brak logo

GUEST COMPANY Sp. z o.o.

Lublin

Opinie o GUEST COMPANY Sp. z o.o.

gość 2015-01-28 13:08:59
Pracowalam w tej firmie. ciezka, monotonna praca fizyczna po 8 h dziennie za najnizsza krajowa. trzeba brac nadgodziny i soboty aby przynajmniej z poltora wyciagnac na reke. oczywiscie nieobowiazkowe ale i tak dla wieksosci pracujacych tam kobiet jest to normalne ze musza dorobic. chory system normowania czasu pracy! norma do wyrobienia to 75 % wtedy dostaje sie premie w okolicy stoweczki a pozniej jakos odpowiednio sie zwieksza gyd ktos wyrobi wiecej. czas na uszycie danej rzeczy wziety doslownie z d*py...szczerze nie wiem skad kierownictwo to bierze- niech usiadze i uszyje cos a nie daje taki czas ze mozna sobie f*aki wypruc zeby wyrobic norme.atmosfera ogolnie niesympatyczna bardzo. rozmawiac nie mozna bo zaraz sie dostaje upomnienie. kierowniczka łazi dookola i tylko patrzy czy ktos przypadkiem nic nie robi. doslownie [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wychodzac trzeba odbic karte. jesli sie przekroczy czas dozwolony na wyjscia- placi sie kare ktora odejmuja pozniej od premii frekfencyjnej..kierowniczka na poczatku milusia a pozniej widac prawdziwe oblicze.jest to praca dla ludzi o silnych, naprawde silnych nerwach. za takie pieniadze nie wiem czy warto tracis zdrowie.. podziwiam panie ktore tam pracuja po kilka lat, wielki szacunek dla nich.
7
gość 2015-02-19 21:16:35
Krótko mówiąc cały ten zakład to włoski [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w Polsce.
7
gość 2015-02-21 23:27:47
W pełni zgadzam się z opiniami poprzedników. Przede wszystkim brak szacunku dla pracowników, zastraszanie i kary za dłuższe zwolnienia lekarskie(przenoszenie na inne operacje żeby nie zrobić normy). Rodzina, mąż, dzieci - najlepiej gdyby nie istniała, bo musisz zostawać po godzinach. W sytuacji kiedy nie możesz zostać danego dnia musisz te nadgodziny odrobić. Chore!!!Ogólnie praca bardzo ciężka zarówno fizycznie jak i psychicznie.
9
abc 2015-02-24 18:08:33
hej niestety ale nie zgadzam się z waszą opinią przepracowałam tam prawie 7 lat i to co piszecie jest to wyolbrzymione i nie mogę się z wami całkiem zgodzić.Normę miałam praktycznie co miesiąc i nie było ciężko to wyrobić, a pracowałam na maszynie, na żelazku i tam , gdzie byłam potrzebna. Nauczyłam się tam bardzo wielu rzeczy, które są potrzebne w życiu. Pozdrawiam wszystkich co tam pracują.
6
xxxxx 2015-03-02 16:20:59
"hej niestety ale nie zgadzam się z waszą opinią przepracowałam tam prawie 7 lat i to co piszecie jest to wyolbrzymione i nie mogę się z wami całkiem zgodzić.Normę miałam praktycznie co miesiąc i nie było ciężko to wyrobić, a pracowałam na maszynie, na żelazku i tam , gdzie byłam potrzebna. Nauczyłam się tam bardzo wielu rzeczy, które są potrzebne w życiu. Pozdrawiam wszystkich co tam pracują."----- ja tez tam pracowałam kilka lat i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że takiego wykorzystywania i złego traktowania ludzi nie widziałam, a autorem tego komentarza jest szefostwo, albo jakiś lizus.
4
Konstruktor-technolog 2015-03-09 14:19:18
A nie wiecie, czy zatrudniają konstruktorów? Z góry dziękuję za odpowiedź.
2
uuuu 2016-04-28 21:48:41
Atmosfera kiepska wrecz beznadziejna,brygadzistki niemile wyzywaja pracownikow,robia na zlosc,nie wolno rozmawiac ,odwracac sie jesli kierowniczka to zobaczy potrafi stac nad ta osoba caly czas albo zamienia to w minuty do odrobienia.
2
Rino Smania 2016-06-08 17:39:05
W GUEST Company trzeba pracować by zarobić pieniądze, tu nie ma miejsc pracy, czyli dla osób na utrzymaniu przez innych pracowników lub państwo!

"Facta manent verba volant", a kto nie wie co to znaczy niech sobie sprawdzi w słowniku łacińsko-polskim.
Firma ta rozpoczęła swoją działalność od zera, bez pomocy jakichkolwiek subwencji państwowych ani innych pomocy finansowych. W ciągu 18 lat rozwijała się i rozwija dalej. Ma zatrudnionych około 350 pracowników, więcej pracowników przyjmujemy niż zwalniamy. Mamy dobrą reputację wśród innych przedsiębiorstw, gdyż płacimy zawsze na czas oraz dotrzymujemy słowa. W dwóch sprawach sądowych, w których została wezwana nasz firma przez pracowników (którzy twierdzili, że zostali niesłusznie zwolnieni) wygrała sprawy. Koszty sądowe zostały zapłacone przez firmę, a nie przez pracowników, którym sąd kazał zapłacić. Zostało to zrobione z dobroci.
Jeśli ktoś się nie zna na analityce czasów pracy zapraszamy na kurs.

Jako, że nie jestem tchórzem w porównaniu do innych, którzy się wyżej wypowiedzieli podpiszę się imieniem i nazwiskiem.

Smania Rino
6
miko 2016-07-07 13:07:48
o prosze, czyli są również pozytywne głosy w takim razie.. a wiecie czy teraz jakaś rekrutacja ruszy czy nie za bardzo są na to jakieś szanse teraz, hm?
Zostaw swoją opinię o GUEST COMPANY Sp. z o.o. - Lublin
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie GUEST COMPANY Sp. z o.o.