logo TC DĘBICA S.A

TC DĘBICA S.A

Dębica

Opinie o TC DĘBICA S.A

?.?pk 2017-05-16 12:12
Ale po to żeby kimać po 16 godzin na hali na najlżejszym stanowisku a nie żeby załatwił robotę, a tak swoją drogą to powinni w tym nagoszynie otworzyć jakąś hurtownię kartofli . albo coś innego.
1
gość 2017-05-16 21:10
Jaja jak berety, miastowe wożą na wieś siwemu ziemniaki hahahaha
Co on z tymi ziemniakami robi? Chyba wszystkich nie zje od razu, a swoją drogą to i tak tanio go kupują, w końcu ziemniaki są jednym z najtańszych warzyw, jeśli nie najtańsze potrzebne do zjedzenia np. obiadu.
Żeby tylko się siwemu nie odwidziało i nie zechciał, żeby mu teraz zamiast ziemniaków to kawior wozili hehe
Benek85 2017-05-17 13:46
Najwieksze nie porozumienie to dwoje kierownikow zmianowych na MRT. Ktorzy są ambitni i mysla ze sa ALFA i Omega. Dwoje Ludzi którzy pracowali na jednych maszynach(np:A1,A3) tak szybko zaczela sie ich kariera owocowac. Na ilu ludzi musieli doniesc ilu ludzi pomogli stracic prace? Panowie pora obudzic sie z American Drems. Po za miejscem pracy również jest zycie. Najwieksza plejada zrobic z Chama Pana!!! CHLOP ze wsi wyjdzie ale wieś z chlopa nigdy. Zyjmy realiami.
2
kamion 2017-05-17 15:14
Wie ktoś ile ma być teraz socjalnego bo podobno ma być obcieta kwota
pracownik 2017-05-17 17:55
A kto ci to powiedział? Kolega z maszyny?
combo 2017-05-17 19:01
a jak ktos ma powyzej gorna granice tych "widelek" z dochodow to dostanie socjalne?
kamion 2017-05-17 20:26
A dlaczego nigdzie nie ma napisane zawsze było a w tym roku nie ma nigdzie
bratex 2017-05-17 21:33
tak i jeszcze doloza CI komplet opon do ESIOKA
2
Wsiowy 2017-05-19 01:24
A po robocie wypijesz kilka liter bimbra na wiatach i puszki mocniaka na dobitke to wtedy będziesz miał socjala buhahaha.
1
bt2 2017-05-19 08:33
najgorzej jak bydło z hal pcha się na stołki braki w wykształceniu rażące błędy ortograficzne niegramatyczna pisownia czy podstawowe trudności w dzieleniu czy mnożeniu witek przed lustrem chyba więcej spędza czasu niż przy książkach wiadomo tatuś wpływowy .. ....kartofle ,,,he he takie chłopisko ???do roboty !!! na krupy!!!! brzuch mu rośnie z nieróbstwa ..
?.?pk 2017-05-19 08:56
wiadomo bydło z nagoszyna zakład patologia .. mikser sprzedali opon na pk ukradziono 3tys 234,,jest za co kartofle kupować.
Wsiowy 2017-05-19 09:23
Dzis piątek idźcie po drugiej zmianie na wiaty na bimber i piwsko zapomnijcie o stresach i wyzysku,zresetujcie się przed nockami chłopy.
Przydupas. 2017-05-19 15:01
Socjalne
1 próg - 1000zł brutto
2 próg - 800zł brutto
3 próg - 380zł brutto (z tej kwoty podatku nie zabierają.)
gość 2017-05-19 19:19
Jeśli się potwierdzi to co napisałeś, oznacza to że obcięli tzw. wczasy pod gruszą w porównaniu z ubiegłym rokiem, jeśli chodzi o pierwszy próg o ok. 30% netto. W ub. roku dostałem na konta 1134zł, teraz będzie pewnie ok. 890zł.
hehe 2017-05-19 23:57
A gdyby tak dać każdemu z produkcji najniższą krajową?
kamion 2017-05-20 15:01
Odlicz sobie świąteczne i weekendy oraz nocki i ile ci wychodzi
2
wsiowy 2017-05-21 11:21
Wy młode powinniśta na początek robić za 13 zł na godz brutto dopiero po 2 latach podwyżka na 15 zł ale to tylko tym co są efektywni , nic tylko brać brać i narzekać to jest wasze motto a robić ni ma komu.
4
Nowy 2017-05-21 13:54
Mi bez dodatków w zależności od miesiąca wychodzi ok. 2850zł na rękę + ok. 500zł dodatków. Po pół roku pracy w TC Więc nie narzekajcie bo dobre pieniądze sa.
Wsiowy 2017-05-21 14:59
Wiemy to młodzi nowo przyjęci często mają więcej na godzinę niż ludzie co pracują po kilka kilkanaście lat,ja im nie zazdroszczę ale to jak zakład traktuje zasłużonych pracowników to jest zwykła patologia nie dziwię się że ludzi starsi mają w....ane na robotę w szczególności na mrt, Bravo tylko patrzeć jak dojdzie do rękoczynów jeden na drugiego bykiem patrzy.
3
anty ściemniacz 2017-05-21 16:04
Przestań pisać głupoty bo żeby dostawać średnio tyle "na rękę" bez dodatków to musiałbyś mieć stawkę ponad widełki w kategorii zaszeregowania B co jest niemożliwe. No chyba, ze w biurach tyle zarabiają. 3350 to tyle ile średnio dostajesz przelewem na konto? Czyli masz ponad 25.20/h. Nieźle popłynąłeś :)
kamion 2017-05-21 16:22
Napisz na jakim stanowisku tyle wychodzi to z chęcią bym się przeniósł bo mi tyle ze wszystkimi dodatkami nie wychodzi
2
Nowy 2017-05-21 21:40
18.20mam na godzine
Nowy 2017-05-21 21:41
18.20mam na godzine
kamion 2017-05-21 22:36
Ja też mam 18.20zl i mi tyle za Chiny nie wychodzi.
anty ściemniacz 2017-05-22 06:33
To w końcu bierzesz tyle na rękę czy masz tyle brutto? Bo ja mam 18.70 i nie mam na wypłatę tyle co ty z mniejszą stawką a nie odbijają mi PZU, AVIVY itd.
pk..młody 2017-05-22 11:59
ja też mam 18.70 i tyle nie zarobie.. ????????/
gość 2017-05-22 15:08
Przy 21 dniach pracy i stawce 18.2zł, bez dodatków za 3zmiany i bez dodatków za pracę świąteczną, brutto wychodzi 3057zł, a netto czyli na rękę 2196.48zł.
Natomiast przy 8 dniach na 3 zmianie i 3 dni świątecznych, brutto wychodzi 3608zł, a netto na rękę 2580zł.
Kalkulator płac prawdę ci powie.
Prezesik 2017-05-22 19:43
Róbcie W stomilu bydlaki na moje mercedesy!
gość 2017-05-22 20:55
robimy, ale pamiętaj prezesuniu, że tych mercedesów do grobu nie zabierzesz. wobec Boga, życia, chorób, śmierci to każdy jest równy, nie ważne czy pijak, narkoman, bezdomny czy bogacz. Żyj tak abyś mógł z czystym sumieniem spojrzeć w lustro, inaczej to życie jest "kówno" warte....., i to się tyczy wszystkich ludzi.
13
nowy 2017-05-23 13:28
Witam czy to prawda ze w tc debica na Z2 jest 47 wypowiedzen , na ciezarowych 36 ,seito 72 . I czy to prawda ze zatrudnjaja juz dziewczyny bo chłopcy nie chca tam przychodzic za smieszne 18 zł za 7 dni pracy i 1.5 dnia wolnego ?.
9
paola 2017-05-23 13:31
i co z tego ze 2500tys skoro caley miesiac w pracy człowiek siedzi uj a nie pieniadzę
3
kamion 2017-05-23 13:42
No była jedna dziewczyna 2 dni i na tym zakończyła karjere.Jednak nie ma się co dziwić śmieszne pieniądze zero wolnego i teraz o urlopie można zapomnieć
2
?.?pk 2017-05-23 15:35
idzie ciepełko he he będzie fajnie he he . a w pażdzierniku ustawa o 65 l emeryt. he he siwy kartofle pozjadał trzeba jechać w pole posadzić he he potem siano he he ,a balkoniarze chcą na wczasy he he,,nad wodę opalac..
cwd 2017-05-23 15:44
niech wiecej wprowadza milikenow:D nie wiem jak trzeba byc glupim zeby na tak starych maszynach wprowadzac cos takiego:D Niech przyjedzie jeden z drugim i pokaze jak zmienic asortyment albo jak robic bez postoju. Tak jakby sie stalo ze maszyna stanie na zmianie pare minut. Kto madrzejszy juz dawno poszedl;)
1
seba 2017-05-23 15:51
prawda to ze beda wymieniac liderów na bt4 od czerwca
pk 2017-05-24 11:40
trzeba zacząć od menedżerów tych z przypadku
normalny człowiek 2017-05-24 15:27
Święta prawda święta prawda
Jolkaaa9 2017-05-24 17:36
Wpiszcie się z avivy 70 zl ze związków 20 zl z bloczków dodatkowych 40 zl z PZU 50 zl z kasy 50 sp i wtedy przy stawce 18 zl będzie 2500 na ręke
2
pracownik bt2 2017-05-25 14:34
Akuratnie rezygnacja z AVIVY to głupota, chyba że faktycznie komuś potrzebne są pieniądze. Z PZU też bym nie ryzykował bo każdemu może poślizgnąć się w życiu noga. Co do reszty zgoda.
4
robol 2017-05-25 16:20
Gdzie ją posuwał w szatni? eee bredzisz gdzie by za starą babę się brał
Mało 2017-05-25 21:45
Ale jaja!!!! Nimo kto robić w Stomilu . Cud ze dozylem tych czasów. Biurowi w końcu pupe ruszą ze stołków.
3
miliken 2017-05-25 22:23
to nie tylko na stomilu ale we wszystkich zakladach w okolicy;) no ale w kolchozie to juz wogole:D moze czasy podkreca:D:D::D:D:D:D
pan menedżer kartofel .. pk. 2017-05-26 10:06
niedługo bezrobocie wróci a wtedy was dojadę będziecie żreć gumę zębami i kartofle..;;na pk ukradziono 3tys 236--opon sławek sam tego nie zwinął ,.DDDD
gość 2017-05-26 12:52
bezrobocie wróci? kiedy? przy tych możliwościach, które są na rynku pracy? również zagranicznym?
to nagle w Polsce musiałoby się urodzić jednego roku z 1mln dzieci a i to zanim wejdą na rynek pracy to minie 20 lat.
3
robol 2017-05-26 15:16
Gdzie by ukradli tyle opon przecież firma ma profesjonalną ochronę
1
pk..... 2017-05-26 19:24
koleżanka z nagoszyna dała 7 tys zł za pracę w BHP i teraz ma iść między zawszone bydło i robić?? prędzej zrobią że jeden ma robić za 3 i będzie git ..
pk..młody 2017-05-26 19:27
gdzie co ?/ która daje ? pr o szczegółowe dane .
gość 2017-05-26 20:06
tak, pójdzie między w ludzi i w końcu zobaczy jak wygląda praca i jak się pracuje w TC, a nie pierdzi w stołek. Ja nie widzę przyszłości tego zakładu w ciągu najbliższych 2-5 lat, rotacja pracowników jest i będzie większa niż w McDonalds :) , na dłuższą metę tak firma nie pociągnie. Muszą dać już pracującym osobom, mającym staż 5-10 lat sowite, duże podwyżki, to będzie motywacja dla nas by tam zostać i pracować. Inaczej najbardziej doświadczeni i wydajni pracownicy odejdą, a na ich miejsce przyjdą młodzi, co mi kilku dniach-miesiącach zwalniają się. A nie jak teraz, jeszcze płacą mniejsze pieniądze niż w ub. roku za wczasy pod gruszą.
1
stomilowiec 2017-05-26 20:59
Idż sobie chłopie nikt po tobie nie będzie płakał w kadrach podań na pęczki , cwaniaki jesteście za bramą na wydziale to potulne baranki.
Nick 2017-05-27 10:15
Skoro podań do pracy jest na pęczki to po co zakład reklamuje się w gazecie?
Zostaw swoją opinię o TC DĘBICA S.A - Dębica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie TC DĘBICA S.A