2014-04-14 16:51:25
Jeśli chcesz pracować jako "konserwator zabytków" możesz spróbować. Od dłuższego czasu nie ma nic nowego poza dopisywaniem funkcji, które potrzebne są chyba tylko prezesowi w jego prywatnym domu. O niczym nowym nie słychać. Planów na przyszłość brak. Chyba większość jest już trochę znudzona i gdyby nie w miarę dobra kasa, to już część z nas by odeszła. Zastanów się, czy warto w to wchodzić.
abc 2014-06-22 23:05:29
Widziałam jakie warunki pracy szykują dla programistów. Gorzej niż na produkcji. Otwarta hala a biurka na środku, wszędzie kamery. Już się kilku zwolniło,a to jeszcze nie koniec. Inżynierowie, a zaczynają traktować ich jak chińczyków. Słyszałam, że są już mocno podkurzeni.
zyta 2014-12-14 17:44:02
Co wy.gadacie szef R.U jest spoko
aga 2015-01-14 11:16:08
Czytam te opinie i nie wierze co czytam moj maz pracuje tam od rou nie skarzy sie a ze czasem sa jakies problemy to normalne jak w kazdej pracy.....praca 8 godzinna soboty jak sa to kazdy idzie bo super placa,wynagrodzenie,premia dodatki zawse terminowo a czasem i wczesniej niz 10.Warto wspomniec o paczkach,dodatkach,zabawach dla dzieci z rodzinami,prezent na urodziny szczerze to nie pamietam zeby w jakiejs innej pracy tak sie dbalo o pracownika POLECAM BO MOJA OCENA JEST OBEKTYWNA
1
Antonim 2015-06-07 15:04:57
Pensje płatne do 10-go każdego miesiąca. Nic nie możesz zaplanować: kasa na koncie może być np. 4-go albo 10-go. Jeśli na początku miesiąca wypadnie święto lub długi weekend możesz być pewien, że kasę dostaniesz po wszystkim (zamiast grilla z piwkiem pozostają o niebo zdrowsze spacerki i łyk mineralnej). Totalny brak zrozumienia kadr dla potrzeb szaroczarnego luda
1
adam 2015-08-16 20:50:27
jeśli chodzi o na prawdę obiektywną opinię,to proszę bardzo:
pierwsze wrażenie-sekta,kłaniasz się każdemu-lubisz nie lubisz-kłaniasz się;
po czasie dochodzisz do wniosku,że to nawet fajne,bo poznajesz ludzi;
po dłuższym czasie okazuje się,że większość ludzi jest na prawdę w porządku;
z tym,że zawsze trafia się wyjątek:)
idąc tym tropem...
na okresie próbnym miałem przykazane skupić się na najważniejszym,a reszty zdążę się nauczyć później...
minął okres próbny...
niestety nie byłem samodzielny:)
chyba nie zdążyłem się usamodzielnić:)

w podsumowaniu:
wydaję mi się,że dziale,w którym pracowałem(na szczęście tylko 2 miesiące) nie można mieć własnego zdania i powinno się liza [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] przełożonym;
to jest tylko moje zdanie;

ludzie są na serio w porzo;
firma jest w porzo;
warunki finansowe i socjalne są w porzo;
wychodzi na to,że albo ja albo mój bezpośredni przełożony nie jest:)

pozdrawiam wszystkich w porzo:)
3
Bartosz 2015-12-01 14:32:35
Poszukują obecnie SPECJALISTY DS. KSIĘGOWYCH
W OBSZARACH ROZLICZANIA PRODUKCJI, EWIDENCJI MAJĄTKU TRWAŁEGO ORAZ GOSPODARKI MAGAZYNOWEJ. Warto próbować? Jaka jest atmosfera/zarobki w dziale księgowości?
Irys 2015-12-02 17:16:23
Słyszałem o umowach lojalnościowych i jakiejś karze umownej 100tysięcy złotych? Czy to prawda? Chociaż ponoć już za ujawinienie warunków tej umowy grozi taka kara więc raczej nikt odważny się nie znajdzie by to potwierdzić :(
Irys 2015-12-02 17:20:12
Słyszałem o umowach lojalnościowych i jakiejś karze umownej 100tysięcy złotych? Czy to prawda? Chociaż ponoć już za ujawinienie warunków tej umowy grozi taka kara więc raczej nikt odważny się nie znajdzie by to potwierdzić :(
Marta 2015-12-12 23:46:11
a jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna? Np. na stanowisko redaktora? Czy zadają szczegółowe pytania, czy sprawdzają umiejętności w praktyce? Napiszcie coś więcej, proszę.
2
Matik 2015-12-29 15:09:37
Co oznacza fajna praca za mała kase to chyba względne. Dla jedngo 5tys jest mało dla innych 1500zł
gal anonim 2016-01-07 08:24:24
Witam. Zamierzam aplikować na stanowisko Specjalisty ds. Księgowości ( magazynów, ewidencji środków trwałych, gospodarki magazynowej) . Czy ktoś (uczciwie) mógłby mi odpowiedzieć na pytanie jaka tam panuje atmosfera. Jaka jest Głowna Księgowa? Może jakieś jej imię i nazwisko bo znam dużo ludzi z tego obszaru i z KIBR. Wcześniej opracowałem w Federal Mogul Bimet i ksiegowa była katastrofalna a praca była koszmarnie cięzka ze względu na Ilość dokumentów. Bardzo proszę o jakaś odpowiedz bo nie wiem czy warto się w ogóle angażować a rozmowy kwalifikacyjne to zawsze teatr dwóch stron na którym mało co się można dowiedzieć o atmosferze panującej firmie. Wszystko to potem wychodzi w praniu. a mi chodzi o konkrety już teraz. Jaka jest właśnie Głowna księgowa, ludzie z księgowości czy nie jest to kolejnych wyzyskujący kołchoz czy naprawdę praca na poziomie ale w granicach rozsądku - czyli 8h i mogę wracać do moich dzieci. Wiem ze każdy tak naprawdę dział ma styczność z księgowości z racji tego że stryktury wszystkich firm obijają sie o finanse więc i księgowa znać muszą. I bardzo proszę o odpowiedz jak najszybciej.
gal anonim 2016-01-08 16:37:27
Ale ja pytam o dział księgowości i głowną księgową czy to nie przypadkiem nie masakra. Poza tym co to zs afera z firmą bodajże Hermes o zlej kondycji zarzadzania i stanie finansow Satela?
Lisek chytrusek 2016-01-08 17:54:52
Niczego się nie dowiesz. Satel wynajął firmę do tworzenia pozytywnego wizerunku (co z resztą widać w poniższych opiniach) i tylko ich opisy znajdziesz w necie. Po co pisać prawdę skoro można w nieskończoność pisać: widziałem takie ogłoszenie albo inne. Pracownicy, mimo iż śledzą te wpisy, boją się napisać czegokolwiek bo jeśli ktoś ich złapie i stwierdzi że zaszkodziło wpisem firmie to grozi mu wysoka "umowna" kara.
Satel jak ryba psuje się od głowy. Wracając do Księgowości to nie jest źle chociaż w tej firmie dobrze mają tylko pojedyncze osobniki często spowoadajace się z tego co dzieje się w środku.
Jest i druga strona medalu... Satel mimo wszystko nie płaci najgorzej, możesz zrobić swoje i wyjść o 16 a poświęcać się nie warto bo nikt tego nie docenia a możesz jeszcze dostać za nadgorliwość.
Po co pytać się na forum skoro prawdy się nie dowiesz. Złóż papiery powiedz ile chcesz i próbuj, zawsze możesz zrezygnować chyba że wkręcisz się w odpowiednie towarzystwo i zostaniesz na dłużej :)
Podsumowując w księgowości jest ok tylko pracujący tam traktowani są jak zło konieczne które kosztuje a nie przynosi wymiernych korzyści finansowych, ogólnie można tu załapać ciepła posadkę.
Jeśli nie mam racji to pewnie odezwą się mniej lub bardziej zadowoleni pracownicy.
gal anonim 2016-01-09 08:36:29
Co prawda to prawda. Ale złe opinie to akurat pochodzą z takich źródeł jak Hermes która jest w zasadzie jednostkę bezstronna wobec Satela. Więc zastanawia mnie jak to właściwie jest że niby firma robi wielką ekspansje a z drugiej strony tak naprawdę ma tendencję do zwijania się. Szkoda że Satel nie publikuje swoich sprawozdań finansowych - tam jest zawsze wszystko czarno na białym
Ciekawski 2016-01-09 20:08:28
@gal anonim
Gdzie szukać tych rewelacji z Hermesa? Możesz podzielić się źródłem?
gal anonim 2016-01-10 09:33:57
Zgadzam się z Liskiem chytruskiem. Firmy takie często wynajmują ludzi specjalistów do tworzenia dobrego PR na zewnątrz. co mnie dziwi - normalnie dostęp do sprawozdań finansowych spółek akcyjnych zamieszczane są na stronie spółki - to w końcu spółka opierająca się na akcjonariacie, jest wale zgromadzenie akcjonariuszy itd więc dostęp powinien być jawny i nie ograniczony(patrz: Lotos, Federal Mogul Bimet)) co wynika m in z ustawy i rachunkowości. A jedyną możliwości dostępu do ich sprawozdań jest przez KRS i to płatny bo za 80 pln jedno sprawozdanie, już samo to jest podejrzane. Postaram się znaleźć ten raport Hermesa i opublikować bo to było chyba w połowie roku 2015 i może być już zdjęty ze strony. Nie wiem jak Wy ale ja wole kiedy pracodawca lub potencjalny pracodawca mówi na wstępie jakie są warunki pracy i jaka jest sytuacja finansowa spółki a nie używa tuby
propagandowo- marketingowej.
gal anonim 2016-01-10 09:45:19
Źródło , tzn link jest niemożliwy aktualnie do podania, bo raport został zdjęty bo weszły nowe) , taki można sobie zamówić ponownie w sposób odpłatny w Hermesie. Moja firma płaciła za taki raport dosyć niemałe pieniądze aby sprawdzić czy satel jest w stanie zagwarantować dobre zabezpieczenie alarmowe do naszych budowanych obiektów. Ale zanim podejmie się decyzje o wyborze to zawsze rposimy o opinie niezaleznej instutucji czy ta firma spełnia wymogi płatności i jakości. Stąd jest negatywna opinia o Satel. Oryginał publikacji jest w naszej firmie w formie papierowej, ale nie mogę o zeskanować i opublikować bo naruszył bym w ten sposób procedury wewnętrzne w mojej firmie - poza tym nie należy to do mojej własności, za raport płaciła moja firma. Czesc tego raporty jakieś 30% był jednak przez pewien czas na stronie Hermesa Collections (tzn w części wstępnej)
Greg 2016-01-10 21:02:53
Wg wizytówki całkiem sporo:http://www.pracuj.pl/poznaj-pracodawce/satel-sp.-z-o.o.,18333702
"... rozbudowany pakiet socjalny (tj. dopłaty do wypoczynku ;-) , świąteczne karty
przedpłacone, program ubezpieczeń grupowych z możliwością skorzystania
z pakietu opieki medycznej, dopłata do kart sportowych [na podkreślenie zasługuje słowo rozbudowany :-D],
zabawy dla dzieci pracowników)
miłą atmosferę (prezenty urodzinowe [długopis], świąteczne[??? jakaś nowa tradycja się urodziła], nagrody jubileuszowe [hmmm, z przyzwoitości nie opiszę]
pracę w nowoczesnym budynku ( o i to jest powód żeby zacząć tu pracować bo kibelki mają ładniejsze niż nie jeden pracownik w domu no i ciepło w pracy i szatnia ładna czyli socjal jak tralala aaa i nie odliczaja czasu pracy za kibelek ale może zdarzyć się ustne upomnienie od jednego właściciela który uwielbia podglądać na kamerkach a czasem i ucho nadstawi :-)
aga-ta 2016-01-11 07:41:55
A gdzie palicie papierosy ;-) ? W kibelku ;-) ? Taki social to mnie bawi bo praktycznie jest w każdej większej i średniej firmie , żadna rewelacja a budynek...hmmmmm czasami w obudowie ferrari można znaleźć silnik od syrenki ;-)
1
Anonimowa 2016-01-11 09:01:38
Mama zamiar zgłosić się(aplikować) na stanowisko specjalisty ds. księgowości ale podobnie jak gal anonim nikt nie udziela odpowiedzi jaka tam atmosfera, ile tam osób, jaka struktura i zarobki i co najważniejsze czy główna księgowa to tyran czy osoba wspierająca swój dział i służąca pomocą oraz wiedzą. Może któryś z pracowników Satela podzieliłby się taką wiadomością bo nikt nie chce wpaść z deszczu pod rynnę czy marnować czasu na bezowocne rozmowy
pic 2016-05-06 08:53:09
Mam pytanie odnośnie stanowiska specjalisty ds. wdrażania aplikacji serwerowych w Gdańsku. SATEL aktualnie prowadzi rekrutacje na takie stanowisko i przyznam, że oferta wydaje się bardzo obiecująca. Oczywiście trzeba spełnić szereg wymogów. Co oznacza atrakcyjny system wynagrodzeń w tym przypadku?
Zostaw swoją opinię o SATEL - Gdańsk
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie SATEL