brak logo

Maxtop

Sławków

Opinie o Maxtop

aaddaa 2015-10-30 15:43:48
Pytanko, jak wygląda ta firma od strony pracy w biurze? jest tu moze ktoś kto w biurze pracuje?
Jakie warunki, atmosfera, ludzie?
BAŁWANEK 2015-12-11 17:43:03
W imieniu wszystkich pracowników firmy Maxtop dziekujemy szefowi za piekny prezent na świeta który otrzymał każdy pracownik w postaci premi,szkoda tylko ze obciązeniowej!Bardzo nam wszystkim miło!Jako jedyny zakład w Polsce chyba dostajemy takie prezenty i to w dodatku co miesiąc!Odechciewa sie tam pracowac za takie pieniadze!
B&B 2015-12-13 21:44:59
Obowiązujący język w MAXTOP to teraz ukraiński !!! Jak sie sprawują nasi wschodni bracia ??? Podobno nie zależy im na warunkach zatrudnienia i walą na czarno a śpią na hali produkcyjnej :P
2
Stfg 2015-12-18 12:36:46
MaxTop to [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] i kretacze cały czas jakies obciążenia nawet za ławkę zniszczona policzyli sobie 8.50zl od kazdego pracownika smiech na sali. Obcych lepuej traktują od własnych dobrze ze juz tam nie pracuję bo za dsrmo sie tam robi
1
............ 2016-02-11 05:29:24
Moi drodzy często pada tu pytanie czy tam jest taka tragedia?
Odpowiedź brzmi. Jak sądzicie jeżeli zakład przerzucił już pracowników z kilku województw , jeżeli wiszą ogłoszenia i nikt nie chce tam pracować i ściąga pracowników zza wschodniej granicy to widzimy pełen obraz tej firmy. Gdyby szanowali pracowników, dawali normalne umowy i nie robili czarów z wypłatami,gdyby okazywali szacunek dla pracownika a nie darcie i wyzwiska które wstyd powtórzyć, gdyby zrezygnować z zastraszania-To sytuacja dziś pewnie nie wyglądała by tak źle. A dziś tragedia nikt w obrębie kilku województw o tej firmie nie chce słyszeć. Powodzenia w rekrutacji.
oleeee.... 2016-02-13 18:50:18
A mogło by być inaczej. Trzeba było stworzyć stałą załogę. Dać umowy o prace, okazać odrobinę szacunku. skończyć z podwójnymi korzyściami za odpadki itd. Zakład miał dobrych pracowników,tylko ich nie uszanował. W prezencie na dzień kobiet zwolnili zmianę ludzi z dnia na dzień. To był przykład ale podobnych sytuacji było więcej.No ale cóż europejskie standardy przewyższają zarządzających tym zakładem. Wydaje się że mentalnie zakład bardzo związany ze stronami nowo zatrudnianych pracowników.
1
Stfg 2016-02-15 17:07:06
Za nie dlugo beda gosci zatrudniac do produkcji,bo baby nie sa takie głupie i za darmo tam robic nie beda.Firma ma już tak z szargana opinie, ze szkoda mowic wiecej.
1
agusia 2016-02-21 10:59:53
Jak tam nowy szef produkcji artykułów spożywczych mrożonych, podobno cudo nie człowiek?
malutka 2016-03-02 13:12:32
Cudo to był ten kierowniczek z piekarni Artur. Chrupałabym go cały czas ...:)
czarna 2016-03-11 21:54:41
O NIE ............ Arturek może być tylko MÓJ jak on pachniał w windzie kiedy nas zwoził na śniadanie ... boski facet oddała bym mu się cała ....
zyczliwy 2016-03-16 19:31:06
w zakladzie rzadzą uklady i znajomosci a p.K.P jest pionkiem tylko który wykonuje rozkazy szefa i tanczy jak jej zagrają!Zygac sie chce na to co tam sie dzieje!Ludzie traktowani sa jak smieci!Lacina na pierwszym miejscu!A zmiana pani A.B to świeta jest tylko 1kg odpadów za 12 h produkcji mają po prostu genialne są!Może warto sie przyjrzeć bardziej tej produkcji...zenada..
pracownica 2016-03-18 08:44:41
hej zyczliwa a kogo polecenia ma wykonywac niby ta KP jak bys była na jej miejscu to co ??? idz do szefa zgłosc sie ze chcesz rzadzic to zobaczysz łatwo oceniac a ta KP jest spoko pracowałam krotko ale te baby czyli wy daliscie mi popalic..
tulipan 2016-03-31 17:06:00
hej jak tam pracuje słynna Czesia k.
Jupi 2016-04-02 19:28:37
Dalej pracuje . pod...pi..er..dał..a na wszystkich .i dobrze jej idzie powinna dostać medal za donoszenie . a jeszcze lepiej wychodzi jej włączenie w [usunięte przez admina słowo niecenzuralne] ke bossą
......... 2016-04-14 10:21:02
Tam zawsze potrzebują. Chyba że już tylko Ukraińców zatrudniają. Jak nikt nie chce tam pracować to miejsca są. Ale żeby tam pracować to trzeba lubić ten sport. A o czym mówię przekonasz się jak zatrudnisz się tam.
Obóz Pracy 2016-04-23 23:17:06
Jak tam wasze pizzeryny ? :)
1
zdziwiony. 2016-04-25 16:05:37
Jak żyje nie widziałem tyle nie pochlebnych opinii o jakimś zakładzie. Czemu nikt nie powiadomi odpowiednich służb? I nie myślę tu o powiatowych czy wojewódzkich. Można wyżej.
wykrawacz trybowacz 2016-04-26 15:20:46
pracowałem 1 dzien i póltorej godziny zwolniłem się razem ze mna chłopaczek który przepracował 3 dni,nie polecam nikomu tam pracy stare i młode otyłe baby które tam pracuja bedą na ciebie krzyczeć pomimo tego że bedziesz wykonywać wszystko ok.kto pozwoli sobie by jakaś otyła baba krzyczała na niego pokrzyczeć to może sobie u siebie w domu ale ona takiego nie ma bo siedzi cały dzień w max topie i to jest jej dom ludzie co tam pracują maja zniszczone charaktery bo muszą codziennie przychodzić na dwanaście godzin do pracy ,a na drugi dzień znowu to samo,jeden na drugiego się drzę i wylewa swe flustracje trzeba mieć nie pokolei w głowie by tam pracować odradzam nie idzcie bo pożałujecie ,ogolnie prace nie jest ciężka tylko ludzie zniszczeni...
wykrawacz trybowacz 2016-04-26 17:41:15
zapomianiałem dodać że wyżej wymieniony chłopaczek zwolnił się w tym samym czasie i z tego samego powodu co ja to o czymś świadczy ale najlepsze jest to co wypisują w ogłoszeniu o pracę oferujemy :PRZYJAZNĄ ATMOSFERĘ ,tak naprawde atmosfera jaka tam panuje jest wroga ....co nowy pracownik od razu odczuje,ja nie dam sobą pomiatać,i krzyczeć na siebie jakiejś grubej otyłej babie która nawet nie jest twoim kierownikiem,czy jakiemus bitemu hamowi ze wsi i bede tolerował hamskich odzywek dziś jeden taki otarł się o o kalectwo
12345 2016-04-27 22:25:34
Drogi wykrawaczu, dziwi mnie sposób w jaki to opisujesz, tzn taki kulturalny, bo po tym co zaprezentowałeś w pracy, jak agresywnie buntowniczo i lekceważąco podszedłeś co do niektórych osób nie było by niespodzianką gdybyś sypał tutaj samymi epitetami. Dlaczego nie wygrażasz tej, czy tym otyłym babom tutaj na forum że je pozabijasz i że polecą pięści. Wiele rzeczy można powiedzieć o Maxtopie, ale zdecydowana większość pracujących tam ludzi, to ludzie pracowici, poczciwi i życzliwi, myślę jednak, że trzeba im się tym samym odpłacić co Tobie zdecydowanie nie wyszło. Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię, ale trudno ją sobie wyrobić po jednym tylko dniu. Pozdrawiam i życzę zaaklimatyzowania i zadowolenia z kolejnych Twoich prac bo z takim podejściem jak masz teraz nigdzie długo nie zagościsz.
wykrawacz trybowacz 2016-04-28 09:23:42
Regulamin
1. Podstawa wypłaty wynagrodzenia jest przedstawienie przez Zleceniobiorce rachunku wraz z Raportem Godzin, które moga zostac zaakceptowane przez Zleceniodawce.
2. Raport godzin nalezy dostarczyc do Zleceniodawcy do 2 dnia roboczego, miesiaca nastepujacego po miesiacu, w którym usługa była swiadczona, na rece przedstawiciela Zleceniodawcy.
3. W przypadku niedotrzymania terminu, o którym mowa w pkt. 2, Zleceniobiorca oswiadcza, iz dobrowolnie zrzeka sie całego wynagrodzenia na rzecz Zleceniodawcy i nie bedzie roscił z tego tytułu zadnych praw.
4. Rachunek nalezy przedłozyc Zleceniodawcy po 10 dniu miesiaca nastepujacego po miesiacu, w którym usługa była swiadczona i nie pózniej niz do 15 dnia tego miesiaca.
5. Wynagrodzenie płatne jest wyłacznie na konto bankowe, po dokonaniu stosownych potracen, w terminie 21 dni od daty przedstawienia podpisanego rachunku, o którym mowa w pkt. 4.
6. W przypadku nie dotrzymania terminów, o których mowa w pkt.4 Zleceniodawca zastrzega sobie prawo nałozenia kary umownej w wysokosci 200 zł na Zleceniobiorce oraz do przedłuzenia terminu przelewu o dodatkowe 31 dni. Po upływie trzech miesiecy od terminu okreslonego w pkt. 4, Wyko
nawca oswiadcza, iz dobrowolnie zrzeka sie całego wynagrodzenia na rzecz Zamawiajacego i nie bedzie roscił z tego tytułu zadnych praw.
7. Zleceniobiorca moze zrzec sie wynagrodzenia z zachowaniem odpowiednich przepisów Kodeksu Cywilnego.
8. Zleceniobiorcy potraca sie koszt przelewu wynagrodzenia w wysokosci 4zł netto.
9. W przypadku niestarannego wykonania zlecenia, Zleceniodawca ma prawo do zatrzymania czesci lub całosci wynagrodzenia.
10. Zleceniobiorca ma obowiazek poinformowac Zleceniodawce o ewentualnej absencji na 48 godziny przed wyznaczonym czasem rozpoczecia wykonania zlecenia, a jezeli zlecenie przypada na dzien wolny od pracy, w tym w sobote lub dzien po dniu wolnym, zleceniobiorca na obowiaze
k poinformowania o absencji najpózniej do godziny 10:00 w dniu poprzedzajacym dzien wolny. Za nie zachowanie tego terminu Zleceniodawca moze potracic Zleceniobiorcy z wynagrodzenia netto kare umowna do wysokosci 300zł.
11. Zleceniobiorca nie moze powierzyc realizacji przedmiotu umowy osobie trzeciej, bez uprzedniego uzyskania pisemnej zgody Zleceniodawcy. O wyznaczeniu zastepcy Zleceniobiorca poinformuje Zleceniodawce najpózniej na 48 godzin przed wyznaczonym terminem rozpoczecia wykonan
ia zlecenia.
12. Powierzenie wykonania całosci lub czesci umowy osobie trzeciej wbrew postanowieniom pkt. 10 rodzi odpowiedzialnosc Zleceniobiorcy wobec Zleceniodawcy za ewentualne szkody wyrzadzone podczas realizacji umowy zlecenia. Zleceniodawca zastrzega sobie prawo do nałozenia kary umow
nej w wysokosci 1000 złotych netto.
13. Wraz z podpisaniem niniejszej umowy Zleceniobiorca oswiadcza, ze wyraza zgode na przetwarzanie swoich danych osobowych (w tym: adresu korespondencyjnego, numeru telefonu kontaktowego, i innych danych dodatkowych) zawartych w umowie dla potrzeb niezbednych do jej real
izacji (zgodnie z Ustawa z dnia 29.08.1997 roku o ochronie danych osobowych Dz.U. 02.101.926, z pózn. zm.) oraz na przesyłanie przez Zleceniodawce oraz podmioty współpracujace ze Zleceniodawca na wskazany adres korespondencyjny, e-mail oraz numer telefonu kontaktowego informa
cji handlowych i marketingowych dotyczacych ofert Zleceniodawcy oraz podmiotów współpracujacych ze Zleceniodawca. Jednoczesnie Zleceniobiorca oswiadcza, ze został poinformowany o prawie wgladu do swoich danych osobowych oraz prawa do ich poprawiania. Zgoda moze zostac cof
nieta w kazdym czasie przez złozenie odpowiedniego oswiadczenia.
14. Zleceniobiorca oswiadcza, ze wszystkie dane zawarte w niniejszej umowie sa zgodne z prawda oraz aktualne.
15. Wraz z podpisaniem umowy Zleceniobiorca deklaruje brak przeciwwskazan zdrowotnych oraz posiadanie wymaganych uprawnien i umiejetnosci niezbednych do wykonania zlecenia.
16. Zleceniobiorca, który nie podlega obowiazkowemu ubezpieczeniu społecznemu z tytułu podpisania umowy zlecenia, a wyrazi chec podlegania ubezpieczeniu społecznemu, złozy Zleceniodawcy wniosek o dobrowolnym ubezpieczeniu społecznym najpózniej w dniu podpisania umowy, o ile
nie sprzeciwiaja sie temu przepisy prawa.
17. Zleceniobiorca zobowiazany jest do wykonania zlecenia zgodnie z zasadami obowiazujacymi w miejscu wykonywania zlecenia
18. Zleceniobiorca zobowiazany jest do zachowania w tajemnicy wszelkich informacji dotyczacych Zleceniodawcy i podmiotów z nim współpracujacych oraz ich działalnosci w trakcie wykonywania umowy oraz po jej zakonczeniu, pod rygorem zapłaty kary umownej w wysokosci 2000,00 zł
na rzecz Zleceniodawcy.
19. Zleceniobiorca ponosi pełna odpowiedzialnosc finansowa za powierzone mu mienie.
20. Zleceniobiorca traci wynagrodzenie miesieczne w przypadku dokonania przez nie
wykrawacz trybowacz 2016-04-28 09:28:33
cd.20. Zleceniobiorca traci wynagrodzenie miesieczne w przypadku dokonania przez niego kradziezy. W takim przypadku Zleceniodawcy przysługuje ponadto od Zleceniobiorcy kwota w wysokosci wartosci dokonanej kradziezy powiekszonej o 2000 zł. (kara umowna)
21. Zapłata przez Zleceniobiorce jakiejkolwiek kary umownej wskazanej w niniejszym regulaminie nie wyłacza mozliwosci dochodzenia przez Zleceniodawce odszkodowania, jesli szkoda przekroczyła wartosc kary umownej.
22. Jezeli Zleceniodawca lub inna osoba w celu wykonania zlecenia poniesie koszty dodatkowe, np. koszty badan lekarskich, szkolen, Zleceniobiorca, o ile Zleceniodawca nie postanowi inaczej, zostanie obciazony tymi kosztami.
23. Zleceniobiorcy nie wolno zawierac zadnych umów cywilnoprawnych lub umów o prace w przedsiebiorstwie zakładu pracy, w którym wykonuje zlecenie oraz innych przedsiebiorstwach proponujacych mu zatrudnienie w miejscu wykonywania zlecenia w okresie obowiazywania umowy zlec
enia oraz przez okres trzech miesiecy od jej wygasniecia, chyba, ze Zleceniodawca wyraził na to zgode w formie pisemnej pod rygorem niewaznosci. W przypadku naruszenia tego postanowienia Zleceniobiorca zapłaci Zleceniodawcy kare umowna w wysokosci 2500 zł oraz zwróci koszty, o k
tórych mowa w pkt 22.
24. Zleceniodawca nie odpowiada za rzeczy osobiste Zleceniobiorcy pozostawione w miejscu wykonywania zlecenia bez nadzoru ze strony Zleceniobiorcy.
25. Zleceniodawca nie jest zobowiazany do zadnych swiadczen na rzecz Zleceniobiorcy wynikajacych ze stosunku pracy.
26. Jezeli Zleceniobiorca w ciagu jednego miesiaca po zakonczeniu miesiaca, w którym było wykonywane zlecenie, nie przedstawi jego rozliczenia (w szczególnosci w postaci rozliczenia godzinowego dostarczonego mu przez klienta Zleceniodawcy, u którego wykonywał zlecenie), Zleceniodaw
ca moze nałozyc na Zleceniobiorce kare umowna w wysokosci 2000 zł.
27. Jezeli w umowie nie zostały wskazane wszystkie niezbedne dane Zleceniobiorcy (w szczególnosci PESEL lub numer rachunku bankowego), Zleceniodawca wezwie Zleceniobiorce do ich uzupełnienia w ciagu jednego miesiaca. W przypadku niedotrzymania przez Zleceniobiorce tego terminu, Z
leceniodawca moze nałozyc na Zleceniobiorce kare umowna w wysokosci 200 zł.
28. Wykonawca oswiadcza, ze wszystkie dane zawarte w niniejszej umowie sa zgodne z prawda oraz aktualne. W przypadku jakiejkolwiek zmiany Wykonawca zobowiazuje sie niezwłocznie powiadomic o zmianie Zamawiajacego. W przeciwnym wypadku Zamawiajacy przyjmuje, ze podane dane
sa aktualne i prawidłowe.
29. Zleceniobiorca zobowiazuje sie do rozpoczynania wykonywania zlecenia w miejscu i czasie okreslonym przez Zleceniodawce.
30. Jezeli z tresci Regulaminu nie wynika inaczej wszystkie kwoty podane w niniejszym regulaminie sa kwotami netto.
31. W sprawach nieuregulowanych niniejsza umowa i niniejszym Regulaminem swiadczenia usług przez Zleceniobiorców stosuje sie odpowiednio przepisy Kodeksu Cywilnego. (Dz. U. z 1964r. Nr 16 poz. 93 z pózn. zm.).
32. Ewentualne spory wynikłe na tle realizacji niniejszej umowy strony poddadza rozstrzygnieciu sadowi własciwemu miejscowo ze wzgledu na siedzibe Zleceniodawcy.s
33. Wszelkie zmiany niniejszej umowy i regulaminu wymagaja dla swej waznosci formy pisemnej i akceptacji obydwu stron.
34. Umowe Zlecenie sporzadza sie w dwóch jednobrzmiacych egzemplarzach, po jednym dla kazdej ze stron.
35. Zleceniobiorca wyraza zgode na przesłanie rozliczenia rocznego PIT11 zaopatrzonego wyłacznie w podpis elektroniczny Zamawiajacego, droga elektroniczna i zobowiazuje sie potwierdzic jego odbiór w terminie 48 godzin od otrzymania. W przypadku nie potwierdzenia przez Zleceniobio
rce otrzymania deklaracji PIT-11 w wyznaczonym terminie, deklaracje PIT-11 uznaje sie za odebrana przez Zleceniobiorce i nie zgłasza on zadnych uwag.
wykrawacz trybowacz 2016-04-28 09:38:37
ta umowa też jest bardzo przyjazna jak cała atmosfera w max topie

nowy pracowniku te wszystkie negatywne opinie na temat panującej tam nieprzyjaznej atmosfery napisane powyżej to prawda byłem widziałem jak chcesz przebywać w takim środowisku 12 godzin na dobę lubisz gdy ktoś na ciebie krzyczy śmiało podpisuj wyzej wymieniny przyjazny regulamin a bedziesz pracować w przyjaznej atmosferze...
prcownik 2016-04-28 15:42:19
wykrawacz trybowacz - z kim tą umowę podpisałeś bo na pewno nie z Maxtopem....??
Nie jest to umowa o pracę.....
ktos 2016-04-28 18:49:15
wykrywaczu pomyliłes adresy poradnia zdrowia psychicznego to inny adres
tajemnicza:) 2016-04-28 18:54:43
witam Cię wykrawaczu...
Pracuje w MAX top 5 miesięcy i nie zgadzam się z Twoją opinią na
temat tej firmy... a dokładnie z takich powodów:
1. Ten regulamin który podałeś tutaj jest nieprawdziwy, przynajmniej
ja takiego nie podpisywałam i nic takiego nie trzeba podpisywać przyjmując
się do tej firmy
2. Atmosfera w tej firmie jest przyjazna, często wygłupiamy się razem,
rozmawiamy, doradzamy i nie tylko w sprawach służbowych ale też prywatnych.
Spotykamy się również po pracy. Ale w zamian oczekujemy również
miłego podejścia do siebie którego na wstępie nam nie okazałeś,
a wręcz przeciwnie- krzyczałeś, pyskowałeś nawet do starszych kobiet od
Ciebie.. Mimo że na wstępie powinno okazać im się szacunek..
Chciałeś bić innych pracowników. My się w pewnym momencie zaczęłyśmy Ciebie niestety bać. A tak atmosfera w pracy napewno nie powinna wyglądać...
3. Proźba do Ciebie- my rozmawiamy z Tobą grzecznie więc bardzo Ciebie
proszę abyś nie wyzywał kobiet z tej firmy od "grubych" ponieważ nie
znasz żadnej z nas i nie oceniaj na wstępie.. ponieważ dana kobieta może
być chora i z tego powodu jest otyła. U człowieka należy patrzeć na wnętrze
a nie na jego opakowanie. Ponieważ tego sobie nie wybieramy i czasem nie możemy tego zmienić... - nieświadomość tego świadczy o Twojej niedojrzałości...
4. Godziny pracy również nie do końca są prawdą- owszem pracujemy po 12 godzin, ale potem mamy 24 godziny wolnego + weekendy też wolne wiec życie prywatne każda z nas ma normalne jak każdy inny człowiek. - nie mieszkamy w max topie
jak to napisałeś..
5.Zacytuje Twoje słowa które napisałeś "[..]ludzie co tam pracują maja zniszczone charaktery [...]" - hihi to mnie rozbawiło najbardziej w Twojej wypowiedzi na nasz temat... z naszą zmianą pracowałeś 1 godzinę, z nikim nie porozmawiałeś nawet i taka opinia? Ciekawe...
To dla Twojej wiadomości.- owszem każda kobieta na zakładzie ma swój dany charakter jak każdy inny człowiek na tym świecie- ale są miłymi, delikatnymi kobietami, które mają chłopaków, mężów, dzieci... Są kochającymi żonami i matkami. (całkowicie normalne kobiety)!

Na sam koniec mojej wypowiedzi chciałam wraz z całą zmianą życzyć Tobie abyś czasem zastanowił się nad ocenianiem pochopnie innych, dojrzałości, kultury osobistej, szacunku do innych i abyś był zadowolony z następnej pracy...

Pozdrawiamy :) :)
putin 2016-04-29 22:34:27
Drogie Panie!
12 godzin w pracy, na linii w nocy, co Wy jesteście w stanie dać rodzinie, dzieciom po takiej harówce, organizmu nie da się oszukać. 12 godzin samej pracy, ale tak naprawdę nie ma was 13, 14 godzin, bo dojazd, bo przekazanie zmiany. Dlaczego w ogóle pracujecie po 12 godzin, a nie po 8..? Co mówi kodeks pracy na ten temat..? 12 godzin, na akord, na linii produkcyjnej, to jest współczesne niewolnictwo. Wolne weekendy, wolne żarty chyba, a weekendowe mycie maszyn, sprzątanie, jakaś nadprodukcja. Podpisuje umowy na 40 godzinny tydzień pracy, a ile tak naprawdę pracujecie..?
Mogę się założyć, że Pan właściciel śmieje się z was, może nie w pracy, ale przy wódeczce z kadrą kierowniczą.
Otrząśnijcie się, teraz pracy jest sporo w tym przedziale płacowym. Walczcie o więcej, o lepsze warunki pracy, dużo poświęcacie, a mało dostajecie...
3
guma......... 2016-05-01 06:02:37
Ktoś próbuje nieudolnie poprawić wizerunek firmy. Ale po prostu się nie da. Dla tego pracują tam nasi wschodni znajomi, ponieważ nikt z najbliższych województw nie chce tam pracować. Wiem przerobilam tam parę lat. I o przyjaznej atmosferze nie było mowy. A w umowie pisze coś o picie. Nie wiem czy ktoś ma tym zakładzie w ogóle dostaje pit. Zmieni się postepowanie pewnych zarządzających zmienia się opinie. Szkoda czasu kierownictwa na dodawanie pozytywnych opinii. I tak zanaja waszą firmę w najbliższych województwach i tak nie będą u was pracować. Szkoda więcej słów marnować na ten przybytek.
putin 2016-05-03 15:04:33
Panie guma!
12 - sto godzinny system pracy "może być stosowany jeżeli jest to uzasadnione rodzajem pracy lub jego organizacją". Sam pracuje w zakładzie produkcyjnym na 8 godzinnych zmianach i proszę sobie wyobrazić że też mam wolne. W Pańskim zakładzie panie guma, 12 - sto godzinny system pracy jest podyktowany oszczędnością, bo 8 godzinny wymagałby zatrudnienia większej liczby pracowników i utworzenia kolejnej brygady.
putin 2016-05-03 15:33:50
To miało być do Pana Czarka.
spartakus 2016-05-05 12:01:48
Ten wasz pizza-dołek to zwykła wyciskarka do cytryn. Traktujecie ludzi jak śmieci, jak niewolników. Za atmosferę w pracy i waszą nędzną opinie odpowiada kadra kierownicza i właściciele. To nie przypadek, że macie opinię najgorszego pracodawcy w regionie. Ciągle chcecie więcej i więcej, zwiększać produkcje i tempo pracy. Karacie ludzi za każdy gram straty, przy produkcji idącej w tonach. Panuje niesprawiedliwość, brak motywacji, brak poszanowania czasu pracy i odpoczynku, nie ma jasnych celów, celem jest produkcja sama w sobie. Od ludzi można wymagać wiele, ale trzeba też ich umieć docenić i przede wszystkim szanować.
123456 2016-05-06 09:53:47
3nocki po 12h z rzędu dzien wolnego zeby sie orzw spac i na dzien. Tylko max top potrafi takie cos wymyślić . Zero zrozumienia bo kryska i czeska posiedza do 15 i zadowolone do domu ida małpy. A ty sie mecz. Ludzie ogarnijcie sie i przejzyjcie na oczy co oni z wami robia a wy sie dajecie. Banasikowej zmianie sie to podoba bo one wszystkie sa związane do tej roboty i one sa wypoczete po 12h nocce bo mowia ze maja potem 24 wolne a co z tego wolnego jak pol dnia sie prześpi ale im zawsze mało. Uciekajcie z tam tad
barbie 2016-05-07 18:31:25
Jakie to dobre warunki skłoniły Cię do chęci pracy u nich ?
12 - sto godzinna praca na linii produkcyjnej, na akord, w praktycznie każdy weekend, ~200h miesięcznie, kary finansowe za każdy gram straty ?
Czy może aplikujesz na kierownika ?
A skoro nie mają aktualnej oferty pracy, to skąd wiesz, że mają dobre warunki..?
Hauhau 2016-05-09 19:44:17
W max topie dobre warunki? Hahaha dobre. Przyjdz to zobaczysz jakie dobre. Po jednym dniu ci się odechce
mirinda 2016-05-10 16:01:04
Oj chyba zglosze do Inspekcji Pracy co tam sie dzieje.To jest masakra!
1
ben 2016-05-12 09:39:20
Poszukujemy energicznych i aktywnych osób, które są gotowe do podjęcia zatrudnienia w Sławkowie.

Wymagamy:
- książeczki sanepidu
- dyspozycyjności
- możliwości dojazdu do Sławkowa
- zdolności manualnych
- zaangażowania
- pozytywnego nastawienia
- umiejętności pracy w grupie

Oferujemy:
- pracę w godz. 6-18, 18-6 (co drugi dzień)
- umowę zlecenie z pełnym ubezpieczeniem
- stawkę 10.50 brutto
- długoterminową współpracę
- zdobycie doświadczenia w pracach produkcyjnych

Praca polega na pakowaniu gotowych produktów spożywczych (pizze, zapiekanki) oraz układaniu na nich warzyw, przed procesem mrożenia.

Osoby spełniające powyższe kryteria prosimy o aplikowanie poprzez olx.pl
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu z wybranymi osobami.
piekarz 2016-05-17 17:57:40
robilem tam miesiac tragedia nikomu nie polecam
obiektywny 2016-07-05 07:37:00
hahahahahahahah!!! buahahahahahahah!!! ludzie!!! co wy wogóle wypisujecie!!!??? pracujecie u prywaciarza!!! na co wy liczycie(liczyliście)? że właściciel bedzie sie z wami dzielił kasą? buahahahahahaha!!! o wysokości wypłat nie bedziemy rozmawiać bo są różne ale średnia jeśli chodzi o robola czy to produkcja czy to piekarnia to 1500pln!!! średnia! czyli są tacy co zarobią więcej i tacy co zarobią dużo mniej! których jest więcej chyba nie muszę mówić?! w takich firmach potrzebują roboli! nie pracowników! pracownika trzeba szanować o ile dobrze wykonuje swoje obowiązki. a robola? o braku szacunku już tu było napisane więc traktuja was jak roboli! a zasada działania robola jest prosta! robol ma zapi...ać!!! a nie dyskutować! narzekanie że kasa za mała, że atmosfera do d...y, że po 300h pracujecie to możecie w domu uskuteczniać! tam macie zap...ać! i tyle. żadna filozofia. a jak wam sie nie podoba to sie zwolnijcie! sami uczycie takich "pracodawców" dziadostwa, pozwalacie sie poniżać, akceptujecie poniżające traktowanie a potem sie dziwicie. apropo niejakiej Pani K.P. to chodzą słuchy, że jest bardzo wierząca, pracownicy zapi...ją po 12 godzin od poniedziałku do niedzieli, Pani K.P. zamiata nimi jak mietłą a potem jedzie na pielgrzymke na 2 lub 3 dni żeby "oczyścic sumienie" jak sądzę. ludzie z podwójną moralnością, cyniczni wami pomiatają a wy sie dziwicie? heheheheh dla włąścicieli jesteście robolami! zapamietajcie to sobie! i to sie nigdy nie zmieni! jak ktoś mysli ze jest lub będzie inaczej to jest po prostu GŁUPI!!! a jeśli chodzi o robotę(nie pracę) ogólnie to co po niektórzy którzy tam "pracuja" powinni sie cieszyc że maja jakąkolwiek robotę. przychodzą naj..ani do roboty, mają w d...ie produkcję czy to na "dole" czy to na "piekarni", nie interesuje ich to, że jak nie będą pracowac tak jak inni to wszyscy na tym stracą kasę, a przeciez chodzicie tam "zarabiać pieniądze" a nie dlatego że jest "fajnie", a "kierownictwo" zamiast wyciągac konsekwencje w stosunku do takich osób, szuka winnych w ludziach którzy pracują uczciwie i oni na tym cierpią. Nie mówie o włąścicielach bo to inna sprawa i osobny temat, tylko o "zarządzających". Co po niektórzy na pewno wiedzą o czym mowa! Jak tak dalej bedzie to życzę wam wszystkim powodzenia! a właściciele na kłamstwa i oszustwa "kierownictwa" produkcji czy piekarni jakoś nie reagują. chodza tam na jakieś kontrole, sprawdzają, szukaja a nie widzą że jedna z drugim na bani robią. heheheh ale widocznie juz naprawde nie ma kto tam pracowac skoro takie zachowania sa powszechnie praktykowane i co wiecej akceptowane. heheheheheh to jest profesjonalne podejscie do "pracy". nie ma o czym mówic. Ale "tonący brzytwy sie chwyta". co widać. Opinia nie ma na celu obrażania kogokolwiek czy przedstawiania "pracodawcy" w złym świetle, bo prawie każdy ma swoje doświadczenia przy współpracy z różnymi prywatnymi firmami i wiadomo jak wygląda obraz "prywaciarza", chodzi tylko o uświadomienie co po niektórym, że kłamstwa rozpowszechniane na róznych forach jak to jest pieknie i kolorowo w tej firmie zwyczajnie wprowadzaja ludzi szukających pracy w błąd a to jest poprostu niewporządku!!! ale jak napisano powyżej, jeżeli na "kierowniczych" stanowiskach pracuja tam ludzie, którzy z dnia na dzień potrafią zmusić pracownika do przychodzenia do pracy w niedziele(chociaż nie zawsze jest taka konieczność) a same maja wolne 3 dni i nie ma problemu, bo jest pielgrzymka to wszystko staje sie jasne! wszystkiego dobrego! myslcie czasem ludzie! chociaż troche! nie pozwólcie sie tak traktować!
1
ktos 2016-07-05 16:58:04
obiektywny duzo gadasz tylko czy prawde zastanów sie i nie oczerniaj ludzi
obiektywny 2016-07-06 07:42:12
Nie było moim zamiarem podejmowanie dyskusji na tym forum, ale skoro nalegasz... Akurat w to czy pisze dużo wątpię. Mógłbym wymieniać dalej, tylko po co? Najważniejsze zostało napisane. A jeżeli uważasz, że w którymś miejscu napisałem nieprawdę to proszę, wskaż to miejsce! nie wstydź sie tylko napisz. Lub też w którym miejscu Twoim zdaniem kogoś "oczerniłem"? Ułatwię Ci zadanie, gdyż jestem głęboko wierzący tak jak Pani, o której wspomniałem, praktykujący i jestem z tego dumny i sie tego nie wstydzę, chcę pomagać ludziom i to robię! W przeciwieństwie do co poniektórych na tym forum! A kłamstwem się po prostu brzydzę! Tak więc, co jest nieprawdą, zastanówmy się: 1) wysokość średniej wypłaty sie nie zgadza? dobrze, przyznaję może nie 1500 a 1675pln. ok. mój błąd. ale napisałem, że to średnia! więc uznajmy zgodnie, że to PRAWDA! ; 2) że atmosfera jest do niczego? to akurat nie tylko moja opinia, wystarczy przeczytac kilka postów powyżej, może cos sie zmieniło do teraz, ale nadal pracuja tam ludzie, którzy są odpowiedzialni za wiele zła i krzywd w stosunku do innych ludzi, więc wątpię, ale ok. może jest troche lepiej niż kiedyś, niemniej uznajemy, że PRAWDA; 3) że ludzie pracuja po 300h? dobrze. może nie 300, może 262h. nie kłóćmy się o detale, uznajemy że PRAWDA; 4) co do oczerniania ludzi: nikt nie został oczerniony! tak jak napisałem, również jestem wierzący i boli mnie zachowanie "moich braci i sióstr w wierze", też bym chciał zgodnie z tradycją "dzień święty święcić", o ile tylko jest taka możliwość, a napisałem o osobie tej Pani, gdyż wybierałem sie na ta samą pielgrzymkę co ona, nadmieniłem o tym delikatnie, nie nahalnie(a szkoda), ale argument był to żaden, do roboty i koniec, ok, poszedłem do pracy, praca to praca, trzeba ja szanować i tak sie stało, nie zmienia to jednak faktu, że moralnośc jest podwójna i określenie "cynik" jest tu jak najbardziej adekwatne do sytuacji, a nie "oczerniające", sama ma wolne bo może, i chociaż była możliwość, dac ludziom wolne, to nie, ale sama na pielgrzymke, uznajemy, że PRAWDA, bo trudno z taka postawą dyskutować; 4) że co po niektórym zdarza sie pracowac na bani albo na "kacu"? nie rozśmieszaj mnie! wszyscy wiedzą i widzą, tylko nikt nic nie mówi, ale to akurat najmniejszy problem, niemniej PRAWDA!!!; 5) że "kierownictwo" poszczególnych działów nie przekazuje "właścicielom" prawdy i kryje krętaczy i bumelarzy bo im sie nie chce uczciwie pracować jak reszcie pracowników, którzy potem na tym tracą pieniądze? prosze cie! bez jaj! zainteresowani wiedzą o czym mowa, więc PRAWDA; 6) napisałem wyraźnie, że wcześniejsza opinia nie miała na celu nikogo obrażać i nikogo nie obraziła! napisałem tylko PRAWDĘ! a przypominam, że fora internetowe maja służyc ludziom do pozyskiwania RZETELNYCH informacji o firmie, a nie kłamstw! nawet nie tyle o samej firmie, co o ludziach w niej pracujących! a ludzie są jacy są! a że prawda w oczy kole, no, cóż, trudno, bywa. ale nie oczerniłem nikogo i prosze bez insynuacji; chyba tyle. Nie mam za bardzo czasu na polemizowanie z obecnymi pracownikami, a jak sądzę, ty jestes taka osobą, więc to chyba ostatni mój post, moim celem było tylko przedstawienie swojej opinii, która ma pomóc, a nie wprowadzać w błąd! właściciele powinni sie poprostu uważniej przyglądac co po niektórym, tak żeby reszta ludzi uczciwych mogła w spokoju pracowac i uczciwie zarabiac coraz lepsze pieniądze, czego wszystkim serdecznie życzę! życzę miłego dnia!
obiektywny 2016-07-06 07:45:46
Marianie Marianie Marianie... zarzucasz mi brak obiektywizmu? zaskocze Cię! bardzo łatwo jest być obiektywnym! wystarczy zawsze mówic PRAWDĘ, CAŁĄ PRAWDĘ I TYLKO PRAWDĘ! ale musze przyznać, że to akurat w dzisiejszych czasach sprawia ludziom wiele kłopotów! pozdrawiam!
ciastowy 2016-07-27 17:12:59
Praca porażka. Rozliczają cie za każdy gram strat nawet nie z twojej winy. Pensje obcinaja wiec zostaja grosze. Nie szanują nawet długoletnich pracownikow. A kierownik piekarni nie lepszy. Tchórz. Aczkolwiek mimo wszystko bardziej polecam piekarnie niz produkcje. Zmiana Damiana i Sebastiana ok. Jak co to wal do nich. Marcinka nie polecam bo to wredny gburny cham i wiecznie mu wszystkiego malo: "szału nie ma dupy nie urywa".
3
aaa 2016-09-30 20:45:40
godzine przed umówionym spotkaniem rekrutacyjnym dzownia do mnie ze jednak juz kogos znalezli.....a ja jechałem 80 km na rozmowe....zero szacunku
234 2016-09-30 22:30:38
@aaa no wiadomo rozne sytuacje się zdarzają moglo i tak faktycznie być oczywiście ze moglo się cos w ostantiej chwili zmienić jednak z drugiej strony jak już kgoos znaleźli to po co mieli z Tobą się spoytakc..?
hfgd 2016-11-03 18:11:45
maxtop ma finansować fontannę w slawkowie za cos?:) ktoś coś wie czy chodzi o smieci?:)
były pracownik 2016-11-28 23:50:31
Szkoda Twoich nerwów i czasu na prace w tej firmie. Omijać szerokim łukiem i szukać dalej
2
Szpon 2016-12-04 12:00:57
Witam , pojawiła się teraz nowa oferta pracy w Maxtopie magazynier, dają ok.3000 netto . Czy to prawda, czy opłaca się iść?
qqq 2016-12-04 16:12:53
No dają 3000 za 220 godzin :) Idź , próbuj
1
500+ 2016-12-04 17:26:58
Nie chodź siedź w domu i czekaj na 500+ ......
piekarz 2016-12-04 17:43:31
A po co kolejna brygada ? 3 zmiany po 8 godzin. 8 robisz , 16 masz wolnego. Normalny system 3-zmianowy
Zostaw swoją opinię o Maxtop - Sławków
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Maxtop