brak logo

ING LEASE POLSKA SP.Z O.O.

Warszawa

Opinie o ING LEASE POLSKA SP.Z O.O.

admin 2015-06-09 22:24
Znasz wady i zalety pracy w tej firmie? Podziel się swoimi przemyśleniami na temat zatrudnienia i pomóż poznać prawdę o firmie ING LEASE POLSKA SP.Z O.O..
2
tedek 2015-09-17 21:59
Firma była fajna, i super sie pracowala dopoki nie zaczeli sie zjawiac ludzie z Kredyt Leasu. zamknieta klika, i rodzinny biznes.
dyrektora operacyjna to kompletne dno i sciaga swoich ludzi, ktorzy maja tak mala wiedze jak ona. A DO TEGO JEST WREDNA.
6
lol 2016-01-21 18:45
Nadgodziny są. I to jest super. Niektóre działy również są ok. Ale to co się dzieje w operacyjnym, to porażka. Dyrektor operacyjny, który stosuje mobbing. I który w poprzedniej firmie również był oskarżony o mobbing. Nie można się odezwać. Wyrazić swojego zdania. I zatrudnianie po rodzinie. ... osób, którzy wiedzę mają zerowa.
5
Pracownika 2016-05-07 14:06
Nadgodziny są. Jak napiszesz żenującego maila do przełożonego z prośbą o nadgodziny bo się nie wyrabiasz. To jest mega śmieszne i żenujące. Ze pracownik ma się prosić o nadgodziny.
Atmosfera teraz w dziale operacyjnym jest nie zaciekawa. Więc nie radzę zatrudniać się w tej firmie. Nie szanuje ona człowieka. Kilka lat temu polecałbym. Ale nie teraz...
Jeśli chcesz być poniżany i wykonywać rozkazy i bac się o pracę to aplikuj. Jeśli cenisz komfort i przyjazna atmosferę, to nie tutaj. Nie z tą dyrekcja .
6
Pracownik 2016-05-12 22:26
Porażka. I ten klakier, pomagier pani dyrektor operacyjnej. Durne to strasznie. Tylko się slini do facetów i myśli że jest cudem pięknym, a za grosz rozumu nie ma. Skacze jak małpka i wykonuje zadania pani dyrektor. Nie zdając sobie sprawy, że mobbinguje ludzi.
9
Suzy 2016-11-18 17:17
Witam wybieram się na rozmowę rekrutacyjna do tej firmy. Proszę o informacje czy dyrektorka działu operacyjnego rzekomo uskuteczniania mobbing to Pani Agnieszka S? Będę wdzięczna za każda wskazówkę na temat tej firmy. Może ktoś wie jak kształtują się zarobki czy stosują premie itp.
Pracownik 2016-12-09 15:06
Wielu ludzi pracuje tutaj bo po prostu musi ze względu na swoje zobowiązania (rodzina, kredyt itd.). Wbrew pozorom nie tak łatwo jest zmienić pracę w dzisiejszych czasach, ale założę się że przynajmniej co druga osoba o tym pomyślała w ciągu ostatnich kilku lat pracy w inglease. Najlepsi już odeszli. Pozostali tylko zastraszeni i zdemotywowani.
Po latach tłustych, gdzie każdy miał w firmie Imię i Nazwisko, nie był tylko "Kosztem" na liście płac, przyszły lata chude i zarządzanie przez zastraszanie. Przykre to bardzo szczególnie dla ludzi, którzy oddali serce i czas tej firmie.
Zarząd pozwolił na kierowanie zespołami przez ludzi niekompetentnych, leczących władzą swoje kompleksy, często niedokształconych. Widać "słupki" są ważniejsze niż ludzie.
4
Lafirynda 2016-12-27 00:43
"ING - Liczą się Ludzie " ;-) Niestety zgadzam się z większością zamieszczonych tutaj opinii,
2
Manager 2017-02-02 14:16
A ja się nie zgadzam z tymi opiniami. w ING Lease jest spoko i każdemu polecam tu pracę
4
Pracownik 2017-02-15 12:17
Widać, że piszę to osoba z bliskiego kręgu kółka wzajemnej adoracji.
Pani dyrektor operacyjnej i jej rodziny.
2
Manager 2017-03-06 17:46
a skąd taka opinia? Nie można mieć pozytywnej? Ja widzę, że za pracę w ING Lease dziękuje się tylko osobom, które więcej czasu niż przed komputerem spędzają na kawce i mnie to odpowiada.
3
Specjalista VBA 2017-03-29 14:50
Nie polecam tej firmy. Byłem na rozmowie, istna kpina. Agnieszka S czyta CV przed Tobą, durne pytania typu Jakie są twoje wady i zalety itd. Jestem specjalistą VBA, znam biegle VBA, Excela i bardzo dobrze SQL. Biegle znam angielski, a oferują mi 1850 brutto, śmiech na sali. Tylko dobre wychowanie powstrzymało mnie przed roześmianiem się jej prosto w twarz. Nie polecam raz jeszcze, spytałem o słowo branżowe i nie dostałem odpowiedzi. Aaaa i najważniejsze, przygotowałem się mocno do testów z Excela, w ogłoszeniu wymagali jego bardzo dobrej znajomości, ba! Nawet zmieniłem język w Windowsie, aby mieć Excela po angielsku. Nawet nie dostałem testu, słabo, bardzo słabo.
5
Pracownik 2017-04-19 16:18
Kiedyś firma godna polecenia, atmosfera i ludzie czynili to miejsce bardzo przyjaznym. Niestety nadeszła "dobra zmiana" i dyrektor operacyjna znana zresztą z mobbingu z poprzedniej firmy, takie same praktyki wprowadziła i tutaj. W tej chwili jest zastraszanie i praca ponad miarę. Zdecydowanie nie polecam..
5
.................................... 2017-10-04 18:30
Układy i układziki nic poza tym, z hasłem reklamowym "Dla nas liczą się ludzie" nie ma nic wspólnego.
3
Zostaw swoją opinię o ING LEASE POLSKA SP.Z O.O. - Warszawa
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie ING LEASE POLSKA SP.Z O.O.