logo Drukpolska.pl

Drukpolska.pl

Poznań

Opinie o Drukpolska.pl

marta 2014-10-06 18:08:21
dla mnie ok , pracowalam w lipcu sierpniu i było wszystko ok ,
typowa praca jak na produkcji.fajna atomosfera pozdrowienia dla ewy i marioli
kasia 2014-10-14 21:18:35
witam miałam okazje pracować w tej firmie i POLECAM ,fajna atmosfera ,fajni ludzie kierownictwo fajne można zarobić dużo polecam raz jeszcze i pozdrowienia dla całej ekipy drukpolska :) kasia szkoda że musiałam wyjechać w rodzinne strony
klient 2014-11-24 16:15:10
a ja z czystym sumienie polecam współpracuję z firmą juz 4 rok mega zadowolona
bardzo wysokość druku ,wysoki standard obsługi szybka realizacja .POLECAM POLECAM RZETELNA FIRMA I SOLIDNA
1
Klient 2015-10-27 16:19:09
Może i fajnie pracuje się. Współpracuje z nimi jakiś czas, jeszcze nie zdażyło się, aby cokolwiek wydrukowali na czas. Potrafią mieć ponad tygodniowe opóźnienia.
Jacek 2015-12-28 13:51:03
Jestem byłym kontrahentem tej firmy. Wyłudzili ode mnie w 2012 roku pieniądze na wydruk kalendarzy po czym zamówień nie zrealizowali, pieniędzy mi nie zwrócili i tłumaczyli się bałaganem w firmie. Po 3 latach czekania byłem zmuszony zgłosić sprawę policji , prokuraturze i urzędowi skarbowemu. Z daleka od tych ludzi.
daria 2016-01-04 19:03:29
Pracowałam tam od lipca do pażdziernika szczerze to masakra traktują ludzi jak śmieci zwłaszcza jedna z szefowych produkcji (Pani M) polecam ludzią o mocnych i stalowych nerwach
Ffff 2016-01-06 18:49:37
O ni coś dać ten właściciel nawet swojego interesu nie umie prowadzić a ni Dzieńdobry powiedzieć katastrofa
Xxxxx 2016-01-07 00:13:30
P.Dario u nas się pracuje a nie przychodzi odbębnić swoje 8 godz i jeszcze kłaniać się mamy .Jak Pani trochę popracuje i nauczy się tego to zapraszamy pozdrawiam P.M proszę nie oceniać
Monika 2016-01-07 19:39:59
Nikt tam nie przychodził odbębniać ośmiu godzin tylko przychodził pracować a sam fakt że ludzi się tam nie szanuje i traktuje sie jak śmieci wytrzymałam tam tylko 3 tygodnie To jest tam jakieś nieporozumienie i szkoda tracić na nich czas są inne drukarnie gdzie się ludzi szanuje i nawet się kłaniają
Daria 2016-01-07 22:47:36
Niewymagałam kłaniania się tylko powiedzenia dzieńdobry a nie patrzenie z góry a tak naprawdę to połowa ludzi była bardziej wykształcona i wychowana tam na produkcji niż całe to pomyłkowe szefostwo inni mają racje szkoda na was czasu i nerwòw tylko żeby inni ludzie wiedzieli jakbychceli iść tam do pracy jak ludzi sie tam traktuje Z GÓRY
beata 2016-01-07 23:31:54
A JA POLECAM SUPER ATMOSFERA NAPRAWDĘ SZKODA ZE NIE MA JUZ PRACY W DRUKARNI :(
rrrrr 2016-01-09 12:03:59
Tam nie było miłej atmosfery w tym momencie pracuje w innej drukarni i jest bez porównania w końcu ktoś mnie szanuje i docenia a nie wiecznie jakieś wymyślanie żeby ludzi dołowac ale im to chyba sprawiało przyjemność i jeszcze wiecznie jakieś pomyłki w wypłatach nie było tam żadnego miesiąca żeby moja wypłata była policzona dobrze a ta Pani co się z nią załatwiał kwestie wypłat taka nieprzyjemna naburmuszona że szok i nawet nie umiał przeprosić TO JEST CALA PRAWDA O DRUKPOLSKA NIEPOLECAM
Aaaa 2016-01-14 21:51:00
Jednym słowem niepolecam żeby tam pracować i zamawiać cokolwiek
Aaaa 2016-01-15 22:33:32
Plusów?Każdy ma taką świadomość że ta drukarnia to jedno wielkie nieporozumienie same minusy wystarczy czytać komentarze w internecie na temat tej drukarni nawet klienci sie na nich skarża ze placa za towar a go niezostaja. Jednym slowem minus i to wielki
Aaaa 2016-01-17 18:49:22
Jakbyś tam pracowała to wiesz dobrze że tam się nic nie drukuje boo ja nie wiem co ty tam drukowałaś a kto tam pójdzie do pracy to sie przekona że wszyscy mają rację że to jest jjakiś żart MASAKRA
Karo 2016-01-18 14:26:47
Szkoda na nich traci nerwów i czasu kto tam pójdzie do pracy to się przekona jak tam jest i jak się ludzi z produkcji traktuje jak śmieci
Karo 2016-01-19 16:21:28
Tam pracy nikt nie przydzielał bo nikt tam nie potrafil zarządzać wiecznie czegos brakowało tam jest jeden wielki rozpiź.... jedno wielkie dno
Aaaa 2016-01-19 16:48:26
Ja tam nie drukowlam tylko jakies tasiemki przyklejalam na jakieś glowki wiec to drukowanie nie jest i wcale sie niebede tlumaczyc osobie ktora zapewne sie w pewien sposob broni bo pewno sama nie potrafila tam zarzadzac albo nie wiem co wszysty to potwierdzaja tak jak kolezanka podemna ze to jedno wielkie dno
Justi 2016-01-27 22:04:17
Witam szczerze to nie chciałabym znów tam pracować nie chętnie tam chodziłam no ale niestety byłam w potrzebie więc musiałam czytając te opinie połowa ludzi tu ma racje że są nie zorganizowani to po pierwsze po drugie traktują ludzi jak idjotòw sory za to wyrażenie,ale to prawda a ten cały szef( pożal się Boże) to jakiś nadety bufon który bądźmy szczerzy nie umie prowadzić swojego interesu kierowniczki produkcji Pani( A) zawsze można było się z nią dogadać i w ogóle fajna dziewczyna natomiast Pani (M ) szczerze to brak słów na tą kobiete ja się dziwie że pozwoli pracować tej kobiecie z ludźmi kto tam pracował to zapewnie wie oczym pisze no nie polecam kto chce niech się przekona na wlasnej skórze ale proszę uważać na swoją psychikę i nerwy bo potrafią wykończyć człowieka.
beata 2016-01-28 14:22:42
witam nikt z was nie miał odwagi powiedzieć cokolwiek i wyrzucacie swoje żale na forach -brak ambicji
fakt kierowniczka P.M wymagająca i to się ludzią nie podobało natomiast kierowniczka P.A zero wiedzy nie potrafiła zorganizować pracy brak jakiegokolwiek przeszkolenia do pracy jako kierowniczka a co do własciciela to fakt nawet dzień dobry nie umie powiedzieć tylko wołał swoje podwładne i im głowe suszył a one nam i te brygadzistki zerwane z drzewa jak ktos moze byc brygadzistką jak nawet nie wie jak kalendarz złożyć porażka nie polecam
masakraaaaa 2016-04-04 16:29:49
POTWIERDZAM !!!! wszystkie wyżej wymienione BARDZO ZŁE opinie. Są prawdziwe. I tak łagodnie się z nimi ludzie obeszli, jak na to co sobą reprezentują i co wyprawiają. Ogólnie SYF NA 4 FAJERY. Zero terminowości, zero komunikacji. Taki bajzel, że sami nie wiedzą jak się nazywają. kOMPLETNE DNO. Beszczelni do granic. Na czele z właścicielem i księgową. RÓWNIEŻ OSTRZEGAM PRZED WSPÓŁPRACĄ Z NIMI. Jeżeli leżą i kwiczą, nie płacą zobowiązań, to było do przewidzenia. Omijać szerokim łukiem. Żegnam ich bez żalu.
1
Doror 2016-04-18 01:29:36
Nikt nie jest tutaj hejterem tylko byłym pracownikiem który tam pracował widział i sam przeżył tak tak to co jest wyżej napisane to PRAWDA niestety a prawda BOLi teraz działają pod inna nazwą ale niestety zarządza ta sama osoba P.A Besz oraz hmmmm P.R bez zielonego pojęcia a coooo ktoś musi nabijać sobie portfel z tego co wiem a mam kontakt z pracownikami starymi P.M nie pracuje i chyba bardzo dobrze konkretna dziewczyna z pojęciem a nie to co blond pusta głowa gdzie głowę trzyma wyżej niż tyłek bez zielonego pojęcia kto ją tam trzyma ehhhhh daję im marne szanse ludzie przestrzegam pracy w tej firmie .a jeśli nie wierzycie sami popracujcie i wtedy napiszecie tu miałam racje
2
Współpracownik 2016-04-29 14:59:46
Ja też OSTRZEGAM !!! PRZED WSPÓŁPRACĄ Z TĄ FIRMĄ. Widmo bankructwa zagląda w oczy. Nie płacą. Poza tym jeden wielki "czeski film".. Nie radzę, nie polecam, nie lubię, nie rekomenduję. A właściciel i cała ta rodzinna ferajna - pożal się Panie Boże :((((((
agencyjny pracownik 2016-05-10 23:58:11
hinol jacy pracownicy tam jest 3 stałych pracowników!!!!!!!!!!!!! a sami się przekonajcie co się tam dzieje jakie kierownictwo pożal się boże .słyszałam od stałego pracownika który tam parcuje ę niewypłacalni długi itp!!!NIE POLECAM
Anna 2016-05-16 17:35:55
Najgorsza firma jedna wielka pomyłka dno dno i jeszcze raz dno [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i oszuści czymać się od nich z daleka
ala:(( 2016-06-24 12:05:46
świetną opinię ??? to chyba jakiś żart.. dobrą to ma, ale mamusia o synusiu, synuś o mamuni, braciszek o braciszku itd.. jedna wielka rodzinna porażka. Racja !! Trzymać się od nich jak najdalej. Lepiej się nie przekonywać jacy są.. Dla własnego dobra. Dno i wspomniana powyżej masakra.
nikuś 2016-06-30 12:04:58
jest git. firma się rozwija i moim zdaniem będzie coraz lepsza. a pomyłki? kto ich nie popełnia..

pozdr
Były pracownik 2016-07-12 00:33:25
Omijać
Były pracownik 2016-07-13 19:42:22
Moniak dobre warunki hihihi ludzie chętnie przychodzą do nich ale z ulicy i patologia nikt porządny i rozsądny tam nie pracuje dużo by tu pisać tylko czasu szkoda :(
Były pracownik 2016-07-13 20:33:21
Moniak dobre warunki hihihi ludzie chętnie przychodzą do nich ale z ulicy i patologia nikt porządny i rozsądny tam nie pracuje dużo by tu pisać tylko czasu szkoda :(
Były pracownik 2016-07-14 00:15:30
Jaka rozmowa hihihi ludzie z agencji z różnego środowiska jak ktoś może pisać tu opinie pozytywne jak ani tam nie pracował ani nie była na rozmowie kwalifikacyjnej więc głupot to wy nie piszcie a dlaczego nie ma ogłoszenia o pracy? bo oni tylko w sezonie swoim zatrudniają z agencjami współpracują bo nikt tam pracować nie chce brak stołówki jedzenie śniadania na paletach lub dworze bo śmierdzi klejami więc błagam was nie mówcie mi że piszę głupoty
agencyjny pracownik 2016-07-14 22:26:47
moniak jestes ich pracownikiem zapewne dobre sobie higiena, bezpieczenstwo zimą sniadanie na zewnątrz łał zapraszam spróbować hihihi
agencyjny pracownik 2016-07-14 22:27:05
moniak jestes ich pracownikiem zapewne dobre sobie higiena, bezpieczenstwo zimą sniadanie na zewnątrz łał zapraszam spróbować hihihi
agencyjny pracownik 2016-07-15 20:36:21
he he dobre dobre
erfg 2016-07-15 21:52:08
ale ale jednak chyba jakas przerwa na posilek to powinna byc a kto gfdzie je zje tu juz jest inna kwestia :D
1
Maga 2016-12-02 18:43:15
Porażka pracy tam P. Kierownik A.pomylona zero pojęcia i jak traktuje ludzi porażka nie polecam nie porozumienie ta firma
Zostaw swoją opinię o Drukpolska.pl - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Drukpolska.pl