Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Praca opiekunka
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Praca w Niemczech dla opiekunek - płacimy o 1000 zł więcej niż konkurencja
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Netia S.A

Pracowałeś w firmie Netia S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Praca - 2014-09-29 11:51:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Firma z branży energetycznej zajmująca się produkcją energii elektrycznej oraz sprzedażą i wdrażaniem rozwiązań energetycznych dla przedsiębiorstw i klientów indywidualnych chętnie nawiąże współpracę z Grupami Sprzedażowymi, Managerami z zespołem, Przedstawicielami Handlowymi
Jeżeli posiadasz doświadczenie w sprzedaży oraz zbudowany zespół handlowców, pomysł na jego budowę , chęci do pracy w terenie? Zgłoś się do Nas, a przedstawimy Tobie naszą ofertę.
Proponujemy najwyższe stawki na rynku(podstawa, prowizje, auto), pomoc ze strony firmy, szkolenia i wsparcie doświadczonych handlowców. Zainteresowane osoby bardzo proszę o przesłanie kontaktu na adres mail: kariera@ecentrumhr.pl tak abyśmy mogli skontaktować się i przedstawić więcej szczegółów.
W przypadku braku zainteresowania rekrutacją, proszę o przekazanie tej wiadomości/maila osobom potencjalnie zainteresowanym lub przekazanie ewentualnych rekomendacji.
zdjecie uzytkownika
grubson - 2014-10-17 12:46:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Wysłałem CV na stanowisko konsultanta w Warszawie. Tylko, ze oferta byla z 16 wrzesnia wiec jak myslicie, jest jeszcze aktualne? Do tej pory sie nie odezwali. Mam nadzieje, ze znajdzie sie kos chetny odpisac, jak to u Was wygladalo. I na czym mniej wiecej polega ta praca, non stop na sluchawce tak???
zdjecie uzytkownika
qwertyna - 2014-10-18 10:24:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak, non stop na słuchawce. Będziesz obsługiwał połączenia przychodzące czy wychodzące?
zdjecie uzytkownika
LOLEK - 2014-10-24 14:58:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
POTRZEBUJĘ INFORMACJI NA TEMAT PRACY W NETII W LUBLINIE !!!!!!!!!!! JEŚLI KTOŚ COŚ WIE PROSZĘ O INFO :)
zdjecie uzytkownika
karol10 - 2014-10-25 11:08:07 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [LOLEK - 2014-10-24 14:58:36]:
Przyłączam się do prośby. Ktoś już pracował w Netii w Lublinie?
zdjecie uzytkownika
ale jaja haha - 2014-10-29 20:28:42 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Praca jak praca - 2014-08-01 14:41:06]:
aaa to bardzo ciekawe bo ja słyszalam że jest w Będzinie inaczej niż Ty uważasz, owiele gorzej hehe.
zdjecie uzytkownika
porki - 2014-11-07 18:53:44 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [ale jaja haha - 2014-10-29 20:28:42]:
możesz powiedzieć co rozumiesz przez stwierdzenie wiele gorzej ? bo z tego co mi się wydaje to nie do wszystkich taki krótki opis dociera. Ja z kolei słyszałem tak jak kolega wcześniej , że nie jest źle , dlatego tym bardziej zainteresowała mnie Twoja wypowiedź. Dzięki z góry za konkrety na temat firmy
zdjecie uzytkownika
telemiś - 2014-11-07 18:54:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no właśnie a jak wygląda dokładnie ten proponowany system prowizyjny w Netia? ile to procentowo wychodzi i jaka jest podstawa co miesiąc?praca na słuchawce nie jest taka zła, kwestia tylko jakie warunki i czy jest open space i czy jest podział na boxy bo hałas i wiadomo że człowiek chce się odizolować
zdjecie uzytkownika
Netianin - 2014-11-14 14:32:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem w Netii kilka lat, wg moich spostrzeżeń to idealna praca dla menadżerów, którzy przede wszystkim martwią się o siebie, nie dbają o pracowników i bardzo często mają ich za nic.
Widać mają duuuuuużo do stracenia ?!
zdjecie uzytkownika
maniak - 2014-11-19 12:16:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowalem w warszawie i trafil mi sie bardzo fajny zespol, kierownictwo tez spoko. jak ktos sie brzydzi praca w obsludze klienta to po co w ogole aplikuje na takie stanowisko?
zdjecie uzytkownika
Alexis - 2014-11-19 12:44:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam 2 miesiace w Netii, nie dostalam ani jednej wyplaty, a zachwalan jaki to system prowizyjy maja super slyszalam duzo
zdjecie uzytkownika
aleste - 2014-11-20 18:57:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A pracował ktoś albo ma wiedzę jaka jest stawka godzinowa w e-sales czyli odpowiedzi/oddzwanianie do klientow, ktorzy zglaszaja mailowo zainteresowanie oferta?
zdjecie uzytkownika
Aaaa - 2014-11-22 15:47:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy ktoś wie jak sprawuje sie system prowizyjny? I jak sie pracuje w SOHO w WWA , nie wiem ile mniejwiecej mozna wyciagnąc na poczatku?
zdjecie uzytkownika
bobas - 2014-11-23 01:16:20 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Alexis - 2014-11-19 12:44:30]:
myślę , że @alexis, ma dość bogatą wiedzę na temat systemu prowizyjnego w Netii. Bogatą choć chyba niespecjalnie chce się nią podzielić. Bo z tego co widzę to tego forum używa póki co jedynie , aby ćwiczyć swoją ironie. To może teraz dla odmiany podrzucisz jakieś przydatne informacje dla ludzi co ?...
zdjecie uzytkownika
Aaaa - 2014-11-24 11:33:03 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
ja wiem z rozmowy rekrutacyjnej że stawka godzinowa jest uzależniona od sprzedaży tak samo prowizja. Powiedzmy sprzedałeś w miesiącu 0-5 pakietów stawka godzinna ok. 4 zł brutto (nie pamiętam dokłagnie, ale brutto) z każdym wzrastającym progiem stawka podnosi się o 50 groszy... Z tego co mówili mają najniższą stawkę na rynku ale najwięjsze prowizję, więc są bardzo nastawieni na sprzedaż ale nie wiem jak to się sprawdza dla pracowników...
zdjecie uzytkownika
Margoll - 2014-11-26 14:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałam w Berii krótki czas, bo tylko na 3 miesiące potrzebowałam pracy. Wspominam miło chociaż łatwo nie jest. Nie każdy nadaje się do tej pracy, ale warto spróbować. Ile osób tyle opinii, jeśli ktoś nie czuje się dobrze w rozmowie przez telefon, to niech lepiej tam nie idzie
zdjecie uzytkownika
kandydat - 2014-12-05 11:41:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracował ktoś w netii w Lublinie jako przedstawiciel handlowy w sektorze MŚP? Zlecenie - podstawa 1000 zł + prowizja + premia. Oczywiście ponoć główną część pensji stanowi prowizja od sprzedaży, ale chciałbym spytać realnie ile średnio zarabia ogarnięty przedstawiciel w tym sektorze? Interesują mnie regiony Lublin, Białystok, Łódź, WArsazwa. Ale chętnie poznam opinie z całego kraju. Pozdrawiam.
zdjecie uzytkownika
green - 2014-12-07 22:10:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [kandydat - 2014-12-05 11:41:25]:
jestem w sumie już tak zdesperowany , że nawet praca w netii na słuchawce wchodzi w grę , dlatego pojawiłem się tutaj i mam nadzieję , że uzyskam od Was jakieś informacje na temat pracy w oddziale w Warszawie. Mianowicie znajomy polecał mi akurat ten oddział więc chcę dowiedzieć się czegoś na temat atmosfery chociażby. On mówił , że jest ok
zdjecie uzytkownika
Marcin - 2014-12-07 22:45:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Drodzy MOI jeśli interesuje was praca w sektorze sprzedażowym NETI gorąco zapraszam do kontaktu (usunięte przez administratora)odpowiem na wszystkie nurtujące Was pytania , oferta dotyczy Łodzi
zdjecie uzytkownika
Porządna - 2014-12-09 13:51:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Margoll - 2014-11-26 14:16:01]:
Ej, błagam Cię, co Ty za farmazony pociskasz?
W tej chwili najniższa pensja w moim dziale w netii to jest 10 zł, progi podnoszą się o 1 zł w zależności od spełnionych standardów do 15 zł. Oczywiście brutto. Dla najlepszych jest umowa o pracę, nie jest powiedziane, że utkniesz na zawsze na zleceniu. Sprzedaż jest, ale prowizje fair enough, na najwyższy próg sprzedażowy wystarczą 4 umowy na mc, a odbierasz spokojnie do tysiąca połączeń. Pozostałe parametry są do wyrobienia spokojnie, dla każdego, który chociaż odrobinę umie się posługiwać kompem więcej niż do fejsa. Jest lepiej niż przyzwoicie, a sama się bałam w ogóle zacząć.
zdjecie uzytkownika
Morsin - 2014-12-22 13:01:18 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Netia firmą krzak? Kolego, przecież to spółka akcyjna, notowana na giełdzie więc o jakim krzaku Ty mówisz? Jeżeli chodzi o sposób zarządzania to być może nie są najlepsi - ale tego nie jestem w stanie w 100% potwierdzić, bo dopiero staram się tam o pracę. Jeżeli łaska to powiedz jak to wygląda od środka, podaj konkrety.
zdjecie uzytkownika
pracowity - 2014-12-29 13:02:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracowałem w Netii przez 1,5 roku. Dobra stawka, oprócz tego elastyczny grafik, co dla mnie było bardzo ważne, bo studiuję. Fajnie, bo łatwo można pogodzić pracę z innymi obowiązkami. :)
zdjecie uzytkownika
hakan - 2015-01-05 16:04:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracowity - 2014-12-29 13:02:04]:
zgadzam się z Tobą, odnośnie plusów które wymieniłeś. Nie wiem szczerze mówiąc czy praca w netii jest tym czego oczekiwałbym dalej od swojego życia , ale na pewno na te chwilę bardzo mi odpowiada. Jeżeli komuś nie pasuje praca tutaj to powinien mieć na tyle odwagi , żeby samemu z tego miejsca odejść
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: Rekrutacja zupełnie inna niż wszystkie, 2 etapy.
Pytania: Do czego wykorzystać widelec (oprócz jedzenia)
zdjecie uzytkownika
lenka - 2015-01-19 19:09:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Przejrzałam co ptu już napisaliście ale nigdzie nie znalazłam nic na temat zarobków dokładnych. Widziałam że zostało napisane że podstawa + prowizja + coś tam ale to nadal nie jest dokładne... czy móglby mi ktoś podać konkretne kwoty? bo chciałabym miec czarno na białym zanim wyślę cv swoje do netii.
zdjecie uzytkownika
Manager sprzedaży - 2015-01-20 00:16:43 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Zapraszam do kontaktu jestem managerem handlowców w Netii. Nikt obecnie na rynku lepiej nie płaci niż my!!! mamy najlepsza oferte Gigakablówki w Warszawie. tel ( usunięte przez administratora )
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
Obserwuj ten wątek!
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netia S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
Masz pytanie do prezesa firmy Netia S.A?
Zadaj pytanie
x