logo Sygnity S.A.

Sygnity S.A.

Zielona Góra

Opinie o Sygnity S.A.

b 2009-11-30 20:44:24
Zarobki śmieszne wiecej w castoramie na kasie, prawie brak rozwoju, ogólnie odradzam
1
a 2010-03-23 10:49:06
Plusy to socjal ktory jest bardzo dobry oraz ludzie tam pracujacy.
Ale sama robota typowo dla klepaczy, malo ambitna, malo ciekawa, nisko płatna. nie ma tez szans na awans w pionie, bo kolejka starych wyjadaczy zbyt długa.
Na szczescie male firemki na naszym z-gorskim rynku sie ciagle rozwijaja, wiec lepiej poszukac gdzie indziej.
Pracownik 2010-08-30 16:37:46
Praca dla [usunięte przez administratora]. Zdecydowanie odradzam.
1
Byly_pracownik 2013-06-23 10:06:19
Po studiach 2000 do max 3000 brutto.
A potem bez żadnych podwyżek .
Premii tam nie widziano od 7 lat .
Nie warto tam pracować.
Praca nudna i bez perspektyw.
1
Były _pracownik 2013-07-02 18:16:31
Trzeba pracować na miejscu.
Z litości to może zgodzą się na umowę o pracę
ale dłużej siedzieć w tej firmie nie ma sensu bo wieje tam nudą .

1
Sting 2013-09-05 14:25:21
Widziałem ostatnio ich ogłoszenie .
Poszukują programisty w Javie .
Podają nawet pensję . Uwaga ! 2000 brutto
Śmiech na sali !
1
Helmut 2014-04-02 23:39:16
Zgodze sie z tym, to wcale nie wychodzi tak najmniej, jesli oczywiście ktos nie ma kilku osobowej rodziny na utrzymaniu, a nawet jesli ma to Państwo daje zasiłki.
boy 2014-04-22 12:46:43
@Helmut...poważnie? spróbuj utrzymać taką rodzinę za 2k brutto miesięcznie i jakiś dziadowski zasiłek
jan 2014-05-29 11:46:36
@boy, nie takie rzeczy ludzie robią, niestety minimalna krajowa jest na tyle paskudna, że pozwala przeżyć...
Printer 2014-06-12 13:18:46
Znów szukają jakichś jeleni za 2k brutto
1
byyjeleń 2014-08-01 18:35:11
Nadal szukają jeleni za 2000 k brutto !
1
plan b 2014-09-09 11:08:01
Jak powiedział przedmówca w branży IT można nieźle zarobić ale nie tam. I to że to należy do grupy SYGNITY to nie znaczy że takie samo traktowanie. Tu jest państwo w państwie są lepsi i gorsi. Można się skusić na początek na 2000zł netto ale potem nie licz na więcej i prędzej czy później zacznie cię wkurzać ta dysproporcja wynagrodzenia i przywilejów. Dużo managerów co nie wiadomo co robią i nie wiadomo czy cokolwiek wiedzą. "jak ci się nie podoba tysiące innych przyjedzie na twoje miejsce" - tak mówi pracodawca roku? arogancja i obłuda
2
Znów_to_samo 2014-09-30 14:21:52
Znów szukają jeleni za 2000 brutto !
1
beznadzieje 2014-10-13 12:42:01
No pewnie bo brakuje im ludzi wiecznie się zwalniają a co do "bogaty pakiet socjalny, współpracę z zespołem otwartych i kreatywnych ludzi, udział w ciekawych projektach" to kłamstwo. Ludzie ci robole sa posępni i zniechęceni. Jedyna motywacje maja managerowie.
2
agent grzyb 2014-10-27 22:11:07
Nędza, unikać. Tylko dla desperatów albo studentów dla podłapania doświadczenia.
cvv 2014-11-04 14:11:36
Kolego Tomasz ! Jak chcesz tyrać za 2000 to się nie zastanawiaj tylko
wysyłaj do nich CV .
1
cvv 2014-11-25 11:20:00
Kolego Tomasz ! Kręcisz coś . Jak można porównać oferty różnych firm skoro
firmy w swoich ogłoszeniach nie podają stawek płacowych ?
3 lata doświadczenia to maks. 2500 brutto i jeszcze jak wybłagasz kolego na kolanach i obcałujesz ręce swego potencjalnego pracodawcy z Maxa !cvv
piotr 2015-08-12 13:01:43
Moja opinia po 3 latach:
+ zarobki programista na zleceniu można dostać 5k netto
+ mili ludzie i znajomości na lata
+ ostatnio nowy sprzet
+ elastyczne godziny pracy
+ są benefity dla etatowców(multisport na zleceniu cena 70 zł)
+ czasami bardzo ambitne zadania
- niska jakość prowadzenia projektów, notoryczne nie wyrabianie się na czas, o Agile to menadżerowie nie mają pojęcia
- niska jakość kodu źródłowego, i tworzonych rozwiązań, nacisk na ilość a nie jakość, chociaż są ludzie którzy piszą bardzo dobry kod
- spóźnienia z wypłatami...czasami
- praca z klientem....sektor publiczny
borsuk 2016-02-09 21:51:27
hej powiedzcie mi na co mogę liczyć na stanowisku Menedżer ds. Sprawozdawczości Finansowej? wiem , że jest chyba umowa o pracę ale z kasą niestety nie mam pojęcia...
Zostaw swoją opinię o Sygnity S.A. - Zielona Góra
test
UWAGA: Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Sygnity S.A.