brak logo

Perfekt s.c.

Bydgoszcz

Opinie o Perfekt s.c.

Była przedstawicielka 2009-05-06 20:46:48
Nie polecam!!! Zarobki śmiesznie niskie (np. 500 zl - 10% od sprzedaży), jak się skończy umowa zlecenie czy umowa o dzieło to najlepiej pracować na czarno. Umowy o pracę nie można się doprosić. Na rozmowie proponują podstawę i prowizję, ale to nie prawda jest tylko prowizja. Firma bardzo nie stabilna pracowałam 4 miesiące i miałam w tym czasie czterech kierowników regionalnych i trzy auta które ciągle się psują. Poza tym mają bardzo wysokie ceny, stąd jak wchodzisz do sklepu i się przedstawiasz to reagują jak na ,delikatnie mówiąc, niechcianego gościa. Jeśli chodzi o pracowników to zmieniają się bardzo często. Po trzech miesiącach już miałam, jako "doświadczony" pracownik, ludzi na szkoleniu. Poza tym żeby udało się w końcu kogoś naciągnąć na ten syf, który oferują musisz jeździć cały dzień, najlepiej aż się ściemni. A dostawę bezczelnie będziesz odbierał w nocy. Ja często odbierałam nawet o godz. 1-2 w nocy, a następnego dnia trzeba przecież wstać rano do pracy:/. Naprawdę nie warto!!! Mnie ta praca zrujnowała finansowo!!! Jak dostałam po raz kolejny 500zl wypłaty i jeszcze miałam wykładać pieniądze to na paliwo, bo się doprosić nie można i na naprawy samochodu to moja wypłata na wydatki firmowe mi nie wystarczała:/. A jak jeszcze mandat zarobisz jakiś to już w ogóle :/// Wielki minus!!!! Ludzie lepiej wyjdziecie na bezrobociu!!!! Tak naprawdę to o minusach tej firmy można długo by jeszcze opowiadać... A plusów jakoś nie widać na horyzoncie ........
Wini 2009-08-19 10:29:48
Firma zajmuje się dystrybucją słodyczy. Niedawno byłem u nich na rozmowie. Zapytano mnie czy jestem gotowy założyć własną działalność gospodarczą, czy jestem gotowy podpisać weksel za towar , który od nich otrzymam, czy mam możliwość zagospodarowania 3-4 m2 na przechowywanie togo towaru. Tak więc całe ryzyko przenoszą na swojego pracownika.
olo 2009-09-29 09:49:07
Odradzam!!! Ode mnie oczekiwali założenia własnej działalności i zainwestowania na początek ok 6 tys. na zakup towaru i wypożyczenie od nich samochodu (wypożyczenie samochodu ok. 1300zł. - pewnie na ich ratę leasingową). Mówili tez coś o podpisywaniu weksli. Mają ludzi za idiotów, nie szanują czasu pracowników. Niczym nie ryzykują, całą odpowiedzialność zrzucają na przedstawicieli. Szukają jeleni, którzy zaryzykują wszystkim, a sami będą zgarniać prowizje za to, że możesz sprzedawać ich słodycze - banda krętaczy i cwaniaków!!!!!
były przedstawiciel 2009-10-23 19:20:12
Odradzam !!! szef firmy to jeden wielki oszust. Udaje perfekcjonistę, a jest zwykłym naciągaczem. Przez pracę dla tej firmy utraciłem stabilność finansową i wszystkie oszczędności. Mają bardzo wygórowane ceny i nikt z właścicieli sklepów nie chce nawet słyszeć o firmie Perfekt. Obawiam się że może teraz występować pod zmienionym szyldem Simon & Mimur lub jeszcze innym ale nie wolno dać się zwieść tym naciągaczom. W ostatnim czasie odeszło z tej firmy bardzo wielu przedstawicieli, średnio wytrzymuje się tam 2-3 miesiące. Każdy z przedstawicieli musiał założyć własną działalność i płacić co miesiąc haracz (opłata za wynajęcie samochodu - Fiat Fiorino lub Peugeot Bipper - cena ta sama 1220 zł) - wystarcza na dwie raty leasingowe i jeszcze premia dla pana Zimona zostaje.Osobiście o właścicielu firmy Perfekt mam jak najgorsze zdanie - to cham i prostak jakich mało, naczytał się poradników typu "jak podporządkować sobie ludzi" i próbuje manipulować ludźmi - chory człowieczek. Nie życzę nikomu takiej pracy.
były przedstawiciel 2009-11-04 21:57:05
w ciagu 2 tyg w pewnym miesiacu odeszło 3 handlowców.Pozniej jeden za drugim Przez kogo?przez Hannibala zimona który wrecz pożerał niewinnych, chcacych zarobić ludzi wraz z ich pieniędzmi Ludzie Simon$Mimur to to samo!!!! omijajacie zdaleka!!Własciciel to jakis spalony w solarium świr!!!
zola 2009-11-06 21:02:09
widać pare osób tak samo jak i ja dali się nabrać...
Pan Zimon jest zasranym krętaczem i w ogóle żałuję,że poszłam do nich pracować,zrujnowałam się finansowo,popadłam w długi,a jak chciałam się zwolnić to namawiali mnie,że zrobiłabym najgłupszą rzecz w swoim życiu... jednym słowem tragedia !!!
No,ale człowiek bez pracy łapie się wszystkiego !!!
O opłatach wiem,śmiech na kółkach,bo w której porządnej firmie żądają opłaty za samochód? Jeszcze w takiej cenie? RUINA !
Nawet się u nich tyle nie zarobi co chcą za auto !!!
ODRADZAM WSZYSTKIM i najlepiej byłoby podać firmę do sądu.
Ale musiałoby być więcej osób...
(usunięte przez administratora)! ŻERUJĄ (usunięte przez administratora)NA BIEDNYCH,NAIWNYCH BEZ PRACY LUDZIACH !!!
oszusci!!!! 2009-11-17 18:47:30
Ludzie zdaleka od tych ludzi i tej firmy ,(usunięte przez administratora). Napoczatku sa mili znczy na rozmowie a potem tragedia. Zero pomocy same koszty. Firma ta to oooszusci. chca zeby od nich kupywac słodsycze niby z 50% rabatem i chca zeby sprzedawac je dalej . ludzie jaki rabat? w zwyklej hurtowni macie taniej. to wszystko to sicema . sprzedajecie 3 razy drozej. nie dajcie sie złapac na piekne gadanie po popadniecie w długi. normalna firma gwarantuje samochod i wyplate ale oni wiedza ze sprzedaja drogo i badziewie dlatego wola wykorzystac ludzi do brudnej roboty i tym samym dobrze zarobic.ale jeszcze troche i nikt tam nie bedzie pracował bo wszyscy sie dowiedza zo to za firma i jeszcze moge duzo wygrac jesli beda chcieli !!!!!
były przedstawiciel 2009-11-18 21:41:01
FIRMA: PERFEKT S.C. MARCIN MURAWSKI, DARIUSZ ZIMON PUŁASKIEGO 37 85-619 BYDGOSZCZ TO(usunięte przez administratora)PODZIELAM WASZE ZDANIE DAŁEM SIĘ NACIĄGNĄĆ W LUTYM TEGO ROKU PRACOWAŁEM 2 TYGODNIE NA SZCZĘŚCIE BO SZYBKO SIĘ ZORIENTOWAŁEM W CO ONI ZE MNĄ GRAJĄ OTÓŻ STRACIŁEM PRZEZ 2 TYGODNIE DOKŁADNIE 1400 ZŁ NA RATĘ ZA SAMOCHÓD 700 ZŁ + PALIWO 700 ZŁ ZJEŹDZIŁEM WSZYSTKIE WIOSKI I MIASTA W SWOJEJ OKOLICY I ZADNE SKLEPY NIE CHCIAŁY KUPWAĆ ICH SYFIASTYCH ŻELKÓW KTÓRE UWAGA NIE MIAŁY POLSKICH NALEPEK I TERMINÓW WAŻNOŚCI TO SIE NADAJE DO SANEPIDU, SPOSÓB TRAKTOWANIA PRACOWNIKÓW DO INSPEKCJI PRACY BO ONI MOZE UCZCIWIE ALE NABIERAJĄ LUDZI W BUTELKĘ WŁAŚCICL ZIMON TO TCHÓRZ NAWET NIE CHCIAŁ SIE ZE MNĄ SPOTKAĆ OSOBIŚCIE NIE WYPŁACONO MI ZAROBIONYCH 500 ZŁ ZE SPRZEDAŻY TYLKO DANO W TEJ CENIE ŻELKÓW NIKT W RODZINIE ICH JEŚĆ NIE CHCIAŁ TO SYF!!! PRÓBOWAŁEM SPRZEDAWAĆ WSZEDZIE NAWET NA ALLEGO ALE NIKT NIE CHCIAŁ TEGO KUPOWAĆ OGROMNE STRATY PRZEZ TYCH NIEUCZCIWYCH LUDZI KTÓRZY DOROBIAJĄ SIE KOSZTEM NAIWNYCH PRACOWNIKÓW JEŻELI ZNACIE JAKIEŚ METODY ZEBY TĄ FIRMĘ POŁOŻYĆ NA KOLANA TO JESTEM Z WAMI POPIERAM WAS A PROPO WEKSLI JEŻELI NIE ZOSTAŁY ZNISZCZONE NA WSZYCH OCZACH TO UWAŻAJCIE BO JESZCZE JE WYKORZYSTJĄ CWANIAKI PODAJCIE SWOJE MAILE TO SIE BEDZIEMY KONTAKTOWAĆ I SKIERUJEMY SPRAWĘ TEJ FIRMY DO INSEKTORÓW PRACY BO NIEWĄTPILIWE TA FIRMA TO (usunięte przez administratora)
oszusci!!!! 2009-11-26 12:42:28
jestem za tym wszytskim co piszesz... trzeba cos zrobic a nawet wiem co i jak ale jeszcze troche i sie odezwę
byly przedstawiciel 2009-12-05 13:07:43
ok czekam bedesprawdzal strone co jakis czas
byly pracownik 2010-01-06 23:27:04
widze ze mileiscie jeszcze lepiej niz ja. wytrzymalam okolo 6 tyg.po 1 wyplacie zrzygnowalam. na rozmowie z samym szefem powiedzino mi ze otrzymam podstawe 1000zl plus prowizje ale nikt mnie nie poinformowal ze prowizja jest od minimalnej sprzedazy ktora wynosi 30 tys co jest raczej nie mozliwe.nie wspomne o samochodach ktorych mialam 4 w ciagu 5 tyg.poniewaz non stop cos bylo nie tak. pewnego razu stwierdzili ze jest za droga naprawa u nich bedzie taniej wiec chcieli zebym o godzinie 15 jechala do siedziby firmy a mam do niej ponad 300km i wymienia mi auto.powiedzialam ze nie ma mowy. wiec sami po nie przyjezdzali po nie.pozniejstwierdzili ze u nich naprawa kosztowala 60zl a ja bylam u 4 mechanikow i kazdy z nich mi powiedzial ze okolo 600zl. wiec przy wyplacie odjeli mi pieniaki za to ze nie jezdzilam bo auto bylo 2 dni na warsztacie.jak zadzonilam przeczytaam im punkt umowy to i zaczelam ich straszym sadem i inspekcja stwierdzili ze mi to wyrownaja.wiec tuz po weekendzie bylam w firmie i oddalam wszystko i dostalam zwrot pieniedzy. bylam naprawde gotowa isc do sadu pracy nawet juz bylam u prawnika.wstysu sie najadlam co nie miara bo dziewczyna przedemna wystawiala lewe faktury i ja po niej ten syf sprzatalam i wyjasnialam.masakra poprostu. popieram zrobcie cos z tym.
pracownik roku 2009 2010-01-18 21:36:05
Powiem tak. W niczym ludzie piszący opinie sie nie pomylili. Obecnie firma zatrudni juz tylko na wlasna dzialalnosc gospodarcza. za samochod kaza sobie placic 1220 zl co miesiac, a oferowany towar maja najdrozszy na wynku !!!!!! Powiem wiecej najgorszy !! Takie gowno ze jak moje dzieciaki dostaly paczke zelkow to malo co do szpitala nie musialem zawozic !! Swinstwa importuja z najtanszych zrodel najczesciej produkty nie zjadliwe gdzie wysprzedaja sie z tego np w Turcji. A jesli chodzi np o markowe produkty disneya ... 3 razy drozsze niz te sprzedawane na stacjach beznynowych. Towar identiko ... I wez to teraz komus wcisnij po takich cenach ... No żarty.

Każdemu odradzam !!!!! Z daleka od firmy PREFEKT i od pana (usunięte przez administratora). Pracowalem 3 miesiace a ze jestem mysle dobrym handlowcem to i tak na tym nie stracilem. Wychodzilem tak 200 - 400 zł na czysto ... jeżdżąc 8 godzin dziennie i dając z siebie wszystko. Wiec nie ma o czym mówiąc. Nie da sie u nich godziwie zarabiać !! NIE DA SIE !! Jedyny kto ma na tym interesie pieniadze to pan Zimon ...
PH 2010-02-03 12:24:20
Witam was

Mam szczęscie, że trafilem na tą stronę. Od jakiegos czasu odpowiadalem na oferty zamieszczone przez Perfekt s. c., bez skutku. Moi znajomi bez zadnego doświadczenia w branży handlowej latali co chwila do nich na rozmowy a ja bylem w szoku - dlaczego nie biorą-kogos z doświadczeniem i od niedawna działalnością! Teraz już wszystko wiem. To jest straszne i nie można tego tak zostawić.
Jak chcecie robic dym to nie do Inspekcji Pracy, ponieważ pracujący w tej firmie są na własnej działalności gospodarczej - nic nie wskóracie. Ale inna sprawa jest z sanepidem. Tutaj ktoś pisał, że towar jest bez polskich etykiet i dat ważności- to idealna pożywka dla Sanepidu - LEPSZEJ NIE MA. Tylko dajcie do warszawskiego sanepidu a nie bydgoskiego (ktoś da cynk i wyczyszczą magazyn z tego badziewia w jeden dzień a z warszawą będzie trochę trudniej).
Jak znajdą rzeczy o których ktoś pisał wcześniej to będą mieli dużo nieprzyjemności.
Była przedstawicielka :) 2010-02-26 12:45:17
Ja już całe szczęście nie pracuje w tej firmie i inaczej poukładałam sobie życie. Ale z chęcią poczyniłabym trochę kłopotów tej beznadziejnej firmie. Wyzyskali mnie- teraz z wielką chęcią bym się zemściła. Także jak szukacie ludzi do sądu to ja z chęcią poopowiadam o swoich przygodach :) (usunięte przez administratora)
pracownik 2010-02-28 14:35:48
nie wiem jak wam ale mi kazali pracowac za darmo .zekomo szkolenie caly dzien jezdzic i sprzedawac nie swoje produkty z czyjegos samochodu a kto mi za to zapłaci za ten cały dzien pracy niech teraz nam zapłaca za to wszystko!!
oszukana 2010-03-03 16:42:22
Witam ,jestem też oszukana przez tą firmę ,wczoraj w tvp 2 w magazynie expresu reporterów był podobny przypadek ,zbierzmy się wszyscy i podajmy do sądu ich lub ściągnijmy telewizję !!! możemy też podać ich do prokutarury ale nie w Bydgoszczy!!! piszcie ,żeby było nas więcej to coś zdziałamy!!!
akicia 2010-03-04 12:16:59
Hej, mam prośbe-może ktoś podałby mi konkretny namiar na tę firmę?(nr telefonu). Niestety telefon 52 3420150 nie odpowiada,a mi źle wystawili PIT-a za 2009 r..Niestety potwierdzam wasze opinie. Ja w tej firmie wytrzymałam 2 tyg.Bardzo proszę o namiary-to bardzo dla mnie ważne,a oni maja nas głęboko w .....
anonimka 2010-04-08 08:54:49
Hej, mam pytanie, czy ktos pracował moze w tej firmie Perfect słodycze ale w Pawłowicach? Dzisiaj ide na rozmowe kwalifikacyjna, ale z tego co piszecie o tej firmie mam wiele watpliwosci. Firma dziala w calej Polsce wiec wydaje mi sie ze bedzie to ten sam pracodawca, a skoro ma tak byc jak wy piszecie, to oczywiscie debilka nie jestem, zeby tam pracowac... W balona mnie nie zrobia. Jesli ktos z (usunięte przez administratora) tam pracowal, to bardzo prosze o odrobine opinii na ten temat! Pozdrawiam serdecznie:)
były sprzedawca 2010-05-31 10:55:01
Też u nich robiłem w zeszłym roku i potwierdzam wszystko co tu piszą inni. (usunięte przez administratora)
OSZUKANY 2010-09-02 19:05:02
Perfekt s.c. Bydgoszcz, nie istnieje. Więc dzwonić nie ma dokąd. Firma zbankrutowała.
Byly pracownik 2010-09-23 19:42:24
...a czy nie funkcjonują pod nazwą Simon & Mimur??? Bo zbankrutowac, to oni nie mogli! Kasę ciągnęli nizłą!
andrzej 2011-01-15 13:04:32
witaj
no własnie ja też ciekaw jestem tej firmy....
jakieś info ktoś ma??czyżby placówka została otwarta w Pawłowicach??
New pracownik 2011-01-17 15:25:36
anonimka - 2010-04-08 08:54:49

Hej, mam pytanie, czy ktos pracował moze w tej firmie Perfect słodycze ale w Pawłowicach? Dzisiaj ide na rozmowe kwalifikacyjna, ale z tego co piszecie o tej firmie mam wiele watpliwosci. Firma dziala w calej Polsce wiec wydaje mi sie ze bedzie to ten sam pracodawca, a skoro ma tak byc jak wy piszecie, to oczywiscie debilka nie jestem, zeby tam pracowac... W balona mnie nie zrobia. Jesli ktos z Pawłowic tam pracowal, to bardzo prosze o odrobine opinii na ten temat! Pozdrawiam serdecznie:)

Właśnie jak by ktoś mógł coś napisać o tej firmie? bo jutro mam rozmowe kw. i nie wiem co o niej myśleć, jestem osobą bez doświadczenia a przecież na przedstawicieli nie bierze się takich osób? Proszę napiszcie coś o nich!!
anonim 2011-01-17 15:28:13
a ten perfekt w pawłowicach to ten sam co w bydgoszczy?
anonim 2011-01-26 00:38:33
Witam,czytając wasze wypowiedzi na temat tego czegoś co śmie się nazywać PERFEKT poczułem ulge ,że jest nas wielu a nie jestem sam-bez urazy.W każdej chwili jestem w stanie dołączyć do każdego kto chce i ma odwage iść z tą firmą na noże nawet do sądu.Jakiś czas temu podjąłem współprace z tą firmą(własna działalność).Niestety wcisneli mi auto-wynajem,towar-pierwszy był na kreche i weksel-podpisałem.Przyjechał gościu,który polatał ze mną dzień i stwierdził że jestem super i dam rade.Dałem,ale miesiąc:).Pierwszy raz udało mi sie naciagnać sklepy.Przy drugim razie jak mnie widział,klient chciał dzwonic na policje:).Trzeciego razu....wiadomo jak było:).Ceny słodyczy zniszczyłby nawet GEANTA.Wynajem auta+benzyna rozłożyłaby na łopatki niejedna firme transportowa.Potem towar okazał sie wybrakowany(np.lizak z tauazem-było brak lizaka albo nalepki),a batony przeterminowane do tej pory chodzą w szafce:).Wieksza czesc za towar splacilem,zostało badziewie.Gdy chcialem dobrac nowy towar(na szczescie nie dobrałem) kazali mi wyprzedac reszte albo z wlasnej kieszeni splacic.Poszedlem z pajacami na noże,bo jak nie to bym musial z żona:)Tak więc mówiąc w skrócie masakra jakas.Odradzam wszystkim współprace z tą firmą.PZDR kontakt gg:6597592
anonim 2011-05-05 12:59:38
Kolego a weksel Ci oddali ???
1
John z JZ 2011-07-02 16:17:32
Miałem kontakt z tą firmą w połowie czerwca PERFECT PAWŁOWIC. Bardzo sympatyczna pani przeprowadziła ze mną rozmowę kwalifikacyjną która trwała ok 15 minut. Nie spotkałem się wcześniej z tak szybko przeprowadzoną rozmową.
Oczywiście Pani poinformowała mnie podczas tej rozmowy czym zajmuje sie firma, pokazała katalog produktów, powiedziała że otrzymam telefon auto i towar. Zapytała czy jestem zainteresowany pracą u nich gdyby się na mnie zdecydowali. I że umówi mnie w ciągu 7 dni na jazdę z przedstawicielami. Przy okazji zapytała mnie również jakie zarobki mnie interesują - powiedziałem 2500% + prowizje, pieniądze na benzynę 1-ego każdego miesiąca a pierwsze w momencie podpisania umowy i auto z pełnym bakiem.
Rozmowa się zakończła. Po 5 dniach znów ta przemiła Pani zadzwoniła, powiedziała tylko tyle JUTRO JAZDA PRÓBNA PROSZĘ BYĆ U NAS O 8:30, BĘDZIE PAN JEŹDZIŁ Z NASZYM PRZEDSTAWICIELEM CAŁY DZIEŃ, PROSZĘ SIĘ PRZYGOTOWAĆ NA JAZDĘ DO GODZINY 18-19.
Firma nie przedstawiła mi żadnej umowy, żadnych warunków niczego. Pojechałem rano na umówione spotkanie, PH czekała na mnie już w aucie, ale powiedziałem jej że idę jeszcze do biura. W biurze już była inna Pani ale zapytałem się czy mogłaby mi pokazać umowę. ZAPYTAŁA ALE PO CO TERAZ PANU, JAK PAN WRÓCI Z JAZDY. Zapytałem czy Państwo mają coś do ukrycia że nie chcą wcześniej pokazać umowy niż po jeździe próbnej. PANI ZAMILKŁA.
Więc poprosiłem jeszcze raz i powiedziałem że jako PH jestem dość uciążliwy i dążę do tego aby klient uległ i albo mi powie albo wyjde.
POWIEDZIAŁA 1 ZDANIE: WŁASNA DZIAŁALNOŚĆ.
Ja się zapytałem czemu okłamują ludzi - odpowiedzi nie usłyszałem, i wyszedłem.
Oszukana 2014-03-08 17:12:51
(usunięte przez administratora)OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM.Firma to istne kombinatorstwo.
Oszukana przez Perfekt 2014-07-15 11:51:34
Wszystkie opinie potwierdziły się.Firma jest to jedno wielkie oszustwo ,nawijają makaron na uszy a potem martwisz się o koszty i trzepiesz się czy starczy_ na -ZUS(430zł),paliwo -(1000zł),księgowa -(130zł)+podatek(500zł) ale nie martw się przy podatku nauczą Cię oszukiwać,lewe faktury itp szef stwierdził żę skoro można to czemu nie ,jak nie chcesz się wpakować w kłopoty,jak najdalej od Perfektu Fabryki Piękna i Faraona.Mydlą oczy że będziesz zarabiać 3000 zł ,jeszcze jak wcześniej wspomniano przemiła sympatyczna blondynka w biurze ,na rozmowie kwalifikacyjnej mówi,,taki zarobek?!jak dla kobiety -suuperr,,, tylko zapomina dodać że żeby tyle zarobić trzeba jeździć od rana do wieczora w skali miesiąca musisz mieć obrotu co najmniej 30tyś zł ,jest tylko sprzedaż sprzedaż i sprzedaż i nic więcej.jak jest dobra sprzedaż,kochają Cię, nie ma sprzedaży traktują Cię jak MURZYNA !!!!!nawet jak miałam anginę kazali mi jeździć , szef był ponoć zły!! że nie wyjechałam tak mi powiedziano .Szkoda słów na tą firmę,nikt nie dodaję na początku że słodycze są bardzo drogie i mało tego nikt ich nie kupuję ,a nawet jeśli ktoś kupi to dzieci od tego chorują, piękna przemiła blondynka twierdzi że oni mają certyfikaty ,mało istotne że w połowie są po norwesku ale certyfikaty są !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uczulam na takie firmy oszuści banda złodziei traktują ludzi jak murzynów ,pracowałam już w wielu firmach,ale czegoś takiego nie przeżyłam,nawet jak po szkole zbierałam truskawki to pracodawca był uczciwszy niż PERFEKT-wypłacalny.Aha i jak już odchodzisz to cofają Ci wypłatę i nie dostaniesz żadnych pieniędzy bo spłacasz saldo towar straty , na odchodne miałam 300zł straty w towarze po pół roku ,to pytam w takim razie jakbym pracowała 2 lata to ile bym miała zapłacić 1000zł,szkoda gadać miałam pecha że tam trafiłam,trzeba uważać na takich pajaców
just 79 2014-12-18 15:31:49
Haha niesamowita firma i ciagle jeszcze istniejaca ;)
Wojewodek 2015-01-31 22:44:59
Podpowiedzcie mi czy to forum nie dotyczy przypadkiem http://www.perfekt.edu.pl/kontakt.html czyli Centrum Nauki Języka Angielskiego? Odnoszę wrażenie, że ktoś troszeczkę źle interpretuje fakty dotyczące tego forum. Prosiłbym o sprostowanie bądź uściślenie, bo wyszukując firm można natknąć się na różne możliwości.
Pat 2015-05-06 13:58:19
Jedni pisza o perfect o slodyczach inni o jakis przyborach do szkol inny zas o czym innym, ludzie napiszcie dokładnie o jaka firme Wam chodzi.
wie ktos cos o firmie z Pawłowic (słodycze)?
Niks 2016-05-14 19:58:58
No wiesz co, ludzie zawsze się znajdą, bo ludzie generalnie nie mają pracy, a chcieliby mieć, bardzo polecam
Zostaw swoją opinię o Perfekt s.c. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Perfekt s.c.