logo Sauersand

Sauersand

Kraków

Opinie o Sauersand

an 2010-09-12 18:39:24
Witam, wymagania mają spore - minimum 2 letnie doświadczenie jako PH itp (odporność na stres i wiele innych) - dla mnie trochę dużo.
anonim 2010-11-09 23:53:05
CZY KTOŚ PRACUJE TUTAJ DŁUŻEJ ILE MOŻNA ZAROBIĆ JAKO PH BO DOSTAŁEM PROPOZYCJE PRACY I NIE WIEM CO MNIE CZEKA PROSZĘ O OPINIE SIĘ ZASTANAWIAM CO ROBIĆ
Anty 2011-12-23 13:45:44
Na pewno dobra propozycja znacznie lepsza propozycja niż sprzedaż detaliczna FMCG itp.
swiezy 2012-01-07 13:19:58
dostalem prace w tej firmie i jestem zaje....zadowolony.
daja to co chcesz.....atmosfera ok...dyrektor spoko kolo....
jak na podkarpacie to daja logiczne pieniadze....
anonim 2012-04-06 15:14:09
z tego co widzę to rozwijają się nieźle.
LOLO 2012-04-24 20:41:32
zgadzam się z pierwszymi opiniami, plany osiągalne, a stosunek do pracownika czy odwrotnie, bez zastrzeżeń. chcesz zdobyć doświadczenie to ok, powodzenia
rogal 2012-05-09 11:18:01
Sauersand jest profesjonalna firmą z odpowiednim podejsciem do klienta, z bardzo szeroką ofertą. Bardzo przyjemnie się z Nimi wspołpracuje,łatwy kontakt z przedstawicielami jak również z główną siedzibą firmy.
1
Ciekawy 2012-07-09 09:55:59
Witam, mam jutro rozmowe o prace w tej firmie, jesli ktos zna ja dobrze prosze w skrocie opisac firme, dziekuje z gory.
SPYDY 2012-07-14 12:51:43
WYMAGANIA SPORE, KASA SŁABA, BIUROKRACJA TJ DUŻO PAPIERÓW JEDNAK KLIMAT SPOKO, JAK ROBISZ SWOJE TO NIE MA \\\"CIŚNIENIA\\\" I SPOKOJNIE PRACUJE SIĘ... PS. PRACA NIE DLA LESERÓW, GPS, JAK NIE ZAPRACUJESZ TO NIE DOSTANIESZ . JEDNAK MASZ PEŁNE WSPARCIE: BIURO, MATERIAŁY REKLAMOWE... I PRZY \\\"DOBRYCH WIATRACH\\\" MOŻNA DOBRĄ KASĘ WZIĄĆ
Sandra 2013-01-18 08:17:23
Firma oceniana ponad 50 razy a opini tylko kilka ......
Może niech napisze jakiś pracownik jestem zainteresowana pracą w tej fimie.Czy przyjmują kobiety na PH ?
nn 2013-02-02 15:03:38
Firma pomyłka nikt nie szanuje pracownika nie znasz dnia ani godziny
kiedy się znudzisz panu "dyrektorkowi" i lądujesz na zielonej trawce.
2
Sandra 2013-02-12 18:02:35
Do NN witam,skąd wiesz o takich praktykach pracowałeś tam? Jeżeli tak to napisz czy przyjmują kobiety nie mam za dużego doświadczenia ale praca PH bardzo mi się podoba .
on 2013-02-15 23:34:51
Dziewczyno..praca w tej firmie nie należy do łatwych, ja pracowałem chwilę, teraz szukam czegoś lepszego. Szefowie chcą wiele, dając mało. Ja nie będę pracował i otwierał nowych klientów, bo mi się nie chcę - wolę iść na gotowe niż się męczyć .Wiem bo pracowałem...
on 2014-02-06 15:11:15
Socjal??? Kasa słaba(usunięte przez administratora).Ciśnienie że aż łeb urywa, a produkt nie łatwy do sprzedaży.
Do tego nawet uczciwie pracując musisz się tłumaczyć ze wszystkiego.(usunięte przez administratora)
doświadczony 2014-03-10 21:30:13
Dla kolegi powyżej..chyba sobie robisz żarty albo jesteś jednym z dwóch śmiesznych właścicieli.Wiem bo pracowałem..Ludzie dają się frajerzyć bo wiadomo jaka sytuacja na rynku pracy.Pieniądze które można zarobić w tej firmie uwłaczają szanującemu się PH. Obecnie pracuje na dokładnie takim samym stanowisku w branży spożywczej i samej podstawy mam 3200 brutto + ok 3000 premii brutto za wykonanie priorytetów.Jeżeli się chce to można znaleźć fajną firmę gdzie pracujesz 8 godz i zarabiasz spoko.Nie wspomnę o nowych samochodach służbowych z których można korzystać do bólu prywatnie. Potrącają Ci z wypłaty 250 zł miesięcznie i możesz furą śmigać ile tylko Ci się podoba.W ''srauersand"(celowo z małej litery) rozliczą Cię z każdego km że nie wspomnę o weekendach.
Życzę wszystkim pracującym w tej firmie powodzenia i oczywiście odwagi aby rzucić papierami i znaleźć coś bardziej cywilizowanego.
(usunięte przez administratora)
Dyliżans 2014-03-11 14:36:31
A czy rozmowa kwalifikacyjna to żart sytuacyjny czy rzeczywistość w tej firmie?
Jakie są warunki finansowe a plany są realne czy z kosmosu?
Dyliżans 2014-03-11 14:37:33
*rozmowa kwalifikacyjna na skype
kiper 2014-04-11 18:03:47
nie no moim zdaniem firma traktuje pracownika poważnie jeśli zaprasza go do siedziby firmy, chyba, że to jakaś praca zdalna to i rozmowa może taka być
himen 2014-06-08 16:09:23
w sumie jeżeli jest to praca, w której głównie zajmujesz się sprawami internetowymi to i rozmowa na skype nie zaszkodzi
Piotr 2014-11-17 12:39:03
Witam
Byłem pracownikiem tej Firmy, z całego serca mogę polecić pracę w tej firmie :) Własciciel jest zajebistym gosciem, jeżeli chcesz się rozwijać wal smiało pozdrawiam z Krakowa
kaja 2014-12-01 18:59:15
kurcze, już jakiś czas obserwuję ten wątek i naprwde chyba firma nie przejmuje się opiniami jakie są tutaj, a to torszkę nieprofesjonalne tak nie dbać o swój wizerunke.. no chyba, ze firma faktycznie nie funkcjonuje już, to co innego wtedy... ale naprawde już strone internetową to by mogli mieć przyzwolitą
strona www 2014-12-08 12:19:59
ale ściema pisana przez gowork - tylko po to aby coś się niby działo - każdy kto się interesuje firmą wie gdzie może znaleźć stronę www. Nie ma to jak zatrudniać studentów do pisania fakowych postów. Nie ładnie !
mmm 2014-12-12 22:37:17
witam.napiszcie prosze jakie sa zarobki ph w tej firmie ponieważ dostałem oferte pracy.
Antek 2014-12-30 03:25:00
Widze, że rekrutacja na przedstawicieli handlowych najwyraźniej ruszyła w Sauersand, to ciekawe. Możecie napisać skąd dostaliście te oferty pracy, to znaczy, czy znaleźliście gdzieś ogłoszenia (gdzie?) czy też jakis headhunter do Was zadzwonił jakimś cudem. Co w ogóle powiedzieli zachęcając tu do pracy?
igor 2015-02-02 16:19:08
Czy ktoś orientuje się jak teraz wygląda współpraca z firmą? Idę na rozmowę i chcę wiedzieć czego można się spodziewać, czy ta praca warta jest wysiłku.
1
doświadczona 2015-12-01 23:07:11
Proszę, rozmowa przez Skype. Brak szacunku a nie oszczędność czasu. Szanujmy się, to i nas będą szanować.
123 2015-12-28 17:44:11
firma totalna porażka, nie bez powodu maja takie złe opinie, rekrutacja na dolnyśląsk żart bezczelność trudno nazwać, brak kompetencji i szacunku do ludzi za darmo to może dyrektor niech pracuje tam.
nie polecam szkoda czasu na rozmowę kwalifikacyjną czas w terenie za darmo !!!!!!!
1
bartek 2016-05-16 21:02:42
a co to dokładnie oznacza Danku, bo ja mam małe obawy :)
Zostaw swoją opinię o Sauersand - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sauersand