brak logo

P.P.H.U. Promus Ruda Śląska

Ruda Śląska

Opinie o P.P.H.U. Promus Ruda Śląska

anonim 2009-03-22 22:16:50
PRACA DOSYĆ WYCZERPUJĄCA,
ZAROBKI MAŁE,
MOŻLIWOŚĆ ROZWOJU DOBRA
PRACA NA 3 ZMIANY
3
Kolo 2012-03-13 21:26:04
Czekajcie aż wy [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ą [usunięte przez moderatora], a to już niedługo, może nawet jutro, ... a wtedy się poprawi ....
1
maler 2013-03-23 01:25:45
konstrukcje malują specjalnymi farbami które po dwóch tygodniach zmieniają kolor z białego na czerwony przez co konstrukcja mniej się brudzi
1
młody 2014-03-20 18:57:42
Jak tam wyglada aktualnie praca? Jakie zarobki, atmosfera?
4
info 2014-07-14 17:12:30
Czy moze ktos podpowiedziec jak wyglada tam praca na stanowisku asystenta projektanta? Na jakie zarobki mozna liczyc na starcie? No i jak atmosfera w robocie? Za wszelkie informacje bylbym wdzieczny :-)
10
pracownik 2014-10-10 15:32:11
Orientuję się ktoś jak wygląda sytuacja w biurze, pytam o stanowiska technologa oraz konstruktora. Z góry dziękuję za odpowiedź
2
zadowolona 2015-10-14 21:34:44
Czytając te opinie zastanawiam się , czy ktoś z Was pracował w innych firmach , chyba nie. Ja pracowałam i wiem jak to wygląda. Zus jest nie płacony , podatki nie płacone a wynagrodzenie w kilku ratach do kieszeni bo się pracuje na czarno. Tak działają firmy w Katowicach - konstrukcyjne. Nazwy nie podam bo to nie ma sensu. Zanim będziecie krytykować , niech każdy z Was dobrze i rzetelnie pracuje , a nie lawiruje.
2
Czak Noris 2015-12-14 13:28:59
NIE POLECAM ! ! ! Atmosfera wiecznego braku $ (biura)
Ogólnie wygląda jakby czas zatrzymał się tam 25 lat temu, ale fach w wykonywaniu konstrukcji mają. Powinni zadbać o pracowników i popracować nad atmosferą.
ziomal 2015-12-28 15:08:18
zgadzam sie. Wysoka jakos uslug jakie swiadczy firma jest wazna i kazdy normalny chcialby miec taka notke w cv. Szkoda ze nie idzie to w parze z pieniedzmi dla pracownikow i sprzyjajaca atmosfera. Ale kazdy ma swoje kryteria ktorymi sie kieruje wiec decyzja jest indywidualna kwestia.
anonim 2016-02-03 12:04:03
10zł tela kasy
Pracowników 2016-03-10 22:10:51
Ale nie w takiej firmie jak Promus 10 zł jeszcze na to co trzeba [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] jak wół Ludzie tam się zmieniają po miesiącu lub dwóch.
były pracownik 2016-03-21 09:16:55
Nie szanuje się pracowników z doświadczeniem,nie ma możliwości rozwoju już nie mówiąc o podwyżkach.Chcesz dobrze zarobić to musisz zapierdzielać po 12 godz.No i atmosfera ogólnie do du...
xxxx 2016-04-08 08:54:26
były pracownik a powiedz mi pracowałeś na umowe zlecenie? a jak tak , to powiedz czy cos jeszcze podpisywałeś aby zakończyc umowe ?
m.r 2016-04-09 12:57:54
Mógłby ktoś szczerze napisać jak się pracuje/pracowało w biurowcu?
były pracownik 2016-04-09 18:23:08
Pracowałem na umowę podpisaną na czas określony na 15 lat.Pracowałem tam ponad 15 lat.
1
:) 2016-04-22 12:21:20
gratuluje zmiany ! Pewnie latwo nie bylo po 15 latach podjac decyzje o zmianie, ale mozna sie domyslac ze kierownictwo pomoglo w podjeciu decyzji :)
Takze jeszcze raz gratulacje i powodzenia !
były pracownik 2016-04-26 08:43:57
Przede wszystkim kierownictwo i majstrowie.Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.Łatwo nie było,ale nie żałuje.Teraz mając super pracę widzę ile niepotrzebnych nerwów straciłem.No ale cóż-człowiek się całe życie uczy i głupi umiera...Lepiej późno niż wcale.Jeżeli znasz swój fach i swoje możliwości to na pewno znajdziesz dobrą pracę.Jestem tego dobrym przykładem.
Dzięki za miłe słowo:)
były pracownik 2016-05-10 17:51:22
Ja już dawno znalazłem pracę.
antoś 2016-06-25 21:38:24
jak na kierownika budowy @fel to mało tego doświadczenia wymagają jak na tak wymagające i odpowiedzialne stanowisko:/ ale ten służbowy kaptop i samochód kuszą... a nie szukają jeszcze ludzi do BudowyBaterii koksowniczej nr 6- pomost końcowy nr 8 na terenie WZK Victoria S.A. w Wałbrzychu?
Zostaw swoją opinię o P.P.H.U. Promus Ruda Śląska - Ruda Śląska
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie P.P.H.U. Promus Ruda Śląska