brak logo

Akcent Catering

Warszawa

Opinie o Akcent Catering

anonim 2011-10-05 18:25:22
Szerokim lukiem omijajcie te firme zebralo sie dwoch cwaniakow tzw. Kant i Oszust.Naszafirma korzystala z ich uslug ale nie polecam/
anonimowa 2011-10-14 18:32:27
Firma ta wygrala przetarg w PAZP jak to zrobila to nie wiem jestem klientka tej stolowki ale to nedza do poprzedniego operatora stolowki to nawet do piet nie dorastaja.Obsluga brak profesjonalizmu. Marnota.
Monika 2011-11-01 19:57:51
To Ty nie wiesz dlaczego ta Firma wygrala ten przetarg.Przetarg przeszedl pod stolem.Firma tragiczna osoby pracujace w tym bufecie to typowy przejaw [usunięte przez moderatora].Czy wlasciciele tego tragizmu nie widza kogo zatrudniaja do pracy z normalnymi ludzmi.
Berti 2012-01-03 18:09:05
Ja właśnie jak najbradziej polecam tę oto firme, korzystałem z niej 4 razy i jestem zadowolony, moje prośby a wręcz wymogi zostały spełnione wzorowo!!!! Pozdrawiam
MONIKA 2012-01-05 21:23:46
Dobrze piszesz bo tam pracujesz.Jestes osoba podstawiona.Firma tragiczna.Stolowka w PAZPie to pomylka jedzenie niesmaczne, drogo bez profesjonalizmu glosno sie mowi ze praktykuja na nas.Obsluga to przypadkowi ludzie nie znajacy gastronomii absolutnie.Chowajcie glowki w piasek.Nie jest powiedziane,ze pozostaniecie dlugo.
Bruner 2012-01-23 09:36:27
..Ojej firma ta jest nowym operatorem stołówki w PAŻPie nie polecam komisja przetargowa zrobiła krok w przepaść wybierając tego operatora.Pani w biurze to totalna porażka ewelement Kużni Talentów. Nie zna swojego nazwiska przedstawia się jako firma Akcent Catering śmieszne dla nas ale rzeczywistość bardzo przykra jedzenie pf.... obsługa pf...do potęgi n.Czy właściciele tej ohydy nie widzą kogo zatrudniają.Jesteśmy ludżmi i chcemy zjeść coś normalnego.W tym przypadku Komisja Przetargowa dała ciała ale wszyscy wiemy z czyjego polecenia jest ta firma KOSZMAR I MASAKRA.
Lilly 2012-02-09 10:10:50
Jeszcze to, że ktoś odbiera telefon i mówi nazwę firmy nie świadczy o czyimś braku inteligencji. Jest to wpisane w zasady savoir - vivre i nie sądzę, by było to jakieś tragiczne odchylenie od normy.Może po prostu dziewczyna nie identyfikuje się z aparatem telefonicznym na biurku aż tak bardzo jak Pan? Trochę jest Pan nieobiektywny przypisując sobie wielki poziom inteligencji, której nikt nie dorównuje. Pan jest z pewnością nieomylny, bo pracuje Pan w PAŻP i to swego rodzaju nobilitacja tak?
Bruner 2012-02-09 14:17:56
... Ojej urażona duma pani z biura.Pani przeżywa dramat co to będzie ma zapłakane oczka chyba Szef musi ją pocieszyć.Pan szef z kuchni tak się starał, że na spotkanie biznesowe przyjechał w kitlu.
anonim 2012-02-09 16:11:35
Wydaje mi się, że w czasie pracy zajmuje się Pan czymś, co znacznie odbiega od zakresu obowiązków...Tak się składa, że odnalezienie IP komputera to żaden problem ....
Bruner 2012-02-10 16:35:48
...Nie twój interes czym ja się zajmuję w czasie pracy.Obowiązki swoje wykonuję należycie.Czy ty wiesz co to jest ochrona danych osobowych chyba nie.Reżyserze z bożej łaski i od 7-miu boleści wy potraficie tylko grać role i kłamać jak z nut.Ugotujcie coś konkretnego i normalnego bo co będę jadł jak będę w szpitalu.
J-23 2012-02-10 21:36:56
(usunięte przez administratora)..
Mnie nic do tego, czym ty się zajmujesz w czasie pacy. Ale twój Prezes będzie zainteresowany. I żadna Ustawa ci nie pomoże...
Bruner 2012-02-11 08:55:08
...Ty mnie nie strasz Prezesem tylko pilnuj swojego kinola.Weż się za porządne prowadzenie stołówki.
anonimowa 2012-02-12 08:57:02
...Ej...J 23z epoki kamienia łupanego nikt nie jest taki głupi żeby opinie na wasz temat pisać w pracy. Napisał prawdę a wy nie szantażujcie powołaniem się na Prezesa.Jedynie co wam wychodzi to kłamstwo robicie to naprawdę z perfekcją.Weżcie się za uczciwą i normalna pracę, bo prowadzenie stołówki to niestety wymaga doświadczenia, profesjonalizmu i odpowiedniego przygotowania a tego wam brak.Do poprzedniej firmy dużo wam brak nigdy im nie dorównacie.Wielkie znaczenie miało na rynku słowo z logo LOT.Czy wy wiecie o tym, że każdy ma komputer w domu a jeśli nie ma to mają go inni.Jesteście zwykłą błazenadą.
Byly pracownik. 2012-02-26 15:24:50
Bylem swojego czasu pracownikiem tej firmy. Dwoch prezesow ktorzy nabywali doswiadczenie w Marriocie, nie ma bladego pojecia o prowadzeniu firmy. Firma bardzo zadluzona, wyplaty pracownikom placone w 17 ratach. Rozumiem dyby to byla duza kwota np. 3000 tys, albo i wiecej, ale nie przy 1500 zl na reke. Zenada kompletna. Brak umow. Jedyni pracownicy z umowami to byli pracownicy zblizajacy sie do emerytury, bo sa po ochrona. Jakby ktos zabral sie w sobie i zaczal dzialac to zmieszalby te firme z blotem. Centralna kuchnia w centrum Warszawy tj. akademik sabinki, juz dawno nie istnieje. SGH wypedzilo ich z tamtad, bo robili ogromny syf (biegajace szczury, psujace sie jedzenie, gnijace warzywa). Prawie wszystkie urzadzenia gastro. zostaly wywiezione na PAZP i tak rowniez byly skladowane, ale w takich warunkach, ze powinni zostac ukarani/zakmnieci od zaraz. Ci "kucharze" oszukuja swoich klientow. Pamietam sytuacje jak pewnej firmy zamowil mieso z renifera na bankiet. Otoz zostal perfidnie oszukany i dostal poledwice wolowa. A ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek oczywiscie za mieso renifera. Nie warto dawac im nawet cienia zaufania. Jest wiele innych firm ktore moga przygotowac impreze w duzo lepszy sposob. Szkoda tylko pracownikow ktorzy nie dostawali wynagordzenia i byli zmuszani na odejscie z firmy. Podsumowujac, "prezesom" napluc w twarz i trzymac sie z daleka.
Bruner 2012-02-26 19:14:58
..Były pracownik wiedz o tym, że my doskonale wiemy o całej tej sytuacji jednak tych dwóch oszustów w PAZPie sa z polecenia i wszyscy doskonale wiedzą kto za tym stoi. Doskonale chyba wiesz co to jest nepotyzm i kumoterstwo podziwiam Cię za odwagę, że napisałes nam znaną przez wszystkich prawdę.Mnie nikt nie będzie straszył Prezesem.Bardzo dobrze, że napisałeś na forum niech inni maja się na baczności. Skorzystałem raz z tej stołówki i więcej razy nie pójdę zamiast surowki z kiszonej kapusty dostałem kapustę z beczki to poprostu żenada.Były pracownik życzę Ci powodzenia w dalszej pracy zawodowej.
Bruner 2012-02-26 19:29:37
...Ten idiota prezes do potęgi entej straszył mnie prezesem niech on teraz trzyma się na baczności bo jak wpadnie SANEPID to będzie biedny i jak robi takie przekręty to może się tą sytuacją ktoś zainteresować.Wtedy panowie prezesi będą biedni i muszą szykować ciepłe kalesony i szczoteczki do zębów bo będą im potrzebne.
Ala 2012-02-27 13:11:00
Były pracownik zuch chłopak i tak trzymaj panowie prezesi już niedługo wyłożą się razem z tymi swoimi durnymi pracownikami.O tym, że syf totalny i w obejściu kuchni centralnej zauważyć się dało.Byłam tam 2 razy i co nieco nie uszło mojej uwadze.O tym, że mają [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i brudy świadczy wygląd ich biura i oni sami.Kwestie zatrudnienia i wynagradzania pracowników to reguluje Kodeks Pracy a nieprzestrzeganie przepisów prawa pracy to należy do PIP.
Byly pracownik. 2012-02-27 15:59:27
Panie (usunięte przez administratora) niestety sanepid jest tez w swoim rodzaju "oplacony". Teren PAZP jest terenem prywatnym, zamknietym dla ludzi z zewnatrz. PAZP posiada swoj wlasny sanepid, tak wiec jest tak samo "oplacony" jak ta osoba ktora zagwarantowala im wygranie przetargu. Sluchajcie, pojemniki styropianowe do przewozenia zywnosci (ktorych mieli nadwyzke) byly skladowane na zewnatrz i wszystkie czynniki zewnetrze (deszcz, snieg, burze) powodowaly, ze owe pojemniki byly ogromnym skupiskiem bakterii. A w tych pojemnikach przyjezdzalo to jedzenie, ktore jest podawane klientom stolowki. Mysle, ze to mowi samo za siebie. Nie obrazajac pracownikow kuchni, ale to co sie tam dzialo i pewnie dzieje orzechodzi ludzkie pojecie. Uwierzcie mi panuje tam naprawde SYF. Warzywa sa trzymane w pomieszczeniu ktore przeznaczone jest na jakis natrysk, albo cos w tym stylu. Malo tego, marchewki, ziemniaki obierane wczesniej przetrzymywane sa w duzych miskach w wodzie, po kilkunastu! godzinach te warzywa nie nadawaly sie do spozycia (ziemniaki czarnialy, marchew bladla). Szczerze, Kucharze maja poprostu malo do gadania, To ci pozal sie szefowie "prezesi" decyduja o wszystkich zakupach i produktach ktore kupuja, a sami przyznali, ze sa stolowka niskobudzetowa. Niestety prawda jest taka, ze wieloletnia praca w Marriocie pozwolila im wyrobic sobie duze kontakty, na ktorych teraz bazuja i moga utrzymac sie na rynku.Jedyna metoda na pozbycie sie niechcianej narosli jest odciecie jej od zrodla. W tym wypadku poprostu nie stolowanie sie na tej stolowki. Nie beda mieli kasy na oplaty, zakup produktow, wyniosa sie w trybie natychmiastowym. Nikt przeciez nie bedzie caly czas dokladal do interesu. Chyba, ze nie beda wyplacac pracownikom wynagrodzenia. Ale mysle, ze szybko sie to na nich zemsci. Naprawde moglbym pisac i pisac o tym co sie tam dzieje, bo skala ich nieudolnej i szkodliwej dla zdrowia dzialalnosci jest duza...
Bruner 2012-02-27 19:37:04
.. Były pracowniku.. ja w PAŻPie pracuję kilkanaście lat i my wiemy kto wziął w łapę i tych dwóch cwaniaków sprowadził.Jednak z Sanepidem tak łatwo im nie pójdzie.Pudła, pojemniki werlają się wszędzie.Przeżyłem tam 2 firmy ale takiego syfu to nie nie widziałem.U poprzednich operatorów stołówki był ład i porządek.Juz niebawem zmieni się na lepsze nie jest powiedziane, z pozostaną długo.Jezyki ostrzy na nich nawet kierownictwo.Bywaj....
Byly kierowca akcentu 2012-03-16 11:00:56
Witam wszystkich i tych prezesinow z tytulami co słoma im z butów wystaje i kaza sobie mowic panie prezesie oraz pania ksiegowa po siedmiu klasach szkoly podstawowej.Ludzie omijajcie ich z daleka oni nie placa wykorzystuja ludzi do pracy jak niewolnikow czarnych ,a jak czlowieka poznaj ze nic mu nie zrobi to go tak zakreca otumania ze bedzie pracowal 4miesiace za darmo a potem wyrzuca go!!!! Zarcie maja wielki syf sam je wozilem po szpitalach i roznych stolowkach ,co nie poszlo to sie zabieralo z powrotem na stolowke do Sabinek przeszlo odswierzenie troche sie sprzedalo w akademiku na stolowce ludzie sie truli tym zarciem jak wspomne te chwile az mi nie dobrze te szczury latajace po jedzenu na stolowce w sabinkach cos okropnego ,albo te zarcie co zabieralem ze szpitala a potem ktos go zjadal tam nic sie nie moglo zmarnowac pracownik nie mogl zjesc taki byl pan prezez i pani ksiegowa ,a sama kradla ile weszlo, macie przyklad sami ludzie ze wyrzucili tych brudasow z Sabinek zeby ludzi nie truli zdaleka od AKCENTU CATERING
Ala 2012-03-17 20:00:40
Dziwi mnie to, że teraz dopiero zaczynacie to pisać.Ja byłam w tym syfie rekrutacje pracowników prowadzi stary ramol szef kuchni.Udaje, że pisze a chyba nie potrafi tego robić.Szefowie kłamią jak z nut tylko to im wspaniale wychodzi.Udało mi się zauwarzyć ten syf i ich nieudolność w prowadzeniu działalności gastronomicznej.Nie zatrudniają też fachowców bufet obskurny, mały asortyment można pisać wiele o ich nieudolnej i szkodliwej dla zdrowia konsumentów działalności.Pani z biura też ciężko wystraszona boi się chyba własnego cienia .Aktorka z niej też dobra jak i pan prezes (usunięte przez administratora) . Nie zatrudniają osób które wytknęły by im błędy bo stosują naprawdę praktyki niedozwolone.
Byly pracownik. 2012-03-21 16:52:13
(usunięte przez administratora) jest bardzo pazerny na kase. Jego zoneczka (usunięte przez administratora), nastepna do spolki. Sluchajcie, kiedys nie mieli na wyplate dla pracownikow, a jego zona sie chwalila nowo zakupionym mieszkaniem. Samochody ktorymi dysponuja nie nadaja sie na przewozenie zywnosci. Najpierw byl wozony caly oblepiony tluszczem sprzet gastro. a pozniej posilki na katering. To jest firma ? Raczej jedna wielka mistyfikacja.
oszukani 2012-07-27 12:43:21
Korzystaliśmy z firmy Akcent Catering na przyjęcie weselne.
Zostaliśmy oszukani.
Podano nie to co zamawialiśmy i degustowaliśmy na spotkaniu .Poza tym wygląd i estetyka serwowanego jedzenia okropna. Goscie rezygnowali z konsumpcji \"na ciepło\" -ponieważ wszystko było chłodne i nieapetycze.
Ostrzegam przed korzystaniem z usług tej firmy. Z eleganckiego wesela jaki mi obiecali przygotować zrobiło się nędzne i tandetne przyjęcie..
Do tej pory mi wstyd na samo wspomnienie.

Oszukani.
pokrzywdzona 2012-07-27 20:42:00
U nas również było okropnie.Poza tym obsługa kompletnie nieprofesjonalna-spoceni kelnerzy ,,zupełnie nie panowali nad sytuacją.Mam wrażenie ,że byli to przypadkowo dobrani ludzie..
Panował chaos ,kompletny brak organizacji. -niektórzy goście zostali w ogóle pominięci przy serwowaniu dań..Trzeba było interweniować..
Trauma do dziś.
Przestrzegam.
Pokrzywdzona.
były pracownik 2012-07-30 14:12:14
Drodzy Państwo poszkodowani. Powinni Państwo w ogóle nie uiszczać zapłaty za tą usługę. Ta firma niejeden przekręt zrobiła na niekorzyść swoich klientów. Jedna rzecz jest pewna, nie powinno się w ogóle dawać możliwości istnienia na rynku tej firmie. Myślę, że wszystkie osoby poszkodowane powinny się zebrać i raz a porządnie załatwić tą firmę. Dotyczy to się wszystkich osób które były obsługiwane przez AC jak również byłych niezadowolonych pracowników.
Bruner 2012-07-30 20:33:53
Brawo były pracowniku cenię Cię za odwagę że masz cywilną odwagę powiedzieć prawdę o tych brudasach i oszukańcach w PAŻPie to zrobili już syf kiłę i mogiłę.Ceny to mają z kosmosu.Dobrze że uciekłeś z Titanica (usunięte przez administratora) i jego majtków.Ahoj.
Byly pracownik. 2012-08-05 20:00:47
Panie (usunięte przez administratora)pracuje Pan na PAZPie i z tego co czytam jest Pan niezadowolonym klientem owej stolowki ktora prowadzi tych dwoch typow. Mysle, ze nie jest Pan jedynym pracownikiem ktory poprostu tam nie jada. Dlaczego nie mozecie sie zebrac wszyscy w grupe i wystosowac odpowiednie pismo/prosbe o zmiane firmy obslugujacej stolowke? Poza tym jezeli pracownicy PAZPu nie dadza poprzez konsumpcje na stolowce firmie zarobic co najmniej na oplaty za wynajem to raz, ze nie beda w stanie oplacic dzierzawy pomieszczen uzytkowych, co za tym idzie beda wisiec kase PAZPowi, dwa pensje dla pracowikow, a trzy kasa do nich do kieszeni. Aczkolwiek z tym ostatnim to znajac ich to kasa na pensje i tak bedzie szla do kieszeni \\\\\\\'\\\\\\\'szefow\\\\\\\'\\\\\\\'. Nie mozna byc biernym w takich sytuacjach...
też pokrzywdzona 2012-08-07 19:53:48
Chętnie przyłączę się do tego oskarżenia.Oni w ogóle nie powinni istnieć na rynku.Ogromne pieniądze zapłaciłam za wesele w zamian -wstrętne jedzenie , tandetna obsługa i (usunięte przez administratora)szef kuchni ,którego musiałam usunąć z imprezy.Na moją reklamację odpowiedzieli w sposób arogancki wręcz c [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ski.Nie szczędzili słów obrazy.
(usunięte przez administratora)br /> Ostrzegam przed korzystaniem z ich usług.
Poważnie zastanawiam się nad podaniem sprawy do sądu.
a 2012-08-17 16:10:22
raczej do prokuratury
a 2012-08-17 16:10:53
raczej do prokuratury
Ala 2012-09-09 17:49:49
...Ojej jak pięknie popisali się panowie z tak renomowanej firmy.Chyba już prezes (usunięte przez administratora)pucuje biurko bo już czas się kończy.Nareszcie ktos rozszyfrował tych(usunięte przez administratora).W biznesie kłamstwo ma krótkie nogi.Nie wszystko mażna zamieść pod dywan i udawać że jest posprzątane.
sas 2012-10-08 12:36:53
no i już po nich, nikt z PAZP-u nie będzie po \\\\\\\"burakach\\\\\\\" i tej farbowanej płakał, żarcie okropne, ceny kosmiczne, obsługa pożal się Boże - długo nie zabawili, szkoda tych co następni na nich trafią
Byly pracownik. 2013-01-08 16:38:44
Czyzby duet(usunięte przez administratora)opuscili mury PAZP-u ?
Bruner 2013-02-07 16:38:16
... O dziwo i nikt nie płacze po tych kocmołuchach nareszcie w PAŻPie zaświeciło słońce.
byly pracownik 2013-03-24 15:12:46
Witam.

Dowiedzialem sie, ze owi wlasciciele AKCENT CATERING maja nowa firme ktora nazywa sie AM CLARO.

AKCENT CATERING oglosil upadlosc i teraz chca uchronic sie od splacania dlugow.

Rozgloscie gdzie mozecie, aby uchronic ludzi od ich uslug, jak rowniez zatrudnienia.
fir 2014-12-30 15:07:44
ja firme kojaze z mojego wesela, wspominam dobrze. neistety w dniu dzisiejszym zostalem bez pracy i pomyslalem ze moglbym zarabiac/dorabiac sobie na stanowisku kelnera w takiej firmie cateringowej na weselach albo innych imprezach tylko potrzebowalbym informacji na ten temat. z gory dziekuje za pomoc i informacje czy jest praca?
robi 2015-02-28 15:11:48
Ja to jestem kucharzem z wykształcenia, jak były dobre czasy to pracowałem w naprade super restauracjach ale później niestety nadeszły redukcje stanowisk i teraz z dobrymi referencjami i dużymi umiejętnościami jestem bez pracy, więc szukam jej wszędzie. Może akurat w Akcent Catering szukają kogoś do kuchni?
natan 2015-03-23 16:30:50
a ja widzę że firma nadal istnieje pod tą nazwą. rzeczywiście ogłaszają się w większości na portalach dotyczących ślubu i wynajmu cateringu. I przyznam bo mam znajomego kucharza- że ich dania i przystawki wyglądają bardzo dobrze. Nie widzę jakiś ofert pracy ale zaznaczono że preferują kontakt tel więc można tą drogą się czegoś dowiedzieć
Worek 2016-05-12 20:57:11
Akcent Catering poszukuje aktualnie do pracy, polecam
Zostaw swoją opinię o Akcent Catering - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Akcent Catering