Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Netia S.A

Pracowałeś w firmie Netia S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
kandydatka - 2014-08-29 18:24:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zaoferowali mi prace na stanowisko Konsultanta ds. Obsługi Klienta w Bielsku Białej, gdzie zadaniem miało by być tylko odbieranie telefonów i rozwiązywanie problemów klientów dot. tv, internetu.... Podobno do obowiązków moich nie należało by poszukiwanie nowych klientów. Czy ktoś pracuje na takim stanowisku? jak ta praca wygląda?
zdjecie uzytkownika
Konsultant - 2014-08-29 20:22:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Kandydatka ja pracuję od niedawna. Praca w zespole jest konsultantów jest moją pierwszą poważną pracą. Praca jest ciekawa i stawia wiele wyzwań ale jak najbardziej pozytywnie. :)
zdjecie uzytkownika
wichajster - 2014-09-03 15:31:38 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kandydatka - 2014-08-29 18:24:29]:
Musisz sprzedawać nowe usługi, czyli przykładowo jak klient ma net to masz mu wciskać super tv i telefon stacjonarny których nie potrzebuje bo ma lepsze u innych operatorów. W bielsku aktualnie jest obóz pracy tymczasowej, regularnie co 2-3 tygopdnie szukają nowych pracowników.
zdjecie uzytkownika
Rok w COT w BB - 2014-09-03 18:02:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Mam dobrą opinię o Netii. Dobijały praca w weekendy i drugie zmiany. Po jakimś czasie człowiek nie rozróżniał dni tygodnia. Zdarzały się utajone kanalie typu Tomasz w, ale zasadniczo atmosfera była OK. Szef całego COT Rafał J to fajny facet, większość koordynatorów też. Dobrze sprzedając można było wyciągnąć okolice 1650 brutto. Nie powalało, ale też praca była w miarę przyjemna. Gdyby dawali umowy, to pewnie bym tam został, ale nie interesuje mnie stała praca na umowę - zlecenie forever and ever... Pozdrawiam z dobrymi wspomnieniami z COT Netia.
zdjecie uzytkownika
Rok w COT w BB - 2014-09-03 18:03:48 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Rok w COT w BB - 2014-09-03 18:02:21]:
* 1650 netto
zdjecie uzytkownika
Praca - 2014-09-29 11:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z branży energetycznej zajmująca się produkcją energii elektrycznej oraz sprzedażą i wdrażaniem rozwiązań energetycznych dla przedsiębiorstw i klientów indywidualnych chętnie nawiąże współpracę z Grupami Sprzedażowymi, Managerami z zespołem, Przedstawicielami Handlowymi
Jeżeli posiadasz doświadczenie w sprzedaży oraz zbudowany zespół handlowców, pomysł na jego budowę , chęci do pracy w terenie? Zgłoś się do Nas, a przedstawimy Tobie naszą ofertę.
Proponujemy najwyższe stawki na rynku(podstawa, prowizje, auto), pomoc ze strony firmy, szkolenia i wsparcie doświadczonych handlowców. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu na adres mail: kariera@ecentrumhr.pl tak abyśmy mogli skontaktować się i przedstawić więcej szczegółów.
W przypadku braku zainteresowania rekrutacją, proszę o przekazanie tej wiadomości/maila osobom potencjalnie zainteresowanym lub przekazanie ewentualnych rekomendacji.
zdjecie uzytkownika
grubson - 2014-10-17 12:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wysłałem CV na stanowisko konsultanta w Warszawie. Tylko, ze oferta byla z 16 wrzesnia wiec jak myslicie, jest jeszcze aktualne? Do tej pory sie nie odezwali. Mam nadzieje, ze znajdzie sie kos chetny odpisac, jak to u Was wygladalo. I na czym mniej wiecej polega ta praca, non stop na sluchawce tak???
zdjecie uzytkownika
qwertyna - 2014-10-18 10:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, non stop na słuchawce. Będziesz obsługiwał połączenia przychodzące czy wychodzące?
zdjecie uzytkownika
LOLEK - 2014-10-24 14:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
POTRZEBUJĘ INFORMACJI NA TEMAT PRACY W NETII W LUBLINIE !!!!!!!!!!! JEŚLI KTOŚ COŚ WIE PROSZĘ O INFO :)
zdjecie uzytkownika
karol10 - 2014-10-25 11:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [LOLEK - 2014-10-24 14:58:36]:
Przyłączam się do prośby. Ktoś już pracował w Netii w Lublinie?
zdjecie uzytkownika
ale jaja haha - 2014-10-29 20:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca jak praca - 2014-08-01 14:41:06]:
aaa to bardzo ciekawe bo ja słyszalam że jest w Będzinie inaczej niż Ty uważasz, owiele gorzej hehe.
zdjecie uzytkownika
porki - 2014-11-07 18:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale jaja haha - 2014-10-29 20:28:42]:
możesz powiedzieć co rozumiesz przez stwierdzenie wiele gorzej ? bo z tego co mi się wydaje to nie do wszystkich taki krótki opis dociera. Ja z kolei słyszałem tak jak kolega wcześniej , że nie jest źle , dlatego tym bardziej zainteresowała mnie Twoja wypowiedź. Dzięki z góry za konkrety na temat firmy
zdjecie uzytkownika
telemiś - 2014-11-07 18:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie a jak wygląda dokładnie ten proponowany system prowizyjny w Netia? ile to procentowo wychodzi i jaka jest podstawa co miesiąc?praca na słuchawce nie jest taka zła, kwestia tylko jakie warunki i czy jest open space i czy jest podział na boxy bo hałas i wiadomo że człowiek chce się odizolować
zdjecie uzytkownika
Netianin - 2014-11-14 14:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Netii kilka lat, wg moich spostrzeżeń to idealna praca dla menadżerów, którzy przede wszystkim martwią się o siebie, nie dbają o pracowników i bardzo często mają ich za nic.
Widać mają duuuuuużo do stracenia ?!
zdjecie uzytkownika
maniak - 2014-11-19 12:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w warszawie i trafil mi sie bardzo fajny zespol, kierownictwo tez spoko. jak ktos sie brzydzi praca w obsludze klienta to po co w ogole aplikuje na takie stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Alexis - 2014-11-19 12:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam 2 miesiace w Netii, nie dostalam ani jednej wyplaty, a zachwalan jaki to system prowizyjy maja super slyszalam duzo
zdjecie uzytkownika
aleste - 2014-11-20 18:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracował ktoś albo ma wiedzę jaka jest stawka godzinowa w e-sales czyli odpowiedzi/oddzwanianie do klientow, ktorzy zglaszaja mailowo zainteresowanie oferta?
zdjecie uzytkownika
Aaaa - 2014-11-22 15:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie jak sprawuje sie system prowizyjny? I jak sie pracuje w SOHO w WWA , nie wiem ile mniejwiecej mozna wyciagnąc na poczatku?
zdjecie uzytkownika
bobas - 2014-11-23 01:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alexis - 2014-11-19 12:44:30]:
myślę , że @alexis, ma dość bogatą wiedzę na temat systemu prowizyjnego w Netii. Bogatą choć chyba niespecjalnie chce się nią podzielić. Bo z tego co widzę to tego forum używa póki co jedynie , aby ćwiczyć swoją ironie. To może teraz dla odmiany podrzucisz jakieś przydatne informacje dla ludzi co ?...
zdjecie uzytkownika
Aaaa - 2014-11-24 11:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem z rozmowy rekrutacyjnej że stawka godzinowa jest uzależniona od sprzedaży tak samo prowizja. Powiedzmy sprzedałeś w miesiącu 0-5 pakietów stawka godzinna ok. 4 zł brutto (nie pamiętam dokłagnie, ale brutto) z każdym wzrastającym progiem stawka podnosi się o 50 groszy... Z tego co mówili mają najniższą stawkę na rynku ale najwięjsze prowizję, więc są bardzo nastawieni na sprzedaż ale nie wiem jak to się sprawdza dla pracowników...
zdjecie uzytkownika
Margoll - 2014-11-26 14:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Berii krótki czas, bo tylko na 3 miesiące potrzebowałam pracy. Wspominam miło chociaż łatwo nie jest. Nie każdy nadaje się do tej pracy, ale warto spróbować. Ile osób tyle opinii, jeśli ktoś nie czuje się dobrze w rozmowie przez telefon, to niech lepiej tam nie idzie
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-12-05 11:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś w netii w Lublinie jako przedstawiciel handlowy w sektorze MŚP? Zlecenie - podstawa 1000 zł + prowizja + premia. Oczywiście ponoć główną część pensji stanowi prowizja od sprzedaży, ale chciałbym spytać realnie ile średnio zarabia ogarnięty przedstawiciel w tym sektorze? Interesują mnie regiony Lublin, Białystok, Łódź, WArsazwa. Ale chętnie poznam opinie z całego kraju. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
green - 2014-12-07 22:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kandydat - 2014-12-05 11:41:25]:
jestem w sumie już tak zdesperowany , że nawet praca w netii na słuchawce wchodzi w grę , dlatego pojawiłem się tutaj i mam nadzieję , że uzyskam od Was jakieś informacje na temat pracy w oddziale w Warszawie. Mianowicie znajomy polecał mi akurat ten oddział więc chcę dowiedzieć się czegoś na temat atmosfery chociażby. On mówił , że jest ok
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja zupełnie inna niż wszystkie, 2 etapy.
Pytania: Do czego wykorzystać widelec (oprócz jedzenia)
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-07 22:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy MOI jeśli interesuje was praca w sektorze sprzedażowym NETI gorąco zapraszam do kontaktu (usunięte przez administratora)odpowiem na wszystkie nurtujące Was pytania , oferta dotyczy Łodzi
zdjecie uzytkownika
Porządna - 2014-12-09 13:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Margoll - 2014-11-26 14:16:01]:
Ej, błagam Cię, co Ty za farmazony pociskasz?
W tej chwili najniższa pensja w moim dziale w netii to jest 10 zł, progi podnoszą się o 1 zł w zależności od spełnionych standardów do 15 zł. Oczywiście brutto. Dla najlepszych jest umowa o pracę, nie jest powiedziane, że utkniesz na zawsze na zleceniu. Sprzedaż jest, ale prowizje fair enough, na najwyższy próg sprzedażowy wystarczą 4 umowy na mc, a odbierasz spokojnie do tysiąca połączeń. Pozostałe parametry są do wyrobienia spokojnie, dla każdego, który chociaż odrobinę umie się posługiwać kompem więcej niż do fejsa. Jest lepiej niż przyzwoicie, a sama się bałam w ogóle zacząć.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netia S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Netia S.A?
Zadaj pytanie
x