brak logo

PHU AMA PArtner

Poznań

Opinie o PHU AMA PArtner

ama 2014-10-21 21:48:42
Przedział wynagrodzenia:
1.700,00 zł - 2.000,00 zł / miesięcznie (Brutto)
Premie, dodatki:
tak
TO JEST BZDURA FIRMA JEST NIEWYPŁACALNA
1
kierowca 2014-11-22 23:04:33
ta firma nie płaci kierowcom (swoim pracownikom) na czas
2
kierowca 2014-11-25 17:45:08
Ja jestem bardzo zadowolony, ludzie mili.
Jak powiedzieli tak zapłacili. Fajnie się pracowało.
1
Michał 2014-11-25 17:54:22
Mnie bardzo ta praca pasowała.
Nie zrywałem się rano, tylko spokojnie na 11 i o 17 do domu . Płacili przyzwoicie w uzgodnionym terminie . Jak ktoś nie chce pracować, ciągle choruje i sciemnia to się nie dziwię że nie chcą z kimś takim pracować. Ja tez nie lubię frajerów.
Pracodawcę polecam
1
adrian 2014-11-27 16:34:28
Jestem zadowolony z pracy w tej firmie. Przepracowałem tam 4 lata i gdybym nie wyjeżdżał na wyspy, to nadal bym tam pracował. Wynagrodzenie otrzymywałem w terminie bez żadnych problemów.
Polecam
1
Damian 2014-11-28 15:14:59
Pracowałem tam 3 lata. Kokosów może nie płacili ale zawsze dostałem wypłatę na czas. Jak się zwalniałem gdy zacząłem studia nie było żadnego problemu.
Polecam
Marcin 2015-01-22 12:24:27
Praca spoko, wynagrodzenie też . W czasie jak studiowałem pracowałem tam jako kurier, i śmiało mogę polecić tego pracodawcę.
sebastian 2015-06-17 17:31:53
Przepracowałem dwa lata, wszystko co trzeba mi zapłacili. zawsze mozna było się dogadać, śmiało mogę polecić tego pracodawcę
bar 2016-05-18 22:29:56
lopi, poziom mnie tu nie inetersuje. Bardziej by mnie interesowały dodatki które firma jest w stanie pokryć tj. auto służbowe, telefon, laptop etc. Sam się zastanawiam czy ostantio były jakieś rekrutacje do nich i czy niedługo coś się jeszcze może trafić
Nowy 2016-12-02 21:24:34
Firma na skraju upadku
Nie placa na czas
Premii.zero
Pochwal.zero
Krytyka z kazdej strony
Porazka
1
Dzidek 2016-12-08 01:08:02
Potwierdzam opinię Nowego.
Na dodatek nie potrafią uregulować płatności wynagrodzenia po odejściu z firmy. Czekam ponad 3 tygodnie za pensją która powinna być wypłacona do 15 dnia miesiąca. Przez cały okres pracy wypłata była może 2 razy wypłacona na czas.
Poza tym te pozytywne opinie chyba sami napisali. Odradzam.
1
Zostaw swoją opinię o PHU AMA PArtner - Poznań
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie PHU AMA PArtner