brak logo

Mix Electronics

Skawina

Opinie o Mix Electronics

anonim 2009-06-23 18:46:08

Możliwość rozwoju i szkoleń oceniam dobrze.
Atmosfera i ludzie tam pracujący są bardzo profesjonalni.
Prace określę słowami:
solidna, profesjonalna, rozwojowa.
Najbardziej podobało mi się w Mix Electronics : współpraca z firmami i salonami RTV AGD oraz atmosfera w pracy, współpraca z firmami zewnętrznymi
arek 2009-09-07 10:14:01
chyba jestes jakims kierownikiem regionalnym . Wogole sie nie sugerujcie tym co napisal to jakis belkot. Jesli chcecie zarabiac 1120 zl i miec codziennie zly humor to praca napewno dla was zapomnijcie o prowizjii zrobia wszystko zebys jej nie dostal :)
Sajbusz 2011-05-31 23:18:22
Lubisz pracować w stresie, nie mieć regularnych przerw na śniadanie, nosić brudny towar w koszuli z krawatem i dostawać ochrzan, że masz brudną koszulę (po dostawie towaru) i za to wszystko dostać 1100PLN? To robota dla ciebie! A jeśli jesteś ambitny i uważasz, że zarobisz dzięki prowizji to policz: aby dostać powyżej 1100PLN, musisz ZAROBIĆ dla sklepu 15tys. PLN. Za każde zarobione 100PLN powyżej dostajesz 7 PLN. Zatem na wypłatę 2tys PLN musisz zarobić dla sklepu ok 28tys. PLN, czyli sprzedać towar za kwotę około 300 tys. PLN. Realne? Ja wyrabiałem max 10tys. zarobku dla sklepu.
zaje_olek 2011-09-02 21:04:43
Tak powinno brzmieć ogłoszenie pracy w Mixie:
1) gwarantujemy pracę w ciągłym stresie
2) nie płacimy nadgodzin
3) często pracujemy po 11 godzin
4) nie oferujemy nic poza zap.... na okrągło
5) nie mamy żadnej wizji rozwoju dla Twojej nędznej osoby
KOCHAM TĘ ROBOTĘ OD ŚWITU DO PÓŁNOCY
wiciu 2012-04-28 13:34:21
(usunięte przez administratora) facet jest zdrowo nawiedzony i co nie samowite on nie udaje...
furiat, rodem z zakładu dla umysłowo chorych
sebcio 2012-08-27 23:04:41
Czy ty czasem nie piszesz o (usunięte przez administratora)??? Pracował kiedyś w Eurotelu, słyszałem, że później pracował w mobilemix a teraz własnie w mixelectr. :))))
henio 2012-09-21 18:31:38
najpierw trzeba poznać człowieka żeby takie opinie wyrażać
magazyn 2012-11-19 11:48:47
Praca ciężka stawka 7,5 na godzine bez dodatków za nocki.
Mnóstwo noszenia ciężkich pralek piętrowanie 60 kg pralek samemu na tirze, ładowanie tirów a wręcz upychanie towarów na tirach.
Niesamowity bałagan na magazynie ogromne braki wiele towarów uszkodzonych.
Jednym słowem [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] na magazynie za 1100-1200 zł mies na umowę zlecenie bez urlopów dni wolnych ...
Zero możliwości awansu. ....
Welcome to the hell 2013-03-11 22:04:14
Powiem tak:
tu nie ma nad czym się zastanawiać, stąd trzeba spier..dalać.
Tak można rzec o mixelectronics, a głównie o czubach, które zarządzają tą jeszcze firmą, która ma na ten czas (tj. styczeń - marzec 2013) duże problemy finansowe. Trzeba pamiętać że do mixa czy EW (electroworld) już teraz nie potrzebują wykwalifikowanych pracowników z danej branży, tylko agentów ubezpieczeniowych, magazyniera oraz speca od rat w jednym :D, no i nie zapomnijmy że trzeba trzymać palec w dupie przełożonym.
mix 2013-05-14 12:32:04
Mój mąż pracuje w mixie i powiem tak...do tej pory było spoko jeśli chodzi o kase bo zarabiał średnio 2,5 - 3000 tyś zl bywały też lepsze pensje nawet do 4 tyś w grudniu, ale starał się i dużo sprzedawał, inni jego koledzy zarabiali o wiele mniej zależy od chęci pracy...obecnie mąż szuka pracy bo kierownicy regionu (czyt. buraki) tak zmienili politykę firmy że mąż może zarobi najniższą krajową jak wyrobi jakieś ich normy z kosmosu albo nie zarobi...i tym sposobem bardzo dobrze prosperujący salon z dnia na dzień upada, jeśli o to chodzi to powodzenia - firma utraci wszystkich porządnych pracowników a zostaną tylko lenie którym wszystko jedno ile zarabiają....
meritumks 2013-05-24 19:53:17
ta firma chyli się ku upadkowi.nowa umowa jest korzystna tylko dla jednej strony-mix....nie boję się ujawnić tej umowy,gdyż nie obowiązuje mnie tajemnica....nie jestem pracownikiem mix,ani ajentem,ani pracownikiem ajenta...Żabka jest o wiele lepszym "partnerem".....mix szuka parnerów...jak wygląda układ partnerski???jedna strona ru...a druga jest ruch....na...rucha...y jest zawsze ajent,szczególnie w tej nowej umowie...jak ktoś chce poznać szczegóły zapraszam:
(usunięte przez administratora)
Alka 2013-07-12 19:12:51
Chyba po sklepie bo widziałam ze wynoszą wszystko z Zielonej Góry z Mix Pani w Polo powiedziała ze ponoć pracownic kradli ale skoro tak to czemu nie zmienili załogi a zamknęli cały sklep??
zna ktoś odpowiedz na to pytanie>?
traper 2014-04-17 22:17:57
A ja się trochę wyłamie... Jestem pracownikiem tej firmy (a w zasadzie ajenta) - salon niewielki - niedziele wolne, nigdy nie miałem problemu z odbiorem wolnych dni za przepracowaną sobotę, mamy małą ekipę - mimo że nie znamy się długo to dogadujemy się bez problemu co przekłada się na atmosferę jaka panuje w naszym salonie. Od strony finansowej wygląda to znacznie lepiej niż w przypadku moich przedmówców. Nie mam co narzekać tym bardziej że pracowałem trochę czasu w kilku sieciówkach więc mam porównanie.
1
maciek 2015-01-09 19:12:56
dajcie znać jak wiecie na ile maksymalnie moze liczyć nowo zatrudniony pracownik wieci na takim podstawowym stanowsiku, nie mówię tutaj o czymś specjalistycznym czy gdzieś w kadrach, tylko o normalnym pracowniku, bo nie wiem czy będzie mi się to w ogóle jakoś kalkulowało wyszytko. Czekam na opinie i pozdrawiam,
olek 2015-03-11 16:13:26
wyczuwam napiętą atosferę na forum.. no ale trudno, zaryzkuje moje pytanie, które uwazam za najważniejsze - ile oni płacą? Wiecie, nie spodziewam się milionów, ale chce sobie wstepnie wykalkulować czy opłaca mi się u nich zatrudniać w ogóle czy nie za bardzo, a mam też rodzine do utrzymania, rachunki do spłacenia.
kaliber 2015-03-30 04:25:42
Mili, ktoś kupował stacjonarnie sprzęt, najlepiej lodówkę bądź pralkę w Mix Electronics w Skawinie? Nie mogę się zdecydować po prostu na konkretny model ani jednego ani drugiego i chciałem wpaść podyskutować żeby mi powiedzieli który wybór będzie dla mnie najlepszy. Myślicie że mogę liczyć na to i nich czy nie
Mars 2016-08-03 03:26:49
AD 03.08.2016 godzina 16 :00 widać że większość miała rację . Dobranoc
arek 2016-08-03 19:40:23
a na jakie stanowisko chcesz aplikowac lub aplikowales? bo ja teraz nie widzialem zadnych ofert pracy jakieby posiadali, moze trzeba tez jakos skontaktowac sie z nimi?
Zostaw swoją opinię o Mix Electronics - Skawina
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Mix Electronics