brak logo

C.M. MAKTON S.A.

Warszawa

Opinie o C.M. MAKTON S.A.

nowy 2015-12-23 14:31
"Gebels" wspaniały pracownik niestety wylądował we wspomnianej Hucie,gdzie będzie mógł swoją wiedzą , wykształceniem i szeroko pojętą elokwencją dostarczać pożytku wielu pokoleniom pracowników Pkm Duda
radomiak 2016-01-05 22:16
witam jest to spychologia która działa dobrze
w systemie duda , śmieszne przesuniecia
towaru to sa jaja
piozdrawiam wszystkich dudziakow
funfel 2016-01-18 13:19
Hm,co tu się narobiło??Teraz jak wchodzisz na jeden czy drugi oddział to mówisz "dzien dobry" bo same nowe twarze...no prawie....
Brawo! w jakim tempie Swietnie prosperującą firmę pociągnąłeś prawie na dno panie T.?
Gdzie są ludzie pracujący po 10 lat,mający pojęcie o handlu. Zostaniesz niedlugo sam,ze swoim chlewikiem...Ubranko gotowe?:)Chlopie ogarnij się,bo nam zal...-nie,nie Ciebie.... ale jeszcze są osoby które chcą pracować ,a jak tak dalej pójdzie to nie będą mieli gdzie...córki ,zony i .....wczoraj kolezanki....
1
zabawyczaszaczac 2016-01-20 06:44
No pojawil sie nasz robaczek. Widze ze w dalszym ciągu Ty o tym ubranku. Ruszyles juz swoje dupsko zeby podarowac je dyrektorowi??? Nie hehe no oczywiście ze nie. Bo gdy jesteś przy Panu T. To siedzisz cicho cwaniaku. Tutaj jesteś bystry i odwazny gnido. Popelniles jeden błąd. Nie trzeba sie chwalić pseudo kumplom co tu wypisujesz. Heh taki glupiutki jestes... brawo brawo ,,peciunio" :) pozdrawiam Cie serdecznie;) i czekam az spotkamy sie w 3 u tego goscia ktorego tak nienawidzisz u tego ktory choć wie jakim jestes popierdolencem nadal Cie trzyma. Mam nadzieje ze w krotce to sie zmieni a Ty jebitnie sobie na to pracujesz:) i kiedy znow będziesz sie uzewnetrznial przanalizuj komu warto;)
klient 2016-01-20 18:38
Dobry Wieczór. Dlaczego na forum wypisujecie takie bzdury,dajcie sobie po pysku i będzie tak jak powinno być Ja mam pytanie czysto handlowe, czy można w waszej firmie zaopatrzyć sie w produkty zakładów Unimięs
klient22 2016-01-20 19:10
Witam myślę że kolega potrzebuje towar firmy unimięs to dobrze kolega trafił ,towar + handlowa hahah
klient 2016-01-20 20:56
Nie jestem kolegą dla Ciebie, prosze o kontakt do przedstawiciela handlowego> godność i numer telefonu> Dziękuje i Pozdrawiam
Zbyszek 2016-01-21 14:14
PH UNIMIĘS to osoba o wybitnych predyspozycjach handlowych ,nienagannej kulturze osobistej i spełniająca wszystkie , nawet najbardziej wysokie wymagania. Nie dziwię się , że pokonała masę kandydatów ,chcących współpracować z Maktonem ,można się wiele od niej nauczyć.
Sławek od Mięska 2016-01-21 23:00
Ludzie co Wy robicie za syf tutaj??
Dajcie Panu Dyrektorowi władac i się odpier...
(czy coś złego się dzieje,że 12 ludków już nie ma ????) i odczepcie się od Rodziny, przecież na tą chwile pracuje tylko Żona,Bratowa i Córcia oraz Pan Przerwa Radek Tetmajer :)
Firma się rozwija więc potrzebuje wybitnych pracowników o nieprzeciętnych predyspozycjach handlowych,nienagannej kulturze oraz zasobie słów i zwrotów jak cytuję : " to jest fajne,naprawdę"

3
Zainteresowany pracą 2016-01-21 23:02
Panie Zbyszku a czy Pani PH UNIMIĘS pokonała Pana masę????
Parówkowa SP 2016-01-22 11:47
Imperator nic nie odpisał na te zarzuty??
Panie Pawle czekamy
Czyżby zabrakło argumentów na wybielanie chlewika ??
2
szok 2016-01-22 16:03
Co tu się dzieje w tej firmie, czy ludzie z Warszawy nie czytają tej prawdy!!!
SZynka 2016-01-23 09:31
No przecież do Unimięsu nie było żadnej rekrutacji,co za bzdury tu są napisane!
Wszyscy wiedzą skąd jest przedstawiciel ,a moze lepiej od kogo:). Pan Dyrektor Unimięsu to kolega Pana Dyra na Poznaniu-pisać coś jeszcze? Może jeszcze ktoś napisze,ze to blondynka o długich nogach,,,,pani magister inzynier.....
1
zbyszek 2016-01-23 19:48
Wiadoma sprawa przecież to ironia, wiadomo kim jest pani M. i w jaki sposób tę robotę dostała a jej ogólnie pojęta kultura nie upoważnia jej do pracy w szalecie miejskim a co dopiero w handlu.
chicken 2016-01-25 10:16
Ja kocham ta firmę dzieki niej sie rozwijam to co ze Radziu mnie okrada ja go lubię będę dla niego woził towar i robił to co mi karze bo taki jestem jego przydupas
2
Sołtys PGR Siemiatycze 2016-01-25 10:46
Będziemy walczyć jak lwy by Papi i R.K. rządzili tym całym bałaganem!

P.S. Kocham Ale
3
pecia 2016-01-25 13:29
Pani A.T Pani manager zaczela wymagać, kontrolowac i działać. I wyraźnie komuś się to nie podoba. Pani Alu oby tak dalej. To Ci którym Pani sukces przeszkadza sa najbardziej aktywni.
dziekanka 2016-02-02 11:37
a Tomasz L. jeszcze pracuje w Maktonie??? czy nadal udaje ,ze coś robi i jest "zaje...ny"robotą...oraz ma brak czasu dla Nas... dostawców???
Rodzinna dziekanka Ala Skiera i Papa zwany Smerfim 2016-02-03 21:49
a Tomasz L. to osoba o wybitnych predyspozycjach handlowych ,nienagannej kulturze osobistej i spełniający wszystkie , nawet najbardziej wysokie wymagania.
Nie dziwię się , że nie można porównywac go do pseudo manager trenującej tabliczkę mnożenia, można się wiele od niego nauczyć.

Jego silnym atutem jest także to,iż nie jezdzi on w trakcie trwania zajęc nazywanych "pracą" na giełdę odzieżową oraz spełnia odpowiednie kompetencję i posiada naprawdę wielką kulturę osobistą.

pozdrawiamy

P.S. Widzimy się w sądzie !!!
kolega Tomasza 2016-02-03 22:16
Ten człowiek pisząc o Tomaszu powinien być znajomym ludzi z dziekanki<
niby koledzy Tomasza 2016-02-04 08:37
cześć Tomaszku...piszesz już w trzech osobach?! przecież Ty nie masz kolegów ,a koleżankę masz tylko jedną...siedzi niedaleko od Ciebie. Jeżeli jesteś takim rewelacyjnym SM ,to dlaczego nie pracujesz w swoim rodzinnym mieście DZIEKANKA...czyżby tam już sie na Tobie poznali? ŚLIZGACZU ?
zdziwiony 2016-02-04 10:25
Wiemy juz ze pracownik Chemicznej posiada umiejętności językowe. Gratulujemy- przydadzą sie na nowej zyciowej drodze.
Jeden na drugiegiego, drugi na trzeciego. Ludzie naprawde macie na to czas? Za mało pracy czy zbyt ograniczone życie prywatne? Tak nakprawde nie ma zadnego buntu czy jak to nazwal kolega H. O co tu chodzi? O to ze koledzy nie zabrali ze soba? Czy tak wazny i ,,szanowany" pracownik na takim stanowisku nie ma auta służbowego? Ze to maksimum jakie mozna osiągnąć zawodowo? Wszyscy sie śmieją z tego co sie tu dzieje. Sranie we wlasne gniazdo? Skupcie sie na pracy- bo jest na czym. Chyba nikt nie bierze anonimow pod uwage. Daleko nie masz zeby zglosic swoje uwagi osobiscie do Pani pietro wyzej. Naprawde to ze bedziesz pisal jaka to zla SM jaki zly Dyr. Jaki telemarketing slaby ze Panie z biura czy kas sa kiepskie ze Pani Iza czy Pan Robert tez sa be i jeszcze podszywanie sie pod nich. Naprawde nieładnie. Chyba nikt nawet sie nad tym nie pochyli. Dziwie sie tylko Wam ze dobrze wiecie kto za tym stoi i nic z tym nie robocie. Pod tym względem jestescie slabi jako tak duza firma a trzyma takie elementy.
x 2016-02-04 14:50
Zdziwiony Brawo! Zgadzam sie w 100%!
A co do L. Nie widzę tu wybitnych zdolnosci za to cwaniactwo.
Pozdrawiam
xxxx 2016-02-04 15:48
Maruda to na pewno jak ma znaleźć czas na spotkanie a juz na pewno gdy przychodzi do oceny produktu..przez pryzmat gustu swoich domowników....
Sławek od Mięska 2016-02-06 17:50
Pawciu nędzne te Twoje wpisy wiesz !! Odpuśc sobie
Mylisz tak apropos ludzi,którzy tu się udzielają.
Moja dobra rada !
Śpij więcej w domu a mniej w pracy
To więcej się dowiesz z życia firmy.
1
Lojalna Ala Skiera 2016-02-06 20:54
Paweł daj spokój nie ma sensu z nimi przepychac się !
Oni tak się nie nadawali i nie nadają do pracy w naszym Chlewie !
Choc do kuchni zagrzałam już cały gar parówkowej
1
normalny 2016-02-07 22:51
Forum idioty lub idiotów piszących sami ze sobą
normalny 2016-02-07 22:54
...oraz idiotów i naiwniaków czytających i jarających się bredniami
1
Roman z M jak Miłośc 2016-03-05 13:21
Normalny
Idiotą to jesteś TY [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] wiesz to się nie udzielaj
Efekty pracy ekipy widac po działaniach i sprzedaży w rynku Maktonu
pozdrawiam
normalny 2016-03-16 12:50
Nie warto się szarpać z idiotą...idioto
Wicek 2016-06-02 19:36
Pozdro Nowakowscy
Team lider 2016-06-04 06:56
Jakie pozdro przecież to pierwsze konfitury i zaganiacze. Będą tam dawali si [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] aż ta buda się nie rozleci. Oni myślą że są na stanowiskach, jeden nawet dał się żesmacic za 200zl. Żenada zupełne dno chopoki...
2
słoik 2016-06-26 18:14
Jakie dno panowie jest super ściemniacze i kapusie poszli.
3
Team lider 2016-07-03 20:40
Jakie dno my lubimy jak Szczerba i Papi nas zoli w srajewo...
6
SzynkaALA jest fajna 2016-07-20 09:04
Witam serdecznie
Co tam dobrego w Chlewie na Poznaniu się dzieje??
Jak tam Papa Knur i jego rodzinne warchlaki ze wschodu??
Doszły mnie słuchy,ze zona dyrcia nową funkcję pełni...Tym razem w cedrobiu...świetnie funkcjonuję ta rodzinna maszyna...ludzie w cedrobiu chyba są niewidomi lub udają ze jest dobrze.Brawo Ty ☺
W zasadzie Cieszę się bo produkty drobiowe w końcu zaczną sprzedawać się na Poznaniu☺
Za swoją szkaradną siostrą można cisnąc promocje i wyprzedaże za 5zł
Ważne żeby Dyro z zonka zarobili i plan zrealizowali a to,że firma straci i dołoży !!?????
To no problem....handlowcy odpracują
7
Klub Sportowy Siemiatycze 2016-07-21 23:55
Normalnie jakaś paranoja w tym CM Makton Poznań
Rodzinna firma pełną gębą...
Dyrektor - pseudo Kierownik od PH - szwagierka...
Żona w Cedrobiu , Córka w Duda Silesia...i dalsza rodzina szanownej Małżonki i szWagierki w szeregach magazynu oraz Logistyki...
Czekamy jeszcze na Babcie ze wschodu oraz Zięcia oraz Wnuki jak Bóg da pięknej córuni
pozdrawiamy
Wasi Wierni Fani :-)
5
Tadek z Targówka 2016-07-22 00:24
Corka to ta Tłusta z naszcykniętymi warami jak karp i brwiami z kredki??
Że pozwalają tak handlową się stylizowac....
:-)
6
Henryk Szablozebny 2016-10-07 08:04
Halo halo co tu tak cicho...
Jak buractwo ze wschodu?
3
Ala Taboret 2016-10-19 21:38
Hej wszystkim!
Co tam słychać w Poznaniu na hurtowniach?
Doszły mnie słuchy,że Anne Paszteciare zwolnili !!!
Czy to prawda????
Żal mi dziewczyny...Mam nadzieję,że przesiedleńców z Kresów nie wyrzucą tylko!!
Chociaż czym się przejmować moje kochane, "Wielki Imperator" opanuję sprawe
Ala Taboret 2016-10-21 22:46
ale powiedz mi co kupujesz sympatyczny kolego??
Parówkową ????
3
Greg 2016-12-06 16:32
A w Gdansku jest makton?
Twój Babol 2016-12-11 19:59
Panie Radosławie nie jedz już swoich baboli robi się to nie smaczne a jak już musisz to zachowaj trochę dyskrecji. SMACZNEGO
4
Pan życzliwy 2016-12-14 11:37
Tata T. Postawi w Gdańsku i Szczecinie.
I wszystkie skończą tak jak jego hluba w Gnieźnie.
5
ja 2017-01-31 10:07
paranoja
młody gniewny 2017-02-07 15:31
dzień dobry
wynagrodzenie na czas
atmosfera poniżej krytyki
wynagrodzenie na początek 1500 obiecują złote góry ale kiedy?
umowa zlecenie tak długo jak to możliwe
ewidencja czasu pracy wpisujesz od 5-13 21-5 zakaz wpisywania innych godzin
pomimo nadgodzin poza inwenturą która jest co miesiąc do 17
brak pasków wypłaty nic się nie dowiesz.
wszyscy "staży" pracownicy już "uciekli"
liderzy nie wiem jak dostali się na te stanowiska
poza obsługą smartfona nic ich więcej nie interesuje nowy pracownik jest zdany sam na siebie .
dźwiganie towaru nikt się nie przejmuje a niekiedy to i po 40 kg jest do przerzucenia.
kierownictwo się tylko podnieca ile to towaru przewiózł samochód który ma 700 kg ładowności.
a wożą 1,5 do 2 ton gdzie jest policja?

ogólnie pracy nie polecam ale z drugiej strony na bez rybiu to i rak ryba.
6
Wydymani 2017-02-08 07:57
Brawo kolego nareszcie jakas sensowna opinia. Ja jeszcze bym napisał o
- beznadziejnej jakości mięsa ciągle rozmrazanego i kombinowanego przez Wiecha
-zmuszanie kierowców do jazdy niesprawnymi i ciągle przeladowanymi autami
-mycie aut na placu środkami chemicznymi które lecą w glebę
-a przede wszystkim ciągle oszustwa na czasie pracy i nadgodziny za darmo (Radziu dołoży)

Szczerze współczuję każdemu pracownikowi który z przyczyn losowych jeszcze tam pozostał!!!
5
zainteresowany 2017-02-13 19:24
o jakim miejscu piszesz?
ja 2017-03-04 16:01
szkoda że płacą nie za pracę tylko za nazwisko !!!!
1
onex 2017-03-08 10:35
o poznaniu chemiczna i dąbrowskiego
1
onyx 2017-03-26 19:19
spieszmy się szanować pracowników tak szybko odchodzą.
tak tak "panowie" Pawle i radku.
Zostaw swoją opinię o C.M. MAKTON S.A. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie C.M. MAKTON S.A.