logo Global Service M&A

Global Service M&A

Świdnica

Opinie o Global Service M&A

kasia 2011-04-21 13:12
Witam Panie, pracuję w Globalu od 2 lat i jestem z tej firmy bardzo zadowolona. Nigdy nie spotkałam się z mówieniem nieprawdy lub podawaniem błędnych informacji. A co do wypowiedzi, to ani \"z\" czy \"ze\" składek emeryturka na Gewerbe się nie uzbiera (tak dla informacji-bo się nie płaci składek). Przy okazji, to Gewerbe piszemy z dużej litery. Pozdrawiam i polecam firmę.
1
Kamila 2012-04-22 14:25
Ja niestety nie moge tej firmy polecic.
5
Opiekunka 2012-04-23 13:37
Ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy .Pracuję w Global Service od 3 lat .Pieniadze na czas , wygrałam u nich wycieczkę ( bo są losowane różne nagrody dla pracowników) i dbaja o mnie jak jestem za granicą . Czego można chcieć wiecej ??
Maja 2012-04-29 10:05
Odnosze wrazenie, ze wszelkie pozytywy o firmie sa pisane przez panie w biurze jak i sama szefowa. Przy czym szefowa ma styl bardziej agresywny i grozi sadami (czytaj [usunięte przez moderatora]).
Co do pieniedzy, ze niby przychodza na czas, to musialam sie niezle usmiac...
6
Renata Sz. 2013-11-22 13:15
W firmie Global Service M&A pracuje od 2 lat i nigdy nie miałam problemu z wynagrodzeniem,które było adekwatne do moich umiejętności.
1
Renata Sz. 2014-01-19 23:14
jeśli chodzi o wyjazdy na święta do Niemiec,to firma daje premie do wypłaty,pozdrawiam
1
niki 2014-03-03 15:50
Nie zna Pani j.polskiego?Tak wyglada-i takie wlasnie osoby przysylano mi jako opiekunki-bez znajomosci fachu i jezyka niemieckiego-jako opiekunki.Bardzo nieladnie ze strony firmy-a i paniom nie mowiono prawdy co do stawianych wymagan.
1
POLONISTKA 2014-03-06 09:04
Do Niki. Zarzucasz komuś brak znajomości j. polskiego a w twojej" perfekcyjnej" wypowiedzi błąd ,błędy pogania .To nie wychylaj się tak miernoto. Wątpię ,żeby ktoś taki jak ty firmę prowadził . Najpierw podstawówkę skończ.
Rafał 2014-03-24 21:20
Żeby nie było to temat jest o global service w świdnicy, reklamują sie hasłem - Praca dla opiekunek, pielęgniarek oraz opiekunów osób starszych w Niemczech, zwracamy koszty dojazdu, wysokie zarobki nawet do 1500 euro netto .
Betreuerin 2014-03-31 13:20
a ja jestem bardzo zadowolona, zarabiam dużo więcej, niż ktokolwiek mi zaoferował w Polsce. z obsługi osobiście też jestem zadowolona. polecam.
2
Iza 2014-03-31 13:28
Z Globalem jestem już parę ładnych lat i nie zamieniłabym ich na inną agencję. Wypłaty terminowe, na życzenie rozliczą każda złotówkę i zawsze wiadomo ile się zarobiło. Jak są jakieś kłopoty na zleceniu to zawsze mogę do nich zadzwonić i mi pomogą.
Marta 2014-04-16 12:51
Mogę to potwierdzić , świetna firma . Oby takich więcej na rynku.
maks7777 2014-04-29 12:49
Pracowałam 2 lata w firmie Global i niestety musiałam zrezygnować. Przez te 2 lata firma ani raz nie zainteresowała się moją pracą. Nie otrzymałam także EKUZ. Mając umowę o pracę właścicielka nie zapłaciła za urlop. Panie pracujące w biurze mają zakaz rozmów telefonicznych z opiekunkami, które próbują dochodzić swoich należności. Z całego serca nie polecam tej firmy!
3
Marta 2014-05-12 15:56
Coś mi się wydaje ,że Monika to tylko Nick konkurencji , która podstępem chce odstraszyć opiekunki, bo ta firma jest najbardziej rzetelna firmą jaką znam . Wiem co piszę bo przed tą firmą pracowałam w kilku innych. Wszystko zawsze miałam wypłacone a pani Kasia (z biura) dzwoni do mnie zaraz po tym jak wyjadę na zlecenie i sama dopytuje czy wszystko jest w porządku.
jadwiga 2014-05-13 11:25
Ja też nie zgadzam się z tym ,ze panie nie dzwonią do opiekunek. Zawsze do mnie dzwoniła pani od której wyjeżdżałam i wiedziałam też ,że jak jest mi źle albo mam gorszy nastrój to mogę z nią porozmawiać i się wyżalić. Nie wiem po co piszecie takie bzdury!
anna 64 2014-06-25 21:00
Ja tez polecam te firme ! jezdze od nich od roku i niemam zadnych zastrzezen co do wspolpracy! Sa naprawde ok! polecily mi te firme 2 siostry ktore juz kilka lat tam pracuja i chwalily te firme no i mialy racje! Polecam przez duze "P"
Olgax 2014-11-07 20:27
Witam
Czy w umowie jest jakiś punkt, który mówi o np. zobowiązaniu do kilku wyjazdu w roku ? czy jednorazowo. Jak wygląda mniej więcej umowa w Global z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam
1
Iga 2015-02-04 15:15
Nie ma tam ,żadnego zobowiązania . Oni działają legalnie i bez haczyków. Polecam . Jeżdżę już 5 lat od nich . Raz chciałam spróbować z innymi co więcej proponowali ale szybko pożałowałam i wróciłam . Nazwy tamtej firmy nie będę podawać bo i tak non stop mnie straszyli i za wszystko kase potrącali. Polecam z całego serca Global SeRVICE m&a.
slawek 2015-04-19 16:39
Czy opiekunka w tej firmie ma dla siebie jakiś czas wolny przerwa czy coś takiego ?
Jadzia 2015-04-21 16:09
Pewno,że są przerwy. A jak rodzina nie chce dać przerwy to zawsze jak zadzwonię do opiekunki z Globala to zawsze Niemców naprostuje i przerwy są!W przeciwieństwie do innych firm oni się nami b. interesują . Polecam.
Ilona 2015-04-22 08:48
Ile czsu ma dziennie opiekunka dla siebie ? O jakiej porze .
I czy są jakies dni wolne w tygodniu ? Czy miesiącu ?
Jadzia 2015-04-28 14:33
Zawsze są tylko róznie zależy od podopiecznego w jakim stanie i kto mnie zmienia jak mam wolne. Spokojnie.
Sonia 2015-06-15 17:57
Ja też pracuje jako opiekunka ale w innej Firmie,szukam firmy która płaci dobre składki zdrowotne i emerytalne a nie fikcyjne i która jest wypłacalna proszę o prawdziwe wypowiedzi.
1
Ilona 2015-06-16 15:26
A kto pracuje jak nie płacą????Przynajmniej ja pracuje w Globalu i zawsze mam kasę na czas.
Ilona 2015-06-30 10:04
Oni mają tyle zleceń ,że cały czas opiekunek szukają ..nie czekaj tylko się zgłoś, powiedz że jestes chętna itd. :) Do zobaczenia w busie:)
1
Monika 2016-04-12 08:12
Panie S ja pracuję w biurze i coś Panu powiem - mamy więcej ofert niż stale etatowo zatrudnionych . Nie wiem od kogo co Pan słyszał i na co Pan czeka , skoro jest mnóstwo ofert . Wystarczy wejść na FB Global Service M&A są tam na bieżąco nowe oferty dodawane CZY NA STRONĘ INTERNETOWĄ ! Tam są oferty zamieszczane cały czas. Można wreszcie zadzwonić do biura i znaleźć coś z opiekunem klienta . Wystarczy chcieć .
1
Lidka 2016-05-20 15:32
Mają bardzo dużo zleceń do są popularni w DE , są od 12 lat na rynku. Uczciwie działają to interes kwitnie. Ja z nimi jeżdże i nie zamierzam zmieniać.
1
jolars 2016-06-06 08:27
Dlaczego Pani kłamie?
jolars 2016-06-13 19:09
To życzę dużo pracy i dużo zdrówka. Powodzenia.
ewusia987 2016-07-04 09:09
WITAM,DOBRZE ŻE SA DOBRE KOMĘTARZE,JA WYSŁAŁAM PODPISANE PAMIERY I TA PANI CO NIE POLECA TEJ FIRMY JUZ ZASTANAWIAM SIE CZY DOBRZE ZROBILAM,ALE MYSLĘ ,ŻE BEDZIE DOBRZE,PROSZE PISAC KONKRETY A NIE ZASIEWAĆ ZIARNO NIE ZGODY...POZDRAWIAM
2
Jola B. 2016-07-04 11:55
Na pewno będzie dobrze . Jeżdżę z nimi już 4 lata :) Do zobaczenia w firmie .
2
Inka 2016-07-09 18:27
tutaj takiej posady nie ma:( to wyjazdy na opiekę
Jola B. 2016-07-11 17:50
Nawet dzisiaj dostałam dwie oferty od nich . Zadzwoń do nich 748513990 lub 748513992. Powodzenia.
1
ewusia987 2016-07-11 20:39
Witam,od jakiej kwoty płaca ZUS I CO PANI MA W TYCH SKLADKACH..POZDRAWIAM
1
ewusia987 2016-07-11 20:42
Witam,od jakiej kwoty płaca ZUS I CO PANI MA W TYCH SKLADKACH..POZDRAWIAM
1
ewusia987 2016-07-17 19:10
Witam a jaki pani ma Zus?pozdrawiam
2
jolars 2016-08-21 15:46
Jak ewusia987 wróci z pracy to na pewno poleci firmę i zasieje ziarno zgody.
1
Asia B. 2016-09-03 07:57
Właśnie to jest to co odróżnia tą firmę od innych . Tutaj czuje się rodzinną atmosferę i nie ma problemu aby np. pogadać ,że ma się raty i prosi o szybszą wypłatę . Wiem bo spadły mi na głowę raty kuzynki a dzięki firmie mogę je spłacać bez kłopotów.
1
Madziucha 2016-09-23 11:39
Ja wprawdzie siedzę jeszcze w Polsce, ale sporo koleżanek jeździ z Global Service i żadna nie narzeka, a wręcz przeciwnie, bardzo sobie chwalą. Dołącze do Niemiec gdzieś za 1,5 miesiąca. Warto spróbować, skoro wszyscy chwalą. Poza tym skoro są na rynku tyle lat, a nie ma żadnych wiarygodnych opinii krytycznych, to znaczy że firma musi być uczciwa. A w sumie w dzisiejszych czasach to rzadkość, więc fajnie, że jest firma, której można zaufać.
2
AśkaOpiekunka 2016-09-24 11:52
To raczej nie jest problemem bo wtedy dostajesz zlecenie gdzie doświadczenie nie jest wymagane. Głownie pomaga się w domu a dziadek na chodzi. Przecież własny dom też sprzątasz. A jak chcesz dodatkowa wiedze typowo z opiekunki to wiem ,że mają kursy. Mam nadzieję ,że pomogłam. Powodzenia.
1
Magda 2016-09-29 18:43
Prowadzą cały czas. A gdzie ty szukasz tych ogłoszeń??
1
jolast 2016-10-02 11:14
Jedno słowo: Kłamczucha. Ot, prawda o dobrym pracodawcy
Magda 2016-10-02 14:41
a dlaczego tak piszesz ? bo jakos twoja opinia to nieliczna , 99 % to opinie pozytywne. Napiłas się na zleceniu i cię wywalili. Bo z tego co wiem to tylko tych wywalają na zbity pysk i oni mają powody do marudzenia. Sami sobie winni.
2
Kasiakop 2016-10-02 20:11
To nie jest dobry pracodawca dla tych co chcą pić alkohol na zleceniu ...bo to się dla niego źle kończy. Wiesz o czym mówię jolast? Prawda ? Bo ja chyba ciebie zmieniałam u nich na zleceniu . Niezły chlew zrobiłaś to nie powinnaś nic o pracodawcy pisać .
1
jolast 2016-10-05 13:16
Jedno słowo: Kłamczucha. Ot, prawda o dobrym pracodawcy.
jolast 2016-10-05 13:33
Moja opinia o tej agencji jest negatywna.
ok 2016-10-05 14:56
ale co masz na myśli? co jest płatne? powiem Wam ze mnie zainteresowala od nich oferta na stanowisko młodszego konsultanta do spraw obsługi klienta międzynarodowego- sami napisali ze oferowna jest atrakcyjna stawka
You know who 2016-12-31 07:17
Full of absolute rubbish this company is. Especially when one of the employees breaks the law and then shouts it all over. #youwastold
Iza 2017-08-07 12:51
Jak obecnie wyglądają warunki zatrudnienia w firmie? Czy w ostatnim czasie zaszły w tej kwestii jakieś zmiany? Takie dodatkowe informacje będą bardzo pomocne. Co jeszcze warto wiedzieć przed przesłaniem swojego CV do Global Service M&A?
Hania 2017-08-07 18:11
Iza nie wiem o co Ci chodzi . Pracuję tu 3 lata i jest OK :) Najlepiej zadzwoń 748513990 :)
Zostaw swoją opinię o Global Service M&A - Świdnica
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Global Service M&A