logo Novator Nieruchomości s.c.

Novator Nieruchomości s.c.

Bydgoszcz

Opinie o Novator Nieruchomości s.c.

ag 2011-03-26 00:15:16
Jestem umowiona z agentem tej firmy, ale po tym co przeczytalam nie mam ochoty na wspolprace z( usunięte przez administratora )Rozmowa telefoniczna z wyzej wymienionym agentem spowodowala, ze postanowilam zasiegnac wiecej informacji na temat tej firmy. Jestem wdzieczna za wpisy na forum.
Tomek K 2011-05-03 12:22:06
[usunięte przez moderatora] ja kupowałem za ich pośrednictwem mieszkanie i żadnych problemów, kredyt załatwiany przez firmę Open Finance bo tam mnie Novator pokierował i po trzech tygodniach podchodziłem do aktu, więc jak ktoś nie ma zdolności kredytowej to niech się nie bierze za kupowanie mieszkania. Świetna obsługa naprawdę polecam.
tomi 2012-07-17 11:37:50
Wyrażam bardzo pozytywną opinie na temat firmy NOVATOR.Transakcja przeprowadzona profesjonalnie. Uzyskałem dużo wskazówek przy zakupie mieszkania. Warto skorzystać z usług.
Polecam!!!
Grzegorz 2012-07-19 11:15:01
Bardzo dobre biuro, gorąco polecam wszystkim szukającym własne m. Wspaniała obsługa,bardzo pomocna, wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo.
AGA 2013-01-22 13:19:11
POLECAM BIURO PEŁEN PROFESJONALIZ MIŁA OBSLUGA ,NIEROZUMIEM LUDZI KTORZY KIERUJA SIE OPISAMI NEGATYWNYMI NIE WIEDZĄC JAK JEST NAPRAWDE TRZEBA SOPROBOWAC I SAMEMU SIE PRZEKONAC I WYCIAGNAC WNIOSKI.
kryska 2014-07-10 20:59:16
Jedni wielcy oszusci!!! Uwazajcie na umowy ktore daja wam do podpisania bo mozecie stracic wszystko, caly majatek swojego zycia. NIE POLECAM
1
Kapitan Ameryka 2014-10-09 20:50:25
Uważajcie na tą firmę!!!
Umowy pisane przez nich wciągają klienta w pułapkę.
Podstawiają swoich ludzi na zakup mieszkania i trzeba im płacić za to że chcesz się wycofać z podpisanej umowy.
Nie dajcie się wkręcić ich agentom!
hasan 2014-11-30 23:20:38
Hej, czy jest tu ktoś, kto jest w stanie polecic prace dla Novator Nieruchomości, czy jednak nie warto się na dana chwilę firmą interesować? Rynek nieruchomości jest bogaty w wiele firm, konkurencja nie śpi, także co takiego proponują by jednak zatrzymac pracownika u nich i by nie odszedł szybko za lepsza ofertą?
Mazinek 2015-02-04 08:23:31
Novator Nieruchomości to typowa firma świadcząca usługi współpracy, poszukiwania mieszkań, domów czy biur na wynajem, sprzedaż etc. Najistotniejsze jest to, aby nie proponowali byle czego, słuchali potrzeb klienta a przy okazji proponowali coś od siebie w razie zainteresowania. Odnosżę wrażenie, że współpracując z taką firmą można się bezpiecznie wspomóc na ich doświadczeniu prawnym, co w wielu przypadkach jest zbawienne.
rabbi 2015-02-24 02:43:09
oczywiście masz rację głównie w tym , że jeli chcemy zakupić mieszkanie w dużym mieście to warto skorzystać z takiej firmy zajmującej się nieruchomościami. Oczywiście jeśli nie jest to wielka metropolia to prędzej czy później również sami coś sobie znajdziemy bez problemu, ale w Warszawie chociażby bym nie rardził tak działać ;)
tinki 2015-03-15 17:09:47
ostatnio zastanawiałem się jak radzą sobie takie firmy zajmujące się nieruchomościami w mniejszych miastach niż warszawa czy kraków. Tutaj dobrym przykładem jest właśnie w Novator z Bydgoszczy, który pokazuje , że pomimo wydawałoby się mniejszego zainteresowania mieszkaniami w takich miastach ze strony klientów, da się jednak wyjść z interesem na swoje
Wolf 2015-10-20 22:48:52
"Naso" obserwujesz działalność Novatora ? Jesteś pracownikiem? Szukam opinii osób, które miały kontakt z ta firma. Za wszelkie info z góry dziękuję.
Zadowolony 2015-12-12 22:56:48
POLECAM
PEŁEN PROFESIONALIZM
Dzięki takim osobom jak Pani Alicja N. wszystko staje się zrozumiałe , bezpieczne, oraz rzetelnie do samego końca poprowadzone przez wszystkie etapy kupna lokalu.
Kobieta stworzona do interesów.
Pozdrawiam i zachęcam do skorzystania z Novator Nieruchomości
3
waldek 2016-03-21 19:15:07
Sprzedawałem mieszkanie za pośrednictwem firmy NOVATOR. Wszystko przebiegło sprawnie. Pan Kamil w moim odczuciu zachowywał się profesjonalnie, co niestety wśród pośredników jest bardzo rzadko spotykane. Służył pomocą we wszystkich czynnościach. Doradzał kupującym. Nie koloryzował, co również jest domeną większości pośredników. POLECAM.
Oliviana 2016-07-19 11:59:33
Uważajcie na tą agencje. Oszukuja ludzi. Kupiliśmy przez nich działkę budowlaną P . Witold pokazywał nam działke na sprzedaż w innym miejscu niz była w rzeczywistości. Nie wiem czy sam nawet nie wiedział co pokazuje czy celowo chciał oszukać w kazdym razie sa bardzo nieprofesjonalni i radze wszystko wcześniej posprawdzać.
Jarek 2016-08-29 09:11:53
Witam
Pan Witold K. nie pracuje w Novatorze od 2012r więc coś się nie zgadza z tym wpisem
kapitan kluska 2016-08-29 10:51:07
barbara a na jakie konkretnie stanowiska szukają tych pracowników ? zaskoczyłaś mnie nieco muszę przyznać, nie widzę żadnego ogłoszenie o pracę jakoś. wiem że jakiś czas temu szukali pośredników nieruchomości ale nie wiem, jak teraz
Zostaw swoją opinię o Novator Nieruchomości s.c. - Bydgoszcz
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Novator Nieruchomości s.c.