brak logo

Grupa Medialna Nieruchomości s.c.

Łomianki

Opinie o Grupa Medialna Nieruchomości s.c.

anonim 2010-12-16 13:38:04
DOJAZD Rzeczywiście masakra - raczej to praca dla ludzi z okolic Łomianek, choć pewnie z Nowego Dworu samochodem nie byłoby źle A wiec było to mniej więcej tak, że pojechałam tam na rozmowę (stanowisko specjalista ds.szkoleń). Było to dość dawno, wiec nie pamiętam szczegółów. Pamiętam tylko pytanie: co sądzę o reklamach w necie? Odpowiedziałam jej co nie co, na zasadzie, że ma plusy i minusy jak wszystko, bez zachwalania, jaka to zajebista rzecz, pomimo, że z tego co kojarzę mi.in. sprzedają powierzchnię reklamową. Nic, przeszłam…zadzwonili do mnie po paru dniach i powiedzieli mi, że zapraszają mnie na pierwszy dzień próbny, czy jakoś tak – na zasadzie, abym zobaczyła co i jak…czy mi stanowisko odpowiada itp…a wiec miałam być na 9:00 MOJE WRAŻENIA Z „dnia próbnego” ( usunięte przez administratora ) to że np. kiepsko mi poszło zadanie, to ok, przyjęłabym ...ale takie marnowanie czasu, to sorry
julia 2011-04-01 14:17:53
Szczerze odradzam firmę... cały czas ogłaszają się na różnych portalach, że poszukują nowych osób do pracy, rotacja, anormalne szefostwo, anormalna atmosfera w pracy. NIE POLECAM!!!
anonim 2011-05-02 08:50:54
Szczerze nie polecam tej firmy, ponieważ to nie profesjonalna firma tylko jakaś fikcja! Udają super biznesmenów a tak naprawdę firmę tworzą trzy osoby małżeństwo ( usunięte przez administratora )hehe \"Pracowałam\" tam na stanowisku sekretarki krótki czas, byłam zasypywana pracą na wczoraj, musiałam zostawać po godzinach (nie płatnych) brać pracę do domu nie było możliwości się inaczej wyrobić. Przez czas który tam pracowałam dowiedziałam się , że tam są trzy firmy a nie jedna , każda kryje machlojki drugiej itd. Podczas mojej pracy cały czas przychodziły osoby na moje stanowisko, ciągła rekrutacja. jak zajmowałam się tam prowadzeniem książki kosztów to( usunięte przez administratora ). Więc bawią się z ludźmi przyjmują ich dają najgorszą robotę, a jak sajgon się skończy i nie ma szkoleń i nie są potrzebni nowi pracownicy to zwalniają. Jak dostałam się do tej pracy to przez pierwsze dwa tygodnie dzień w dzień robiłam wysyłkę zaproszeń na szkolenia ( usunięte przez administratora ) ( usunięte przez administratora )Ostrzegam przed tą firmą, nie traćcie czasu, oni nie szanują ludzi!
anonim 2011-05-04 11:22:07
Śmieszna, a zarazem tragiczna firma. Jako były pracownik pragnę przestrzec wszystkich przed tą firmą i tymi ludźmi. Sam wygląd biura, które jest zrobione w piwnicy domu teściów Pana Prezesa jest tragiczny, ale skoro już dotarłam na to zadupie, postanowiłam wziąć udział w rekrutacji na stanowisko Asystentki Managera POKL. Pracę dostałam. Na rozmowie Pan Prezes i Pani Manager cały czas mówili o miesięcznym o( usunięte przez administratora ) okazały się prawdą.
Anonimka 2011-05-04 11:31:23
Druga nazwa tej firmy to Agresiv Media- uważajcie!!!
Pracownica 2011-05-10 21:36:25
Wypowiem się jako pracownica która pracuje w tej firmie od roku i ma dość ( usunięte przez administratora )przychodzących do pracy i nic nie potrafiących - brak umiejętności obsługi komputera, brak zaangażowania w powierzone zadania. Liczących że pól dnia pobija się a ich obowiązki spadają na innych pracowników. Pani która czytała 7 godzin segregatory zero inteligencji jako osoba bez doświadczenia dostała szanse pracy przy projektach pokl a segregatory były wytycznym do projektów. Brak słów wobec osób którym ciężko zapoznać się z zakresem pracy którą ma wykonywać - z takim podejściem życzę powodzenia w dalszej karierze zawodowej. Pani księgowa która pracowała tydzień a wypisuje że 3 miesiące. Księgowa która przy książce przychodów i rozchodów chciała zakładać plan kąt i faktury kosztowe księgowała poza kosztami, nie potrafiąca odróżnić pensji brutto od netto. Dla takich osób jako pracownikowi szkoda mi czasu na wdrażanie go w obowiązki i lepiej rozstać się po jednym lub kilku dniach niż ( usunięte przez administratora ) wypłacać pensje i obniżać fundusz z którego później dostajemy premię a na zarobki nie mogę narzekać - powyżej średniej krajowej.
Łomianka 2011-05-20 11:15:10
Link do drugiego wątku [usunięte przez moderatora] o tym cyrku w Łomiankach :)
była, pełna niesmaku pracownica 2011-05-27 15:03:34
Z powyższej wypowiedzi śmiem wywnioskować, iż napisała ją "( usunięte przez administratora ) Po pierwsze:( usunięte przez administratora )e, po drugie poznałam ją po błędach ortograficznych :) koleżanko: nie pisze się "plan kąt" tylko "plan kont" :) Poza tym metoda oczyszczania się na forach poprzez zakładanie fikcyjnych KONT :) jest w tej firmie bardzo dobrze znana. Kiedy pracowałam, trwała akcja wypisywania pozytywnych opinii o firmie na jednym z forów, na którym niezadowolona uczestniczka kursu na certyfikat energetyczny wyraziła swoją negatywną opinię... Zarabiałam śmieszne pieniądze, za które w Warszawie nawet nie byłam w stanie opłacić odstępnego za kawalerkę (( usunięte przez administratora )czyli już troszkę poza prawem), ale na palcach jednej ręki można policzyć kiedy wyszłam o czasie z pracy. Atmosfera koszmarna, obowiązki śmieszne, ale oczywiście tyle, że pracę zabierałam do domu.( usunięte przez administratora ) Pracowałam przez jakieś 4 miesiące, a przez ten czas przewinęło się przez firmę tyle osób, że nie potrafię sobie przypomnieć dokładnej liczby. Długo się zastanawiałam, czemu wytrzymałam tam aż tak długo...
anonim 2011-05-30 16:47:01
No widocznie koleżanka się nie sprawdziła a chciała zostać...i dlatego tyle pracowała...a po prostu się do tego nie nadawała. Ja pracuje tu juz kilka miesięcy i uważam że jeśli ktoś chce pracować i robić to co należy do jego podstawowych obowiązków to przykro mi nie trzyma się pracowników tylko po to by im płacić! A co do pensji - ja nie narzekam a pracuje tu jak wspomniałam wcale nie dłużej niż koleżanka i z pewnością nie mogę narzekać a wynajmuje sama mieszkanie i jeszcze stać mnie na wiele innych rzeczy. W związku z tym, niech koleżanka się weźmie za pracę a nie opisuje bzdury na forach bo zastanawiam się czy koleżanka od ostatniego dnia pracy w niniejszej firmie znalazła jakaś pracę?? Powodzenia w takim razie...Pracownica:)
Paulina 2011-05-30 17:02:21
Chciałabym się wypowiedzieć jako pracownik firmy i wcale nie anonimowo. Pracuję w tej firmie ładnych parę miesięcy. Gdy tu przyszłam i przejęłam obowiązki dziewczyny która była przede mną załamałam ręce. Rachunki były źle powystawiane i to nie jeden czy dwa tylko ( usunięte przez administratora )wspomnę.Wieć fakt że została zwolniona wcale w tym momencie mnie nie dziwi. Była pracownica, która się wypowiadała na temat pseudo szkoleń nie ma jak widzę zielonego pojęcia o szkoleniach a już tym bardziej o szkleniach dla zarządców nieruchomości. Radzę sobie poczytać a później dodawać bzdurne komentarze i oczerniać firmę która jak się okazuje nie zatrudnia osób które przyszły tylko przesiedzieć 8,5 godziny a zatrudnia osoby które pracują, wywiązują się ze swoich obowiązków i angażują w to co robią. Komentarz odnośnie "przyjaciółki" szefa uważam nie na miejscu a to że pracownicy mają dobry stosunek z szefostwem uważam za ogromną zaletę której brakuje w niejednej firmie.
Małgosis 2011-05-30 17:30:39
Jest dużo ogłoszeń do pracy w tej firmie, naprawdę jest aż tak źle?
była, pełna niesmaku pracownica 2011-05-31 08:42:10
hmm, tak się składa, że byłam osobą, która z Waszej firmy odeszła sama :) i znalazłam pracę :) zarabiam nie przesadzając dwa razy więcej niż w Grupie, a po doświadczeniach w Waszej firmie, kiedy przyszłam do mojej nowej pracy, to zastanawiałam się co jest nie tak - bo w porównaniu do Grupy Medialnej, wszystko było idealnie: zarobki, stosunek do pracownika i w ogóle. Jednak okazało się, że istnieją ludzie, którzy potrafią płacić pracownikowi godziwe( usunięte przez administratora )) było nie do pomyślenia, że są ludzie, którzy nie muszą kazać pracownikowi zostawać po godzinach w pracy, a jednocześnie prowadzić rozwijającą się i nieźle prosperującą firmę. Ja na szczęście na takich ludzi trafiłam :) i jestem bardzo zadowolona ze swojej pracy. W tym momencie jestem w ciąży, a starając się o dziecko nie bałam się, że stracę pracę. W Waszej firmie na pewno zostałabym wyrzucona... Bo co by mi dała umowa o dzieło wystawiana na miesiąc, dwa tygodnie po terminie... :) Ale śmiem wątpić, czy coś się zmieniło, ponieważ negatywne wpisy o Waszej firmie na wielu innych forach widnieją z maja br :) Ja pracowałam u Was jakieś dwa lata temu. Pozdrawiam serdecznie i gratuluję poczucia humoru oraz samozaparcia: na tylu forach i przez tyle osób zostaliście obsmarowani, a dalej próbujecie się wybielić :)
anonim 2011-05-31 08:47:20
Zwróćcie uwagę jeszcze na jedną rzecz: nikt nie pisze, że pracował tam kilka lat... Jeżeli już, to kilka miesięcy. Czy to normalne? A ogłoszenia o pracy w tej firmie można znaleźć w internecie ciągle. To chyba o czymś świadczy.
anonim 2011-06-19 18:18:35
Ta firma to jedna wielka masakra!!! Pracowałam tam trochę i nie uwierzę w to, że coś tam się mogło zmienić. ( usunięte przez administratora ) wszystkich pracowników oprócz ( usunięte przez administratora )traktują jak tanią siłę roboczą i nawet sami tak mówią o swoich nowych pracownikach.( usunięte przez administratora )które proponują za tą pracę jest po prostu śmieszne. Przez ten okres jak tam pracowałam przewinęło sie tam około ( usunięte przez administratora )A wszystkie te firmy tylko po to by r( usunięte przez administratora )j" od siedmiu boleści chyba się wydaje, że żyją wczasach( usunięte przez administratora ) bo pracownik według nich nie ma prawa do niczego, ma jedynie prawo do ( usunięte przez administratora )pracy. Nie to, że pracuje się 8,5 h dziennie to jeszcze wyjście o 17 z pracy jest uważane za coś nienormalnego. Dla nich najlepiej było by aby pracować 7 dni w tyg po 14 godz dziennie. A jak pracowik chce wziąć urlop to musi sie tłumaczyć po co mu dzień wolny i nie ma mowy o 2 tyg urlopu co oczywiście jest kolejnym zagraniem niezgodnym z KP.Co tu dużo mówić wiekszość metod, które oni stosują są niezgodnę z KP czy przepisami dotyczącymi Zusu czu urzędu skarbowego. Zdecydowanie nie polecam tej firmy i przestrzegam wszystkich aby nie wierzyli w dobre opinie, które na bank napisane są przez samego sze( usunięte przez administratora ) ponieważ już wczesniej stosowali te metody, gdy zostali obsmarowani przez kursantkę. Podawali się wtedy za swoich kursantów i wypisywli jak to bardzo oni są zadowoleni z kursów. Śmiszni są, niby dorośli ludzie i wielcy biznesmeni a tak naprawdę zero kultury. Osoby przychodzące na rozmowy o pracę, które średnio organizowane są co miesiąc muszą czekać ( usunięte przez administratora )papierosa, pije kawe albo je obiadek z żoną i "przyjaciółeczką" :) Za żadne pieniądze bym tam niewróciła i na pewno nie tylko ja!!!
anonimek 2012-02-07 15:42:46
Oszuści i naciągacze !
ja 2014-01-14 23:15:28
krótko i na temat : atmofsera w 'biurze' wstrętna , ludzie wulgarni , umowa i wypłata - śmiech na sali . Posty w których firma jest zachwalana pisze zapewne 'przyjacióła' szefa , choc nie wiadomo jak ta relacje nazwac... odradzam i nie polecam ,szkoda czasu i zdrowia
1
ja 2014-01-15 11:04:21
a i dodam ,że faktycznie tam istnieją też inne firmy np, Agresiv Media. Moim zdaniem pani asystentka szefa o której już było wspomniane lub jak kto woli bliska 'przyjaciółeczka ' nie blyszczała inteligencją wręcz czasem pozostało się w duchu tylko śmiac. Przykre ale prawdziwe, byc moze posiadałą inne atuty.Ciekawe czy jeszcze tam pracuje , ale zapewne tak.
1
ssss56 2015-01-15 23:17:00
w tej firmie naprawde jest az tak zle dlaczego to oszusci i naciagacze czu ktos doswiadczony moglby wiecej cos dodac na ten tematjak przygotować się do rozmowy kwalifikacyjnej u nich,jak wykorzystać swoją szansę i zrobić dobre wrażenie na pracodawcy? myślałem że to profesjonalna firma- nawet wysłałem cv..
bartek 2015-03-26 15:11:23
sss56 widzę że masz wiele do powiedzenia złego na temat firmy i skoro rzucasz takie oskarżenia to zapewne masz równiez niepodważalne dowody na patologie o których wspomniałeś i potrafisz to nawet przed obliczem oragnów sprawiedliwości wyjaśnić. inaczej przecież byś takich rzeczy nie pisał nie mogąc ich udowodnić
agawaw150 2015-07-21 12:39:10
To jest straszne, że człowiek nie może się bronić i opisać nigdzie jakie pracownicy mają podejście do pracy bo jest ochrona danych osobowych. Jednocześnie nie zadowoleni byli pracownicy, których przerosły obowiązki i zakres pracy mogą obsmarowywać swojego byłego pracodawcę i wymyślać nie stworzone historie.
To, że są dwie firmy bo każdy ze wspólników ma jeszcze swoją działalność to już jest oczywiście bardzo podejrzane, bo jak ktoś nie rozumie dlaczego i nie wie dokładnie czym się firmy zajmują to na pewno to jakiś przekręt to jest właśnie mentalność w naszym kraju. Jeżeli chodzi o warunki to przecież nikt tu nikogo na siłę nie zatrudniał każdy był na rozmowie i jeżeli się nie podobało to mógł nie przyjąć pracy. Pracują w tej firmie pracownicy po kilka lat i jakoś są zadowoleni. Dwie pracownice zaszły w ciąże jedna normalnie wróciła do pracy po urlopie macierzyńskim a druga przebywa obecnie i pewnie też wróci. Pracownice normalnie w ciąży były na zwolnieniach lekarskich i nikt im nic nie zarzucał bo w przeciwieństwie do korporacji mamy ludzkie podejście. Jakoś firma sprawnie działa od 10 lat w dalszym ciągu organizuje szkolenia i prowadzi portale a nie zadowoleni pracownicy zawsze się znajdą. A jak ktoś zamieści pozytywną opinię to na pewno oszust ja piszę jako właściciel tej firmy i żałuję że nikt z tych byłych pracowników nie maił tyle odwagi aby przyjść i osobiście powiedzieć co myśli na nasz temat.
po 2016-05-08 14:30:41
no powiem wam szczerze, ze w moim odczuciu atmosfera jest naprawde najważniejszym apsektem zatrudnienia. Pracowałam już w wielu firmach i cały czas dochodze do tego samego wniosku - atmosfera to podstawa żeby pracownik czuł sie dobrze i mógl się spokojnie rozwijać
1
Zostaw swoją opinię o Grupa Medialna Nieruchomości s.c. - Łomianki
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Grupa Medialna Nieruchomości s.c.