Logowanie dla kandydatów/kursantów

Rejestracja | Zapomniałem hasła

Logowanie dla Pracodawców

Rejestracja pracodawcy | Zapomniałem hasła

Nowe zasady dotyczące cookies
Witryna korzysta z plików cookies w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie. Jeśli nie chcesz, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim urządzeniu zmień ustawienia swojej przeglądarki. Więcej szczegółów w naszej "Polityce Cookies".


Jesteś pracodawcą?
Zobacz jakie możliwości prezentowania swojej firmy jesteśmy w stanie Ci zagwarantować! Sprawdź
Sortuj: Najnowsze | Najstarsze
logo Netia S.A

Opinie o Netia S.A

Pracowałeś w firmie Netia S.A i chcesz podzielić się opinią o niej? A może chciałbyś w niej pracować i zastanawiasz się, jakie warunki oferuje pracodawca? Dodaj wpis - może on pomóc Tobie i innym zainteresowanym osobom w uzyskaniu poszukiwanych informacji.

zdjecie uzytkownika
były Doradca Klienta Biznesowego w Netii na rynku - 2015-09-15 18:13:10 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Pracowałem jako Doradca Klienta Biznesowego w Netii, ale na rynku B2B, a nie SOHO, to zupełnie dwa różne Departamenty. Są DKB na rynku B2C czyli SOHO i są DKB dla rynku Biznes czyli B2B.
Płacą co miesiąc rzetelnie 900 PLN za odbycie 20 spotkań, jeżeli nie odbywa się spotkań, nie ma podstawy jest to jasne. Za każda sprzedaną usługę płacą 1,4 lub 1,68 wartości abonamentu czyli za sprzedaż 4000 PLN dostałem 5600 PLN dodatkowo za sprzedaż na poziomie 4000 PLN jest bonus 1500 PLN. Czyli razem 8000 PLN brutto, jako student podatek 15%. Są tacy Doradcy, którzy nic nie sprzedają i dostają jedynie 900 PLN jak odbędą spotkania, ale są też tacy, którzy co miesiąc mają przelewy ponad 10000 PLN, ale oni pracują ponad 3 lata. Kto sprzedaje ten może zarobić i to bardzo duże pieniądze. Polecam, ale tylko pracę na tym Rynku.
zdjecie uzytkownika
tereśka - 2015-09-18 14:38:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
były doradco który wypowiedziałeś się w poprzedenim komentarzu, wnioskuję z twojego postu że masz płacone dopiero za określony limit wykonanych spotkać. w takim razie prosze cię powiedz mi jak jest umowa o prace skonstruowana i jak to tam od strony formalnej wygląda bo moim zdaniem jakaś podstawa gwarantowana musi być
zdjecie uzytkownika
Ściema - 2015-09-24 10:20:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Tak tak na pewno...:)jest tak jak mówisz:) hehe:) ciężko się rekrutuje bo ludzie przejrzeli na oczy to trochę retuszujecie fora co???:)wiem też to robiłem jak pracowałem w tym syfie...powodzenia bo się przyda!
zdjecie uzytkownika
abc - 2015-10-05 16:54:33 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Pracowałam w Netii 3 lata w siedzibie głównej na Taśmowej. Nie była to sprzedaż ani słuchawka, tylko praca biurowa. Pieniądze nie były ciekawe, ale pracowało mi się tam bardzo dobrze... do czasu zmiany prezesa. Szanowny prezes Adam zrobił tam totalną rewolucję, pomijam fakt, że zabrał wszystkie przywileje pracownikom (samochody służbowe, darmową kawę itd) bo to nie jest najważniejsze. Po objęciu jego prezesury, zaczęły się grupowe zwolnienia, obcinanie pensji. Zrezygnowała z pracy po 3 latach, ponieważ zaproponowano mi stawkę, od której zaczynałam 3 lata wcześniej. Gdyby nie to pewnie pracowałabym tam dalej bo atmosfera w moim dziale była super :)
zdjecie uzytkownika
Bylypracownik - 2015-10-10 12:07:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
To nie jest poważna firma.. Byłem pracownikiem przez 2 miesiące. Ponad miesiac czekałem na materiały do pracy i chodziłem ze swoimi. Drukowałem plakaty itp. Do tej pory nie dostałem wypłaty za te dwa miesiące. Nikt nie potrafi powiedziec dlaczego, a każda osoba której sie pytałem kiedy bedą pieniądze wysyłała mnie do innej osoby (lider, Pani ktora zajmuje sie wypłatami) do tego dwa tygodnie temu moj adwokat wysłał pismo do netii odnośnie wypłaty. Do tej pory cisza. Najprawdopodniej skończy sie pozwem do sadu. Nie polecam tej pracy, wystarczy poczytać opinie na internecie. Wiele osob zostało oszukanych..
zdjecie uzytkownika
komik - 2015-10-18 17:39:45 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Atmosfera jest dla mnie najważniejszą cecha przyszłej pracy. O tej firmie różne słuchy mnie dochodziły w tym temacie , ale mam nadzieję , że te pozytywne opinie są tymi bliższymi prawdy. Netia jest jak najbardziej poważną firmą jeśli tylko Ty też zachowujesz się w stosunku do nich poważnie. Tyle ode mnie.
zdjecie uzytkownika
dziadostwonetii - 2015-10-27 12:00:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
pracowałam na Bielsku na infolinii, szkolenie 3 tyg (warunkiem zapłacenia kasy za szkolenie jest przepracowanie 100 godzin-co za debilizm),zwolniłam się z kilku ważnych dla mnie powodów:
- brak pomocy ze strony koordynatorów (zajęci swoim życiem, pogaduchami, piciem kawy)
-klienci którzy wyzywają, a Ty i tak nie możesz nic zrobić
-docenianie pracowników, którzy pracowali już na telefonie i mają wieksze doświadczenie, a lekceważenie reszty początkujących.
-wciskanie wkurwionym ludziom dodatkowych usług
zdjecie uzytkownika
staszek - 2015-11-05 15:16:01 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
witam. Ktoś ma jakieś informacje o pracy jako analityk ds. jakości u nich? Patrzyłem an ich ogłoszenie i zapewniają odpowiedni poziomu jakości usług i systemów dostarczanych klientowi wewnętrznemu. Taki pracownik byłby też odpowiedzialny za przeprowadzanie testów oprogramowania (testy integracyjne, akceptacyjne, regresyjne).
zdjecie uzytkownika
kubuś - 2015-11-08 13:04:16 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@staszek - analityk ds. jakości na pewno jest bardzo opłacanym stanowiskiem, zakres obowiązków nie jest jakiś nadzwyczajny, więc na pewno warto aplikować
zdjecie uzytkownika
taTA batata - 2015-11-10 16:10:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
@kubuś jeśli mówimy o analityku ds jakości SYSTEMÓW to nie masz racji. obsługując np. Bazy Test Case i SQL na pewno mało nie zarobisz
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-11-12 19:38:28 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
malo na pewno nie zarobisz ale fajnie ze tez firma zapewni oprocz zarobkow opieke medyczna i ubezpieczenie
zdjecie uzytkownika
waw - 2015-11-24 20:30:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jezeli chodzi o analityka to srednia krajowa w maju wynosila 4,2k odejmij od tego 15% i masz kwote, oczywiscie brutto
zdjecie uzytkownika
monia - 2015-12-02 16:20:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
to i tak waw zarobki nie najmniejse. wiec nie ma co narzekac. mimo wszystko dalej uwazam ze warto sporbowac i rozpoczac wspolprace z netia. przynajmiej ja sprobuje
zdjecie uzytkownika
sza - 2015-12-03 09:37:51 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Niewiem co tak wszyscy narzekacie :)
Prowizje sa zalezne od uslug ktore sprzedacie, przykladowo za pakiet TV + @ + TEL placone jest 370pln! No, ale raczej srednio 200zl na umowe. Do tego bonusy za osiaganie progow efektywnosci, ktore podnosza wynagrodzenie o 25%, gdzie z 1000 robi sie np 1250.

Czysta matematyka, wystarczy podpisać jedną umowę tygodniowo, żeby z podst wynoszącą niecały 1000 wyjść około 2000 netto, czyli jak na polskie realia - świetnie. A to jest przy podpisaniu umowy na tydzień. Jeśli się rzecz jasna podszkolicie, podpisujecie tego więcej i więcej, 20 umów na miesiąc nie jest żadną przeszkodą. Jedyną przeszkodą jesteście wy, i wasz wstyd - jeśli nie potraficie iść do człowieka i MÓWIĆ, to ch*ja zarobicie, i będziecie siać zamęt po forach internetowych ;)

PS: Zapomnialem wspomniec o atmosferze - mega luźna, mega pozytywna - nigdzie nie spotkałem się z tak luźnym podejściem do pracy jak właśnie tam - w Netii.
zdjecie uzytkownika
Do sza - 2015-12-07 19:53:04 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [sza - 2015-12-03 09:37:51]:
Takiego mądrego udajesz, a takie błędy w pisowni robisz he he he:). Pewnie nigdzie indziej Cię do pracy nie przyjęli, to siedzisz tam i zachwalasz. Nawet wszystkich konsultantów z sali pewnie nie znasz, bo taki przemiał pracowników. Kto mądrzejszy to ucieka. A jeśli chodzi o umowy, to bajki opowiadasz.
zdjecie uzytkownika
konsultant - 2015-12-09 22:25:21 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ja byłem na spotkaniu w Netii niedawno, ogólnie było ogłoszenie na telesprzedawcę. Na spotkaniu okazało się, że to praca D2D.... 1000zł brutto podstawy zaproponowali plus prowizje... Jeśli chodzi o samą rozmowę to przebiegła sympatycznie i panią, z którą rozmawiałem próbowala mnie przekonać do tej pracy...
zdjecie uzytkownika
Coś - 2015-12-12 19:32:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Netia to jak wiadomo wielka firma z wielkimi tradycjami, nie jestto praca lekka, czasami mocno korporacyjna, ale chyba bardzo spoko. branża wiadomo że fajna, pakiety socjalne natomiast świetne, umowa o prace, benefity, siłownie i niezła kasa
zdjecie uzytkownika
ww - 2015-12-15 09:25:05 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Ostrzegam przed nieuczciwymi, nieprofesjonalnymi rekruterami z Katowic. Oferta pracy przedstawiana podczas rozmowy kwalifikacyjnej nie ma nic wspólnego z ofertą zamieszczoną w internecie. Celowe wprowadzanie kandydata w błąd!
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-12-20 18:25:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [Coś - 2015-12-12 19:32:40]:
Że co? Umowa o pracę? Pakiety socjalne? Niezła kasa? BZDURY. To wszystko jedna wielka ściema. Tak naprawdę jest umowa śmieciowa, żadnych pakietów socjalnych, siłowni (w ogóle skąd ten pomysł?). Albo ktoś sobie żarty robi, albo chce naiwniaków do pracy złowić. Ostrzegam przed tą firmą. To co tam się dzieje jest żałosne, a zarazem komiczne. Tyle o tej pracy, zarobkach, traktowaniu pracowników.
zdjecie uzytkownika
Coś - 2015-12-27 00:51:30 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Jaka ściema @Ktoś Ty chyba nigdy nie byłeś w ogóle ani na stażu, ani nie pracowałeś w Netii, to wszystko co mówiliśmy się w netii dzieje, jest świetnie
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-12-29 10:05:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Coś - 2015-12-27 00:51:30]:
Właśnie, że pracowałem. Stąd wiem. Więc nie oszukujcie ludzi. Jestem świadomy, jak to w netii wygląda i krew mnie zalewa, jak czytam takie bzdury. Jeszcze raz ostrzegam ludzi przed pracą w tej korporacji. Zresztą firma sama sobie szkodzi, wciskając swoje produkty tam, gdzie nie ma żadnych możliwości technicznych.
zdjecie uzytkownika
Coś - 2015-12-29 14:11:59 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Ktoś ale to wiadome, że w korporacji jest trochę mniej człowieka, a trochę więcej pracy, ale też nie popadajmy w skrajności z tym wszystkim i nie strasz młodych ludzi - raz w placówce jest dobrze, europejsko, a kiedyś jest źle, gdzieś na wsi. Zależy od ludzi.
zdjecie uzytkownika
Ktoś - 2015-12-29 20:09:36 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (3)
Odpowiedź na: [Coś - 2015-12-29 14:11:59]:
Wiem,że pali się Wam grunt pod nogami, bo ludzie już nie są tacy naiwni. Ja ich nie straszę, a OSTRZEGAM. Piszę prawdę, jak jest. Nic na to nie poradzę, że jestem szczery i uczciwy. I na tym skończmy tą polemikę, bo szkoda czasu mojego i Twojego. Wiem, jak to wygląda od kuchni. Po co koloryzujesz? Mi nie zamydlisz oczu.
zdjecie uzytkownika
gfgfgf - 2015-12-31 18:54:41 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
czesc, a widzielsicie ze teraz firma Netia S.A. ma wolnych kilka stanowisk na przyklad przedstawiceila handlwego albo doradcy klienta np. w Bydgoszczy
zdjecie uzytkownika
asdfghjk - 2016-01-06 23:19:14 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [były pracownik - 2015-05-13 13:21:30]:
Misiu, postępowanie grupowe nie będzie miało zastosowania do tego typu roszczeń.
zdjecie uzytkownika
nikola - 2016-01-07 00:12:12 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Witam Pracuje w neti już ponad 12 miesięcy powiem szczerze że dziwią mnie nie które opinie praca normalna pracuje na infolini przychodzącej nie powiem jest lepiej bo nie ty dzownisz a oni do ciebie a to faktura awaria rurzne zeczy jezli chodzi o zarobki no cóż nie oszukujmy w każdej takiej pracy szpzedajesz lub dosprzedajesz usługi kordynatora mam super wiadomo że grupa pod sowoim danym kordynatorem ma lepiej np podstawa 10 zł ale jak masz wyrobioną np 10 aktywacji i 8 wysyłek i inne czyniki z 10 robi się 14.50 za godzine + prowizja chodzby 150 zl i 160 godzin to już ładna kasa 2470 brutoo + jesteś studentem 15 Procent podatku i 2111 z groszami za siedzenie i proponowanie w cieplym biurze myśle ze to jak na polske jest bardzo dobre oczywiście to moje zdanie masz gadke idz w domu tego nie wysiedzisz Pozdrawiam Ps.sorki za błędy
zdjecie uzytkownika
ligals - 2016-01-07 03:51:17 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Nie jestem przekonany czy aby na pewno netia była dobrym rozwiązaniem dla każdego. Z tego co mi się wydaje osoby posiadające większe doświadczenie prędzej się tam odnajdą.
zdjecie uzytkownika
max - 2016-01-07 16:17:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Również przestrzegam przed pracą w tej firmie. Umowa śmieciowa, żadnej podstawy, no po prostu koszmar! mówię o oddziale na pomorzu, chyba tylko jakieś znajomki kierownicy co siedzą u góry maja lepsze warunki
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-01-07 18:15:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [nikola - 2016-01-07 00:12:12]:
Czy Ty, aby na pewno pracujesz w netii? Czy u partnera netii? Bo sam pracuje w tej korporacji i o takich głupotach to jeszcze nie słyszałem.
zdjecie uzytkownika
cinka - 2016-01-09 14:20:26 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Wydaje mi się, że Netia jest na tyle dużą firmą, że nie może pozwolić sobie na coś takiego jak "umowy śmieciowe". To się im całkowicie nie opłaca. Netia to porządna firma :)
zdjecie uzytkownika
Były DKB Rynku B2B - 2016-01-14 10:33:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Ściema - 2015-09-24 10:20:27]:
Umowa zlecenie ma podstawę określoną na poziomie 900 PLN brutto, wypłacana w przypadku odbycia i zaraportowania 20 spotkań. Jak nie wykona się spotkań, to się nie sprzeda więc spotkania wykonuje się obligatoryjnie. To nie jest umowa o pracę.
zdjecie uzytkownika
Coś - 2016-01-14 13:56:11 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Trochę dziwnie to czytać @Były DKB Rynku B2B bo wiadomo, że trzeba się naprawdę wysilić żeby coś zarobić. A nie ma jakichś innych umów, albo nie da się dogadać?
zdjecie uzytkownika
nicola - 2016-01-14 23:03:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2016-01-07 18:15:31]:
tak pracuje w neti segment soho i własnie dostałam piękny pasek z 2 z przodu zależy też co robisz polecam pracę kawka rozmowa i na swoje mam potrzeby Pozdrawiam
zdjecie uzytkownika
komik - 2016-01-16 16:58:50 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
tylko spójrz na to , że ludzie niespecjalnie pchaja się teraz do takiej roboty, bo wolą mieć większe gwarantowane wynagrodzenie. Sprzedaż niestety spada
zdjecie uzytkownika
hami - 2016-01-18 17:02:47 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Myślę,ze nie spada Netia teraz ma nowe ciekawsze produkty i usługy,widzieliście reklamy z Kotem?trzeba miec doswiadczenie w marketingu by robic plany i zarabiac kase, oraz umiejestnosci personalne,perswazje np, a co najlepsze dają umowe o pracę.
zdjecie uzytkownika
erw - 2016-01-20 17:21:23 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@hami, nie widziałem reklam z kotem, ale biorac pod uwagę spora konkurencję Netia musi walczyc o klientów. Z tego co wiem ich główny produkt Internet jest dość szybki, dzieki serwerom cachowym np. ściąga się filmik z [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] z ich serwera, a nie prosto z USA.
zdjecie uzytkownika
pracownik - 2016-01-21 20:35:46 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (2)
Odpowiedź na: [erw - 2016-01-20 17:21:23]:
Szybki internet hahahahahahahahahahahahahahha....Konsultanci wciskają internet tam gdzie nie ma nawet możliwości techicznych. Ludzie wolą zapłacić karę umowną, niż być klientem netii. Przez telefon radzę nie nawiązywać współpracy z tą firmą. A ze strony pracownika to cóż. Szkoda komentować, jak nie zostaniesz przydzielony do konkretnej bazy, to nie zarobisz nawet tysiąca (oprócz 3 pierwszych miesięcy, gdzie podstawa wyższa). Żal. I tyle na ten temat.
zdjecie uzytkownika
komik - 2016-01-22 19:49:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [pracownik - 2016-01-21 20:35:46]:
no to jakoś ludziom nie wychodzi to nie wchodzenie z nimi w umowy bo co drugi ma netie. Pracy tez tam jest od groma. Kierownik produktu, obsługa klienta... wszystko
zdjecie uzytkownika
Do komika - 2016-01-23 21:20:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [komik - 2016-01-22 19:49:54]:
No tak, pracy dużo rzeczywiście- tylko mało płatnej. A jeśli chodzi o klientów to prym wiedzie orange w Polsce, nie netia. Netia oszukuje klientów na każdym kroku, aby tylko wcisnąć produkt. Jesteś komikiem, bo praca w netii jest jedną wielką komedią.
zdjecie uzytkownika
emilka - 2016-01-24 20:04:31 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
@Do komika, wydaje mi się jednak, że płaca zależy w dużej mierze od stanowiska, jakie w Netii zajmujesz. Sama mam u nich wykupiony pakiet i jestem zadowolona, choć raz dorzucili mi do faktury coś czego być nie powinno.
zdjecie uzytkownika
waw - 2016-01-29 23:45:29 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Odpowiedź na: [Pracownik - 2016-01-07 18:15:31]:
Skoro nie słyszałeś takich głupot to wygląda na to, że nosa po za swoje biurko w wawie nie wystawiasz :)
Jeżeli chodzi o outsourcing obsługi klienta to nietia zrezygnowała z niego kilka lat temu, bo taniej jej wychodzi zatrudnić 100 osób na zlecenie i dać 20 osobą uop wrzucić jakieś progi i kazać sprzedawać ewentualnie przyjąć awarie od kl wraz z propozycją sprzedażową niż płacić firmie podwykonawczej za to samo.
Stawki jak najbardziej realne, są ludzie ok 2% załogi którzy wyciągają nawet 3k brutto na technicznej - ludzie czyli np 2-3 osoby na 100, reszta idzie po najniższej 10-11 na wyższe nie udaje im się złapać porpzez niewypełnienie jednego z 5 wskaźników.
zdjecie uzytkownika
gondzik - 2016-01-30 09:12:19 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
waw, a skąd powiedziane że dana osoba z warszawy jest :) We Wrocku teraz potrzebują młodszego analityka i zastanawiam się jaką podstawę oferują bo chyba cv złożę.
zdjecie uzytkownika
bear - 2016-02-01 11:24:25 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
wydaje mi się, że taki młodszy analityk systemów informacyjnych mało nie zarabia. Wiesz, to jednak dział IT, tu kasa się musi zgadzać, szczególnie w takiej firmie jak Netia.
zdjecie uzytkownika
Pracownik - 2016-02-02 18:50:27 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
Odpowiedź na: [waw - 2016-01-29 23:45:29]:
A gdzie jest napisane, że pracuję w Warszawie? Otóż nie. Ja oceniam firmę według tego co mi oferuje i w moim rejonie. Owszem osoby z "góry" mają niezłą kasę, ale osoby z niższego stopnia są wykorzystywane i oszukiwane. Co innego się obiecuję, a co innego jest na koncie. Nawet za wszystko nie jest zapłacone. I nie ma mowy o umowie o pracę. Jest tylko umowa zlecenie. co do produktów, to ja bym tego rak nie zachwalał. Szału nie ma. Konkurencja ma lepszą ofertę. Także punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.
zdjecie uzytkownika
maja - 2016-02-03 12:43:54 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
no przecież niekóre oferty pracy od nich są własnie na Warszawe, co prawda jest wiecej tych na Bydgoszcz ale to zawsze coś. no i dobra kasa jest jako Młodszy Analityk Systemów Informatycznych
zdjecie uzytkownika
Albert - 2016-02-05 15:14:35 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zastanawiam się jak ktoś tam wyżej, ile płaca na stanowisku Młodszy Specjalista ds. Rozliczeń w Zespole Naliczania Premii i Prowizji - chciałbym to wiedzieć?
zdjecie uzytkownika
inżynier - 2016-02-05 16:01:08 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (1)
już na etapie rekrutacji nie okazują szacunku kandydatom, wiec domyślam się co może być potem, firemka polska pełną gębą
zdjecie uzytkownika
kubuś - 2016-02-07 19:29:40 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Zarobki pewnie są w okolicach 3 tys @Albert, ale najważniejsze, że możliwe jest u nich zatrudnienie w ramach umowy o pracę. Przecież każdemu zależy na stabilności i jeszcze na prywatnej opiece medycznej.
Rozmowa Kwalifikacyjna
Przebieg rekrutacji: wrażenia ok, miły przebieg, standardowe pytania o moje oczekiwania względem wynagrodzenia, czy nocki wchodzą w grę, pytania odnośnie doświadczenia. najgłupsze zadanie: sprzedaj mi plastikową skrzynkę koloru niebieskiego... LOL
Pytania: doświadczenie, oczekiwania, moje cechy,
zdjecie uzytkownika
Tys - 2016-02-10 18:43:13 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
Praca w Netii ponad 2 lata. Dokąd prezesem był p. Mirosław praca, płaca i stabilność nie budziła najmniejszych zastrzeżeń. Po zmianie prezesa wszystko do góry nogami. W 2014 poleciłbym pracę najlepszemu przyjacielowi. W 2015 praca stała się niepewnym przykrym obowiązkiem. W IT można wymarzyć coś lepszego, stąd zmiana bez żalu. Jeśli chodzi o stanowiska związane z IT stanowczo radze poszukać czegoś innego. Zapewne są jeszcze firmy, których działy IT się kształtują i zainwestują znacznie więcej w pensje i szkolenia pracownika.
zdjecie uzytkownika
Igor - 2016-02-10 20:05:02 odpowiedz | pomocna opinia: +1 (0)
A dlaczego niby IT w Netii tak kuleje? Wydaje mi się, że firma powinna inwestować w ten dział, to chyba najważniejsze dla usług telekomunikacyjnych :)

Otrzymuj powiadomienia o nowych wpisach o firmie Netia S.A!


Udostępnij na:

Zostaw swoją opinię
captcha
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Netia S.A

Wyraź opinię o innych firmach z tego miasta

Poznaj prywatne opinie na temat pracodawcy! Wyślij wiadomość do wszystkich użytkowników, którzy obserwują ten wątek.

Twoj email:
Wiadomość:
alert