Przybylski Mobile Sp. z o.o.

Kraków

Opinie o Przybylski Mobile Sp. z o.o.

anonim 2010-12-14 14:27:44
swego czasu prowadzili nabór dla naiwnych - umowa o dzieło o praca w akordzie za śmieszną kasę- wiadomo przyjąć kogoś będzie się staraÅ� to będzie efekt pracy i jak czarna robota zostanie wykonana to dziękujemy
ts 2013-06-19 10:27:29
Byłem tylko na rozmowie o prace, oferują umowę o dzieło na 2 miesiące z możliwością dalszej współpracy jeśli się sprawdzę (NIE dla umowy śmieciowej)
2
były 2013-09-22 15:08:33
to uwierz...chyba że że masz na imię Tomek..hehehe... praca na etat, lecz co do godzin spędzonych extra tematu nie ma. imprezy są, lecz coż z tego. Reasumując: cieszę się iż podziękowałem Panu[usunięte przez admina] za współpracę, gdyż patrząc w obecnej chwili i wiedząc jak postępuje się z pracownikami w innych firmach z branży, ta firma jest nastawiona jedynie na zysk przez wyzysk.
1
2013-09-26 00:30:58
przerazajace jest to ze kto by sie nie przewinol przez ta firme to jest szczesliwy jak zmieni robote, zreszta rotacja pracownikow w tym roku swiadczy sama za siebie ze dobrze nie jest, zwlaszcza ze zwalniaja sie pracownicy zwiazani z firma od lat.
3
inny byly 2013-09-29 20:24:33
a co chcesz wiedziec ?
obserwator 2013-09-30 21:23:01
byłem na rozmowie ostatnio - żenada. szef się spóźnił na spotkanie. Panie z biura jak przekupy na targu. Czekając na rozmowę można się zniechęcić do pracy słuchając żalów o braku kasy w śród pracowników. No cóż dobrze chyba że tam jednak nie pracuje :)
1
2013-10-02 16:37:51
Firma była kiedyś ok do czasu kiedy pojawił sie pan dyrektor. Od tego momentu wszystko idzie na dno. Szkoda ze w firmie rządzi osoba która nie ma o tym pojęcia i potrafi obrazić sie na szefa ze dostał oklejony samochód firmowy. Smiech na sali. Ta firma to jeden wielki cyrk gdzie wiecej jest rządzących niż podwładnych.
4
UCZCIWY 2013-11-23 21:36:15
oni nie mają swoich produktów ani systemów. Poszukaj na rynku znajdziesz o dużo taniej i solidniej wykonane. Nie polecam wiem co i jak jest robione.
1
UCZCIWY 2013-11-23 21:40:50
ten dyrektor nigdy się nie obrazi na szefa :) bo kto inny go zatrudni w proporcji nic nie robi ale za to dużo zarabia :) a do tego "miła" atmosfera w biurze jak by codziennie obchodził dzień zakochanych... NIE POLECAM
9
taki jeden 2013-12-11 21:53:19
praca niby nie najgorsza ale o wynagrodzenie trzeba sie prosić i to z wyprzedzeniem a na dodatek stawka najlepiej dla niego jak najnizsza :) heh utrzymać rodzinę ciężko.
1
taki jeden 2013-12-11 21:57:48
zdecydowanie za dużo dyrektorów i obowiazków dla zwykłych pracowników niczym nie uzasadnionych. ODRADZAM
2
Klient 2013-12-13 20:08:34
Nie wiem jaka jest sytuacja w firmie ale jako zewnętrzny obserwator odradzam. Jestem klientem od dłuższego czasu w sumie byłem bardziej związany z handlowcem niż z firma. Do tej pory było wszystko w miarę ok do momentu kiedy sie nie dowiedziałem ze handlowiec z którym miałem kontakt juz tam nie pracuje. Kontakt z firma jest prawie niemożliwy. Nikt tam nic nie wie dyrektor obiecuje ze oddzwoni i nie oddzwania a pozniej nie odbiera szef udaje ze nic sie nie stało w sekretariacie sielanka a biura na 29 listopada bez żadnej informacji juz nie ma. Nie pałacem firmy widmo.
2
ktos 2013-12-19 07:54:35
Naprawdę na 29 listopada już nie ma biura ? To gdzie teraz jest biuro?
2
sprostowanie 2013-12-19 16:42:46
Panowie i Panie sądzę że należy tu napisać małe sprostowanie odnośnie nazwy firmy.
Firma tu przez wszystkich opisywana to nie FHU Przybylski a ZUH Przybylski a w dodatku od niespełna roku funkcjonuje jako Przybylski Mobile Sp. z o.o.. Myślę że takie sprostowanie należy się osobą które szukają informacji o potencjalnym pracodawcy i nie mogą znaleźć informacji o(usunięte przez administratora) Mobile
pozdrawiam
1
kod-pocztowy 2013-12-19 20:02:18
Obecnie firma znajduje się przy (usunięte przez administratora) w Krakowie.
1
ktos 2013-12-20 10:58:02
Rozumiem ze chodzi o firmę VIP-System ?
Ktoś 2013-12-26 18:16:50
Proś a będzie Ci obiecane ....
BYŁY PRACOWNIK 2014-01-21 15:56:06
jeden wielki bajzel problemy ze wszystkim z umowami , wypłatami ITD
NIE POLECAM

BYLY PRACOWNIK
4
max 2014-03-24 09:59:18
(usunięte przez administratora)to omijajcie tą firmę szerokim łukiem
2
Głodny 2014-04-22 23:28:46
Święta święta i po świętach - a pinindzy jak nie było tak nima.
2
Komornik 2014-05-19 14:11:02
... i firma doczekała się kolejnej przeprowadzki, tym razem do "piwnicy" :)
6
Michał 2014-05-23 10:40:06
a możesz napisać gdzie to teraz się znajduje nasza ukochana firma ?
1
Magda 2014-05-28 13:52:56
Michał wrócili na stare śmieci czyli tam gdzie byliśmy na 29 Listopada
1
Koniu 2014-05-28 17:54:02
To będzie parapetówka... tak jak ostatnio na Powstańców hahaha, przenoszona była tyle razy ile siedziba firmy:)
2
Piotr 2014-05-29 22:06:22
Nie. Na szczęście nic sie nie zmieniło. Mamy czym jeździć, solidne wypłaty na koncie i blisko do domu. Żyć nie umierać !!!
3
michał 2014-06-02 14:13:21
No to jak by się chciało wpaść z odwiedzinami to wiadomo gdzie :) no i informacje teleadresowe ze strony www znowu będą aktualne. Jak zabrakło odpowiedzialnego za stronę tak strona leży i nic się tam nie dzieje.
3
Były 2014-06-12 22:42:29
No nie wiadomo czy byli pracownicy beda tam miłe widziani z reszta nie sadze żeby ktoś sie tam wybierał chyba ze po pieniądze.
4
agdam 2014-06-26 20:51:20
"Na szczęście nic sie nie zmieniło" to smutne i niemoralne.
5
Michał 2014-06-30 07:00:11
To była chyba ironia :)
4
Zainteresowany 2014-07-18 23:57:55
Jak tam wyglada praca ? Warto wysłać cv? Jakie zarobki i czy w terminie. Jacy ludzie tam pracują ? Młoda czy starsza ekipa i czy z szefem da sie żyć ?
1
byly pracownik 2014-09-04 23:12:55
z tego co widze nic sie nie zmienilo... swoich pieniedzy od grudnia nie udalo mi sie odzyskac... sugeruje omijac szerokim lukiem...
2
gandalf 2014-12-10 20:41:19
Tak zdziwione oczy pojawiają sie 10 i 20 każdego miesiąca he wyplata na raty :p
2
Hohoho 2014-12-22 21:59:41
Wesołych Świąt dla wszystkich byłych pracownikow :)
3
michał 2014-12-23 13:10:07
To i ja się dołączę do życzeń. Wesołych Świąt :)
2
gandalf 2014-12-28 09:45:01
Wesołych świat dla prezesa , pomyślności niech dalej powiększa grono swoich entuzjastów:)
2
Wajcha 2015-01-02 14:12:35
Co tu duzo pisac. Warunki pracy ostateczne i nieudolne. Dbanie o pracownika? Zapomnij. Brak odziezy ochronnej (chyba, ze liczymy rowniez ZUZYTA) dopiero po interwencji wykonawcy projektu zostaly zakupione - it's so sad. Pracownicy w wiekszosci raczej sa ok, ale co po niektorzy... Moze w dupach sie poprzewracalo. O marna wyplate rowniez musialem walczyc, a dodzwonic sie do biura graniczy z cudem. Tyle co tam zarobilem, wydalem na paliwo na dojazdach do firmy,na miejsce pracy oraz badania lekarskie, ktore nie zostaly zwrocone - mam nauczke i uprzedzam innych. Nie wspomne, ze na szanownego "kierownika" trzeba bylo czekac od pol do poltorej godziny, zanim sie łaskawie zjawi. Widocznie zalezy od dnia, jak Panu kierownikowi sie wstanie rano POMIMO UMOWIONEGO SPOTKANIA. Wymowki? "Przeciez to mialo byc jutro!", "ale na godzine 9:00". Coz... Ponadto w firmie panuje wszechobecne niedogadanie. Nikt, nic o niczym i o nikim nie wie - to tylko moje spostrzezenie. Zatrudnic do czarnej roboty, zrob i spadaj na drzewo, ze mniejsza wyplata niz sprzataczki w Valeo, a myslalem, ze Valeo to oboz pracy... Dziwne, ze ta firma dalej prosperuje biorac pod uwage jaka opinie ma, a skads pieniazki trzeba trzepac - wnioski wyciagcie sami. Pozdrawiam z najszczerszymi kondolencjami!
3
AMP 2015-02-07 16:51:13
Witam a gdzie oni teraz pracują i dla kogo bo mi lecą zaległą pensję a chciałbym ją odzyskać.
2
Byly 2015-04-03 17:42:45
Wesołych Swiat dla Wszystkich byłych szczęśliwych
3
gandalf 2015-11-09 14:35:04
Niima jak Praślokowi w tej firmie...
1
marcel 2016-01-10 16:33:55
Tak nad tabliczka mnożenia też trzeba popracować ...zeby wypłaty sie zgadzaly...
1
Wojtek 2016-04-10 15:27:47
Firma doprowadziłą mój monitoring wizyjny do pełnej sprawności choć trzy inne które to wcześniej próbowały nie dały rady . Pracownicy wykazali się profesjonalizmem - polecam w 100 %
Nowy Pracownik 2016-05-04 21:49:31
Świetna atmosfera, bardzo dużo pracy ale za to można nieźle zarobić lepiej niż u innych . Atmosfera w pracy fajna , z chłopakami moźna się dogadać, nie ma na co narzekać . Wypłaty na czas a i na moim koncie coś drgnęło :)
Marian 2016-08-02 09:22:15
Firma faktycznie miała problemy ale najważniejsze ze to już czas przeszły .Na chwilę obecną wszystko jest w jak najlepszym porządku i idzie ku lepszemu .
Siwy 2016-08-25 00:10:20
Hejka, @Marian, @szymek - nie ma to jak samemu sobie pisać komentarze. Ilu pracowników ta firma zniszczyła - o tym to już się nie pisze, ale na młode mięso armatnie zawsze jest zapotrzebowanie, więc firma na was czeka...
5
hgjk 2016-08-25 19:43:55
@ Siwy - no ja nie wiem ilu zniszczyła, ale ty masz cos do pwoeidzenia chyba
Zostaw swoją opinię o Przybylski Mobile Sp. z o.o. - Kraków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przybylski Mobile Sp. z o.o.