logo Netia S.A

Netia S.A

Warszawa

Opinie o Netia S.A

były Doradca Klienta Biznesowego w Netii na rynku 2016-02-14 23:06:33
to Umowa Zlecenie
były Doradca Klienta Biznesowego w Netii na rynku 2016-02-14 23:12:21
to pytanie nie do mnie
karolina 2016-02-15 11:43:45
Dzięki za podpowiedź, choć w takie zarobki nie chce mi się wierzyć. Wiem, że Netia ma sporo minusów, jeśli chodzi o podejście klientów, ale mają dobre oferty, wiec jako doradca można się tu wykazać.
Krzysiek 2016-02-23 00:24:30
Praca jako handlowiec ...porazka zero mozliwosci sprzedarzy tj parametry z przed 5 lat a konkurencja jest daleko z przodu ...normy z kosmosu ,brak kordynacji dzialan ,kadra do bani tj.na stanowskach siedza osoby ktore nie maja pojecia o tym co powinni wykonywac i tzw przepychanie spraw z dzialu na dzial... zarobki uznaniowe ...sprzedarz 5 uslug plus stala uznaniowa i na koncie 1200zl brutto na caly miesiac... Zaplacone 2 miesiace po czasie ja nie odradzam ja wrecz przestrzegam.Aby takich pracodawcow bylo jak najmniej
5
kamil 2016-02-23 08:07:36
to rzeczywiście słabo to wygląda z tego co piszesz @Krzysiek, może to zależy od miasta? nie wiem słyszałem, że niby, jest tylko umowa zlecenie ale za to prowizje są niezłe i jeszcze można dorobić na konkursach regionalnych
Były pracownik 2016-02-23 18:04:56
Popieram. Krzysztof dobrze gada. Jeszcze dodam, jeżeli już planuje się zakończyć współpracę z tą "pożal się Boże" firemką to nie zależy się w ogóle starać o podpisanie nowych umów, ponieważ nikt Wam za nie już nie zapłaci. Tak się stało ze mną. Za umowy podpisane w ostatnim miesiącu pracy nie zostały mi zapłacone pieniądze. I jeszcze Krzysztof za 5 usług już miał gwarancję 1200 zł. U mnie tego nie było. Także OSTRZEGAM. Netia to oszuści. I oszukują nie tylko pracowników, ale i swoich klientów. Tyle na ten temat.
7
Arek 2016-02-28 19:59:54
Strasznie to słabe, wydawało mi się, że co jak co, ale Netia wywiązuje się z pensji dla pracowników, nawet na okresie wypowiedzenia. Oferta handlowca mi się podoba, CV pewnie wyślę, ale mam mieszane myśli.
Coś 2016-03-19 12:03:27
A może tak zdecydowanie opowiesz dlaczego Ci się tak bardzo nie podoba, bo takie teksty tylko psują dobre imię a nic nie znaczą tak naprawdę, opowiedz coś
Ala 2016-03-22 17:56:03
Witam. Jestem w szoku czytając co poniektóre opinie. Pracuję obecnie ok.7,5 miesiąca jako przedstawiciel D2D. Zarobki jak najbardziej są ok. Kasa zawsze na czas, przeważnie się zgadza - czasem była jakaś drobna reklamacja, ale to sporadycznie. Przełożeni z Katowic również są całkiem fajni, zawsze pomogą.
Dodam, że jak zaczynałam pracę nie miałam pojęcia o sprzedaży... Oprócz sprzedaży to bardziej mnie "przerażało chodzenie po domach..." Początki były ciężkie. Kilka osób z grupy rzuciło papierami, ponieważ szybko sobie odpuścili (pewnie właśnie tego typu osoby piszą komentarzy jaka praca jest do D.%#) Powiem krótko. Przez pierwszy miesiąc zarobiłam mniej niż 1500 zł. w drugim miesiącu nie było lepiej... Kolega z grupy chodził i starał mi się pomóc. Kierownicy również. Od 4 miesiąca do dnia dzisiejszego nie zarobiłam mniej niż 3700 brutto, a w tym miesiącu mam już pozyskaną ilość kontraktów na 4000, a jeszcze kilka dni zostało. A więc trzeba rozważnie czytać co kto piszę. Bo ktoś komu się nie chce to nie zarobi. To jest sprzedaż. Nie sprzedaż nie zarabiasz. Więc jak ktoś jest zbulwersowany własną bezsilnością to niech spuści poty na siłowni, a nie żale na forach - jakby to czemuś miało służyć... Tyle w temacie. Pozdrawiam.
hami 2016-03-22 19:09:06
warto sie strarac i czasem dac z siebie wszystko, zreszta czytajac wasze opinie domyslam sie ze poczatki moze nie byly lekkie ale za to teraz macie dobra kase i wysokie stanowiska, wiec warto
Anonimowy 2016-03-24 14:23:09
Nie polecam pracy w Netii, a przynajmniej w działach sprzedaży. Gdzieś indziej może jest lepiej ale tutaj każdy ma cię w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] Umowa tylko smieciowa (jeden pracownik sie zwolnil po kilku latach pracy bo mu nie dali umowy o praqce) rzucanie qrwami pomiedzy pracownikami jest powszechnie akceptowane, ogolnie to na nic nie patrza poza tym zebys zrobil wynik, caly czas jest cos zle bo prawdopodobnie pani kierowniczka straci posade, jak statystyki nie pojda w gore, durne zasady wymyslane przez kogos na gorze, z kazdym pracownikiem jak rozmawiasz to ci mowi ze albo szuka innej pracy albo kiedy sie zwolni albo ze jest ******, nie maja tez najlepszej oferty, calkiem spory przemial, jak sie spoznisz raz w miesiacu pol godziny bo cos ci wypadnie to mozesz dzwonic takie gooowno ze wolisz isc do domu bo nic nie zarobisz a jak pojdziesz do domu to cie najczesciej strasza wypowiedzeniem itd... ogolnie to moim zdaniem najgorsza w Netii byla tendencja spadkowa warunkow i atmosfery pracy (kiedys bylo duzo lepiej), coraz to nowe wymagania, dluzej pracowac, zawsze poprawiac statystyki itp. zero szacunku dla kogokolwiek zero wsparcia i wspolpracy pomiedzy przelozonymi, wspolpracownikami. jak ktos przychodzi nowy do pracy to najczesciej od razu sie zwalnia, stali tez sie zwalniaja okolo raz w miesiacu ktos. jak ktos nie ma kompletnie zycia albo lubi tracic zdrowi psychiczne to zapraszam do netii :) korporacja wyciagnie z cb 120% twoich mozliwosci, wszyscy sfrustrowani tam chodza jeszcze dodam. co do zalet, jezeli lubisz oszukiwac ludzi dla wlasnej korzysci to mozesz sie tam bardzo szybko odnalesc, no i kasa... jak jestes dobrym sprzedawca to hajs sie zgadza bardzo dobrze, prowizje za sprzedaz potrafia byc astronomiczne i ladnie zakrywaja smiesznie niska podstawe. pensje w wyznaczonym terminie najczesciej prawidlowo wyliczone. a to ze oszusci to sie zgadzam.
2
polcia 2016-03-24 15:31:56
czesc, pracowalam tam kilka miesiecy i takich zlych wrazen nie mialam, faktycznie kokosow sie nie zarabia no ale jako przejsciowa praca czy na chwile to nie jest tak zle
sara 2016-03-29 22:23:43
jak dla mnie, Netia to dobra praca, jeśli chodzi o przedstawicieli handlowych. Z tego, co widzę, to pracuje się na podstawie i prowizji, ma się spore pole do popisu :)
losia 2016-03-30 17:31:48
Ja pracowalam w netii tylko ze w Bielsku w zeszlym roku to jakas masakra byla niby umowy o prace sa ale osoby mozna policzyc na palcach, zreszta sa przyznawane nie odgornie tylko za wyniki - sprzedazowe oczywiscie, dziwne ? pewnie tak zwlaszcza ze pracowalam na infolini TECHNICZNEJ a nie sprzedazowej, jednak tylko to sie tam liczylo, w dodatku bylam chyba w najgorszej grupie bo u Kryst...., ten koles to nie wiem jak zostal koordynatorem, nic go nie obchodzilo tylko sprzedaz, jak czegos nie umialam zrobic to odsylal mnie do tych specjalistow, w zasadzie pomagal ylko wtedy jezeli byl "potencjal sprzedazowy", ale jak sie nie udalo WCISNAC klientowi pakietu t wtedy dopiero narzekal i wydzieral sie, niepowazny czlowiek, chociaz slyszalam o gorszych. Tak wiec jak sie siedzi w warszawie i przepisuje umowy to praca moze fajna, ale tu w bielsku to masakra,sprzedaz,sprzedaz,sprzedaz nic innego sie liczy, jak nie chce kupic to olej, zakoncz szybko rozmowe moze nastepny bedzie chcial. I zeby nie bylo ze tylko ja narzekam, wystarczy poczytac sobie opinie w internecie,na takich poratalch albo na faceboku, nikt kogo stamtad znam nie wypowiada sie pozytywnie o tej firmie krzak. Reszta pracuje bo musi gdzies zarabiac, na szczecie w nowej pracy nie mam tak chorego 'koordynatora' i stechlej atmosfery jak tam. A rotajce pracownikow to maja teraz jak swin w masarni, i ztego co mi mowia znajomi maja teraz problem ze znalezieniem "jeleni" ktorzy by tam pracowali -taka sobie renome wyrobili :)
3
skaio 2016-03-31 22:30:12
hej! no i teraz nowa oferta pojawiła się pare dni temu od nich jako Przedstawiciel Handlowy Rynek SOHO, tylko, ze naparwde stawiają na doswidczenie na pierwszym miejscu..
hej 2016-04-02 22:41:35
Opiekun klienta biznesowego może liczyć na dwuskładnikowe wynagrodzenie, ale jest szansa umowy zlecenia i odpowiednie narzędzia pracy. Wiadomo czy jeszcze jakieś socjale są? Dzięki
dudek 2016-04-03 16:42:35
Ja bylem na rozmowie i tak czytam co tu piszesz i musze sie zgodzic, przynajmniej z tego co wynioslem z rozmowy mialem ja z jakas babeczka blond, nie wiem chyba sama nie wiedziala o co pyta (pewnie miala wykuty zestaw pytan), jak zadawalem jej jakies pytanie zwiazanego z konfiguracja techiczna czy tez podstawowe zagadnenia IT to udawala ze nie slyszy albo zbywala innym pytaniem. Niby taka duza i powazna firma, no ale jezeli TAKIE osoby tam pracuja na tak wysokich stanowiskach to czego mozna sie spodziewac w pracy ? Dlatego zrezygnnowalem z ich szkolenia kto wie jakie herezje tam opowiadaja, moze juz ktos byl lub dopiero zaczyna prace i moze sie wypowiedziec ?
1
dumny 2016-04-04 22:45:05
@dudak ty się nie przejmuj rekruterką tylko swoją własną kariera. weź pod uwage jak netioa się wybija ponad innych operatorów internetu krajowych, to może być perełka w cv
Pracownik 2016-04-06 12:49:59
Hahahahaha. Perełka w CV- dobre. Stali klienci odchodzą z netii, bo takie wały są na nich robione. Także netia się nie wybija ponad innych operatorów, a ma opinie oszustów. Tyle na ten temat. Wiem, jak robi się w h... klienta, dlatego tam już nie pracuje.
2
samoggon 2016-04-12 15:26:14
"firma krzak, oszukiwanie kl" - ciekawe określenia tu padają, mam tylko jedno pytanie O jakim segmencie mówimy B2C, SOHO, czy B2B?
samoggon 2016-04-12 15:28:04
do jakiej lokalizacji było to ogłoszenie?
dudek 2016-04-21 18:43:51

W Bielsku-Białej.
Na szczęscie, jak się później okazało (popytałem znajomych co o tej netii wiedzą) poszedłem do innego CC, płacą tam 16 brutto czyli o 4 zł więcej niż NAJNIŻSZA stawka w netii tam mają jakieś progi, cele jakoś tak i mają widełki 12-16. Okazało się że pracuje tam koleżanka i bardzo nie poleca, sama też będzie próbować się dostać tam gdzie ja teraz, bo w zasadzie tak jak napisała @losia, mówi że sama sprzedaż i nic więcej a ta opcja 16 to nieliczni sprzedawcy (na infolinii technicznej bo tak piszą w ogłoszeniach a w rzeczywistości jak się okazuje jest inaczej), może nie powinienem się w takim razie dziwić dlaczego ta blondyna, nie potrafiła pojąć takich podstaw, ale z tego co mówiła jest koordynatorką zespołu, to ciekawe jak odpowiada na techniczne zapytania klientów :)
dama 2016-05-04 22:48:52
dobra, weź się nie przejmuj podstawą, na dobrą sprawę to w żadnym cc nie jest netto podstawa piękna zacna i wysoka, ale marka rośn ie w siłę jako operator i możesz nakosić sporo siana na prowizjach więc bez paniki
uyt 2016-05-06 12:53:13
ale podjerzewam ze na kazdym stanowusku jest inna..np. widze ze tez szukaja kierownika produktu w Warszawie oferuja atrakcyjne wynagrodzenie,umowę o pracę
zientek7101987@gmail.com 2016-05-11 13:11:42
Witam, to co piszą to bzdury,pracowałem przez 4 miesiące w Netii i chwaliłem sobie tą pracę, ale wolałem lecieć do rodzinki na wyspy$$$:)
co mogę opisać... jest podstawa 1000 plus prowizję od każdego pakietu.nie powiem nachodzić się trzeba nawieszać plakatów i ulotek, spotyka się różnych ludzi ale jak na pracę gdzie pracowałem 6h na dzień w godzinach przeze mnie wyznaczonych zarabiałem najwięcej 3800 najmniej w pierwszym miesiącu 2200 także jak ktoś "nie boi się ludzi" polecam
1
bakster 2016-05-11 13:16:39
Witam,pracowałem w netii jakies pol roku zanim polecialem na wyspy.
to co pisza to bzdura. jest podstawa 1000 plus prowizje za kazdy pakiet.
najmniej zarobilem 2200 najwiecej 3800, niepowiem nachodzic sie trzeba i nawieszac ulotek przez jakies 6h na dzien.jak ktos "nie boi"sie ludzi polecam
1
maja 2016-06-11 16:15:05
Jako ambasador polskiej gospodarki rzeczywiście stoi wysoko na rynku, więc zatrudnienie u nich opiera się na dosć przyjacielskiej atmosferze. Ciekawią mnie jednak jakie dają benefity.
pracownik 2016-06-27 17:16:03
Z tego co czytam to większość z was nie ma zielonego pojęcia jak wygląda praca w Netii. Rozróżnijmy kanały HOME - klient indywidualny, SOHO - małe firmy. Można pracować jako przedstawiciel lub konsultant telefoniczny. Ja pracuje jako przedstawiciel w Lubuskim. Pracuję dla Netii a nie dla innej firmy zatrudnionej przez Netie. Piszecie o zarobkach na poziomie 2tys miesięcznie. Tak! Ale jak ktoś leniwy i chce się przyłożyć do pracy. Jeden z przedstawicieli w naszym biurze w ciągu ostatniego pół roku nie zszedł z zarobków poniżej 10tys.. tylko ulotkując teren.. Średnio zarobki na poziomie 4-5tys na rękę i to dla osób w wieku 21lat to mało? Jest podstawa 1000zł i prowizję za sprzedaż plus bonusy za wyrabianie celu. Często organizowane są konkursy za dodatkową kasę. Wszyscy płaczą że zarobki mała ale żeby zabrać się konkretnie za robotę żeby zarabiać to nie ma komu. Dodatkowo osoby ambitne przenoszą się do nowego miasta gdzie otwierają nowe biura. Cena i produkt szczerze najlepsze na rynku. Nie wierzysz to porównaj z UPC czy Vectrą które za przyzwoity internet z tv chcą koło 100zł. Szczerze ja polecam prace jako przedstawiciel. Ale tylko jeśli ktoś jest ambitny i chce zarabiać a nie się opieprzać za 1300zł.
fr 2016-06-27 17:41:51
@bakster oo no to powiem Ci ze całkeim sporo mozna zarobic skoro ponad 3 tysaice to juz jest cos jednak
Jerzyk 2016-07-01 10:38:26
A jak wygląda sytuacja z wekslami? Trzeba podpisywać in blanco?
3edc 2016-07-01 12:01:11
hej hej no ja tez tak uwazam chociaz zastaniwam sie nad podjeicem pracy u nich na stanowisku przedstawiciela handlowego dnapisali ze doświadczenie w branży telekomunikacyjnej i/lub w mobilnej sprzedaży bezpośredniej będzie dodatkowym atutem..ciekawe jakie wynagrodzenie
Bubu 2016-07-09 15:51:30
Twoja wypowiedź to jakaś bzdura.
"Dodatkowo osoby ambitne przenoszą się do nowego miasta gdzie otwierają nowe biura. "
1. Netia nie otwiera nowych biur a zamyka stare np. przejęte po Multiplay, Dialog, TK Telekom.
2. Rozumiem, że te ambitne osoby, które przenoszą się do innego miasta, są tak ambitne, że same "ciągną" kable, bez monterów i pieniędzy z centrali, bo pieniędzy na okablowanie sąsiedniej kamienicy nie ma, co dopiero innego miasta.
No, chyba że korzystamy z kabla Orange, ale na nim prowizja za net 10zł.
3. Zaś co do 10000zł - możliwe, ale ile zostanie, jak potrącą w następnych miesiącach za klientów, kt. zrezygnowali i niepłacących.
4. Och, i słyszałam o kierowniku, któremu został 1 pracownik, bo reszta odeszła przez korekty i potrącenia, który sam biega i ulotkuje do 2 w nocy, bo target.
1
ef 2016-07-09 18:11:06
no wydaje mi sie mimo wszystko ze taki przedstawiciel handlowy to calkiem sporo moze chyba zarobic..:)
Bubu 2016-07-09 21:34:18
Jeśli przychodzisz ze swoją bazą klientów z innego telekomu, to tak.
Jeśli nie, to musisz ulotkować albo dzwonić i trzeba wziąć pod uwagę: braki kabla N., różne prędkości, porównywalne ceny z innymi operatorami, lojalki, ratowników innych firm, odrzuty TP, że nie mają takiego klienta, dłużników, mieszkania i lokale na czarnej liście itd. itp...
Kiedyś owszem zarabiało się sporo, we wszystkich telekomach, ludzie domy powystawiali, czego jestem przykładem. Teraz rynek telekomów się nasycił.
Ale spróbować możesz, zresztą zależy ile to dla Ciebie "całkiem sporo".
1
adek 2016-07-09 21:42:20
Jak przechodzisz ze swoja bazą klientów? Skoro zmieniasz pracę ,odchodzisz do konkurencji to nie możesz zabrać ze soba ,,swojej bazy klientów'' przecież to nielegalne i karalne ,to kradzież danych osobowych i mozesz z tego tytułu odpowiadać przed sądem za wynosisz z firmy coś
turysta 2016-07-15 16:52:29
Jak ktoś chce wiedzieć jak się traktuje pracownika w neti to polecam poczytać wykop!!!! to co pisze jest prawda bo wiem o kogo chodzi bo pracowalam gdy go zwalniali, tak wiec zastanowcie sie zanim wyslecie swoje cv do neti !!!!
stoo 2016-07-15 16:57:59
Może wiecie jakie są średnie zarobki dla młodszego analityka systemów informatycznych? Posiadam doświadczenie w procesie zarządzania wprowadzaniem zmian w systemach informatycznych (analiza wymagań, projektowanie, organizacja developmentu, dokumentowanie zmian, planowanie testów), ale dobrze, że dorzucają jeszcze opiekę medyczną.
Erytrocyty 2016-08-02 18:27:44
Bubu możesz coś więcej powiedzieć na temat pracy w Netii jako handlowiec, od czego zaczynałeś pracę ? Czy masz jakieś sposoby na zdobycie klienta?
Widzę że jesteś konkretny i wiesz co w trawie piszczy i właśnie od takiej osoby chciałabym się co nieco dowiedzieć
adek 2016-08-02 18:32:53
podejrzewam, że jako handlowiec to bedziesz miał całkiem dobre zarobi, i nie bedzie problemu ze znalezieniem klientow tym bardziej,ze firma bardzo znana i ceniona
A 2016-08-04 00:52:10
Jestem związany z tą firmą 17 lat, ale nie zajmuje się sprzedażą.
Generalnie warunki finansowe z roku na rok coraz gorsze. Generalnie koorporacyjny wyzysk nastał.
Jak się zatrudniałem w 1999r to miałem większą pensje niż obecnie ludzie dostają na umowe-zlecenie. Ludzie pracuja po X lat, aby dorobić się umowy o prace, ale wielu tego nie doczekuje, no chyba, że w W-wie.
Firma wizjonerska jeśli chodzi o rozwiązania technologiczne w 2020r., tylko, że są w czarnej [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] w porównaniu do konkurencji już na starcie.
A jeszcze dzisiaj mnie kierownik wkur....

1
A 2016-08-04 01:05:59
A co do opinii oszustów u klientów to taka renomę właśnie robią nieuczciwi sprzedawcy, którzy np. zapewniają klienta, że w mieszkaniu nic nie trzeba robić, jeśli klient ma kabel koncentryczny np. po UPC... Wielu nowych PH wogóle nie zna technologi, którą sprzedaje, ale to też wina firmy, która prawie wogóle nie organizuje szkoleń.
1
ko 2016-08-04 09:50:19
wiesz, takie czasy nastały że młodzież umie obsługiwać technologię ale niewiele o niej tak naprawdę wie
staszek 2016-08-22 13:49:24
na pewno jest teraz u nich praca jako Konsultant Centrum Obsługi Biznesu i wydaje mi się, ze spokojnie możn u nich te premie zarobić. Nie wiem tylko co ze szkoleniami.
hr 2016-08-22 16:59:09
Widze ze administracja usuwa negatywne komentarze.
Wiec powtorze poniewaz chcialbym znac stanowisko firmy, czy osoby ktore reprezentowaly firme w sadzie i skladaly falszywe zeznania, sa nadal zaufanymi pracownikami firmy i w niej pracuja ? Czy firma podpisuje sie pod zeznaniami zlozonymi przez jej pracownikow ? I czy ta dyrektor ktora skladala falszywe zeznania prowadzi rekrutacje kolejnych pracownikow ?
Swoja wiedze opieram na znalezonym blogu:
http://www.korpobloger.pl/2016/08/16/ostatnia-szansa/
2
olo 2016-08-22 18:47:56
cześć czy ktoś tu z obecnych może mi powiedzieć jak wyglądają zarobki na przedstawiciela u nich? Dzięki
Bubu 2016-08-23 21:23:16
Erytrocyty,
zaczynałam wiele lat temu. Handlowiec, doradca, dorowiec, jak zwał obojętne. Wtedy rynek był chłonny, ludzie cieszyli się telefonu stacjonarnego, potem z neta 1Mbit/s i wtedy dało się zarobić - dom wystawiłam.
Teraz rynek się nasycił, konkurencja. Dziś nikt nie kupi neta1-2Mbit/s po radio, bo woli mobilny. Ludzie rezygnują z telefonów stacjonarnych. Po kablu Orange ta sama prędkość co w Orange a ceny takie same lub porównywalne. Więc zostaje kabel Netii telefoniczny (kilka, kilkanaście, czasem 50 Mbit/s), ale czasem wszystkie miejsca na nim wyprzedane, więc nic nie sprzedaż; oraz kabel internetowy (kilka, kilkanaście, czasem 100 Mbit/s).

Działy handlowe:
Praca w Home - roznosisz ulotki, plakaty po domach, kamienicach, blokach i czekasz na telefon klienta z zamówieniem usług i spisujesz umowę. Ale klient widząc Twoją ofertę może zamówić na www lub infolinii (bo wolno mu) i się urobisz a nic nie masz. Dodatkowo chodzisz od drzwi do drzwi i sprzedajesz. Albo i nie. Raczej dziś już nie dzwonisz, bo oferta po Orange jest mało ciekawa i mała prowizja. Umowa zlecenie lub agencyjna.
Praca w Soho - roznosisz ulotki po firmach, itd. Tu częściej dzwonisz, bo firmy mają jeszcze telefony, umawiasz się na spotkania i walczysz. Umowa zlecenie lub agencyjna.
Praca w Małe i Średnie Firmy - to samo co w Soho, tylko robisz większe usługi, robisz wyceny. Lepsza podstawa. Umowa zlecenie lub agencyjna.
Praca w Korpo - tu wyszukujesz duże firmy, robisz wyceny. Umowa o pracę.
Bubu 2016-08-23 21:41:48
I jeszcze jedno: nie pracuję już w Netii, bo się nie opłaca. To dobra praca dla studentów, którzy chcą dorobić.
Dlaczego? Bo klient chce zamówić usługi a na też lokalizacji nie ma kabla i nie będą okablowywać / wszystkie miejsca wyprzedane a rozbudowy nie będzie / mieszkanie na czarnej liście / klient dłużnik. Bo roznoszę ulotki / dzwonię i wysyłam oferty a klient zamawia przez www lub infolinię (bo może), ja się narobię a kasy nie zarobię.
Jeden z kolegów przeszedł do UPC do Soho i chwali sobie, bo oni rozbudowują i okablowują nowe lokale. Inni zajęli się swoimi biznesami, jak ja.
Niemniej zawsze będę mieć sentyment do Netii i wciąż spotykamy się w kilka / kilkanaście osób przy kawce / piwku.
pani l 2016-08-23 21:51:35
źle ci u nich na pewno na przedstawicielu handlowym pracować ci się kolego nie będzie, bo system bezpłatnych, profesjonalnych szkoleń, a nawet chociażby konkursy motywacyjne skutecznie zachęcają do pracy
sam 2016-08-25 06:51:14
Praca w Małe i Średnie Firmy - no nie, mamy umowę o pracę, pozdrawiam
adaśko 2016-08-25 10:47:09
tylko kwestia czy taką formę kontraktu się dostaje od razu na starcie, czy trzeba jakiś mokres próbny przerobić albo mieć jakieś specjalne osiągnięcia? dodam że interesuje mnie bieżące aktualne ogłoszenia na stanowisko Specjalista ds. Analiz Efektywności Telesprzedaży
Zostaw swoją opinię o Netia S.A - Warszawa
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netia S.A