logo EDICUS

EDICUS

Poznań

Opinie o EDICUS

Zadowolony 2015-11-07 17:25
Poprzednie opinie nie odpowiadają prawdzie, są złośliwe. Pani Dyrektor dobrze zarządza szkołą, w sposób przejrzysty przedstawia wszystkie sprawy, które są rozwiązywane w sposób pozytywny dla nauczycieli i uczniów.
2
Zadowolona 2015-12-06 20:26
Witam, zawsze jak ktoś ma dobra zdanie o Pracodawcy to uważany jest za "Wybrańca". Ja z pracy jestem bardzo zadowolona a "Wybrańcem" się nie czuję. Wynagrodzenia są zgodne w uzgodnieniem na początku semestru i terminowe. Wiem co piszę bo już 5 lat tam pracuję. Jeśli chodzi o Panią Dyrektor to wiedząc jak zależy mi na dodatkowym zarobku, czekała na mnie gdy na rok musiałam przerwać pracę. Oczywiście zaraz się ktoś odezwie że to pewnie pisze ktoś z sekretariatu. Myślcie co chcecie ale jestem zdecydowana bronić dobrego imienia kogoś kto realnie wiele razy pomógł mi i wielu innym z grona pedagogicznego. Wierzę, że jeśli autorka w/w postu nie otrzymała pomocy to dlatego że dyrekcja nie była wstanie pomóc.
3
PRACOWNIK 2015-12-19 19:02
brednie,warunki stawane są jasno, nie musisz ich przyjmować
2
ŁEJEJCIU 2015-12-19 19:11
tak, tak dorosły człowieku. Tańczyć muszą wszyscy tak jak zagrasz. A tutaj bum...nie udało się. ŁE JEJCIU JEJCIU i co tutaj znów wymyśleć. TUTAJ NÓŻKAMI, TUPAJ I RZUĆ SIĘ NA GLEBĘ :)
Zorro 2016-01-10 20:30
Pracowniku, przeczytaj dokładnie wypowiedź Róży, bo chyba nic nie zrozumiałeś. Chociaż wcale mnie to nie dziwi, większość zatrudnionych w szkołach niewiele rozumie, albo udaje że coś zrozumieli.
2
`pracownik 2016-06-16 10:28
Ale głupoty wypisujecie. Po pierwsze centrala nie jest w Warszawie i nigdy jej tam nie było. Po drugie nie ma oferty na Dyrektora Szkoły w Poznaniu. Ktoś wobec tego wypowiada się chyba , nie na temat Edicusa.
1
4rtgh 2016-06-22 16:37
no nie ma nie @pracownik była ale sie ksonczyla :) była tez dla nauczcyciela przedszkola jezyka angielskiego i niemieckiego..ale to juz nieatulane trzeba cekac az od nich cos nowego sie pojawi moze..:)
PoProstuNauczyciel 2017-02-10 20:57
Tak czytam te opinie i jestem w szoku, gdy widzę opinie pod adresem tej szkoły. Pracuję w Edicusie już ponad rok i żadna wypłata nie była opóźniona! Ba, zwykle jest 2 dni przed czasem. Stawki, jakie proponują nauczycielom są jednymi z lepszych pośród szkoł dla dorosłych w Poznaniu. Zresztą chyba potwierdza to rotacja nauczycieli - niemal żadna, a jak jest w żaku, cosinusie, ap lub w omedze (delcie)?
Może jestem wyjątkiem, ale p. Dyrektor nie mogę naprawdę niczego zarzucić. Fakt, nie próbowałem prosić jej o jakąś niestandardową pomoc, nie prosiłem o rozwiązywanie jakichkolwiek problemów, ale żadne moje zapytanie nie pozostało bez jasnej, czytelnej odpowiedzi.
Jeśli chodzi o nacisk na porządek i standardy, to nie byłbym nieuczciwy, gdybym cokolwiek zarzucił szkole. Ludzie, którzy nie wierzą, niech sami spróbują sprawdzić, jaka jest prawda, np. próbując zająć się nauczaniem :)
6
Zuzanna 2017-04-04 15:48
@PoProstuNauczyciel dziękujemy za opinię. A na jakie dodatkowe benefity mogą liczyć pracownicy EDICUS?
Zostaw swoją opinię o EDICUS - Poznań
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie EDICUS