brak logo

Milk Hydrosan

Warszawa

Opinie o Milk Hydrosan

Olgierd 2015-10-18 19:21
Nie polecam tej firmy.
Za duży harmider opóźnienia w płacach, a także można pozegnac sie z zyciem prywatnym. Co było nie było tak zawsze jest wina pracownika, choc nie miał na to wpływu, a szef to straszny człowiek.
Gdy pracowałem mogłem także pożegnać sie z jakimkolwiek zdaniem prywatnym, w dodatku obcinane godziny za wszystko i zjazdy do domu co dwa a czasem nawet 3 tygodnie.
Bardzo nie polecam i prosze trzymać sie z daleka z tej firmy.
7
tomcio 2016-02-27 15:23
Olgierd czemu piszesz kłamstwa? Pracowałem tez w tej firmie i wypłata ZAWSZE byla na czas. z tego co wiem to jest tak do tej pory.
4
tomcio 2016-02-27 15:23
Olgierd czemu piszesz kłamstwa? Pracowałem tez w tej firmie i wypłata ZAWSZE byla na czas. z tego co wiem to jest tak do tej pory.
6
Dede 2016-07-27 13:19
Fajni ludzie atmosfera przyjemna choc duzo pracy i bywa gesto ale to jak wszedzie. Z szefem trzeba uwazac ogolnie to dobrze placi i docenia ale ma swoje humory i lepiej mu w parade nie wchodzic jak ma zly humor. Zarobki sa naprawde dobre. Jesli sie na czyms czlowiek zna i angazuje sie w prace to i premie niezla zgarnie.
2
Robson 2017-04-20 22:58
tomcio 2016-02-27 15:23
Pracowałem kawał czasu tam i dostałem może z 3 wypłaty o czasie, a z reguły z opznieniami, dodatkowo obcięte godziny za widzi mi się szefa, wiec nie wiem jak dobze żyłesz z szefem, wystarczyło pogadać z chłopakami z hali i nie wiem czy spotkałbyś jednego któy by dostał wypłate o czasie i nie potracąconą.
Nastroj ogólnie kiepski i zastraszanie przez szefa który ma kilku swoich boidudków którzy boją sie cokolwiek powiedziec a kablują na ludzi jak pewien pan Paweł. Co byś nie zrobił i tak będzie źle. płaca może czasem i dobra ale wiecej wydasz na psychologa. więc jeśli chcesz być sponiwierany poniżany i nie lubisz wypłat o czasie to śmiało aplikuj.
3
MH 2017-06-12 23:08
W firmie MH jest szef szefów, który dorobił się na oszukiwaniu. I teraz wszystkich traktuje jak oszustów. Pracownik jest traktowany z góry, nigdy nie otrzymał tego jak się z nim dogadywał. I nigdy nie dowiedział się co było nie tak, bo nikt nie rozumiał jego tłumaczenia. System premiowy jest fajny tylko na papierze w liczbach w rzeczywistości nie do osiągnięcia. Ale lepiej mu nie podpaść bo Cię wykończy psychicznie i w koniec sam odejdziesz. Jest tam kliku kierowników, a każdy się boi podjąć jakiejkolwiek decyzję. Na spotkaniach każdy przytakuje i prawdy nie mówi. Najgorszy jest prezes bliźniaczej firmy AF totalny TŁUMOK. Oraz kierownik warsztatu NIELOT totalny frajer, który opieprza dla zasady oraz donosi do szefa, aby kryć własn [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Firma robi bardzo fajne projekty ale brak organizacji powoduje duże poświęcenie własnego prywatnego czasu który w żaden sposób nie jest rekompensowany. Początkujących pracowników zachęca dość dobra stawka początkowa, która jest z góry jest rozbita na umowę o prace i umowę o dzieło. Jak można się domyśleć umowa o dzieło jest zawsze ucinana bo szefowi szefów nie spodobały się zeszłoroczne dożynki w jakimś wypizdujewie, które istnieje tylko w jego głowie.
3
nick2 2017-07-05 14:28
Firma godna polecenia, o firmie świadczą inżynierowie nie nazwa. O tym trzeba pamiętać, w tej firmie pracują fachowcy od początku jej założenia i jakby było prawdą co tu się wypisuje to tej kadry by już dawno nie było. Prośba nie odpisujcie na te wpisy, " Robson" na innym forum jest jako "ucisk" podobnie wypowiada się jako "niby" pracownik MH na innym forum AF, godziny wpisu świadczą tylko że ta osoba nie może spać i ma coś z własną świadomością. Wpisy były wykonane z jednego adresu IP. Kiedyś pojawiały się już podobne wpisy - praktycznie te same zwroty i ten sam język. , pisał to pan, który nigdy nie pracował w tej firmie jedynie firma gdzie pan paweł m. pracował współpracowała z naszą firmą . Z informacji które nam przekazano tego pana już z tamtej firmy także usunięto. Zwracam się do współpracowników aby nie dawała się zaczepiać na takich forach.
1
tomcio 2017-09-24 18:12
Czytam zamieszczone tu opinie i muszę powiedzieć , że ciekawa lektura.
Z wyżej tu napisanych opinii , w zasadzie tylko nie można się z godzić co do wypłat. Bo były na czas. Na pozostałe opinie mogę powiedzieć, że się zgadzają w pełnym znaczeniu. jest dosłownie tak jak tu inni rozmówcy napisali. pracowałem tam dłuższy okres . I dokładnie tak jest jak piszecie.
Tylko został jeszcze pominięty pan M. Panoszący się i wcinający się we wszystkie prace . wszystko musi być tak jemu się w rudej głowie ubzdura. nie ważne czy jest wszystko jak najlepiej. Nie ważne ,że ktoś inny pojechał na rozruch i po swojemu robi. On przyjeżdża i się wcina do wszystkiego. Stąd ma nazwę MICHAŁ MILK.
Atmosfera w firmie ,czy w biurze , czy na warsztacie tragiczna. szczególnie żal tych pracowników co tam jeszcze kilku zostało. Są niedoceniani, ucinają im godziny pensje. Mają NALOTY na robocie , kamery za byle co potrącane pensje. Jest odgórny przykaz od szefa szefów żeby w delegacji wynajmować im najgorsze i najtańsze nory. Ale za to im taniej im znaleźliśmy, to my mogliśmy w o wiele lepszych spać ze śniadaniem .
kierownicy mają zakaz spoufalania się, rozmawiania z pracownikami itp...
Trochę się dziwie, że jeszcze tam siedzą .Większość już odeszła. Zostało tam chyba ze trzech ludzi. Znających się na robocie i na spawaniu . A pozostali to emeryci z łapanki.
Przed aplikacją radzę się dobrze zastanowić , bo to może być błąd życia.
Pozdrawiam. BYŁY PRACOWNIK
2
Zbyszek 2017-10-10 20:30
Szanowny nicku2 jestem tu pierwszy raz widzę że próbuje zwalić na mnie inne opinie. Nigdy tu niewypowiadałem się na temat firmy MH. Robię to dziś po raz pierwszy. Widzę że opinie są prawdziwe. O pewnych sam nawet nie wiedziałem. Co do mojej pracy w MM to właśnie za sprawą pana GA i niesłusznych podejżeń zostaliśmy wyżuceni i jako szef musiałem ją rozwinąć od zera i to mi się udało. Zdobyłem kilkanaście dużych kontraktów w nowych gałęziach przemysłu. Nie pracuję tam z przyczyn prywatnych. Proszę zatem nie publikować nie prawdy. Inne widoczne tu opine poza dzisiejszą nie są mojego autorstwa. To wasze zmartwienie.
1
Zbyszek 2017-10-11 14:08
Z racji posidanej przeze mnie wiedzy postanowiłem jeszcze dopisać kilka istotnych informacji na temat firmy Milk Hydrosan. Prezes tej firmy mój były teść zwykły oszust finansowy założył ją pożyczajac pieniądze od prezesa prawdziwej firmy Hydrosan. Następnie oszukał jego i pozbył się. Pomimo jego prawdziwej uprzejmości w postaci wspólnych wielokrotnych wakacji w rezydencji w Rucianym. Następnie rozpoczął działanie swojej korupcyjnej działalności dając gigantyczne łapówki działaczą i prezesom spółdzielni mleczarskich najpierw w Polsce potem na wschodzie Europy. Jednym z takich był prezes spółdzielni mleczarskiej w Rypinie który przyjął łapówkę w wysokości bagatela miliona złotych. Wiedzę na ten temat posiadam z przekazów ustnych mojej byłej żony Natalii Augustyniak. Już w wieku 17 lat moja żona Natalia Augustyniak przynosiła łapówki do działaczy spółdzielni (bo tatuś chciał mieć czyste ręce). Finanse firmy poznałem oglądając zeszyt od tak zwanych przepierek firmy. Były to kwoty bardzo duże przepierane co miesiąc. Najczęściej fikcyjne umowy o dzieło. Przypadek chciał że jednym ze współpracowników był ojciec jednego z moich kolegów ze szkoły podstawowej Pan Dąbrowski który rozpoczął współprace dużo wcześniej zanim sie poznaliśmy. Niestety nie chciał się rozliczyć z nadwyżki z fiskusem więc pan Grzegorz Augustyniak w popłochu spłacił jego wszystkie zoobowiazania. Niezłym przekrętem z ostatnich lat było wyłudzenie pieniędzy na budowę nowej siedziby i ustawienie przetargu na ten cel. Proceder łapówkowy i oszustwa podatkowe z przekazów byłych pracowników trwają do dzisiaj. A co do traktowania pracowników to pełna zgoda co pisali inni. Jestatam jeden przygłup bez wiedzy całkowity ignorant Arkadiusz Faryniarz co został prezesem firmy córki AF Project (firma do przekrętów) tylko dla tego że firma musiała powstać ze względu na wyłączność dostaw niemieckiej technologii na oczyszczalnie ścieków. Milk Hydrosan nie mógł zatem wziąsć innej technologii więc założył firmę AF. Baran prezes tej firmy to zwykły nieuk co przy kotle serowarskim przez 9 lat ipodpuszczke dolewał z wiadra. Nie zna się na niczym jak pisali inni (dlatego jest nie groźny dla prezesa MH). Ogólnie jak to mówią mleko się wylało. I jeszcze się będzie wylewać. Prawda zawsze wychodzi na jaw :)
2
Zostaw swoją opinię o Milk Hydrosan - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Milk Hydrosan