Przedsiębiorstwo Budowlane BUDIREM Sp. J.

Sosnowiec

Opinie o Przedsiębiorstwo Budowlane BUDIREM Sp. J.

Były pracownik 2015-06-05 18:21:55
W Budirem wiele rzeczy przeczy logice, kto nie zobaczy i nie przeżyje na własnej skórze ten może nie wierzyć. Jednak żadna z powyższych wypowiedzi nie mija się z prawdą - nie są to wypowiedzi, które chcą zrobić "złą renomę" a raczej przestrzec przed złym doświadczeniem zawodowym.
Witam 2015-06-15 07:28:18
Co stało się z poprzednim zastępcą kierownika, jest oferta pracy.
Czy te stanowisko też na umowe zlecenie ?
Tego człowieka to juz chyba potraktują poważnie.
Zastanawiam się czy aplikować.
aninim 2015-06-29 14:55:46
niezatrudniajcie sie w budiremie (usunięte przez administratora)
1
hast 2015-07-15 15:47:43
Dziwne, że szefostwo ma problemy, aby się dogadac, może jednak nie jest tak źle jak myslicie, skoro zarzadzanie jest chyba na dobrym poziomie i firma idzie do góry się rozwijając. W ogóle to nie rozumiem komentarzy w stylu nie zatrudniajcie się w budirem (usunięte przez administratora), nie wiadomo co autor miał na myśli, może to konkurencja.
max 2015-08-12 16:05:31
Aplikowałem, zadzwoniła Pani. Porozmawialiśmy, szefa nie było akurat, kazała czekać na telefon. Teraz czytam Wasze opinie, jedyna pozytywna taka, że młoda (ładna?) Pani z HR. Ogólnie troche smutny obraz się wyłania z tych opinii. Ktoś napisze, jaki zakres obowiązków na zaopatrzeniu?
Han 2015-08-14 21:25:06
Rozumiem, że masz tutaj na myśli ogłoszenie o pracę do Sosnowca na stanowisko Kierowca Kat C+E ? Bo jeśli tak to z tego co wiem oni po prostu co jakiś czas przyjmują nowych pracowników i nawet w tej chwili jest ogłoszenie w internecie, nikt przecież nie każe się zatrudniać, jak komuś zależy, to to zrobi.
111111 2015-08-29 17:07:29
A jak wyglada praca i placa spawacza ,co produkuja ,,,,dzieki za odp;
4
Marcin G 2015-09-17 01:33:18
Interesuje mnie praca w zaopatrzeniu ktos moze cos napisać. Zarobki ,godziny pracy ??
1
misiopysio 2015-10-08 20:04:48
pracowałem tam i o dziwo:
-dość dobre zarobki
-regularnie płacą
-płacą do ręki
(usunięte przez administratora)> - nie są najgorsi
-dużo i ciężko czeba pracować
(usunięte przez administratora)> ogólnie 7/10 punktów. wcale nie tak źle.
są gorszy firmy.
Bronek 2015-10-14 12:37:00
Wydaje mi się @Ksawery, że praca po 10 czy 11 godzin dziennie, to nie jest żadna tragedia. Zauważyłem, że coraz mniej firm zapewnia system ośmiogodzinnej pracy. Wydaje mi się, że skoro tak jest, to i zarobić pewnie można więcej niż na normalnym etacie 160 godzin. Jak dla mnie firma wygląda całkiem w porządku.
gazeciarz 2015-11-04 16:03:23
firma BUDIREM od 2 lat ogłasza się co chwilę że szukają zaopatrzeniowca (usunięte przez administratora)Co rusz pytania i komentarze na temat zaopatrzenia, za chwilę nawet gołębie nie usiądą w tej firmie na parapecie. Szkoda czasu nawet na komentowanie ale jak to ma pomagać innym to ... .
2
gazeciarz 2015-11-08 23:45:21
Jak by było dobrze z warunkami pracy zaopatrzeniowca nie było by pewno takiej rotacji. A że pracownicy odchodzą albo ich zwalniają to tylko świadczy o ograniczeniu kierownictwa firmy. Miałem aplikować ale daruje sobie, poszukam czegoś normalnego. Szkoda czasu (usunięte przez administratora)
1
były pracowni 2015-11-09 21:33:24
Potwierdzam opinie byłęgo zaopatrzeniowca też przerobiłem ten epizod :) na szczescie dawno temu. Odradzam
1
tytus 2015-11-11 15:23:05
Ja widziałem, że są poszukiwani u nich ludzie na pracowników budowlanych. Szukają cieśli, zbrojarzy, murarzy, betoniarzy, p. ogólnobudowlanych, spawacza, operatora sprzętu budowlanego,, koparko-ładowarki, ładowarki teleskopowej, koparki, dźwigu, ale szkoda, że nie określili jakie są przewidywane zarobki dla nich.
trtrtr 2015-11-13 18:25:14
@tytus wiesz co wydaje mi się że akurat zarobki tam w tej firmie sa uzależnione od tego na jakim stanowisku pracujesz
silana 2015-11-15 23:27:29
Budirem nie jest może liderem na rynku, ale osoby, które mają wykształcenie techniczne mogą w spokoju ducha podjąć u nich pracę
tadek 2015-11-18 03:33:07
Nie wiem, gdzie Wy macie te oferty, ja znalazlem, ze poszukiwany jest jedynie Inżynier o specjalności budowlanej w dziale przygotowania produkcji i marketingu.
3
Xo 2015-11-25 21:40:01
Jeżeli jest taka miła atmosfera to nikt nie ukrywałby związku w firmie.
4
Budirem 2015-11-27 21:29:03
Witam,
Ogólnie bardzo dobrze wspominam pracę w firmie. Bardzo dobrze współpracowało mi się z pracownikami na budowie i z kierownikami, którzy posiadali duże doświadczenie. Bardzo fajne jest w tym przedsiębiorstwie to, że dyrektor zna na bieżąco wszystkie sprawy na budowie, wszystko można załatwić. Firma posiada biuro projektowe, wytwórnie konstrukcji stalowej, własny transport, maszyny, zaopatrzeniowców. Zajmuje się głównie budownictwem przemysłowym i to dużymi inwestycjami. Bardzo dobra atmosfera na budowach, którą tworzą pracownicy firmy. Można zdobyć duże doświadczenie. Kier. robót
brawo 2015-12-05 01:28:22
Widziałem, że mają ogłoszenie pracy na pracowników budowlanych. Ciekawe tylko jakie są średnie zarobki u nich, bo sam chętnie podjąłbym zatrudnienie u nich.
Michał 2015-12-10 15:41:00
Nie wiecie czy szukają inżyniera budowy ?????
kindo 2015-12-15 04:35:15
Dla pewności sugerowałbym bezpośredni kontakt z firmą. Nie wiem skąd wziąłeś to pytanie czy to jest związane z jakimiś nowymi inwestycjami na 2016 rok?
Michał 2015-12-31 00:37:12
Nie wiecie jak z premiami w tej firmie ??? Po samochodach w firmie widać że biznes się kręci. Skoro Szef ma to sie podzieli lub powinien ???
rtgn 2016-01-01 21:22:37
@Michał czesc, no wlasnie nie wiadomo, mysle ze jakies informacje pojawia sie wtedy gdy firma wstawi moze jakies nowe ogloszenia z ofertami o pracre..
1
Grzegorz 2016-01-08 15:34:00
Witam jestem zainteresowany pracą w firmie ktoś może coś więcej powiedzieć na temat poniższego stanowiska ???
Inżynier o specjalności budowlanej w dziale przygotowania produkcji i marketingu


Wymagania

wykształcenie wyższe (budownictwo) lub pokrewne
dyspozycyjność i oddanie wykonywanej pracy
samochód służbowy


roman 2016-01-08 18:37:31
wydaje mi się, że u nich można dobra prace znaleźć jako inżynier budowy o specjalności drogowej. Tylko wymagają min 3 lat doświadczenia na podobnym stanowisku.
rostek 2016-01-11 01:14:45
Cześć wszystkim. Słyszałem , że tutaj przede wszystkim początki nie są zbyt łatwe. Zwłaszcza po studiach kiedy tej wiedzy nie ma się niesetety zbyt dużej .
X-Man 2016-01-12 19:33:56
Widzę, że nie studiowałeś. Wiedzę się ma, to raczej doświadczenie może być niewielkie. Pomyśl zanim coś napiszesz. Myślenie nie boli
adam 2016-01-13 14:55:56
Bo nie posiadasz wiedzy praktycznej @rostek,doświadczenia, poza tym poszukuja pracownikow budowlanych zbrojarzy,betoniarzy,trzeba wyslac maila z cv lub zadzwonic i dopytac tak napisali,to dla osób zainteresowanych
natan 2016-01-17 18:27:46
@pracownik nierobol dużo racji jest w tym co piszesz. praca to nie samolot, zawsze mozna wysiasc jak komus nie odpowiada. zawsze to co czytam w necie dzielę na troje bo ludzie lubią narzekać, komu się podoba to tu nie zagląda :) dlatego wysłałem cv do nich do działu pprzygotowania produkcji, bo dają możliwość robienia uprawnień a na tym mi zalezy
Drozd 2016-01-23 20:15:08
Skoro Budirem szuka pracowników, to nie widzę powodu by zaraz kogoś mieli zwalniać @xMAN. Może były to jakieś losowe sytuacje ze zwolnieniami, bo ktoś podpadł?
lop 2016-02-01 21:37:14
No możliwe, że to losowe sytuacje, głównie dlatego, że rzadko mają oferty do siebie, więc rotacji dużej nie ma. Fakt, że w niewielkim odstępie czasu mają tą samą ofertę, ale może po prostu to jest jakiś błąd systemu. No i tak o samej ofercie mówiąc to ciekawa ta fucha na zastępcę kierownika zakładu produkcji konstrukcji stalowej. Doświadczenie trzeba mieć, ale za to umowa o pracę, szkolenia, możliwość rozwoju, i co lepsza, awansu!
BOBO 2016-02-19 19:22:57
Firmę oceniam negatywnie
9
Jarząbek 2016-03-10 10:06:48
Wszytko super
1
Jarząbek 2016-03-23 18:43:11
Gdzie sie podziały wpisy ??????????????????????? Main Got!!!!!!!!
4
Mont Everest 2016-04-07 20:46:16
Zgadzam się z opinią
1
andrew 2016-04-17 14:46:54
Witajcie mógłby ktoś powiedzieć, jak wygląda praca na stanowisku inzyniera budowy? Jak przeprowadzana jest ewentualna rozmowa kwalifikacyjna ? (może jakieś pytania techniczne, rysunek w CAD)?
MAriusz 2016-05-30 16:26:07
a napisze ktoś jak z wynagrodzeniem w biurze ???
szczery 2016-06-08 17:22:46
poszukują spawaczy i ślusarzy do przyuczenia wieć samo to daje do myślenia jak sa traktowani pracownicy w tej pożal sie boże firmie
3
jo 2016-06-08 17:24:15
dziwna firma
2
STS_1906 2016-06-13 11:06:53
Witam,poszukuje opini na temat pracy jako magazynier na budowie w firmie budirem.
Jeśli ktoś ma jakieś info to będę wdzięczny .
Jack 2016-08-12 21:12:04
Ale brednie. Napiszcie lepiej prawdę. Nie poleca tej firmy nikomu, nawet wrogowi
7
dobrzeradze 2016-09-26 20:39:58
nie aplikujcie dobrze radze
4
xxx 2016-09-28 12:02:34
Pewnie jest szansa u nich na dwuskładnikowe wynagrodzenie, co znacznie umila teraz zatrudnienie. A socjale?
2
BULE 2016-10-06 12:16:16
Chyba nie wierzysz w to co piszesz. Co za brednie. Pracowałem w tej firmie i nie polecam jej nikomu. Trująca atmosfera w pracy
5
roman 2016-10-06 12:50:28
i żeby było jak najwięcej przydatnych informacji..
villa88 2016-11-03 12:41:31
a jak wygląda malarnia ???
Zdzisiek 2016-11-21 22:31:16
Pracuje w tej firmie 2 lata i placom na czas tyle ile na umowie co nie fajno czasem jakas premia dojdzie nadgodzin tego nie mozna narzekac. Jak ktos chce pracowac i zarabiac a nie sie obijac to polecam
1
Karol 2016-11-21 22:32:19
Porzadna firma kasa na czas sa dodatki
1
pracownik 2016-11-25 12:28:34
duzo zlecen maja i to dobrze swiadczy o firmie bo jest i bedzie praca a w tej branzy to roznie bywa
Zostaw swoją opinię o Przedsiębiorstwo Budowlane BUDIREM Sp. J. - Sosnowiec
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Przedsiębiorstwo Budowlane BUDIREM Sp. J.