Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".

plus Dodaj ofertę pracy | Logowanie
Szkoły policealne - zdobądź nowy zawód!
Kursy / Szkolenia - zobacz wszystkie 199!
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze

Opinie o Netia S.A

Pracowałeś w firmie Netia S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
Gabrysiaa - 2013-01-02 19:27:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Pracuje w Netii już pół roku. Obecnie jestem na nowej sprzedaży. Co miesiąc udaje mi się wyciągnąc na rękę 1200 zł, czasem 1000, czasem 1300 zł. Dla mnie to dużo, ponieważ mam jeszcze rente rodzinną i ucze się, traktuje tą prace jako dorywczą. Dla mnie ta praca to luksus w porównaniu z innymi. Pracuje od poniedziałku do piątku, po 6,5 godziny dziennie. Ciepło, miło, praca w super otoczeniu, z fajnymi ludźmi. Moja koordynatorka też jest wporządku. Bywały gorsze dni kiedy nie szła sprzedaż, ale jeśli koordynator widzi że ci zależy to stara sie prowadzic z toba szkolenia, pomagac sprzedac... Rozmowa z ludzmi?? ok. oczywiście są ludzie którzy cię zwyzywają, rzucą słuchawką, ale jeśli ktoś przejmuje sie czyms takim to znaczy że jest słaby.
Niestety dziś dowiedziałam się że od lutego wszystko się zmieni. Cały oddział ma zamienic się w infolinie. Będziemy pracowac w dziale obsługi klienta biznesowego. Nie mam pojęcia jak to bedzie wyglądało, czy sobie poradze. ale jestem dobrej myśli
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2013-01-03 23:29:55 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Kto Ci takich głupot nagadał, że cały dział mają zmienić na Infolinię? Będą 2 nowe grupy Infolinii a koordynatorami będą (usunięte przez administratora). Ogólnie zarobki spoko jak trafisz na dobrego koordynatora i dobrą bazę. Ja swój ostatni ra [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] nek podpisywałam na 3700brutto ;)
zdjecie uzytkownika
Pawełek - 2013-01-14 18:26:34 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Dzień dobry :)

Siostra aplikowała do Netii na stanowisko Kierownik ds. Komunikacji Marketingowej. Wczoraj ktoś zaprosił ją na rozmowę kwalifikacyjną. Proszę mi wybaczyć nietakt, ale zastanawiamy się w jakich granicach oscylują zarobki na tym stanowisku? Od jakiej sumy powinna zacząć negocjacje w czasie rozmowy rekrutacyjnej. Czy jest to umowa o pracę czy tez inny twór i jakie są warunki pracy.

Z całego serca dziękuję. za odpowiedź.

Paweł.
zdjecie uzytkownika
przyszły pracownik??? - 2013-01-15 17:19:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Witam Czy ktoś może mi opisać pracę i wynagrodzenie na stanowisku "Konsultanta Biznesowego"? Właśnie przeszedłem dwie rozmowy po których zostałem zaproszony do współpracy. Potrzebuje jakiejś sensownej informacji czy jest to warte zachodu ponieważ jak dla mnie to umowy są beznadziejne. Proszę o odpowiedź Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Cogito - 2013-01-22 20:35:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Do przyszłego pracownika .
Drogi przyszły pracowniku absolutnie masz rację co do spostrzeżeń .
Proszę zwróć uwagę na następujące kwestię : 1Umowa , 2Czas pracy .
1 . Co do umowy ...ludzie 24 zł /h są żartem . Rozpatrzę najczęstrzy przypadek . Jeżeli zarobisz 800zł w miesiącu potrącane od tego jest 19 % w przypadku studenta a 29 % wiadomo dlaczego . Zostaje około 640zł
. Dalej jeżeli po miesiącu zdecydujesz jednak się na lepszą pracę i odstąpisz od umowy poniesiesz koszt szkolenia 300zł . W kieszeni zostaje Ci 340 odlicz dojazdy np bilet miesięczny . I otrzymasz swoje śmieszne 250 zł za miesiąc niewolnictwa :) 2 Co do godzin pracy , kłamstwem jest że od 9-16 dzwonimy do tzw klientów biznesowych ...chodzi w tym o to że trzeba aby call center działało od 8-20 i tyle Przemyśl to . Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
Gabrielka - 2013-02-05 20:56:56 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Takie oczerniające wypowiedzi zostawiają tylko ci, którym praca w Netii po prostu nie szła, i tyle!! taka prawda. Mówicie że nie da się sprzedac? Pracowałam na sprzedaży 7 miesięcy, co miesiąc wyciągałam na ręke około 1300 zł, moje koleżanki nawet 2,5 tysiąca złotych!!!! za 6,5 godzin dziennie, w miłej atmosferze, w fajnych warunkach!!!! ten kto pisze że nie da się sprzedac to się nie nadaje do tej roboty. rzeczywiście rotacja w okresie letnim była ogromna ale tylko dlatego że niektórym po prostu nie szło. Wystarczyło się trochę postarac, a nie jak niektórzy, myślec że są na wakacjach. Nie powiem złego słowa o tej pracy. bywały gorsze dni kiedy sprzedaż nie szła, ale potem znowu było lepiej.
zdjecie uzytkownika
Lider Obsługi Biznesu - 2013-02-08 16:11:09 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jak wygląda praca na stanowisku : Lider Obsługi Biznesu ? Jaka podstawa ? Jaka flota i inne narzędzia pracy ? Z góry dziękuję
zdjecie uzytkownika
moi - 2013-06-18 19:31:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
słuchajcie, a jakie są płace dla konsultantów technicznych?
zdjecie uzytkownika
Arek - 2013-07-05 11:01:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Netia S.A ostatnio silnie sie rozwija, a jak dba o rozwój pracowników? Sa czeste i pełnopłatne szkolenia? Oferują jakiś system socjalny?
zdjecie uzytkownika
Tomi - 2013-07-05 22:10:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
(usunięte przez administratora) jak można pracować jak wół siedząc i dzwoniąc lub nawijać do ludzi. Monotonna praca i tyle. A pracować jak wół to można fizycznie .np. na taśmie w odlewni przy 30-46 stopniach bez klimy dźwigając pudła po 30 kg ...

Ludzie wam się nie chce robić i tyle , wszyscy myślicie że pieniądze z nieba lecą.

P.S DLA HEJTERÓW...
Nie , nie jestem zwykłym "budowlańcem" po podstawówce czy gimnazjum. Chociaż budowlaniec to dobry zawód bo zawsze będzie na topie...

Pozdrooo.
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-07-08 19:00:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Czy w Neti dają umowe o prace od pierwszego dnia? Czy polecacie prace na słuchawce? Jest możliwość elastycznego grafiku? Mozna przełączyc telefon w tryb zajętości i np. wyjść na papieroska?
zdjecie uzytkownika
mim - 2013-08-01 23:32:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witajcie pracowałem tak niecały rok temu,praca dla wytrwałych na początek 4 zł/h po podpisaniu 4 umów stawka wzrasta do 8 zł do ręki,miesięcznie jakieś 1100 zł
zdjecie uzytkownika
zort - 2013-08-02 13:00:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Jak to mozliwe, ze w tak znanej firmie i rozwijającej się jak Netia dają 4 zł za godzinę?! To jakis staż jest? Ile miesięcznie wychodzi 600 zł? To przez 3 miesiące?
zdjecie uzytkownika
Anonim - 2013-08-17 03:15:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Można w Netia S.A Warszawa związać koniec z końcem?
zdjecie uzytkownika
anonim - 2013-09-11 12:41:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Skąd te plotki o 4 zł na godzinę? wyżej ktoś napisał, że jest 13 zł brutto, to ile w końcu płaci Netia?
zdjecie uzytkownika
Slaydeka - 2013-10-16 09:30:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Własnie się wybieram.
zdjecie uzytkownika
byly pracownik nr 10000000 - 2013-11-03 02:28:24 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
(usunięte przez administratora) Pracowałam tam pół roku w warszwie głowna siedziba, fajnie pieknie na poczatku bedziesz zarabial kokose. Mówie o infolini przychodzącej. Po krotce, ludzie ? zajebisci, koordynatorzy ? do bani ! KASA ? JESZCZE GORZEJ ! PRACUJESZ ZA 5 ZL NA GODZINE ZA KAZDA USLUGE 5 ZL NA REKE ! CO TO JEST NA PRZYCHODZACEJ ! GDZIE WIEKSZOSC TYCH KLIENTOW DZWONI O NIE UMIE SIE POLACZYC Z BOK. ! a sprzedaż tam graniczy z cudem ! podliczanie tkz. "efektywnosci" ? jak dla mnie bezsens. Ludzie ktorzy pracują na infolinii i pracowali czy w telemarketingu doskonale wiedzą o czym mówię, dzwoni klient z pretensją że nie umie wcisnąć opcji nr 2 to wciska 1 dla nowych kl i wez takiemu sprzedaj internet kiedy on dzwoni ze skarga ze mu nie dziala, no kur.cze smiech na sali !! ogolnie jak ktos chce sie dorobic nie polecam, poszukuje zajebis. ludzi w pracy polecam, ale ogolna ocena: DNO !
zdjecie uzytkownika
Radek - 2013-11-21 22:18:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To płaca w Netii tylko 5 zł na godzinę? To call center? Trzeba rozmawiać z takimi klientami w dziale sprzedaży, czy od razu ich się przełącza?
zdjecie uzytkownika
Luck - 2013-12-02 23:34:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Arek - 2013-07-05 11:01:11]:
Jestem konsultantem technicznym. Stawka zależy od wzoru (jakość + wydajność) * ilość sprzedaży, przy czym przy 4 sprzedażach masz całą sumę niepomniejszoną. Realnie wychodzi się jakieś 1400 - 1800 netto.
Ogłoszenia pracy odpowiedz
2014-02-13
Żródło: nuzle.pl
Bolesławiec
(Dolnośląskie)
Przedstawiciel Handlowy Netia, DialogSprzedaż bezpośrednia D2DZatrudnienie bezpośrednio u Operatora bez pośredników!Grupa Netia poszukuje osób ambitnych i zmotywowanych do sprzedaży bezpośredniej D2D (door to door) usług telekomunikacyjnych firm wchodzących w skład grupy Netia (Dialog, Netia,) Nasze wymagania:- aktywne i skuteczne pozyskiwanie nowych klientów w terenie,- zaangażowanie w wykonywane obowiązki,- umiejętność planowania własnej pracy,
Pokaż więcej
zdjecie uzytkownika
Radek - 2013-12-26 22:53:00 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Luck, wielkie dzieki! Supervisorów macie spoko? Zespół ogólnie młody, dają umowy o prace, czy maks to zlecenie?
zdjecie uzytkownika
jaeger - 2014-01-02 08:21:22 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
jak sie dobrze sprzedaje to ponad dwojke spokojnie mozna wyciagnac
zdjecie uzytkownika
Radek - 2014-01-02 17:57:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
No to już jakiś konkret, ale chodzi o sprzedaz telefoniczną, czy door to door jakieś? Co jak ktoś sprzedaje średnio? 1800 będzie wtedy?
zdjecie uzytkownika
Tina - 2014-03-22 08:50:58 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wiecie co? jak Was czytam , to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać .... Ja pracuję w netii. Jak zaczynałam dostałam 8 zł brutto na godzinę po czym po 10 dniach dostałam podwyżkę na 10 zł pracuję w godzinach od 8:30 do 15:30 fakt faktem 14zl dziennie idzie mi na dojazd ale szef mi oddaję. Dużo zależy od tego u kogo pracujesz . Przypominam że jest to partner Netii i dużo zależy od nich. Ja na szefostwo nie mogę narzekać nie mam sprzedaży dopingują mnie szkolą itd.Zajmuję się klientami biznesowymi. Bywają różni ludzi.Ale trzeba mieć dobre podejście i nastawienie na sprzedaż. Sprzedaż Ci nie idzie 5 10 30 klient rzuca Ci słuchawkę ale 50 już wezmie x usług i tak w kółko.
zdjecie uzytkownika
aga - 2014-03-22 18:10:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Tina - 2014-03-22 08:50:58]:
hej Tina
w jakim mieście pracujesz?
Ja się zastanawiam nad złożeniem cv w świebodzinie. Ma tu powstać nowe call center i zastanawiam sie czy warto i czy podołam. Mam roczne doświadczenie w telemarketingu i call center. Na jakie zarobki można liczyć?
zdjecie uzytkownika
Limbo - 2014-04-14 00:40:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Neti jest ok, można się dużo nauczyć nawet jeżeli to jest dział obsługi klienta lub dział techniczny, infolinia techniczna netii jest chyba najbardziej mobilnym service deskiem dla klientów prywatnych, wiedza konsultantów często przesrasta wiedzę specjalistów, ponieważ w obsłudze technicznej na pierwszym ogniu musisz mieć wiedzę o wszystkich technologiach jakie netia udostępnia klientom.
Praca 8 godzin dziennie stawka ruchoma, bez większego zaangażowania spokojnie na wsparciu technicznym można zarobić po 3000 brutto, licząc do tego sprzedaż średnie stawki konsultantów w granicach 1800-2300 brutto, naprawde nie jest zle do tego nie najgorsza atmosfera, darmowa kawa herbata, przerwa kiedy chcesz.
Przełożeni są bardzo w porządku, komunikacja między innymi działami również super, jeżeli sobie ktoś nie radzi zawsze może uzyskać pomoc, szkolenia na wysokim poziomie, możliwość awansu jak najbardziej możliwa po dwóch latach lub roku rzadko kto jest już tylko zwyłkym konsultantem.
Zostaw swoją opinię
Powiadomienia
o nowych wpisach
21 osób obserwuje ten wątek
Akceptuję Regulamin
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netia S.A
Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
x